Dodaj do ulubionych

Głęboka POgarda?

08.10.06, 23:09
Właściwie PO co zajmować się POkemonami? Oni sami sobie zaprzeczają. Raz mówią
o miłości do Ojczyzny a zaraz POtem wychodzi, że wszystkich Polaków mają
głęboko w d.pie. Tylko ich kilku się liczy i wszyscy mają obowiązek na nich
pracować.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus proponuje w ogole nie zajmowac sie reszta 08.10.06, 23:27
      kraju. zwolennikow PiS jest bodajze 33% z 45% spoleczenstwa. moze zeby
      zwolennikom PiS nie zatruwac zycia cala reszta niewdziecznego narodu polskiego
      nalezy odkroic kawalek Polski np w Bieszczadach i tam PiS urzadzi sobie
      wreszcie wymarzona Polske. Bez postkomunistow, POkomenow i calej tej reszty.

takie ksiestwo Bieszczadzkie. Jarka mozna dac na ksiecia - potrwa ta efemeryda
      ta 20 latek i wroci spokojnie do macierzy. chyba ze kot sie okoci.
      • 1normalnyczlowiek A może na odwrót?POkemony w Bieszczady 08.10.06, 23:32
        marcus_crassus napisał: proponuje w ogole nie zajmowac sie reszta
        > takie ksiestwo Bieszczadzkie. Jarka mozna dac na ksiecia - potrwa ta efemeryda
        > ta 20 latek i wroci spokojnie do macierzy. chyba ze kot sie okoci.

---> Akurat pasuje do ilości POkemonów i ich poziomu intelektualnego. Będą mogli
        do woli zajmować się tam kotami i sznurówkami ...
        • marcus_crassus POkomony nie wpadly w paranoje i nie wrzeszcza 08.10.06, 23:38
          ze sa zewszad atakowani przez niezidentyfikowane obiekty polityczne.

w takim tempie coraz wieksza czesc Polski stoi po stronie tego ZOMO.

aby Cie jednak do konca nie denerwowac powiem Ci dobra wiadomosc. Otoz zakres
          jaki lider PiS przypisuje kregom ZOMO nie dotyczy PO ani nawet SLD.

dotyczy jedynie tych ktorzy akurat nie zgadzaja sie z PiS. takze wielkosc ZOMO
          nie rosnie ale raczej ulega "fluktuacji"

moze tam sie dzis znalezc PO, jutro SO, pojutrze PSL :)

*******************************************************************************

to PiS dzieli spoleczenstwo na "my" - "reszta" - komu sie wiec reszta
          spoleczenstwa i demokracja w postaci posiadania opozycji nie podoba - chyba
          jest jasne.

akurat listopad sie zbliza. jesli okaze sie ze narod tez nalezy do ZOMO trzeba
          bedzie zmienic sobie narod.

bieszczady to dobre miejsce. moj kolega proponowal antarktyde ale chyba byl
          zlosliwy
          • 1normalnyczlowiek POnownie marzenia o milionach PO-parcia? 09.10.06, 00:00
            marcus_crassus napisał:
            > w takim tempie coraz wieksza czesc Polski stoi po stronie tego ZOMO.
            ---> Nie "coraz większa". lecz ciągle ta sama część POlski stoi PO stronie zomo.

> to PiS dzieli spoleczenstwo na "my" - "reszta" - komu sie wiec reszta
            > spoleczenstwa i demokracja w postaci posiadania opozycji nie podoba - chyba
            > jest jasne.
            ---> Grunt to krótka pamięć...A kto to podzielił pierwszy Polskę na
            jaśnieoświeconych i inteligentnych i na moherowych ciemniaków? - Pewnie nie
            chcesz pamiętać ...

> akurat listopad sie zbliza. jesli okaze sie ze narod tez nalezy do ZOMO trzeba
            > bedzie zmienic sobie narod.
            ---> Naród nigdy nie należał i nie będzie należał do zomo. A wy nie jesteście
            Narodem, lecz jedynie kliką POpierająca siebie nawzajem.

