joannabarska 03.10.06, 20:36 Była o p. Moniki Olejnik. Przeciez taka rozmowczyni to swoiste kuriozum, a najgorsze, ze kieruje ona tak wazną placowką. Tak ważną, ze bez straty mozna ją kazdego dnia zlikwidowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Pani Kruk przeraża 03.10.06, 20:38 bez przesady z tym przerażeniem.taka tam pospolita,pisuarowa miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
otumaniona Re: Pani Kruk przeraża 03.10.06, 20:42 Takie miernoty som najgorsze. Odrazajaca, fakt:-( Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pani Kruk przeraża 03.10.06, 21:14 Panna Kruk.Moze dlatego taka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio POwiedziałbym nawet że POraża. 03.10.06, 21:35 Nam jak sie cos nie POdoba mówimy, że to jest POrażajace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ciekawe towarzyszko, czy tez chcieliscie 03.10.06, 21:15 zlikwidowac KRRiTV jak kierowala ja wasza Danuska ? ;) joannabarska napisała: > Była o p. Moniki Olejnik. Przeciez taka rozmowczyni to swoiste kuriozum, a > najgorsze, ze kieruje ona tak wazną placowką. Tak ważną, ze bez straty mozna > ją kazdego dnia zlikwidowac. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot To w ogóle nie jest organ dla polityków 03.10.06, 21:17 Ale ich pazerność jest niereformowalna Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wyjatkowo zgadzam sie z tow. Barska, ze to 03.10.06, 21:18 organ do ntychmiastowej likwidacji a kto tego nie rozumie jest niereformowalny .. belkot_belkot_belkot napisał: > Ale ich pazerność jest niereformowalna Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Ktoś musi te koncesje przedłużać 03.10.06, 21:24 A co nie mozna nie koncesji zaznaczam tylko wolnych czestotliwosci na wolnym rynku sprzedawac na zasadzie kto da wiecej ? Co do programu to niech kazdy puszcza co chce. Wiec koncesje sa potrzebne jak psu piata noga. belkot_belkot_belkot napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Ktoś musi te koncesje przedłużać 03.10.06, 21:31 Można Choć nie podoba mi się taka filozofia na rynku medialnym Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Ciekawe towarzyszko, czy tez chcieliscie 03.10.06, 21:18 Nie,towarzyszu Franku! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Ciekawe towarzyszko, czy tez chcieliscie 03.10.06, 21:20 Szczerze przynajmniej :) Jednak nie zapominajcie, ze ja w przeciwienstwe do was nigdy nie bylem w PZPR i brzydze sie okresleniem towarzysz, aczkolwiek zeby wam lza sie w oku na wspomnienie starych czasow zakrecila go uzywam ;) joannabarska napisała: > Nie,towarzyszu Franku! Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Twój kolega kaczyński też nie był w PZPR 03.10.06, 21:23 a ma mentalność komunisty Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Mentalnym komunista to ty jestes jesli cos takiego 03.10.06, 21:26 napisales: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49716692&a=49719842 TV bez koncesji ci sie w glowie nie miesci - ktos musi w koncu za ciebie decydowac co mozesz ogladac a co nie ... To jest niby myslenie wolnego czlowieka ? belkot_belkot_belkot napisał: > a ma mentalność komunisty Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Mentalnym komunista to ty jestes Franiu 03.10.06, 21:33 Zawsze ktoś będzie podejmował decyzję Nie ma narazie dość częstotliwości Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A co to ze nie ma zalozmy wolnych czestotliwosci 03.10.06, 21:38 i jestem przeciwny koncesjom ma wspolnego z tym ze jestem mentalnym komunista ? Prosze o jakies konkrety, a nie wiem bo wiem. Ja ci cos udowodnilem. Jestes zwolennikiem koncesjonowania (jesli nie swiadomym to podswiadomym) to jest mentalnosc komunistyczna - ktos musi decydowac za mnie co bede ogladal. belkot_belkot_belkot napisał: > Zawsze ktoś będzie podejmował decyzję > Nie ma narazie dość częstotliwości Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Walczysz dla samej walki 03.10.06, 22:10 No, no to posiadanie swych pogladow i to, ze umie sie ich bronic to walka dla samej walki ;) belkot_belkot_belkot napisał: > Jak twój mentor Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Pani Kruk przeraża? 03.10.06, 21:21 Kruk poszła na placówkę żeby zrobić z mediów tubę pisu. Jak było widać w programie Olejnik, nawet się z tym nie kryje. Ale Kkruk nie przewidziała, że ludzie po prostu przestaną reżimowej TVP słuchać - bo mają wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Pani Kruk przeraża 03.10.06, 21:27 Tej rydzykowej dewocie zupełnie nie przeszkadza, że ten klecha wykorzystuje kalekę do napedzania kasy, zupełnie jak Rumuni w Warszawie parę lat temu swoje kalekie dzieci, ale soli półmilionowe kary dla Kazi Szczuki za nieświadome kpiny z tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa gwiazdeczka malutka z Olejnik 03.10.06, 21:29 Olejnik przy pani Kruk zbladła.Okazała się malutką gwiazdeczką! Na słowa pani redaktor Olejnik wyraźnie była skonfundowana Odpowiedz Link Zgłoś
loocee Re: Pani Kruk przeraża 03.10.06, 21:30 joannabarska napisała: > Była o p. Moniki Olejnik. Przeciez taka rozmowczyni to swoiste kuriozum, a > najgorsze, ze kieruje ona tak wazną placowką. Tak ważną, ze bez straty mozna > ją kazdego dnia zlikwidowac. zlikwidować Kruk? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pani Kruk przeraża 03.10.06, 22:05 nie oglądalem, ale czytam coś o pomyleniu ról dziennikarza i polityka. Pani Kruk nie pierwszy raz coś się myli,rola przew. KRRiT z rolą moralizatora i baletnicy. Przy przeciętnym IQ społeczeństwa =100 ,to pewne piruety logiczne koncżą się klapą. Odpowiedz Link Zgłoś
aby Re: Pani Kruk przeraża 03.10.06, 22:20 Oglądałem dziś program p. Olejnik w TVN24. Wrażenie, jeżeli chodzi o gościa w studio, rzeczywiście porażające. Odpowiedz Link Zgłoś