pelnynocnik 05.11.06, 20:35 Czy na tym forum mozna byc za kara smierci lub przeciw karze smierci? Czy tylko przeciw. Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Czy na tym forum mozna byc za lub przeciw? 05.11.06, 20:37 pelnynocnik napisał: > Czy na tym forum mozna byc za kara smierci lub przeciw karze smierci? > Czy tylko przeciw. > Jak to jest? Myślę... można być za - można być przeciw... Można nawet być za a nawet przeciw.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
patryot Re: Czy na tym forum mozna byc za lub przeciw? 05.11.06, 20:40 na tym forum mozna zgadzać się tylko z jedyną wybiórczą opinią cenzorów "demokratów" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy na tym forum mozna byc za lub przeciw? 05.11.06, 20:42 patryot napisał: > na tym forum mozna zgadzać się tylko z jedyną wybiórczą opinią > cenzorów "demokratów" ... niebyde polemizować... ! byde polemizować...! Jezdem polemizator :) Odpowiedz Link Zgłoś
patryot Re: sclavus 05.11.06, 20:55 nie moje a szkoda........ pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: sclavus 05.11.06, 20:57 patryot napisał: > nie moje a szkoda........ > > pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu nie wnoszę roszczeń z tytułu należnych praw ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Możesz być ani za, ani przeciw a i tak przypną 05.11.06, 21:07 ci etykietkę, że jestes za, albo przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
pelnynocnik A co z Hitlerem i Stalinem? 06.11.06, 09:30 Słyszałem, że przy dzisiajszych europejskich regulacjach prawnych wobec ani Hitlera ani Stalina nie mogłaby zostać orzeczona kara śmierci. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś