Gość: b14 IP: 213.170.41.* 25.03.03, 09:21 Na mily Bog! To zdrada! Nie wytrula nas "Huta", wytruje nas Blikle! Precz z "warsiawka", nich zyje "Michalek"! Krakowianie do broni!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krecki Re: Blikle w Krakowie IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 11:22 Blikle = polski McDonald = fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Zimne paczki w Krakowie IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.03, 11:25 Nie mam nic przeciwko paczkom od Bliklego - bedzie musial powalczyc z wypiekami ze Stolarskiej, Jagiellonskiej, Krupniczej... Ale dlaczego beda przyjezdzaly w lodowkach z Warszawy nie rozumiem. Zimne ciastka? Tfu! (Przeciez kazdy pracownik moglby podpisac krwia certyfikat lojalnosci.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalnie Nie rzucim ziemi skad nasz rod... IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.03, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góralka Re: Blikle w Krakowie IP: 62.233.163.* 25.03.03, 20:58 No i bardzo dobrze. Zdarzało mi się przywozić do Krakowa ciastka od Bliklego ale też z warszawskiego Hortexu. A czyż nie cieszą toruńskie pierniki na Grodzkiej? Dobry pomysł i dobra lokalizacja, smacznego Krakusom!a Bliklemu powodzenia!Góralka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma-ryja Re: Polska dla Polakow... IP: *.pppool.de 26.03.03, 10:16 Gość portalu: Góralka napisał(a): > No i bardzo dobrze. Zdarzało mi się przywozić do Krakowa ciastka > od Bliklego ale też z warszawskiego Hortexu. A czyż nie cieszą > toruńskie pierniki na Grodzkiej? Dobry pomysł i dobra > lokalizacja, smacznego Krakusom!a Bliklemu powodzenia!Góralka ...Krakow dla Krakowiakow, a schabowy z kapusta dla burakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: Blikle w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 21:26 Uważajcie na tego faceta. W Warszawie rozpycha się jak bolszewicka kompania piechoty. Np. na Żoliborzu załatwił sobie lokal obok działającej od lat cukierni (!) i ją wykończył. Nie pomogły protesty mieszkańców, bojkot itp. Facet ma duzo forsy i legendę starej warszawskiej firmy. w jego kawiarniach jest drożej niz na pl św Marka w Wenecji Odpowiedz Link Zgłoś