> bieszczady to dobre miejsce. moj kolega proponowal antarktyde ale chyba byl
            > zlosliwy
            ---> Dobre miejsce, te Bieszczadyn - dla oglądania POkemonów krainy.
            • lucyperek2 Tak Bieszczady to bezpiecznie daleko od W-wy. 09.10.06, 00:12
              > ---> Dobre miejsce, te Bieszczadyn - dla oglądania POkemonów krainy.

I wywalajta tam. Tylko ostrzegam, w naszej Republice na początku będą wizy. Ale
              przecież wy pokażecie na co was stać ! Dzięki socjalowi zarzucicie cały świat
              pralkami Frania.
              • 1normalnyczlowiek Pralki w stylu POchanke piorą ile sił wystarczy .. 09.10.06, 00:17
                lucyperek2 napisał:
                > Dzięki socjalowi zarzucicie cały świat pralkami Frania.
                ---> Już wasze praleczki medialne działają od roku. Jednak nie udaje im sie nic
                wyczyścić. Może nie ten proszek? A może wybielacz nie ten?
                • lucyperek2 Re: Pralki w stylu POchanke piorą ile sił wystarc 09.10.06, 00:31
                  > ---> Już wasze praleczki medialne działają od roku. Jednak nie udaje im sie
                  > nic

I widzisz jakim żałosnym idiotą jesteś ? Masz coś do zaoferowania ? Umiesz
                  cokolwiek wytworzyć ? Zjazd małpo do waszego rezerwatu. Pośmiejemy się z daleka :))
            • marcus_crassus te same brednie powtarzane jak mantra 09.10.06, 00:17
              nie wiem kto podzielil Polske. Wiem natomiast ze moherowe ciemniaki istnieja.
              Nikt im nie zabrania byc moherowymi ciemniakami. Problem staje sie wtedy jesli
              probuja swoje moherowe ciemniactwo wcisnac innym. Chodzi to mniej wiecej o to -
              nie interesuje mnie co szympans robi w dzunglii. Ale jak wlazi mi ze swoimi
              zwyczajami do mojego ogrodu to pogonie malpiszona.

nie lubie moherowcow. Smiesza mnie. No ale sie nie boje. Oni wymieraja. Jak
              dinozaury. Nikt nie powstrzyma biegu ewolucji. Najlepszym tego przykladem i
              paradoksem jest wlasnie Jarek K :)

jaki narod czlowieku? wiekszosc narodu ma gleboko w dupie i PiS i PO.

"wy nie jestescie narodem" :)

posluchaj sam swoich bredni. A kim jest PO POmylencu? Rosjanami? Niemcami?
              Czechami? A moze murzynami.

W swoim otepieniu porabana sieroto zapomniales ze mowisz o Polakach ktorzy nie
              maja takiej opinii jak Ty. To juz znaczy ze nie sa narodem polskim? Poczytaj
              swoich bredni oblakancu.

poczytaj watki ktore zakladasz. one poruszaja jakies wazne sprawy? sa pod
              dyskusje?chcesz cos wyjasnic? uargumentowac?

buahhahahahahahahah

poczytaj swoje watki. one maja jeden cel - uswiecic ciebie i innych pisiakow w
              przekonaniu ze macie racje.

zakladacie watki sami dla siebie aby zatkac uszy i powtarzac te same utarte
              slogany.

oprzytomniej. rozumiem ze mozna oklamywac innych :)

ale wy do ciezkiego diabla oklamujecie juz tylko samych siebie :)
              • 1normalnyczlowiek A ja pamiętam i wiem ... 09.10.06, 00:51
                marcus_crassus napisał:
                > nie wiem kto podzielił Polske.

> Wiem natomiast ze moherowe ciemniaki istnieja.
                ---> Istnieją i są niezbyt chlubnym orężem ...

