idiotyzmy-kacze 03.10.06, 23:25 Kurski się nie wyłgał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reakcjonista1 Re: Brawo Sekielski i Morozowski ? 03.10.06, 23:26 No własnie, brawo? Oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Brawo Sekielski i Morozowski ? 04.10.06, 00:11 jasne, że brawo. nie dali się zagadać temu czemuś Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Przy okazji nabili punktów PiS 04.10.06, 00:22 sam Kaczynski powinien im podziekowac. Więc rzeczywiscie BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Brawo Sekielski i Morozowski ? 04.10.06, 00:22 CZOłG medialny PiC S_E_K_T_Y poległ sromotnie. Brawo, że z tak nabuzowanym Kur..wskim sobie poradzili, a szli na noże.. Chyba tylko Lis w takiej pyskówce by jeszcze podołał. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - „Ludzie ograniczeni, a przy tym fanatycy, stanowią plagę ludzkości. Biada państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę” - Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
staryas Re: Brawo Sekielski i Morozowski ? 04.10.06, 00:23 tylko kto prowokowal pyskowke Odpowiedz Link Zgłoś
amania dwóch na jednego, to banda łysego 04.10.06, 00:27 powiedzenie mojego dziecka pasuje idealnie do tego co zobaczyłam dziś wieczorem niestety nie poradzili sobie zupełnie, powinni teraz zmienić nazwę programu na ALE PLAMA Odpowiedz Link Zgłoś
durni Porażka politruka ;) 04.10.06, 00:46 A tak chciał wszystkim pokazać "kto tu rządzi"... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Brawo Sekielski i Morozowski ? 04.10.06, 00:26 Podziwiam obu panów, ja bym chyba Kurskiego wyprosiła ze studia jakoś w połowie. Takiej gnidy to nie widziałam chyba wcześniej jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
toxoplazma Re: Brawo Sekielski i Morozowski ? 04.10.06, 00:31 tak grzecznie z Kurskim ?, nie dostał nawet pałką po głowie, czy to jest sprawiedliwe, żeby tylko go zakrzyczeć, wyszedł na własnych nogach, wstyd, wstyd dla dziennikarstwa sledczego PO Odpowiedz Link Zgłoś