lucjan_666 16.07.06, 00:18 - Masz obszerną wiedzę z zakresu ekonomii i/lub rachunkowości? - Znasz dobrze angielski? - Piszesz poprawnie w języku ojczystym? - Chcesz pracować jako tłumacz w elastycznych godzinach pracy? Napisz: dtp@textpartner.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatazchorzowa Re: Tłumacz tekstów - ekonomia/rachunkowość 05.08.06, 13:40 Jestem absolwentą Akademii Ekonomicznej w Katowicach . Znam dobrze język angielski ,odbyłam staż za granica . Obecnie pracuje w banku . Jestem zainteresowana pana ofertą . Proszę o bliższe informacje. Beata . Odpowiedz Link Zgłoś
romario21 Re: Tłumacz tekstów - ekonomia/rachunkowość 08.08.06, 19:56 Witam serdecznie! Mam na imie Roman i jestem mgr j.angielskiego z doswiadczeniem prowadzenia kursów jako lektor dla dorosłych i dzieci a także z 2 letnim doświadczeniem pracy w szkole podstawowej i średnie i ponad rocznym pobycie w Irlandii w szkole językowej. Ponad to od 4 lat tłumacze teksty głownie techniczne jak i ekonomiczne dla Politechniki Śląskiem gdzie żona pracuje jako doktor. Pozdrawiam Roman Odpowiedz Link Zgłoś