> Nikt im nie zabrania byc moherowymi ciemniakami. Problem staje sie wtedy jesli
                > próbują swoje moherowe ciemniactwo wcisnąć innym.
                ---> Więc należy walczyć z tym moherowym ciemniactwem a nie z tymi, którzy
                przyjęli ich "z dobrodziejstwem inwentarza" (bo musieli)...

> nie interesuje mnie co szympans robi w dzunglii. Ale jak wlazi mi ze swoimi
                > zwyczajami do mojego ogrodu to pogonie malpiszona.
                ---> To samo powiem o oszustach, którzy z buciorami włażą w nasze życie ...

> nie lubie moherowcow.
                ---> Ja tez za nimi nie przepadam ...

> Śmieszą mnie. No ale sie nie boje. Oni wymieraja. Jak dinozaury. Nikt nie
                powstrzyma biegu ewolucji.
                ---> Śmierszą każdego. Ale tym, którzy wymierają też należy się szacunek ...

> Najlepszym tego przykladem i paradoksem jest wlasnie Jarek K :)
                ---> Bardzo zły przykład. On nie był i nie jest moherem. Ma skrystalizowane
                poglądy i zamiary. Cała reszta to zaciemnianie tego, co chce zrobić.

> jaki narod czlowieku? wiekszosc narodu ma gleboko w dupie i PiS i PO.
                ---> A dlaczego ma w d.pie? Zastanawiałeś się kiedykolwiek?

> "wy nie jesteście narodem" :)
                ---> Jesteście TYLKO częścią Narodu a nie całym Narodem. To tylko Tusk ma
                tendencje do megalomanii (miliony :))

> posluchaj sam swoich bredni. A kim jest PO POmylencu? Rosjanami? Niemcami?
                > Czechami? A moze murzynami.
                ---> Sam sobie odpowiedz kim jest PO. Dowód Osobisty nie jest dla mnie jedynym
                kryterium. Podstawą oceny kim się jest, jest ocena na rzecz kogo się działa...

> W swoim otepieniu porabana sieroto zapomniales ze mowisz o Polakach ktorzy nie
                > maja takiej opinii jak Ty. To juz znaczy ze nie sa narodem polskim? Poczytaj
                > swoich bredni oblakancu.
                ---> Nie czytaj moich odpowiedzi na POpaprane wypowiedzi, lecz to co piszę poza
                tym.

> poczytaj watki ktore zakladasz. one poruszaja jakies wazne sprawy? sa pod
                > dyskusje?chcesz cos wyjasnic? uargumentowac?
                ---> Tylko po to zakładam te wątki. To są najważniejsze sprawy, które mają
                uświadomić zakłamanie tych, którzy zakładają wątki o kotach i sznurówkach ...

> buahhahahahahahahah

> poczytaj swoje watki. one maja jeden cel - uswiecic ciebie i innych pisiakow w
                > przekonaniu ze macie racje.
                ---> Chętnie przyznam, że nie mam racji - jestem otwarty na argumenty - ale nie
                jestem otwarty na mantrę.

> zakladacie watki sami dla siebie aby zatkac uszy i powtarzac te same utarte
                > slogany.
                ---> Wprost przeciwnie - poczytaj sobie slogany drugiej strony ...

> oprzytomniej. rozumiem ze mozna oklamywac innych :)
                ---> Nie można (dłużej) okłamywać siebie nawzajem :)

> ale wy do ciezkiego diabla oklamujecie juz tylko samych siebie :)
                ---> (My) sobie nie musimy niczego tłumaczyć. Niektóre sprawy są tak oczywiste,
                że nie powinno się nawet o nich rozmawiać. Niestety podniesienie tych
                oczywistych spraw zbyt często wywołuje wrzask i kociokwik ciągle tych samych
                ludzi. A to nie świadczy o nich najlepiej...
                • marcus_crassus Re: A ja pamiętam i wiem ... 09.10.06, 01:06
                  powiem w skrocie tak - tutaj juz jest jakis sens. z kaczynskim to oczywiscie
                  byl mniej lub bardziej udany sarkazm.

