pethate Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali fał.. 17.11.06, 09:18 Kaczki juz kuprami trzesa na sama mysl co sie zdarzy, kiedy Marcinkiewicz przestanie byc "komisarzem" Warszawy. A i jemu zabiora sie do kupra, kiedy szafy i sejfy kaczek zostana przewietrzone. Nie dla bolszewikow. Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:19 Pamiętacie jak Gronkiewicz w oficjalnych wypowiedziach w latach 90 mówiła, że utrzymuje osobiste służbowe kontakty z Duchem Świętym co do prowadzenia NBP, jak zamawiała specjalne klęczniki do kościołów dla siebie... Wtedy ci sami ludzie, którzy teraz tak ciepło się o niej wypowiadają (dziennikarze, politycy) zarzucali jej skrajna niekompetencję (pojawiały się nawet niedwuznaczne sugestie, co do jej stanu psychicznego). Potem zaczęła opluwać Lecha Wałęsę (co wówczas było dobrze przyjmowane przez tzw. "Salon"), aby ostatecznie wejść w struktury partii liberałów. I co się okazało? Gronkiewicz stała się "cacy" - wybitny fachowiec, mądry i doświadczony polityk... A najciekawsze, że mówią to ci sami ludzie, którzy kilka lat wcześniej mówili rzeczy dokładnie odwrotne.Przecież to są jakieś jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:22 Gronkiewicz troche sie przez te lata zmienila. Nikt zreszta nie uwaza, ze jest idealna, jej GLOWNA zaleta jest to, ze nie jest z pisu. I dlatego np. ja bede na nia (z bolem serca i duza niechecia) glosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek1 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:30 yeellow napisał: > Gronkiewicz troche sie przez te lata zmienila. Nikt zreszta nie uwaza, ze jest > idealna, jej GLOWNA zaleta jest to, ze nie jest z pisu A kto by ją w Pisie chciał. Do komuchów na herbatkę jazda Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:31 A pisuary do Leppera i Hojarskiej na herbatke :) Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek1 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:35 yeellow napisał: > A pisuary do Leppera i Hojarskiej na herbatke :) Ci przynajmniej się nie kamuflują i nie maskują swojej prawdziwej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:37 jak to nie, bardzo dobrze sie maskuja. Nawet Kaczor glupieje. Raz Lepper jest Warchol, a zaraz potem maz stanu. I znowu Warchol, a potem znowu maz stanu. Czy to nie jest wspaniale maskowanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek1 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:41 A co powiesz o przykładzie maskowania w PO. Najpierw dziadek nie był w Wemachcie a niedługo potem jednak był. A może to nie był dziadek tylko babcia?? Ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:42 a gdzie byl tatus kaczora? ps. majtki Kazia juz zlustrowales? Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek1 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:44 zreszta czemu Tusk to tak ukrywa. Przecież w Wermachcie nie mógł być byle kto tylko taki co spełniał okreslone warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek1 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:51 yeellow napisał: > A czemu Kaczor ukrywa tatusia? Jakby z tatusiem kaczora było coś nie tak to już dawno Twoja Hańcia by to wykorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:54 nie wszyscy sa jak pisuary. Jakby z jego tatusiem nie bylo cos nie tak, to znalibysmy na pamiec jego biografie. Mamusia sie chwali. ps. mnie jego tatus nie obchodzi, ale jak czepiasz sie dziadka Tuska, to badz konsekwentny :) pps. o tatusiu Ziobry i Kazia np. wiadomo sporo, ale nikt im tego nie wyciaga, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kisiek1 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:59 Nie wiem kim oni byli i co robili. I pewnie masz racje , że nie oto chodzi. Tylko podejrzewam , że oni nie wyprą sie tego co robili ich rodzice albo dziadkowie, tak jak tego co robił jego dziadek wyparł sie Twój idol. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 10:02 Nie beda mieli okazji, bo nikt porzadny im tego nie wyciaga. A kim byli, latwo sprawdzic. Ja wole, zeby politycy tlumaczyli sie ze swoich zachowan, a nie swoich dziadkow. "Tu, na tej swietej dla Polakow ziemi, przyrzekam wam..." pamietasz, co bylo dalej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel99971 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 10:34 kisiek1 napisał: > Nie wiem kim oni byli i co robili. I pewnie masz racje , że nie oto chodzi. > Tylko podejrzewam , że oni nie wyprą sie tego co robili ich rodzice albo > dziadkowie, tak jak tego co robił jego dziadek wyparł sie Twój idol. Kisiek mysle ze znakomicie charakteryzowalby Cie nick polmozg :-)... Dlaczego masz odpowiadac za swoich przodkow. Jaki masz na to wplyw? Mozesz byc dobrym czlowiekiem, dobrym politykiem i dyskredytowac ma Cie to ze twoj dzadek byl w Wermahcie? Zreszta jak sie pozniej okazalo wcielonym sila???? Co takiego w takim razie robili twoi rodzice za czasow komuny?? Babcia, dziadek...jesli mieli legitymacje partyjne (a wtedy niestety wiekszosc normalnych ludzimiec musiala) to co?? To oznacza to ze tez jestes komunista - stosujac tutaj twoja infantylna logike... Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:23 Szybko się okazało, że pozbawiona większej wiedzy o praktyce bankowej nowa prezes NBP jest prawdziwym darem dla postkomunistów otaczających ją we władzach banku. To oni faktycznie wiedli prym, podejmowali wszystkie zasadnicze decyzje - ku zadowoleniu pani prezes, cieszącej się, że są ludzie, którzy ratują ją przed rozstrzyganiem spraw, o których ona nie ma zielonego pojęcia. Witold Gadomski pisał w "Gazecie Wyborczej" z 18 lutego 1998 r.: "Ci, którzy byli zdania, że banki są instrumentem zawłaszczania gospodarki przez komunistów, uznali, że pani prezes idzie ręka w rękę z dawną nomenklaturą. O tym, że otacza się ludźmi należącymi kiedyś do PZPR, mówił w wywiadzie prasowym były szef NIK Lech Kaczyński". W prasie przypomniano, że prezes Gronkiewicz-Waltz była wielce zaprzyjaźniona m.in. z przewodniczącym Rady Nadzorczej banku BIG SA, określanego jako typowy przykład kapitału z nomenklaturową historią. Witold Gadomski przytoczył w swoim tekście fragment wielce wymownego wywiadu z "Życia Warszawy", świetnie obnażającego ogromną wyrozumiałość p. Gronkiewicz-Waltz dla starej nomenklatury: "'Życie Warszawy': Czy uważa Pani, że problemem polskich banków jest usadowiona w nich stara nomenklatura? H. Gronkiewicz-Waltz: - Trudno podać definicję nomenklatury. Na Wydziale Prawa, gdzie pracowałam, większość moich kolegów należała do PZPR. Nie traktowałam ich nigdy jako ludzi z innego obozu politycznego. 'ŻW': - Czy w ogóle orientuje się Pani, ilu ludzi z dawnego aparatu partyjnego pracuje obecnie w bankach? H.G.-W.: - Naprawdę nigdy tego nie sprawdzałam. 'ŻW': - A prezes X z Bardzo Dużego Banku? H.G.-W.: - Wiem, że pracował w Ministerstwie Finansów. 'ŻW': - Także w Komitecie Centralnym PZPR. H.G.-W.: - Tego nie wiedziałam. 'ŻW': - Prezes Y? H.G.-W.: - O ile wiem, to karierę robił w Narodowym Banku Polskim. 'ŻW': - Raczej w innej instytucji". Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:25 Urodzona 4 listopada 1952 roku Hanna Gronkiewicz-Waltz, choć lubi podkreślać swój warszawski rodowód, nie mówi prawdy. Po pierwsze nie urodziła się w stolicy, tylko w Płocku. Po drugie, jej droga zawodowa ujawnia nie tylko karierowiczostwo, ale także brak jakichkolwiek stałych poglądów politycznych. Zmienne poglądy i… brak wdzięczności Dziś związana jest z PO, a niegdyś była liderką mgławicowej partii Victoria. Dzięki znajomości z Lechem Falandyszem, została przez prezydenta Lecha Wałęsę wyznaczona w 1991 roku na kandydatkę na szefa NBP. Sejm z trudem wybrał ją na to stanowisko, ale nigdy nie była wobec Wałęsy ani wdzięczna, ani lojalna. Podczas wyborów prezydenckich w roku 1995 brała udział w obradach Konwentu św. Katarzyny, który miał wybrać jednego kandydata prawicy na to stanowisko. Do konsensusu jednak nie doszło. Inni uczestnicy byli skłonni zrezygnować na rzecz Wałęsy. Jego była protegowana tego nie uczyniła. I choć ostatecznie uzyskała zaledwie 2,76 procenta głosów, wystarczyło to, by prezydentem został Aleksander Kwaśniewski, który wygrał z Wałęsą jedynie przewagą około 60 tysięcy głosów! Gdy była pytana, czy nie ma konfliktu sumienia wobec byłego protektora, odpowiadała: „ci, którzy sądzili, że będę posłuszna wobec Wałęsy, ponieważ on wysunął mnie na stanowisko prezesa NBP, po prostu mnie nie znali. Uważam, że Wałęsa startując, działa na niekorzyść Polski, gdyż doprowadzi do tego, że prezydentem zostanie Kwaśniewski”. Prawda była jednak inna. To ona doprowadziła do kłótni na prawicy i zwycięstwa postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:26 hehe, a Kaczory byly lojalne wobec Walesy? A Kazio urodzil sie w PiS? Czy czasem moze byl kiedys z Walcowa w jednej partii (ZCHN)? Oboje siebie warci, ale Gronkiewicz nie jest w PiS. To wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:30 Gronkiewicz nie była w ZCHN tylko w parii Victoria (jak jeszcze ktoś pamięta tę "partię") :P Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:33 aha, ZCHN tylko ja popieral. W takim razie ma plusa, myslalem, ze byla w tej smiesznej partyjce. Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:25 Jej nielojalność odczuł też były prezes Sądu Najwyższego, Adam Strzembosz, gdy okazało się, że jej sztab wyborczy rozpowszechniał fałszywe pogłoski o tym, że zamierza zrzec się kandydowania na rzecz swojej rywalki. Urażony Strzembosz oświadczył: „rozpowszechnianie tego typu wiadomości przez osoby uważające się za członków sztabu Pani Prezes świadczy o niegodnych metodach walki wyborczej i próbach świadomego dezinformowania opinii publicznej”. Hanna Gronkiewicz-Waltz okazała się nielojalna również wobec byłego premiera Jana Olszewskiego – podczas rozmowy w Konwencie św. Katarzyny nierzetelnie – na jego niekorzyść – przedstawiła wyniki wewnętrznych prawyborów. Za to wszystko całymi latami była pupilkiem wdzięcznego Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:26 Zanim stanęła na czele NBP, jej dorobek składał się głównie z wykładów z teorii bankowości i... teologii. Odrzucona została przy pierwszym głosowaniu w Sejmie. Wtedy rozzłoszczony Wałęsa powiedział: „utrąciliście najlepszą kobietę”. Uparł się jednak przy popieraniu swojej faworytki na prezesa NBP i w styczniu 1992 roku ponowił starania o wybór Gronkiewicz-Waltz. Komisja budżetowa Sejmu odmówiła kolejnego przesłuchania, uznając jej ponowne kandydowanie za kpiny z parlamentu. Członkowie komisji mówili potem dziennikarzom: „nie można bankowości nauczyć się w dwa miesiące”. Wałęsie jednak, dzięki różnym naciskom na posłów i szantażom, udało się po miesiącu przeforsować wybór Gronkiewicz-Waltz na prezesa NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:28 to teraz dla rownowagi daj cos o Kaziu. Np. jak nauczyciel fizyki uczy sie rzadzenia krajem w 3 dni. I jak Walesa promowal Kaczorkow, a jak oni sie potem odwdzieczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 nie wiesz? 17.11.06, 09:46 > to teraz dla rownowagi daj cos o Kaziu. Np. jak nauczyciel fizyki uczy sie > rzadzenia krajem w 3 dni. No ja to 'jak'? Przecież PiS wykupił na Amazon zaraz po wyborach caly naklad: Republic of Poland for Dummies (Paperback) Product Details Paperback: 428 pages Publisher: For Dummies (September 1, 2006) Language: yesyesyes ISBN: 0764567938 Product Dimensions: 9.3 x 7.4 x 0.9 inches Shipping Weight: 1.34 pounds Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 09:27 „Ręka w rękę z nomenklaturą” Do negatywnych skutków działalności Hanny Gronkiwicz-Waltz trzeba zaliczyć wiele zaskakujących prywatyzacji i oddanie większej części sektora bankowego obcemu kapitałowi. W przypadku prywatyzacji jednego z banków w Kaliszu nawet Komisja Nadzoru Bankowego NBP miała spore zastrzeżenia do jej decyzji przy wyborze inwestora i obsadzie personalnej kierownictwa ratowanego banku. Pojawił się zarzut nepotyzmu, gdy ujawniono, że do władz banku weszli jej krewni. Pytana o to przez Komisję Nadzoru Bankowego Hanna Gronkiwicz-Waltz stwierdziła, że jej decyzję natchnął „Duch Święty”... i choć ta odpowiedź wywołała konsternację, to nikt więcej z władz NBP nie drążył więcej tego tematu. Znamienne jest to, co o niej napisał „wierzący liberał” i były poseł KLD Witold Gadomski w „Gazecie Wyborczej” z 18 lutego 1998 roku: „Ci, którzy byli zdania, że banki są instrumentem zawłaszczania gospodarki przez komunistów, uznali, że pani prezes idzie ręka w rękę z dawną nomenklaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Macie krótką pamięć 17.11.06, 18:53 Dokladnie tak bylo jak to kuntakinte12 napisal :). To jest cwaniara, tupeciara wypelniona cieplym powietrzem. To na czym sie opiera to, ze umie sie odpowiednio ustawiac w zaleznosci z ktorej strony poprawnie politycznie wietrzyk dmucha. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali f 17.11.06, 09:19 Za 4 lata u prokuratora yes yes yes Odpowiedz Link Zgłoś
marych teraz Kaziu tyłkiem trzęsie.. 17.11.06, 09:46 i na kolanach przychodzi do ludzi "ktorzy ze zbrodni tylko morderstwa nie popełnili". Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 wyjdą na jaw sprawki LKaczyńskiego i jego ekipy ! 17.11.06, 09:52 afera goni afere, a wszystko pod szyldem PISokomuny! Odpowiedz Link Zgłoś
jozek2802 Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali fał.. 17.11.06, 09:52 Jaka ta kobieta falszywa.Pamietam ja doskonale jak startowala w wyborach prezydenckich.Jak postapila z L.Walesa.A ten jej falszywy usmiech... Obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali f 17.11.06, 09:55 a jak z Walesa postapily Kaczory? :) A jak z Kaziem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Gronkiewicz - test z ekonomii (BussinesWeek) 17.11.06, 10:02 Zdali na trzy i na pięć BusinessWeek 23/2005 (187) Co szefowie sejmowych komisji gospodarczych wiedzą o ekonomii BusinessWeek sprawdził znajomość podstaw ekonomii u posłów, którzy kierują sejmowymi komisjami mającymi wpływ na gospodarkę i finanse kraju. Najważniejsze ustalenia wszystkich ustaw powstają właśnie w komisjach sejmowych, a nie na sali plenarnej. Teoretycznie do komisji z każdego ugrupowania kierowane są osoby, które znają się na danej dziedzinie życia. Szefami powinni być eksperci. (...) Podczas naszego eksperymentu posłużyliśmy się fragmentem testu z egzaminu wstępnego na wydział ekonomii Uniwersytetu Warszawskiego. Posłowie musieli odpowiedzieć na dwanaście pytań. Do wyboru mieli zawsze cztery odpowiedzi, z których tylko jedna była prawidłowa. Nasz test składał się z dwóch części. Pierwsza sprawdzała wiedzę teoretyczną. W drugiej, umownie nazwanej matematyczną, należało m.in. wyliczyć stopę bezrobocia, zatrudnienia oraz oszacować opłacalność pewnej inwestycji. (...) Parlamentarzystów przepytaliśmy w przerwach obrad Sejmu. Żaden z nich nie był uprzedzony o tym, że będzie zdawał nasz egzamin. Pierwsza odpowiadała Hanna Gronkiewicz-Waltz. Była prezes NBP opuściła wszystkie pytania matematyczne. - U mnie to studenci zawsze liczyli - tłumaczyła, uśmiechając się. Pytania, na które szefowa Komisji Skarbu Państwa nie wskazała odpowiedzi, uznaliśmy za błędne. Stąd dość niska ocena. WYNIKI: (do przeanalizowania) Waldy Dzikowski (PO) Przewodniczący Komisji Samorządu Terytorialnego i Polityki Regionalnej Wykształcenie: Wydział Chemii Politechniki Poznańskiej, inżynier chemik Doświadczenie zawodowe związane z komisją: Od 1990 r. przez 11 lat pełnił funkcję wójta Tarnowa Podgórnego Wynik testu: 43 proc. prawidłowych odpowiedzi Hanna Gronkiewicz-Waltz (PO) Przewodnicząca Komisji Skarbu Państwa Wykształcenie: Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego; profesor Wydziału Nauk Historycznych i Społecznych Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego Doświadczenie zawodowe związane z komisją: prezes Narodowego Banku Polskiego, wiceprezes Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju Wynik testu: 50 proc. prawidłowych odpowiedzi Wojciech Jasiński (PiS) Przewodniczący Komisji Finansów Publicznych Wykształcenie: Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego Doświadczenie zawodowe związane z komisją: 1997-2000 członek zarządu i prezes firmy Srebrna sp. z o.o. 1998-2000 członek RN Banku Ochrony Środowiska. Członek komisji finansów w Sejmie IV kadencji Wynik testu: 58 proc. prawidłowych odpowiedzi Bogusław Kowalski (LPR) Przewodniczący Komisji Infrastruktury Wykształcenie: absolwent Wydziału Historycznego UW, doktorat na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych UW doświadczenie zawodowe związane z komisją: wicemarszałek województwa mazowieckiego Wynik testu: 58 proc. prawidłowych odpowiedzi Jacek Piechota (SLD) Przewodniczący Komisji Rozwoju Przedsiębiorczości Wykształcenie: Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej Politechniki Szczecińskiej Doświadczenie zawodowe związane z komisją: minister gospodarki, przewodniczący sejmowej Komisji Małych i Średnich Przedsiębiorstw w Sejmie III kadencji, członek Komisji Przekształceń Własnościowych w Sejmie II kadencji, wiceprezes Fundacji Rozwoju Pomorza Zachodniego (IX 2001 r.). Wynik testu: 66 proc. prawidłowych odpowiedzi Rajmund Moric (Samoobrona) Przewodniczący Komisji Polityki Społecznej Wykształcenie: wyższe, inżynier górnik Doświadczenie zawodowe związane z komisją: (były) przewodniczący Federacji Związków Zawodowych Górników i członek Komitetu Wykonawczego oraz Rady OPZZ. Doradca Leppera w dziedzinie górnictwa. Wynik testu: 58 proc. dobrych odpowiedzi Artur Zawisza (PiS) Przewodniczący Komisji Gospodarki Wykształcenie: KUL, Wydział Nauk Humanistycznych (filolog polski, filozof teoretyczny) Doświadczenie zawodowe: W 1993 asystent przewodniczącego KRRiT Marka Jurka. Współtworzył i był pierwszym redaktorem naczelnym Naszego Dziennika. 1999-2001 powszechne towarzystwo emerytalne PZU - doradca zarządu. Wynik: 83 proc. prawidłowych odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Gronkiewicz - test z ekonomii (BussinesWeek) 17.11.06, 10:06 a gdzie Kazio? >testu z egzaminu wstępnego na wydział ekonomii Uniwersytetu Warszawskiego hehe, ten test z ekonomia nie ma nic wspolnego :). To jest test dla _kandydatow na studia_. Hanka nie jest dla mnie zadnym ekonomicznym ani bankowym guru. Ale Kazio tym bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte12 Re: Gronkiewicz - test z ekonomii (BussinesWeek) 17.11.06, 10:13 Chodzi o to, że ta kobieta to stoi na bardzo niskim intelektualnie poziomie (dziwię się że tego nie widzisz). Jest starą dewotką (te wszystkie brednie o Duchu Świętym etc.)ogarnietą niewyobrażalną wręcz chęcią władzy (co widać było przez wszystkie lata - patrz moje posty poniżej). Dla zdobycia władzy odwracała się od przyjaciół i potektorów, zmieniała poglądy, wilokrotnie perfidnie kłamała (najgorzy wynik w kampanii kontrolowanej TOK FM w poprzednich wyborach). To jest po prostu chodzący koszmar... Ja tam jestem pogladów lewicowych zasadniczo (no nie polskiej lewicy oczywiście - bo ona w ogóle nie ma pogladów), ale szczerze to już wolę tego Marcinkiewicza, bo przynajmniej składnie się wypowiada i ma coś do powiedzenia (no nie licząc już doświadczenia). OCZYWIŚCIE znam w ogóle lepszych kandydatów na prezydenta Warszawy od tych dwojga. Z drugiej strony trudno znaleźć gorszego niż Gronkiewicz.... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Gronkiewicz - test z ekonomii (BussinesWeek) 17.11.06, 10:20 ja to wszystko widze, ona nigdy nie byla "z mojej bajki". Jak juz wiele razy tutaj pisalem (czy Ty czytasz posty, na ktore odpowiadasz?) glosuje na nia tylko dlatego, ze do wyboru mam Kazia. A on jest jeszcze slabszy, w dodatku z PiSu, wiec wybor jest jasny. Odpowiedz Link Zgłoś
jozek2802 Re: Gronkiewicz - test z ekonomii (BussinesWeek) 17.11.06, 10:28 kuntakinte12 napisał: > Chodzi o to, że ta kobieta to stoi na bardzo niskim intelektualnie poziomie > (dziwię się że tego nie widzisz). Jest starą dewotką (te wszystkie brednie o > Duchu Świętym etc.)ogarnietą niewyobrażalną wręcz chęcią władzy (co widać było > przez wszystkie lata - patrz moje posty poniżej). Dla zdobycia władzy odwracała > się od przyjaciół i potektorów, zmieniała poglądy, wilokrotnie perfidnie kłamał > a > (najgorzy wynik w kampanii kontrolowanej TOK FM w poprzednich wyborach). To jes > t > po prostu chodzący koszmar... Ja tam jestem pogladów lewicowych zasadniczo (no > nie polskiej lewicy oczywiście - bo ona w ogóle nie ma pogladów), ale szczerze > to już wolę tego Marcinkiewicza, bo przynajmniej składnie się wypowiada i ma co > ś > do powiedzenia (no nie licząc już doświadczenia). OCZYWIŚCIE znam w ogóle > lepszych kandydatów na prezydenta Warszawy od tych dwojga. Z drugiej strony > trudno znaleźć gorszego niż Gronkiewicz.... > zgadzam sie calkowicie z Twoja opinia-zaklamanie,wladza za wszelka cene,falszywie przerazajacy usmiech.Mysle ze to ja dyskwalifikuje........ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Gronkiewicz - test z ekonomii (BussinesWeek) 17.11.06, 10:29 > zgadzam sie calkowicie z Twoja opinia-zaklamanie,wladza za wszelka >cene,falszywie przerazajacy usmiech.Mysle ze to ja dyskwalifikuje........ ja? Przeciez opisales Kazia :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Fakt, HGW intelektualnie stoi nisko 17.11.06, 11:10 W pełni zgadzam się z poglądem kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow wazne, ze Kaziowi sie podoba 17.11.06, 11:14 dzien w dzien sie z nia spotyka, sam sie przyznal :). I publicznie sie lasi. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: wazne, ze Kaziowi sie podoba 17.11.06, 11:41 Łasi to się HGW do betonu komunistycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: wazne, ze Kaziowi sie podoba 17.11.06, 11:55 palestrina2005 napisał: > Łasi to się HGW do betonu komunistycznego... no przecież jednoznacznie zadeklarowała, że nie ma mowy o koalicji z PISSS, więc nie gadaj bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Gronkiewicz - test z ekonomii (BussinesWeek) 17.11.06, 11:09 Kazimierz Marcinkiewicz na pewno miałby lepszy wynik niż nędzne 50% Hanusi. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 No proszę jaka ta Gronkiewicz "fachowa" 17.11.06, 11:08 Jeden z najgorszych wyników w teście. Ciekawe, czy w NBP też za nią myśleli inni ? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: No proszę jaka ta Gronkiewicz "fachowa" 17.11.06, 11:57 ciekawe, czy powiedzieli jej, że brak odpowiedzi będzie traktowany jako błędna, a wynik będzie opublikowany w zestawieniu z wynikami innych stosując tę samą technikę do oceny Kazia, który nie odpowiedział na żadne pytanie - jego wynik wynosi więc 0% Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: No proszę jaka ta Gronkiewicz "fachowa" 17.11.06, 11:57 najgorszy wynik ma kazio: 0% Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali f 17.11.06, 15:02 jozek2802 napisał: > Jaka ta kobieta falszywa.Pamietam ja doskonale jak startowala w wyborach > prezydenckich.Jak postapila z L.Walesa.A ten jej falszywy usmiech... > Obrzydliwe Dokładnie bleee :( Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali f 17.11.06, 10:02 W końcu ktos pokazuje jaki kłamliwy i szkodliwy jest PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
burza95 Pani Haniu a co z Piskorskim.... 17.11.06, 10:13 Może by Pani najpierw rozliczyła szwindle Piskorskiego.Kradniecie ,kradniecie a potem złodziei wysyłacie do Europarlamentu. Platforma w Warszawie już rządziła - wszyscy pamiętają "Układ Warszawski" pani Julia Pitera też.Nie ufam zbytnio PO ale do Pani Julii mam słabość -szkoda że nie kandyduje na prazydenta Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa prokuratura jest wasza, Zero efektów 17.11.06, 10:19 burza95 napisała: > Może by Pani najpierw rozliczyła szwindle Piskorskiego. niech PiS rozliczy układ warszawski czyli swoich koalicjantów z rady Warszawy, którzy popierali Lecha Kaczyńskiego i dzieki którym Kazio mógł zostać komisarzem Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
3guziec Pitera ma przechył w druga stronę 17.11.06, 10:39 nic by sie nie ruszyło w inwestycjach, bo bałaby sie podpisac nawet zakupu ołówków.W każdej transakcji widzi aferę. Zostawmy ja na pozycjach kontrolujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pani Haniu a co z Piskorskim.... 17.11.06, 19:24 burza95 napisała: > Może by Pani najpierw rozliczyła szwindle Piskorskiego.Kradniecie ,kradniecie a > > potem złodziei wysyłacie do Europarlamentu. Platforma w Warszawie już rządziła > - > wszyscy pamiętają "Układ Warszawski" pani Julia Pitera też.Nie ufam zbytnio PO > ale do Pani Julii mam słabość -szkoda że nie kandyduje na prazydenta Warszawy. Pitera juz zapomniala co to obiektywnosc i bezstronnosc. Juz ja magma wciagnela w swoje otchlanie :)). Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali fał.. 17.11.06, 10:15 Stara śpiewka. Wiem,ale nie powiem :) Teraz już zrównali się z piskiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Re: 17.11.06, 10:27 waldiwaldi napisała: > Stara śpiewka. Wiem,ale nie powiem :) > Teraz już zrównali się z piskiem:) Cóż ... similia similibus curantur :-). Odpowiedz Link Zgłoś
3guziec Walzowa chce powrotu "układu warszawskiego" 17.11.06, 10:35 JAk mówi "Mamy doświadczenia z PiSem jak najgorsze i nie będziemy tego powtarzać, bo to byłoby samobójstwo dla Platformy" - tu ma racje bo dzieki PiSowi wyrzucono z ratusza takich ludzi jak Piskorski itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PIS + PZPR ..układ w rządzie JKaczyńskiego ! 17.11.06, 10:46 i to sa fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: SLD+PO = Wielki PZPR - to są fakty 17.11.06, 11:01 uwazaj, Kazio lasi sie do Walcowej i ma ochote na popisy, zaraz bedziesz musial wszystko odszczekiwac i byc grzeczny dla platformersow :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: SLD+PO = Wielki PZPR - to są fakty 17.11.06, 11:13 Spoko, spoko. Gronkiewicz po poparciu SLD weźmie głosy komunistycznego betonu, reszta wyborców Borowskiego zniesmaczona handlem ich głosami nie zagłosuje. Marcinkiewicz natomiast zyska głosy zrażonych koalicją SLD-PO bardziej prawicowych wyborców PO. Już w pierwszej turze część wyborców PO głosowała na Marcinkiewicza. Teraz po koalicji SLD-PO jest ich więcej, możesz poczytać wczorajsze forum po spotakaniu Tusk-Borowski ja nie wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: SLD+PO = Wielki PZPR - to są fakty 17.11.06, 11:16 lol, jakby forum wybieralo, to Kazio juz dawno bylby w Gorzowie. Lepiej pomoz sie Obiecankowiczowi pakowac :). Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: SLD+PO = Wielki PZPR - to są fakty 17.11.06, 11:22 Właśnie. Przyznaję Ci w 100% rację. Skoro nawet na forum część wyborców HGW się zraziła do Haniusi, to co dopiero dzieje się w całej Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: SLD+PO = Wielki PZPR - to są fakty 17.11.06, 11:23 a jak z Kaziem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: SLD+PO = Wielki PZPR - to są fakty 17.11.06, 11:37 Ma się dobrze. Prowadzi pozytywną kampanię, nie taką jak brudy HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: SLD+PO = Wielki PZPR - to są fakty 17.11.06, 11:52 szkoda, ze na forum popiera go kilku frustratow, w wiekszosci bez prawa glosu albo "korespondencyjnych patriotow", ktorym do urny za daleko. Biedny Kazio, z takim elektoratem. Rozumiem, ze Ty wybierasz sie na wybory w przyszla niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina2005.. podaj fakty, kłamco ! 17.11.06, 11:05 PZPR w rządzie PIS...Jasiński,sekretarz PZPR,Kryże komunistyczny prokurator,wydawał polityczne wyroki, syn zbrodniarza komunistycznego !...Leper, kryminalista też PZPR,Waserman PZPR,Aumiller, takz.Filipek,Neneman Sowińska... itd.Palestrina, jestes SB-ckim łajdakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali f 17.11.06, 10:48 > Jeśli Platforma nie porozumie się z PiS-em, będzie zmuszona - według niego - stworzyć w Warszawie większość z SLD. I bardzo dobrze. Będzie szansa, że miasto nie umrze na skutek paraliżu decyzyjnego, który trwa od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tak, Kolejny Układ Warszawski - PO+SLD 17.11.06, 11:01 Wspaniale .... Zresztą PO może sobie tylko w sondażach zaszkodzić koalicją z SLD. SLD zyska, lecz PO straci. Wielu wyborców PO nie trawi SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow teraz za to jest uwiad warszawski :) 17.11.06, 11:02 i to trzeba zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 HGW to śmierć dla Warszawy 17.11.06, 11:19 Koalicja PO-SLD to kolejne korupcyjne uklady. Tak przewiduję. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa to Ziobro i Kamiński na to pozwolą? 17.11.06, 11:23 po co nam CBA za 120 000 000 skoro nie będą potrafili temu zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: to Ziobro i Kamiński na to pozwolą? 17.11.06, 11:34 Skoro HGW zaczęła ostrą kampanię to chyba jutro lub najdalej w poniedziałek powinien się do niej dołączyć Kurski i coś powiedzieć na temat HGW... I będzie debata dwóch ludzi na podobnym poziomie kultury Hanusia i Kurski... Myślę ze kampania powinna pójść w tą stronę. A Marcinkiewicz będzie prowadził kampanię pozytywną odcinając się od tych brudów. Niech sobie HGW i Kurski walczą i się wykrwawią... Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Kazio: chciałbym wystąpić z Pisuuuu 17.11.06, 11:43 alestrina2005 napisał: > > A Marcinkiewicz będzie prowadził kampanię pozytywną odcinając się od tych > brudów. brudy Pis to brudy Marcinkiewicza, Kurski to kumpel Marcinkiewicza, Marcinkiewiczowi nie przeszkadzało jak Kurski pluł bilbordami - jak Kazia uwierają brudy Pisu to niech z niego wystąpi zamiast robić co mu kaczka każe Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: to Ziobro i Kamiński na to pozwolą? 17.11.06, 11:54 myslisz, ze Kazio, jak tchorz, schowa sie za plecami Bulteriera? :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tak, Kolejny Układ Warszawski - PO+SLD 17.11.06, 11:03 Ujmująca za serce jest Twoja troska o PO. Prawdziwie obywatelska jest Twoja postawa. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Tak, Kolejny Układ Warszawski - PO+SLD 17.11.06, 11:20 Dziękuję za docenienie mojej obywatelskiej postawy. Jednak skoro PO sama chce sobie strzelić w nogę - to PiS nic nie musi robić - może im nawet w tym pomoże ???? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Tak, Kolejny Układ Warszawski - PO+SLD 17.11.06, 11:22 och, skoro pisowi nie zaszkodzila koalicja z ubeckim pomiotem i warcholem (do tej pory na stronach pisu wisza te teksty) plus z nacjonalistami i ruskimi agentami z lpr, to czemu po mialaby zaszkodzic koalicja z olejniczakiem i borowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Tak, Kolejny Układ Warszawski - PO+SLD 17.11.06, 11:39 PiS stracił 2-3% na tej koalicji. A w Warszawie więcej. A ile straci PO - w Polsce mniej, w Warszawie więcej... Biorąc pod uwagę że teraz gra toczy się o Warszawę .... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tak, Kolejny Układ Warszawski - PO+SLD 17.11.06, 11:28 Premier Jarosław Kaczyński powiedział w piątek dziennikarzom w Sejmie, że propozycja dla Zyty Gilowskiej, dotycząca jej powrotu do rządu na stanowisko wicepremiera i ministra finansów, jest "natychmiastowa". Pytany o wypowiedź prezydenta Lecha Kaczyńskiego na temat wyroku Sądu Lustracyjnego w sprawie Zyty Gilowskiej, powiedział, że "czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę". Skorzystaj z rady prezesopremiera i zrób to choć raz. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz7 Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali fał.. 17.11.06, 11:03 Hanna Groniewicz-Walc jest przykładem takiego działacza somorządowego i partyjnego z przypadku, jak wielu przypadkowo zasłużonych opozycjonistów z czasów PRL. Jest to taka kasta niektórych zwichrowanych lewcujących ludzi (A.Michnik, J. Kuroń i inni)dla których kariera i przyszłość biznesowwo- polityczna "pogrobowców komunistycznych" zawsze będzie ważniejsza od interesu własnego narodu a "czerwoni oprawcy" będą "ludźmi honoru", z którymi dla interesu swojego "układu", bezproblemu sie zbratają. Pani H.Gronkiewicz-Walc jest kiepskim kandydatem na Prezydenta Warszawy, ponieważ nie ma w sobie ani wiary ani wizji ani kompetencji ku temu. Te jej wygłaszane półprawdy, oszczerstwa i kłamstwa programowe na codzień, byle tylko przeciw PiS-owi, są jakimś "obłędem" jej i liderów partyjnych z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PIS-Samoobrona-LPR.. i PZPR w rządzie !!!!! 17.11.06, 11:07 jak to nie jest układ bolszewicko-kryminalny, to.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali f 17.11.06, 11:16 Wyjątkowa b e s t r a analiza sytuacji. Jeden mały szkopuł - równie bestra jak prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Durna ta Hanka, oj durna. Chyba sama się wkopała. 17.11.06, 11:05 Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Nie pochlebiaj sobie! Nie takich głupo nie wyc 17.11.06, 11:37 inają! unamatita napisała: adminie, możesz to wyciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Lipiec?To ten co miał uzdrawiac PZPN? 17.11.06, 11:07 ależ się Listkiewicz ucieszy Nie dość ,że nasi zaczęli grac, to do tego Lipiec moze byc skończony Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Pan minister Lipiec? 17.11.06, 11:08 To ten sam, co sobie zafundował imprezę za nasze pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Lipiec,to ten co go złapali na dopingu! 17.11.06, 11:10 to tak samo jakby ukradł! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Lipiec,to ten co go złapali na dopingu! 17.11.06, 11:13 pierot6 napisał: > to tak samo jakby ukradł! ********************************** W każdym bądź razie znaleziono kozła ofiarnego. Jakie to typowe dla kaczego bolszewizmu. Takich palantów na odstrzał mają pewnie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir PiS też źle mówił o innych gdy współpracowali ze 17.11.06, 11:21 Samoobroną. Dziś to kochany Jędruś bo daje PiSowi władzę. Komu to przeszkadza, że Jarek utrzymuje się przy władzy dzięki pokomunistycznym spec służbom, to oni ponać stworzyli Samoobroną i stanowią jej trzon. Każdy kto może dać władzę PO jest, be. Gdy "układ warszawski" popierał Lecha, był cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 pani Bufetowa 17.11.06, 11:25 doprawdy , to takie kuchenne plotki , to takie puszenie się tpowe dla małych ludzi ,to takie gadanie "kurskiego", no zobaczymy oczywiście ile z tego będzie zrealizowane , ja osobiście olewam te plotki i histeryczne platformerskie wybryki, za chwilę mentor Rokita podniesie głos : Warszawa albo śmierć , ale my młodzi idynamiczni chcemy żyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl akurat 17.11.06, 11:31 Pani 'Bufetowa', jak już siedzi na jakimś stołku, to raz na jakiś czas coś pożytecznego robi, Kaziowi Gumowe Usta nic się takiego nie zdarza, szczytem pożytku jest, gdy nie robi nic - bo przynajmniej nic nie psuje. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio To się nazywa rżnąć głupa 17.11.06, 11:40 To pracownik Urzędu Miasta ten niewydarzony Lipiec i to Marcimkiewicz jako Komisarz po uzyskaniu wiedzy na temat nieprawidłowości natychmiast powinien sprawdzić to w Urzędzie Miasta(ma przecież służby kontrolne) i jeśli przekręt by się uprawdopodobnił natychmiast zgłosic to do prokuratury.Przeciez PiS tak walczy z korupcją,że na sztandarach to wypisał a tu niespodzianka dobry premier pan Kazio swój obowiązek zwala na Gronkiewiczową.To się nazywa rżnąć głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl marionetka rżnąca głupa?! 17.11.06, 12:08 Dajże spokój, jak premiezydent Lechujarek nie kazał, to Kazio nie zrobił. Zdalne sterowanie to strasznie fajna rzecz. Tu naciskasz, a tam pika albo skręca w prawo. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 HGW kontynuacja linni ,,układu warszawskiego'' 17.11.06, 12:12 1.Chce zadłuzyć Warszawę na ,,projekty'' ,które zostaną skończone po upływie kadencji.Bagno pozostawi następcy.Prowizja pójdzie i wziątka od firm wykonujących :obwodnicę,metro...pozostaną w torebce pani Hani. 2.Bedzie rządzic bez koalicji czyli....każda akcja bedzie dogadywana z SLD.Co projekt to okazja do korupcji-jak za Piskorza. 3.Jako pierwsze hasło programu ma pani Hania oddanie mienia ,,właścicielom''.Czyli działa w interesie lobby żydowskiego ,co zrozumiałe.Tu właśnie nawiąże sie nic współpracy z Borowskim....ein volk( w idisz chyba ,,fołt'' ale nie jestem pewna). 4.Głosujcie na Hanie Walz ,ona nam da ...popalić! Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: HGW kontynuacja linni ,,układu warszawskiego' 17.11.06, 12:19 amanasunta53 napisała: > 1.Chce zadłuzyć Warszawę na ,,projekty'' ,które zostaną skończone po upływie > kadencji.Bagno pozostawi następcy. najlepiej nic nie robić tak jak poprzednicy-kaczka i złotousty kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl bagno następcom 17.11.06, 12:24 Jak na razie w zostawianiu totalnego bagna następcom i podpieprzaniu zasług poprzednikom to w naszym pięknym kraju celują PiSdzielce, a celowali wcześniej ich protoplaści (PC, rząd Olszewskiego, Buzek i inne syfy) --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
23k A SLD nie zdradzało tajemnic państwowych? 17.11.06, 12:50 uriel.blog.pl napisał: > Jak na razie w zostawianiu totalnego bagna następcom i podpieprzaniu zasług > poprzednikom to w naszym pięknym kraju celują PiSdzielce, a celowali wcześniej > ich protoplaści (PC, rząd Olszewskiego, Buzek i inne syfy) > > --- > milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
evident jesss, nie będę premierem, nie będę prezydentem 17.11.06, 12:37 co mi wódz da do roboty ? Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong wystarczy spojrzeć na buźkę Hani i wszystko wiadom 17.11.06, 12:44 to bardzo inteligentna twarz w sam raz na bufetową w kantynie żołnierskiej lub dawnym sklepie GS'u Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Pytanie do Waltz-Grnkiewitz 17.11.06, 12:55 Dlaczego w Warszawie nie w Tel Avivie? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_dolot Kaziu nie przyznaje sie do PiS`u...??? 17.11.06, 12:55 cieniutko wczoraj wypadł w kaczej TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali fał.. 17.11.06, 13:05 Nie jestem Warszawiakiem i powiem prawdę nie przepadam za Warszawą,ale nie ma dla was większej tragedii jak rządy Gronkiewicz -Waltz,już tam raz byli SLD-owcy z PO,nakradli co nie miara,a ich pikuś Piskorski pokazał jak się kradnie w białych rękawiczkach.Pomyślcie zatem Warszawiacy i to dobrze na kogo oddać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali f 17.11.06, 13:30 jak nakradli, to czemu Ziobro jeszcze ich nie wsadzil? Widac, ze nie jestes z Warszawy, skoro nie wiesz, kto i jak rzadzi przez ostatnie 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
23k Korupucja POlityczna Borowskiego!!!;) 17.11.06, 13:07 puzerjoczek napisał: > platforma w koncu pokaze na co ja stac, yes yes yes Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali fał.. 17.11.06, 13:11 Pani Gronkiewicz o ile mnie pamięć nie myli aktywnie uczestniczyła w zniszczeniu wszystkich Polskich firm razem z Bucholtzem vel Balcerkiem i za to w nagrodę gmina żydowska załatwiła jej posadkę w banku światowym w Londynie gdzie się kompletnie nic nie robi i za nic nie odpowiada bo to stanowisko to funkcja obserwatora .Tak że jako Krakus radzę wam pomyśleć warszawiacy komu oddacie unijną kasę do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Gronkiewicz-Waltz: Politycy PiS podpisywali fał.. 17.11.06, 13:18 Czyli, kampania wyborcza weszła w normalny 'tok' i ew. zarzutów z obu stron bedzie coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdokracja urzednicy beda najlepszymi informatorami PO 17.11.06, 13:22 tego PiSiary sie boja jak ognia. Odpowiedz Link Zgłoś