jola_iza 02.10.06, 10:11 Najpierw nie wpuściłeś byłych do budynku a teraz prosisz dziennikarzy, żeby nie filmowali twarzy albo nie puszczali . Ty jesteś kret czy k.r.e.t.y.n?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolompolski Re: Maciarewicz !! 02.10.06, 10:14 > filmowali twarzy albo nie puszczali . Ty jesteś kret czy k.r.e.t.y.n?? To pierwsze, Jolu, to pierwsze. Pisałem o tym przed kilkoma dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 I tak bez powodu "kretynowi" Macierewiczowi tyle 02.10.06, 10:54 uwagi poświęcacie? Czyżbyście się aż tak bali? Przecież to nie diabeł. He, he Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: I tak bez powodu "kretynowi" Macierewiczowi t 02.10.06, 10:57 kretyn to Ty jesteś. Myślisz, że tam pod budynkiem filmowali tylko dziennikarze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: I tak bez powodu "kretynowi" Macierewiczowi t 02.10.06, 11:06 nowytor4 napisał: > uwagi poświęcacie? > Czyżbyście się aż tak bali? Oczywiście, zawsze sie bałem zakompleksionych facecików z nienawiścią w oczach i mózgiem przeżartym paranoją. Nic się nie zmieniło. > Przecież to nie diabeł. A jesteś pewien? Ja mam wątpliwości. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: I żeby było jasne 02.10.06, 10:55 Do tej pory pisałam Macierewicz. Nigdy więcej tak nie napiszę , wiem jak go wkurza przekręcanie nazwiska . Chociaż tyle mogę zrobić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa zaczynam wierzyć w spiskowe teorie 02.10.06, 11:13 jola_iza napisała: > Najpierw nie wpuściłeś byłych do budynku a teraz prosisz dziennikarzy, żeby nie > filmowali twarzy albo nie puszczali . Ty jesteś kret czy k.r.e.t.y.n?? > 1.dlaczego tak delikatną sprawę jak rozwiązanie wojskowych służb specjalnych powierzono nieodpowiedzialnemu człowiekowi? 2. dlaczego czołowi politycy partii rządzącej(Gosiewski) nazywają osoby współpracujące z legalnymi słuzbami specjalnymi RP - "kapusiami" ? świadczy to o poważnym uszczerbku intelektualnym lub o działaniu na rzecz wrogów Polski. Nie potrafię znaleźć zadnego innego logicznego wytłumaczenia. Zwolennicy Kaczyńskich wyjaśnijcie to jakoś Odpowiedz Link Zgłoś