ide zaraz spac wiec juz nie odpowiem - ale tutaj jest jakis sens i logika.
                  tutaj przede wszystkim nareszcie pojawila sie jakas plaszczyzna dyskusji ktora
                  nie jest od rzeczy.

gdyby tak od razu i forum byloby ciekawsze...a tak jest styl pokroju artsg z
                  cyklu zdjecie procesji i podpis "patrzcie lewaki ile nas jest"

to oczywiscie moze byc "dodatek" bo nie nalezy przesadzac z powaga. ale
                  wszystko we wlasciwych proporcjach, bo inaczej przypomina to bazar a nie
                  rozmowe rozsadnych ludzi.

ps - POkemony mi sie z PiSdzielcami kojarza. tak off topic
                  • 1normalnyczlowiek Re: A ja pamiętam i wiem ... 09.10.06, 01:12
                    marcus_crassus napisał:
                    > ide zaraz spac wiec juz nie odpowiem - ale tutaj jest jakis sens i logika.
                    > tutaj przede wszystkim nareszcie pojawila sie jakas plaszczyzna dyskusji ktora
                    > nie jest od rzeczy.
                    > gdyby tak od razu i forum byloby ciekawsze...
                    ---> Sa pewne sprawy, poglądy i oceny oczywiste, o których nie sposób pisać za
                    kazdym razem. Stąd wielokrotne uproszczenia wynikające z niechęci zbyt długiego
                    stukania w klawiaturę :)
                    • marcus_crassus niezupelnie 09.10.06, 09:52
                      te brednie kaczor = faszysta, kaczor = dyktatura to tez moze byc "skrot
                      myslowy".

dlatego w wyrazaniu skrotow myslowych trzeba myslec co sie mowi. miedzy skrotem
                      myslowym a totalnym oszolomstwem czasem jest cienka granica
      • lucyperek2 I to postulowałem od dawna ! 08.10.06, 23:38
        Zróbta se pisdacy swoją Republikę Rad rzeczywiście gdzieś w Bieszczadach, na
        Lubelszczyźnie (możecie se jeszcze wziąć tępe i prymitywne Podlasie) i trwajcie
        tam z Trwamem w bezubeckoliberalnym błogostanem. My, łżeliberalne świnie zrobimy
        sobie Polską Republikę Federalną i może z czasem otworzymy warunkowo dla was
        granice, co by miał kto zamiatać u nas ulice, tylko uwaga : będzie sie wymagać
        przy tym znajomości dwóch języków obcych !
        • torpeda.wulkaniczna Re: I to postulowałem od dawna ! 09.10.06, 09:58
          Bardzo wyważony post.
          Pani/Pan Lucyperek2 na pewno posługue sie co najmniej dwoma językami obcymi.
          Tępe Podlasie serdecznie pozdrawia wykształconego z dużego miasta.
          • lucyperek2 Re: I to postulowałem od dawna ! 09.10.06, 10:19
            > Pani/Pan Lucyperek2 na pewno posługue sie co najmniej dwoma językami obcymi.

Możemy zażądać trzech. To się przemyśli.

> Tępe Podlasie serdecznie pozdrawia wykształconego z dużego miasta.

A skąd kolego wiesz z jakiego miasta/wioski jestem ? Nie moja wina że na
            "wschodniej ścianie" mieszka największa ilość przygłupów. Trochę uporu i możecie
            coś z tym zrobić.
            • torpeda.wulkaniczna Re: I to postulowałem od dawna ! 09.10.06, 10:32
              Dziękuję bardzo.Do widzenia.
      • torpeda.wulkaniczna Re: proponuje w ogole nie zajmowac sie reszta 09.10.06, 09:59
        A może na Madagaskar?
        Było kiedys takie hasło.
        Pan Marcus na pewno je pamięta.
        • lucyperek2 Re: proponuje w ogole nie zajmowac sie reszta 09.10.06, 10:16
          > A może na Madagaskar?

Czemu nie ? Im dalej tym lepiej :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka