jaa_ga 03.10.06, 10:33 Właśnie trwa już drugie spotkanie z Kaczyńskim. Powodem chęci dymisji jest sprawa obecności Macierewicza w MON Za TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol113 Re: Radek Sikorski odchodzi ?? 03.10.06, 10:34 Moze byl szkolony w GRU przez Lenina ? Kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik2 Re: Radek Sikorski odchodzi ?? 03.10.06, 10:35 podobno ma przejść do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: Radek Sikorski odchodzi ?? 03.10.06, 10:35 Nie dziwię się Sikorskiemu, że nie chce firmować swoim nazwiskiem poczynań wiceministra. Sposób zwolnienia przez Macierewicza ludzi z WSI świadczy o jego ograniczonej poczytalności. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Radek Sikorski odchodzi ?? 03.10.06, 10:38 Po "skrócie myślowym" Macierewicza Radek udzielił mu upomnienia i powiedział, że Maciarewicz po skończeniu misji rozwiązania WSI odejdzie z Rządu. Maciarewicz został. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Radek Sikorski odchodzi ?? 03.10.06, 10:38 no wlasnie albo jeden albo drugi.... Odpowiedz Link Zgłoś
silwuple Re: Radek Sikorski odchodzi ?? 03.10.06, 10:50 chyba jednak wasze nadzieje płonne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany lepiej komentowac zdarzenia, ktore mialy miejsce 03.10.06, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Już zdementowano 03.10.06, 10:55 A niektórzy już takie nadzieje mieli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Już zdementowano 03.10.06, 10:58 pralinka.pralinka napisała: > A niektórzy już takie nadzieje mieli :)))) ``````````````````````````````````````````` Żenujące są te podchody GW. Wirtuologia postępująca... Tak jakby premier nie miał innych powodów do spotkania się ze swoim ministrem ON. Choćby ten, o którym GW pisze na tej samej stronie, na której wieści dymisję Sikorskiego: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3659944.html A tak w ogóle to po co ta panika ? Przecież i tak idziemy do wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa nie ma jak samokrytyka 03.10.06, 11:03 echo_o napisała: > pralinka.pralinka napisała: > > > A niektórzy już takie nadzieje mieli :)))) > > ``````````````````````````````````````````` > > Wirtuologia postępująca... te piękne twoje wątki o dosiadaniu to dopiero była wirtuologia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: nie ma jak samokrytyka 03.10.06, 11:05 kacza.republika.bananowa napisała: > > te piękne twoje wątki o dosiadaniu to dopiero była wirtuologia :)) ``````````````````````````````````````````` Przecież spotkanie Tusk - Lepper miało miejsce, więc wirtuologią to nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: nie ma jak samokrytyka 03.10.06, 11:27 echo_o napisała: > kacza.republika.bananowa napisała: > > > > te piękne twoje wątki o dosiadaniu to dopiero była wirtuologia :)) > > ``````````````````````````````````````````` > > Przecież spotkanie Tusk - Lepper miało miejsce, więc wirtuologią to nie było... echo_o 15.09.2006 napisała: "A w kraju Lepper dosiada Donka czy też na odwrót. Nie robi różnicy..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48696037&a=48696037 Sikorski też może kiedyś złoży dymisję Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: nie ma jak samokrytyka 03.10.06, 11:32 kacza.republika.bananowa napisała: > echo_o 15.09.2006 napisała: > "A w kraju Lepper dosiada Donka czy też na odwrót. > Nie robi różnicy..." > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48696037&a=48696037 Dziękuję za wysiłek i udokumentowanie, że (w odróżnieniu od GW dziś) wtedy nie kłamałam. I spójrz... Nawet data mojego wpisu (15.09) odpowiada, bo wtedy właśnie owo spotkanie Tusk- Lepper miało miejsce :) > Sikorski też może kiedyś złoży dymisję Kiedyś...to wszyscy umrzemy. A dziś jest dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: nie ma jak samokrytyka 03.10.06, 11:51 echo_o napisała: > I spójrz... > Nawet data mojego wpisu (15.09) odpowiada, bo wtedy właśnie owo spotkanie Tusk- > Lepper miało miejsce :) Na razie żadnych dowodów na to spotkanie 15.09 nie przedstawiono, więc jest to wirtuologia. A na dodatek ty, swoje rewelacje "wyssałaś z brudnego paluszka" (za Karnowskim), zanim ŻW napisało o rzekomym spotkaniu. Zmyśliłaś fakty ,żeby odreagować paromiesięczne "dosiadanie" Jarka przez Leppera i nawet nie możesz udawać, że zostałaś wprowadzona w błąd przez TVN24. Możliwe, że Sikorski kiedyś złoży dymisję Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio Re: Już zdementowano 03.10.06, 10:58 Likwidacja WSI odcięła TVN od żródła: Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Już zdementowano 03.10.06, 11:04 pralinka.pralinka napisała: > A niektórzy już takie nadzieje mieli Nie wiem, o jakich nadziejach piszesz. Ja np chciałbym powtórki z rozrywki i silnego, wojskowo-policyjnego zamachu stanu łącznie z ze osrodkami dla internowanych, prześladowań opozycji, dręczenia nielojalnych i nie poddających sie terrorowi. Tylko i wyłacznie po to, żeby ich później wsadzić do ośrodków bez klamek na parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Dobrze by było 03.10.06, 11:02 Agentura wpływu amerykańskich neokonsów jest tak samo niepotrzebna jak agentura FSB. Ale biorąc pod uwagę kaczy serwilizm wobec USA jest to mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa jednak nie byłoby dobrze 03.10.06, 11:04 Sikorski nie jest idiotą, a to w tym rządzie rzadkość Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 TuskVN24 03.10.06, 11:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49676458&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a Re: TuskVN24 03.10.06, 11:25 "Gazeta Polska"-TVN-współpraca z WSI 03.10.2006 09:38 Narzedzia wydrukuj RSS Poprzednie Salon Trójki J. Kłosiński i B. Kittel o taśmach R.Beger 03.10.2006 08:58 Sejmowa Komisja do spraw służb specjalnych zapozna się z raportem likwidatora WSI 03.10.2006 08:50 Sygnały Dnia J. Jędrych: Sejmowa komisja na bieżąco znała szczegóły pracy likwidatora WSI 03.10.2006 08:45 Zeznaje ostatni świadek w sprawie pacyfikacji kopalni "Wujek" i"Manifest Lipcowy" 03.10.2006 08:25 Sygnały Dnia W. Bartuzi: nie będzie wojny między Rosja i Gruzją 03.10.2006 08:19 Sygnały Dnia H. Gronkiewicz-Waltz: PiS zachowuje się tak, jak niegdyś SLD 03.10.2006 07:44 Andrzej Wajda rozpoczyna zdjęcia do filmu o Katyniu 03.10.2006 07:33 "Dziennik" - szef TVP pod ochroną 03.10.2006 05:24 "Dziennik" - wekslowy blef Andrzeja Leppera 03.10.2006 05:08 Sekretarz programowy telewizji TVN Milan Subotić był współpracownikiem WSI, a wcześniej wojskowych służb PRL - twierdzi "Gazeta Polska". Tygodnik powołując się na ustalenia komisji weryfikacyjnej Wojskowych Służb Informacyjnych podaje, że oficerem prowadzącym Suboticia był Konstanty Malejczyk, późniejszy szef WSI, a następnie współpracownik Andrzeja Leppera. Tygodnik ustalił, że Konstanty Malejczyk na kilka dni przed emisją programu "Teraz My" spotkał się z posłem Samoobrony Januszem Maksymiukiem, który przyznał się później do zorganizowania prowokacji. W programie wyemitowane zostały nagrania z negocjacji przedstawicieli PiS-u z posłanką Samoobrony Renatą Beger. Gazeta zwraca uwagę, że Milan Subotić jako sekretarz programowy TVN doradza przy przygotowywaniu programów publicystycznych stacji, w tym właśnie programu "Teraz My" Morozowskiego i Sekielskiego. Tygodnik opisuje też obszernie przeszłość Subocia i szefów TVN Mariusza Waltera i Jana Wejcherta. Zaznacza, że wszyscy porobili błyskotliwe kariery za PRL-u i podkreśla ich powiązania z ówczesnymi elitami. gazeta polska/jurczynski/pul Brawo! Nie wiem jaki interes miał TuskVN ,aby juz ogłosic podobnie jak lewaczka jaa_ ze radek Sikorki podał sie do dymisji? Debilizm niektórych kolezanek na tym forum dosięgnął dna. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa w obronie koleżanki z forum 03.10.06, 11:32 q_b.a napisała: > Brawo! > Nie wiem jaki interes miał TuskVN ,aby juz ogłosic podobnie jak lewaczka jaa_ > ze radek Sikorki podał sie do dymisji? > Debilizm niektórych kolezanek na tym forum dosięgnął dna. były aż dwa pytajniki i krótko przytoczona informacja z podaniem źródła. Nie przesadzaj z tym obrażaniem koleżanek, bo będziesz musial wejść w buty premiera i przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: w obronie koleżanki z forum 03.10.06, 11:35 W nosie mam wszelkie przeprosiny oszołomów. Nie są w stanie mnie obrazić. Nie zwracam uwagi na personalne gierki na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Znaków zapytania nie widzisz?? 03.10.06, 11:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49677152 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Znaków zapytania nie widzisz?? 03.10.06, 11:37 Widać jesteś rozchwiany emocjonalnie. Haen to nie ja. Wystawiłweś sobie tym samym wizytówkę. Ocenią czytelnicy wątku. Odpowiedz Link Zgłoś