malaszaramysz 17.11.06, 18:47 Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 18:48 malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... Doprawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 18:49 asienka32 napisała: > malaszaramysz napisała: > > > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... > > Doprawdy? > A jakże!! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 18:52 asienka32 napisała: > malaszaramysz napisała: > > > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... > > Doprawdy? *************************** Oczywiście że nie poznaja.Nie wystarczy żreć kawior łyżka i popijać czymś niezwykle smacznym,trzeba się jeszcze na tym poznać.Wiekszość PiS do tego nie dorosła.Kaszana forewer !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 10:34 Ależ ja znam doskonale te smaki, prócz tego wiem jak wyglądają zachody słońca na Czarciej (żeglarze wiedzą o czym piszę), uwielbiam smak Aniversario Nr1 (koneserzy cygar wiedzą o co chodzi), przeglądam się w migdałowych oczach mojej cudnej Natalki i lubię ludzi. Czasami tryskam, ale częściej radością, jad zostawiam Wam... Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna Re: Żal mi kaczystów bo zbyt rzadko tryskają 18.11.06, 13:01 bard333 napisał: > Czasami tryskam, Radzę tryskać częściej, choćby w kondonie wbrez zaleceniom Naczelnika, bo sperma najwyraźniej mózg wypełnia i gałki oczne też zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Żal mi kaczystów bo zbyt rzadko tryskają 18.11.06, 16:09 Jest to tak żałosne, że nie będę komentował, choć myślę że gdy to pisałaś (eś) to musiałaś (eś) patrzeć w lustro. Jesteś jak garnek pełen kompleksów i jadu, ciekawe na kogo głosujesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 19:03 Tego ci żal? img53.imageshack.us/img53/1378/gooral28gl.jpg > Doprawdy? asienka32 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 18:49 malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... ... i zaczną sie chować w szafie Lesiaka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 do sclavusow i henrykow_logow 17.11.06, 20:04 sclavus i henryk_log (a teraz znow "hochsztapler"), sobie na forum, jak w przedszkolu brykaja; zas do watku o mojej "ciezkiej chorobie" zcy tez "smierci matki", to zastosowalem kiedys taka mala prowokacje w stosunku do forumowej lewizny, czyli w/wym. starcow oraz bio.mum, uu1 itd, itp; kiedy juz im wyluszczylem, ze sie tylko z nich smialem i smieje, to tak zaczeli wyzywac i bluzgac, ze wszystkie perfumy swiata nie bylyby w stanie zneutralizowac tego amrodku; po czym watek zostal przez giwiego skasowany, zas mnie giwi - pewnie pracuje dla wiadomych i wrazych sluzb - zaczal sie bardzo przygladac; no coz sclavusie: zajmij sie alimentami dla corki, a nie szermierka slowna z silesiusem sclavus napisał: > :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan "Coś Irasiad dzisiaj zdenerwowany"? 17.11.06, 18:54 ..a mnie jest szkoda lata..i sennych nocnych wspomnień.. Uwaga: ŁŻE PSY malaszaramysz napisała: > Żal mi kaczystów:-)) > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... -- "Poza tym, jak pisał Marks - kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci palenie. Czy jakos tak." >demoniczny_spinacz< Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Buhahaha!!! ale "koneserzy" sie tutaj znalezli 17.11.06, 18:57 co "koneser" to wiekszy wybor smiechu; "chablis", "kawior", "chanel i prada": coz za bujna wyobraznia; sukcesem juz jest, jesli lewacki wielbiciel flaszke wyborowej do domu przyniesie, i zapachnie "brutalem" Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Buhahaha!!! ale "koneserzy" sie tutaj znalezl 17.11.06, 19:33 silesius.monachijski22 napisał: > sukcesem juz jest, jesli lewacki wielbiciel flaszke > wyborowej do domu przyniesie, i zapachnie "brutalem" Masz na myśli lewaków z PiSu i ich wyznawców? Czyżbyś o sobie mówił??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Buhahaha!!! ale "koneserzy" sie tutaj znalezl 17.11.06, 19:35 psik, psik, psik, czujsz zapach "Opium"? nie? to szybko do lekarza: z katarem nalezy walczyc wiewiorzasta napisała: > silesius.monachijski22 napisał: > > > sukcesem juz jest, jesli lewacki wielbiciel flaszke > > wyborowej do domu przyniesie, i zapachnie "brutalem" > > Masz na myśli lewaków z PiSu i ich wyznawców? Czyżbyś o sobie mówił??? > Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Buhahaha!!! ale "koneserzy" sie tutaj znalezl 17.11.06, 19:44 silesius.monachijski22 napisał: > psik, psik, psik, czujsz zapach "Opium"? nie? to szybko do lekarza: z katarem > nalezy walczyc ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi łże - elit :))) 17.11.06, 19:03 Nigdy nie poznają smaku prawdy, szczerosci i tolerancji dla ludzi, którzy z własnego wyboru chcą żyć inaczej niz oni. Zawsze będą kupować auta na pokaz, jeździć na wczasy tam gdzie to modne, pokazywać sie w klubach dla śmietanki /w Trójmieście obowiazkowo sopocki Spatiff :) /i wciągać najdroższy kawior, chociażby z obrzydzeniem, bo wypada. Do tego modny fryzjer /gej Filipek/, odpowiednio dobrani znajomi /najlepiej ze świecznika/ ... i jacy jesteśmy wspaniali. Ponoć w tonie jest jeszcze ganiać po plaży z labradorem, ale do czasu ... obiecuję sobie i psu na kolejny spacer sprawić koszulkę z napisem: "Mamy was w d...e, wolimy PiS". :))) malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan Re: Żal mi łże - obiatków :))) 17.11.06, 19:06 asienka32 napisała: > Nigdy nie poznają smaku prawdy, szczerosci i tolerancji dla ludzi, którzy z > własnego wyboru chcą żyć inaczej niz oni. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi łże - obiatków :))) henius_log! a sio! 17.11.06, 19:08 pisz_pan napisał: > asienka32 napisała: > > > Nigdy nie poznają smaku prawdy, szczerosci i tolerancji dla ludzi, którzy > z > > własnego wyboru chcą żyć inaczej niz oni. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:07 Podobno nie jesteś kaczystką:-) Lepsze życie w luksusie niż w solidarnej Polsce preniera czy prezydenta z oberwanymi guzikami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:10 "luksus" powiadasz? a coz to: Nowa zerdz za stodola chlop wystawil? taka wygodna, ze mozna calym d..... sobie usiasc? malaszaramysz napisała: > Podobno nie jesteś kaczystką:-) > > Lepsze życie w luksusie niż w solidarnej Polsce preniera czy prezydenta z > oberwanymi guzikami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:12 malaszaramysz napisała: > Podobno nie jesteś kaczystką:-) > > Lepsze życie w luksusie niż w solidarnej Polsce preniera czy prezydenta z > oberwanymi guzikami:-))) Jak czytam Twoj pierwszy post to mam wielką ochotę kaczystką zostać. A luksus? Na pewnym poziomie bardziej wypada się nim nie chwalić. A to tez jest elektorat PiSu tyle, że ma komfort i nie musi na każdym kroku udowadniać swojej wyższosci nad innymi. A Chanel lepiej pachnieć niż chwalić się, że sie je ma na półce :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:16 Ja zas - zanim wchodze na lewackie watki na forum - "psikam sie" caly "Opium" Y.S. Laurenta, zeby przypadkiem nie musiec se odurzac "zapachem" sclavusow, henrykow_logow (dzisiaj pisz_pan + inne glupie nicki), i reszty ferajny; fakt, "Opium" jest cholernie drogie, ale tu nie chodzi o luksus; tu chodzi o przezycie asienka32 napisała: > malaszaramysz napisała: > > > Podobno nie jesteś kaczystką:-) > > > > Lepsze życie w luksusie niż w solidarnej Polsce preniera czy prezydenta z > > > oberwanymi guzikami:-))) > > Jak czytam Twoj pierwszy post to mam wielką ochotę kaczystką zostać. > A luksus? Na pewnym poziomie bardziej wypada się nim nie chwalić. > A to tez jest elektorat PiSu tyle, że ma komfort i nie musi na każdym kroku > udowadniać swojej wyższosci nad innymi. > A Chanel lepiej pachnieć niż chwalić się, że sie je ma na półce :) > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:23 silesius.monachijski22 napisał: > Ja zas - zanim wchodze na lewackie watki na forum - "psikam sie" caly "Opium" > Y.S. Laurenta, zeby przypadkiem nie musiec se odurzac "zapachem" sclavusow, > henrykow_logow (dzisiaj pisz_pan + inne glupie nicki), i reszty ferajny; > fakt, "Opium" jest cholernie drogie, ale tu nie chodzi o luksus; tu chodzi o > przezycie To prawda OPIUM to przeżycie. Ja /PiSiara i moher/ używam Mademoisselle Coco Chanel - zapach zupełnie inny, subtelny i elegancki. Chociaż moim naj jest Amarige Givenchy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:28 kiedys - nawet dosc dlugo - nie moglem zrezygnowac z "Egoiste" Chanela, ale w koncu odurzylo mnie prawdziwe Opium asienka32 napisała: > To prawda OPIUM to przeżycie. > Ja /PiSiara i moher/ używam Mademoisselle Coco Chanel - zapach zupełnie inny, > subtelny i elegancki. > Chociaż moim naj jest Amarige Givenchy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:34 silesius.monachijski22 napisał: > kiedys - nawet dosc dlugo - nie moglem zrezygnowac z "Egoiste" Chanela, ale w > koncu odurzylo mnie prawdziwe Opium > Ja na męskim stoisku kupuję albo Cerrutti Image, albo czarne Kenzo. Ale z tego co pisze mysz, powinnam raczej zaopatrzyć lubego w przemyslawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Asieńko, co Ty robisz w tym wątku? 17.11.06, 19:38 ach, ymsz to bujna wyobrznie; widac, ze bralalekcje u forumowego "profesora" sclavusa; to dopiero koneser! cala oberza (pardon: Auberge) lezy mu u stop; to prawdziwy nowy Juliusz Cezar na ziemi galijskiej; a mysz jego wierna jest sluzebnica i uczennica asienka32 napisała: > silesius.monachijski22 napisał: > > > kiedys - nawet dosc dlugo - nie moglem zrezygnowac z "Egoiste" Chanela, a > le w > > koncu odurzylo mnie prawdziwe Opium > > > > Ja na męskim stoisku kupuję albo Cerrutti Image, albo czarne Kenzo. Ale z tego > co pisze mysz, powinnam raczej zaopatrzyć lubego w przemyslawkę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta [...] 17.11.06, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Gdzie złamałam prawo lub regulamin, 17.11.06, 20:12 że tak uprzejmie zapytam? Nie mówiąc o Asieńce, której posty zniknęły jak sen jaki złoty o zapachu Chanel? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie złamałam prawo lub regulamin, 17.11.06, 20:18 wiewiorzasta napisała: > że tak uprzejmie zapytam? > > Nie mówiąc o Asieńce, której posty zniknęły jak sen jaki złoty o zapachu Chanel > ? > Chanel? Nie żartuj! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Gdzie złamałam prawo lub regulamin, 18.11.06, 19:31 ave.duce napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > że tak uprzejmie zapytam? > > > > Nie mówiąc o Asieńce, której posty zniknęły jak sen jaki złoty o zapachu > Chanel > > ? > > > > Chanel? Nie żartuj! > > :))) Nie żartuję. Asieńka sama się pochwaliła, co trzyma na półce. Jak na członkinię "elYty" przystało oczywizda :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Gdzie złamałam prawo lub regulamin, 18.11.06, 23:57 wiewiorzasta napisała: > ave.duce napisała: > > > wiewiorzasta napisała: > > > > > że tak uprzejmie zapytam? > > > > > > Nie mówiąc o Asieńce, której posty zniknęły jak sen jaki złoty o za > pachu > > Chanel > > > ? > > > > > > > Chanel? Nie żartuj! > > > > :))) > > Nie żartuję. Asieńka sama się pochwaliła, co trzyma na półce. Jak na członkinię > "elYty" przystało oczywizda :) > > No ba! Ale azaliż eta chwatit"?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Żal mi łże - elit :))) 17.11.06, 19:12 asienka32 napisała: > Nigdy nie poznają smaku prawdy, szczerosci i tolerancji dla ludzi, którzy z > własnego wyboru chcą żyć inaczej niz oni. > Czy Pani naprawde widzi te przymioty u przywodcow PiS-u ? Prawde, szczerosc i tolerancje ? Bez zlosliwosci pytam, z czystej ciekawosci poznawczej. Bo ja nijak ich sie nie umiem u nich dopatrzec, zeby nie powiedziec wprost przeciwnie. Dodam, ze ugrupowanie, ktore nimi by sie odznaczalo, mialoby moj glos jak w banku. A jak dotad zawsze musze sie bic z myslami co do miejsca postawienia mojego X Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi łże - elit :))) 17.11.06, 19:15 Politycy klamią od kiedy wymyślono politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Żal mi łże - elit :))) 17.11.06, 19:19 asienka32 napisała: > Politycy klamią od kiedy wymyślono politykę. > No to dlaczego jako pierwsza zalete wymienia Pani ich szczerosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi łże - elit :))) 17.11.06, 19:23 gat45 napisała: > asienka32 napisała: > > > Politycy klamią od kiedy wymyślono politykę. > > > No to dlaczego jako pierwsza zalete wymienia Pani ich szczerosc ? Ja nie o politykach tylko o wyborcach znużonych elitami. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Żal mi łże - elit :)))Do asienki32 17.11.06, 21:04 No nie mow, ze my w Trojmieszcie wolimy PiS. Nigdzie chyba PiS nie dostal po tyłku tak jak w Trojmiescie i woj. pomorskim. Dlugo jeszcze bedziecie lizac rany... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi łże - elit :)))Do asienki32 17.11.06, 21:05 zaffaran napisała: > No nie mow, ze my w Trojmieszcie wolimy PiS. Nigdzie chyba PiS nie dostal po > tyłku tak jak w Trojmiescie i woj. pomorskim. Dlugo jeszcze bedziecie lizac > rany... Nic takiego nie powiedziałam. Chociaż przyznaj uczciwie co myślisz o Pawle Adamowiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi łże - elit :)))Do asienki32 17.11.06, 21:25 ja nawet o tym skorumpowanym typku myslec nie chce; Urban "pomyslal" za mnie . www.nie.com.pl/art4779.htm asienka32 napisała: > zaffaran napisała: > > > No nie mow, ze my w Trojmieszcie wolimy PiS. Nigdzie chyba PiS nie dostal > po > > tyłku tak jak w Trojmiescie i woj. pomorskim. Dlugo jeszcze bedziecie liz > ac > > rany... > > Nic takiego nie powiedziałam. Chociaż przyznaj uczciwie co myślisz o Pawle > Adamowiczu? > Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Żal mi łże - elit :)))Do asienki32do silesiusa 17.11.06, 21:38 Łatwo jest powiedziec ze ktos jest skorumpowany.Ale wybacz, "na gebe" to ja wierze tylko w Pana Boga. Na cala reszte musze miec dowod.Czy byl jakis proces, w ktorym Adamowicz zostal skazany za korupcje?Nie? Ach tak, sąd pewnie tez byl skorumpowany?.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Widze,ze pan Adamowicz stal sie "pupilkiem" Urbana 17.11.06, 22:01 www.nie.com.pl/art3145.htm. nawet najbardziej znienawidzonym klechom uszatek tak nie dokucza;chachacha zaffaran napisała: > Łatwo jest powiedziec ze ktos jest skorumpowany.Ale wybacz, "na gebe" to ja > wierze tylko w Pana Boga. Na cala reszte musze miec dowod.Czy byl jakis proces, > > w ktorym Adamowicz zostal skazany za korupcje?Nie? Ach tak, sąd pewnie tez byl > skorumpowany?.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Widze,ze pan Adamowicz stal sie "pupilkiem" U 17.11.06, 22:02 hmm, cos linki wycinaja; . www.nie.com.pl/art3145.htm silesius.monachijski22 napisał: > www.nie.com.pl/art3145.htm. > nawet najbardziej znienawidzonym klechom uszatek tak nie dokucza;chachacha > > zaffaran napisała: > > > Łatwo jest powiedziec ze ktos jest skorumpowany.Ale wybacz, "na gebe" to > ja > > wierze tylko w Pana Boga. Na cala reszte musze miec dowod.Czy byl jakis > proces, > > > > w ktorym Adamowicz zostal skazany za korupcje?Nie? Ach tak, sąd pewnie te > z > byl > > skorumpowany?.. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Żal mi łże - elit :)))Do asienki32 17.11.06, 21:36 Mieszkam w Gdyni. :-)) A jesli chodzi o Adamowicza, to do tej pory mial rade miasta przeciwko sobie. Przyznasz, ze trudno w takiej sytuacji efektywnie rzadzic. Teraz ma komfort= rada go poprze i zobaczymy jak bedzie.60% gdanszczan chce zobaczyc. Pozdrawiam. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi łże - elit :)))Do zaffaran 17.11.06, 21:54 pierwsze co zrobi Adamowicz, to wystawi pomnik abp Goclowskiemu i Stelli Maris; najlepiej przed katedra oliwska Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Żal mi łże - elit :)))Do zaffaran 17.11.06, 22:05 No dobrze, ale wytlumacz mi, co ma wspolnego Adamowicz z Goclowskim i afera Stella Maris, z wyjatkiem oczywiscie miejsca akcji? Nie wystarczy podac kilku chwytliwych hasel, prosze o konkrety.Chyba, ze konkretem bedzie zdanie parafian spod Sw. Brygidy, ze Goclowski to Żyd i mason.No tak... to by pewne rzeczy tlumaczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi łże - elit :)))Do zaffaran 17.11.06, 22:10 z tego, co mi wiadomo, to za afera ze stella maris stal zaufany ksiadz abp goclowskiego, szantazowany przez bylego ubeka, ktora przez stelle maris pral "brudne pieniadze"; ponoc - tak slyszalem - adamowicz (przez swojego brata, dziennikarza "rzepy") o tym wszytskim od dawna wiedzial; do tego dochodza tez - t juz tylko adamowicz - "dziwne" rzeczy opisane przez "nie"; "nietuzinkowa" to zaiste postac zaffaran napisała: > No dobrze, ale wytlumacz mi, co ma wspolnego Adamowicz z Goclowskim i afera > Stella Maris, z wyjatkiem oczywiscie miejsca akcji? Nie wystarczy podac kilku > chwytliwych hasel, prosze o konkrety.Chyba, ze konkretem bedzie zdanie parafian > > spod Sw. Brygidy, ze Goclowski to Żyd i mason.No tak... to by pewne rzeczy > tlumaczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Żal mi łże - elit :)))Do zaffaran 17.11.06, 22:24 "...i pijak- a kazdy pijak to zlodziej" Ale mowiac powaznie- wiec jednak zadnych konkretow,tylko wiesci z "nie"; Z uporem maniaka pytam- co ma z tym wspolnego Adamowicz.Wiedzial? Faktycznie straszne. Pewnie jeszcze w dodatku razem z Goclowskim , tym zaufanym ksiedzem i ubekiem prali pieniadze nalezace do mafii paliwowej,za ktora stoi PO. Prosze, tylko oszczedz frazesow w stylu: uklad blokuje, mafia trzyma w garsci sądy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi łże - elit :)))Do zaffaran 17.11.06, 22:31 niestety, ale "klasa polityczna" w Trojmiescie od czasow KLD (pierwszy milion trzeba ukrasc) ma bardzo zla reputacje; Tusk jest typowym przykladem bezwzglednego karierowicza (znakomicie wychodzi to w "nocnej zmianie"); Adamowicz - raz jeszcze siegne do Urbana: www.nie.com.pl/art7376.htm , wiele zrobil, aby zasluzyc sobie na miano "wielkiego aferala" wsrod polskich samorzadowcow; najbardziej z aferalnymi przeksztalceniami i "pseudo- prywatyzacja" zwiazane nazwiska, to trzon "trojmiejskiej" PO: Tusk, Lewándowski, Bielcki czy Merkel; przeciez nie bez powodu Plazynski opuscil to "towarzycho" zaffaran napisała: > "...i pijak- a kazdy pijak to zlodziej" > Ale mowiac powaznie- wiec jednak zadnych konkretow,tylko wiesci z "nie"; Z > uporem maniaka pytam- co ma z tym wspolnego Adamowicz.Wiedzial? Faktycznie > straszne. Pewnie jeszcze w dodatku razem z Goclowskim , tym zaufanym ksiedzem i > > ubekiem prali pieniadze nalezace do mafii paliwowej,za ktora stoi PO. > Prosze, tylko oszczedz frazesow w stylu: uklad blokuje, mafia trzyma w garsci > sądy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Żal mi łże - elit :)))Do zaffaran 17.11.06, 23:00 Od afer są sądy i prokuratura oraz cos, co sie nazywa DOWODY w sprawie. Widze, ze ta prosta prawda nie jest w stanie sie przebic.Powiedz mi, dlaczego zadna z tych wielkich afer, w ktorych (wg Ciebie i "nie")byl umoczony Adamowicz nie skonczyla sie w sądzie?Albo nie, lepiej nie mow,jesli znowu masz sie powolac na Urbana. Ja ze swej strony w kazdym razie moge obiecac, ze jesli Adamowicza skażą prawomocnym wyrokiem sądu, to w żadnym wypadku nie bede go bronic.:-)) PS. czy piszesz "klasa polityczna" w cudzyslowiu, dlatego, ze to PO? Gdyz prawdziwymi mężami stanu są oczywiscie inni. Aha. Jak widac, u nas na wybrzezu wykopki juz rozpoczete :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 No tak: Karnowski w Sopocie to prawdziwy 17.11.06, 21:20 "bohater"; nawet piosenki o nim artysci spiewaja . video.google.pl/videoplay?docid=-809162252231009419 zaffaran napisała: > No nie mow, ze my w Trojmieszcie wolimy PiS. Nigdzie chyba PiS nie dostal po > tyłku tak jak w Trojmiescie i woj. pomorskim. Dlugo jeszcze bedziecie lizac > rany... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Żal mi łże - elit :))) 18.11.06, 11:21 > Nigdy nie poznają smaku prawdy, szczerosci i tolerancji dla ludzi, > którzy z własnego wyboru chcą żyć inaczej niz oni. To o kaczystach jak rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi łże - elit :))) 18.11.06, 11:23 to pasuje jak ulal do zindoktrynowanych i ziejacych jadem lewakow xtrin napisała: > > Nigdy nie poznają smaku prawdy, szczerosci i tolerancji dla ludzi, > > którzy z własnego wyboru chcą żyć inaczej niz oni. > > To o kaczystach jak rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna Re: Żal mi ciebie, zakłamana szmato! 18.11.06, 13:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41851340&a=41851340 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro A mi żal takich internautek, 17.11.06, 19:15 które w tak cyniczny sposób drwią sobie ze współziomków.Mnie nie są obce i schłodzone La Piador, zapach Bulgari czy Chanel, towarzystwo pięknych kobiet ( nie tylko na wakacjach ) , ale do głowy by mi nie przyszło aby w tak cynicznej formie drwic sobie z innych Polaków. W czym Ty niby jestes lepsza , konstruując ten watek ?? Wybraź sobie, ze na ym ziemskim padole , żyją ludzi , którzy nie zwraja uwagi na takie przyziemne kwestie, mimo tego są tez hedonistami , ale maja głowy zaprzątniętne zgoła innymi sprawami a nie tylko szpanerstwem i blichtrem ... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A mi żal takich internautek, 17.11.06, 19:36 camille_pissarro napisał: > Mnie nie są obce i schłodzone La Piador, zapach Bulgari czy Chanel, towarzystwo pięknych kobiet .... Byłeś na chrzcie F-16? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: A mi żal takich internautek, 17.11.06, 19:51 a ty spzatales po briefingu Kwasniewskiego zudzialem Mazura? dr.freud napisał: > Byłeś na chrzcie F-16? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A mi żal takich internautek, 17.11.06, 23:49 silesius.monachijski22 napisał: > a ty spzatales po briefingu Kwasniewskiego zudzialem Mazura? "Spżątaja" to silesisy monachijskie bierstuby. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A co ma popieranie danej partii do tego co sie je, 17.11.06, 19:18 pije, czym sie ktos perfumuje itp. ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 17.11.06, 19:24 frank_drebin napisał: > pije, czym sie ktos perfumuje itp. ? A no ma. Wychodzi franku na to, że czuć od Ciebie przemysławką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 17.11.06, 19:27 Dobra przyznaje sie jako zwolennik UPR pijam tylko jabole, skrapiam sie woda brzozowa (doustnie tez), zagryzam to wszystko slonina i kaszanka a na wakacje jezdze do kumpla na drugi koniec miasta gdzie przez 2 tygonie jedziemy denaturat nawet bez przesaczania przez chlebek :)))) asienka32 napisała: > frank_drebin napisał: > > > pije, czym sie ktos perfumuje itp. ? > > A no ma. Wychodzi franku na to, że czuć od Ciebie przemysławką :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 17.11.06, 19:36 frank_drebin napisał: > Dobra przyznaje sie jako zwolennik UPR pijam tylko jabole, skrapiam sie woda > brzozowa (doustnie tez), zagryzam to wszystko slonina i kaszanka a na wakacje > jezdze do kumpla na drugi koniec miasta gdzie przez 2 tygonie jedziemy > denaturat nawet bez przesaczania przez chlebek :)))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co ma ... :))) 18.11.06, 09:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52127741&a=52127741 Czyż to nie wątek założony przez P(i)Suja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze [...] 17.11.06, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin O typowy wpis swiatlego europejczyka, ktory na 17.11.06, 19:54 sniadanie wypija don perrignon i zagryza krewetkami ;) idiotyzmy-kacze napisał: > to jest podstawowa woń połączona z wonią przetrawionego alkoholu > Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 18.11.06, 05:34 asienka32 napisała: > frank_drebin napisał: > > > pije, czym sie ktos perfumuje itp. ? > Ano ma Franku - od pisiorków nie wiadomo czemu leci naftaliną. Prawdopodobnie te garniturki rzadko używane więc w szafie leżą naftaliną przesypane. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 19.11.06, 00:39 Tu mowa o zwolennikach danego ugrupowania politycznego a nie jego szefach. A swoja droga gratuluje dokladnego organoleptycznego "wywiadu" na temat garniturow uzywanych przez Kaczorow ;) W kwestii technicznej to chcac nie chcac Kaczory musza uzywac garniturow na codzien wiec skad ta odwazna teza ? porannakawa napisała: Prawdopodobnie te garniturki rzadko używane więc w szafie leżą naftaliną przesypane. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 17.11.06, 19:52 frank_drebin napisał: > pije, czym sie ktos perfumuje itp. ? Kwestia mentalności - albo się korzysta z życia na miarę możliwości, albo się zazdrości innym, że to robią, a jak się ma władzę, to robi się wszystko, żeby ci 'inni' z przyjemności życia korzystać nie mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 17.11.06, 19:57 Nadal nie rozumiem znaczy ci lubiacy PiS chodza we wlosienicach, jedza jeno suchy chleb i non-stop klecza w kosciele ? ;) Kurcze to biorac pod uage srednia statystyczna sam bym musial znac paru takich osobiscie a jakos zjawisk jw. nie zaobserwowalem. wiewiorzasta napisała: > frank_drebin napisał: > > > pije, czym sie ktos perfumuje itp. ? > > Kwestia mentalności - albo się korzysta z życia na miarę możliwości, albo się > zazdrości innym, że to robią, a jak się ma władzę, to robi się wszystko, żeby c > i > 'inni' z przyjemności życia korzystać nie mogli. > Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 17.11.06, 20:08 frank_drebin napisał: > Nadal nie rozumiem (...) I nie będziesz rozumiał, dopóki nie przeczytasz _ze_zrozumieniem_ tego, co napisałam ;P > wiewiorzasta napisała: > > > frank_drebin napisał: > > > > > pije, czym sie ktos perfumuje itp. ? > > > > Kwestia mentalności - albo się korzysta z życia na miarę możliwości, albo > się > > zazdrości innym, że to robią, a jak się ma władzę, to robi się wszystko, > żeby > c > > i > > 'inni' z przyjemności życia korzystać nie mogli. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 17.11.06, 20:12 Dobra to moze inaczej: wiewiorzasta napisała: a jak się ma władzę, to robi się wszystko, żeby ci 'inni' z przyjemności życia korzystać nie mogli. Konkretnie czego ci kaczysci zabronili robic lub do czego ograniczyli dostep ? Konkretnie prosze o wymienianie tzw. enumeratywne, a nie o zale za daza, ze pewnie zabronia, ze czujesz sie ograniczana itp. KONKRETNIE punkt po punkcie plisss :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No jakos wiewiorzasta nie doczekalem sie konkretow 18.11.06, 00:06 .... frank_drebin napisał: > Dobra to moze inaczej: > wiewiorzasta napisała: > a jak się ma władzę, to robi się wszystko, żeby ci 'inni' z przyjemności życia > korzystać nie mogli. > > Konkretnie czego ci kaczysci zabronili robic lub do czego ograniczyli dostep ? > Konkretnie prosze o wymienianie tzw. enumeratywne, a nie o zale za daza, ze > pewnie zabronia, ze czujesz sie ograniczana itp. KONKRETNIE punkt po punkcie > plisss :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Coś ty taki niecierpliwy? 18.11.06, 18:24 Nie przyszło ci do glowy, że mogę mieć ciekawsze zajęcia, niż siedzenie na FK? Że na przykład wolę cieszyć się życiem w towarzystwie inteligentnych osób, uważanych przeze mnie za przyjaciół, przy dobrym alkoholu, kawiorze z Magadanu czy śmierdzącym super-serze prosto z Francji? ;) frank_drebin napisał: > .... > frank_drebin napisał: > > > Dobra to moze inaczej: > > wiewiorzasta napisała: > > a jak się ma władzę, to robi się wszystko, żeby ci 'inni' z przyjemności > życia > > korzystać nie mogli. > > > > Konkretnie czego ci kaczysci zabronili robic lub do czego ograniczyli > dostep ? > > Konkretnie prosze o wymienianie tzw. enumeratywne, a nie o zale za daza, > ze > > pewnie zabronia, ze czujesz sie ograniczana itp. KONKRETNIE punkt po punk > cie > > plisss :) Błąd w założeniu - kaczyści nie mogą _mi_ niczego zabronić, ani w niczym ograniczyć. Są zbyt mali i zbyt żałośni. A ty dalej nie rozumiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Coś ty taki niecierpliwy? 18.11.06, 21:39 I skrecila do baru szerokim lukiem omijajac odpowiedz na jedno dosc proste pytanie ;) Dobra zycze dobrych alkoholi itp. uciech :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 19.11.06, 00:03 frank_drebin napisał: > > Konkretnie czego ci kaczysci zabronili robic lub do czego ograniczyli dostep ? KONKRETNIE: odebrali mi wiarę... > Konkretnie prosze o wymienianie tzw. enumeratywne, a nie o zale za daza, ze > pewnie zabronia, ze czujesz sie ograniczana itp. KONKRETNIE punkt po punkcie > plisss :) ... w znaczenie (?), w istnienie w ogóle (?) : prawa, sprawiedliwości, prawdy, honoru, etc., etc., etc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: A co ma popieranie danej partii do tego co si 19.11.06, 00:07 Dobra myslicielu/elko konkrety takie w stylu nie wiem np. zabronili ci dostepu do internetu lub zamkneli jakas gazete a nie ja sie tam zle czuje bo cos tam plisss :) Zaznaczylem, ze pytam o rzeczy konkretne a nie odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:Konkrety: zmiany w ustawach dot. wyborów 19.11.06, 17:15 do samorządu i szykowane dalsze zmiany - CENTRALIZACJA zamiast DECENTRALIZACJI. Projekt Konstytucji PiS. Mnie wystarczy na razie tyle - zresztą sądzę, że i ciebie nikt nie przekona, że białe jest białe, a czarne - czarne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Podsumowujac watek olfaktyczny : 17.11.06, 19:40 Nalezy natychmiast znalezc "nos" i oddelegowac go (ja) do dokladnego obwachania przywodcow wszystkich liczacych sie politykow w kraju Po zapoznaniu sie z raportem "nosa"(o ile sie go nie utajni) bedziemy sie mogli dalej wypowiadac, na razie snujemy hipotezy. Proponuje nie imitowac dziennikarz sledczych z Naszego Dziennika Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Podsumowujac watek olfaktyczny : 17.11.06, 19:47 Prosze nie przypisywac porzadnej gazecie, jaka jest "ND" cech, okreslajacych dzialalnosc osobnikow typu Czuchnowski czy Kublik; a jednak kwestia odrozniania zapachu i dobrego smaku (Herbert) ma znaczenie gat45 napisała: > Nalezy natychmiast znalezc "nos" i oddelegowac go (ja) do dokladnego obwachania > > przywodcow wszystkich liczacych sie politykow w kraju > > Po zapoznaniu sie z raportem "nosa"(o ile sie go nie utajni) bedziemy sie mogli > > dalej wypowiadac, na razie snujemy hipotezy. > > Proponuje nie imitowac dziennikarz sledczych z Naszego Dziennika Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Podsumowujac watek olfaktyczny : 17.11.06, 19:53 silesius.monachijski22 napisał: > Prosze nie przypisywac porzadnej gazecie, jaka jest "ND" cech, okreslajacych > dzialalnosc osobnikow typu Czuchnowski czy Kublik; a jednak kwestia odrozniania > > zapachu i dobrego smaku (Herbert) ma znaczenie Widzi Pan, kazdy ma swoje punkty odniesienia, ale zgadzam sie z jednym - nie tylko w ND sa swietni sledczy, ktorych dzialalnosc dla mnie jest jednako odrazajaca. Jest to moj osobisty punkt widzenia i mam do niego prawo - to moje pojecie i dobrego smaku, i pewnych jeszcze dawno zapomnianych i dzis prawie wstydliwych pojec jak to : przyzwoitosc, rozwaga i w koncu - az sie rumienie sama - wyrozumialosc i win przebaczenie. Nikomu nie kaze swoich pogladow podzielac, wiec z gory prosze z nimi nie walczyc. Co zas do smaku i zapachu, to musze Pana rozczarowac : zmysl smaku rozpoznaje tylko 4 warianty : gorzki, slony, slodki i kwasny. To, co my nazywamy potocznie smakiem, to obowiazkowe polaczenie smaku i wechu. Taka koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 19:44 malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... Takie jak ty nazywam kwoczkami.Cwicz inteligencje,testy rob bo to co piszesz nijak sie ma do rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 19:49 Alez drogi Panie Snatcherze: przeciez oni dniami i nocami terminuja u "profesora" sclavusa, stad tez i te ich "madrosci"; to juz ani testy, ani cwiczenia nie pomoga; ani tez obrazy Dudy-Gracza, wyslawiajace urode pani HGW snatcher napisał: > malaszaramysz napisała: > > > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... > > Takie jak ty nazywam kwoczkami.Cwicz inteligencje,testy rob bo to co piszesz > nijak sie ma do rzeczywistosci. > Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 19:57 silesius.monachijski22 napisał: > Alez drogi Panie Snatcherze: przeciez oni dniami i nocami terminuja > u "profesora" sclavusa, stad tez i te ich "madrosci"; to juz ani testy, ani > cwiczenia nie pomoga; ani tez obrazy Dudy-Gracza, wyslawiajace urode pani HGW > Czesc! :) Czy zmieniles nick? bo ostatnio pisales z 0 na koncu:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 20:07 czesc, to raczej cenzorzy GW mi go zmeinili; moje cale konto z "0" na koncu zostalo zablokowane ze wzgledu na zlamanie "nietykiety" (podobny los spotkal "1"); o tempora, o mores! snatcher napisał: > silesius.monachijski22 napisał: > > > Alez drogi Panie Snatcherze: przeciez oni dniami i nocami terminuja > > u "profesora" sclavusa, stad tez i te ich "madrosci"; to juz ani testy, a > ni > > cwiczenia nie pomoga; ani tez obrazy Dudy-Gracza, wyslawiajace urode pani > HGW > > > > Czesc! :) Czy zmieniles nick? bo ostatnio pisales z 0 na koncu:) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 21:28 silesius.monachijski22 napisał: > czesc, > > to raczej cenzorzy GW mi go zmeinili; moje cale konto z "0" na koncu zostalo > zablokowane ze wzgledu na zlamanie "nietykiety" (podobny los spotkal "1"); o > tempora, o mores! A jak się logowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Żal mi kaczystów:-)) buahahaha 17.11.06, 20:01 Drogie kaczorki, daliście się nabrać na najgłupszą prowokację:-)))))))))))))) Przyjaciołom dziękuję za wsparcie ( telefon to jest to). P.S. Chablis nie pasuje do kawioru ale skąd mają o tym wiedzieć wyznawcy pRezydenta ,który kwiaty wręcza łodygami do góry. Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi w tym wątku naprawdę mi Was zal. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Z perfumami Chanel też nie radzę jeść kawioru... 17.11.06, 20:06 ..bo mdłe będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: dokladnie :):):) 17.11.06, 20:14 puscila biedaczka baka w towarzystwie i probuje sie z tego nieporadnie wylgac :) widac z cywilizacja ma do czynienia tylko od swieta :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: dokladnie :):):) 17.11.06, 20:16 s.berkowicz napisał: > puscila biedaczka baka w towarzystwie i probuje sie z tego nieporadnie wylgac : > ) > widac z cywilizacja ma do czynienia tylko od swieta :):):) Chciałam delikatnie, bo nei wiem, czy bedąc w posiadaniu telefonu do myszy zaliczam się do przyjaciół czy nie. Po co palić mosty :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: dokladnie :):):) 17.11.06, 20:29 asienka32 napisała: > > Chciałam delikatnie, bo nei wiem, czy bedąc w posiadaniu telefonu do myszy > zaliczam się do przyjaciół czy nie. W tym "Chanel'a" żadnego nie ma, jest natomiast... faux pas... Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Żal mi kaczystów:-)) buahahaha 17.11.06, 20:06 malaszaramysz napisała: > Drogie kaczorki, > daliście się nabrać na najgłupszą prowokację:-)))))))))))))) > Przyjaciołom dziękuję za wsparcie ( telefon to jest to). > > P.S. Chablis nie pasuje do kawioru ale skąd mają o tym wiedzieć wyznawcy > pRezydenta ,który kwiaty wręcza łodygami do góry. > > Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi w tym wątku naprawdę mi Was zal. > A wiesz gdzie my to mamy? inteligencje cwicz mowilem ci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Żal mi kaczystów:-)) buahahaha 17.11.06, 20:09 snatcher napisał: > A wiesz gdzie my to mamy? inteligencje cwicz mowilem ci. O! Próbowałeś ćwiczyć inteligencję??? Dlaczego efektów nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi kaczystów:-)) buahahaha 17.11.06, 20:13 ja zas odpowiem w sposob bardzo niewyszukany, ale po francusku (z Chablis bedzie lepiej smakowalo): enfonce ton doigt dans to cul et leche le pour moi snatcher napisał: > malaszaramysz napisała: > > > Drogie kaczorki, > > daliście się nabrać na najgłupszą prowokację:-)))))))))))))) > > Przyjaciołom dziękuję za wsparcie ( telefon to jest to). > > > > P.S. Chablis nie pasuje do kawioru ale skąd mają o tym wiedzieć wyznawcy > > pRezydenta ,który kwiaty wręcza łodygami do góry. > > > > Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi w tym wątku naprawdę mi Was zal. > > > > A wiesz gdzie my to mamy? inteligencje cwicz mowilem ci. > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi kaczystów:-)) buahahaha 17.11.06, 20:14 to bylo oczywiscie do myszy, nie zas do szanowanego przeze mnie snatchera silesius.monachijski22 napisał: > ja zas odpowiem w sposob bardzo niewyszukany, ale po francusku (z Chablis > bedzie lepiej smakowalo): > > enfonce ton doigt dans to cul et leche le pour moi > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi kaczystów:-)) buahahaha 17.11.06, 20:09 przeciez mi tylko dobrze sie bawimy, smiejac sie z mulowatego lewactwa; a coz mnie interesuja twoje telefony? sam mam kilka, i tez sie nie chwale malaszaramysz napisała: > Drogie kaczorki, > daliście się nabrać na najgłupszą prowokację:-)))))))))))))) > Przyjaciołom dziękuję za wsparcie ( telefon to jest to). > > P.S. Chablis nie pasuje do kawioru ale skąd mają o tym wiedzieć wyznawcy > pRezydenta ,który kwiaty wręcza łodygami do góry. > > Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi w tym wątku naprawdę mi Was zal. > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 I jeszcze jedno - charakterystyczne dla łże-elit 17.11.06, 20:11 nauczą się trzech trudnych nazw regionów i rżną znawców win :) Chardonnay z kawiorem się nie gryzie, a ostatni trend to pić to co się lubi /jak na zaklamane łze-elity to duży postęp/. Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: I jeszcze jedno - charakterystyczne dla łże-e 17.11.06, 20:16 asienka32 napisała: > nauczą się trzech trudnych nazw regionów i rżną znawców win :) > > Chardonnay z kawiorem się nie gryzie, a ostatni trend to pić to co się lubi > /jak na zaklamane łze-elity to duży postęp/. > Generalizowanie spoleczenstwa na PiSowski syfilis i na postepowych liberalow przez takie wyksztalciuszkowe matolstwo jest nagminne.Ale ja juz nie ma do tego nerwow,historia oceni kto sie lepiej przysluzyl Polsce. Inteligentny czlowiek by nie zalozyl takiego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: I jeszcze jedno - charakterystyczne dla łże-e 17.11.06, 20:18 Skąd te trzydzieści parę procent rydzykowych kaczystów, myślę. Dzisiaj: CBOS równo co trzeci wierzy w kreacjonizm. Koniec, kropka, Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I jeszcze jedno - charakterystyczne dla łże-e 22.11.06, 08:21 asienka32 napisała: > nauczą się trzech trudnych nazw regionów i rżną znawców win :) > > Chardonnay z kawiorem się nie gryzie, a ostatni trend to pić to co się lubi > /jak na zaklamane łze-elity to duży postęp/. > Really? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Żal mi kaczystów:-)) buahahaha 18.11.06, 10:55 Musieli Ci w tym pomagać przyjaciele? Czyli sama nie znasz tych smaków. Nie pytałaś jak smakuje to wszystko razem, tylko o smak. Swoją drogą zawsze mnie bawią tazy ludzie, którzy (jak mniemam w Twoim przypadku też tak jest) stają mocno na palcach żeby choć na chwilę zobaczyć jak wygląda prawdziwy świat, nie mogąc z niego korzystać. I śmieją się z tych, którzy tego świata nigdy nie widzieli i nie chcą zobaczyć. Jeśli chodzi o smaki, polecam Kiermusy i Siedlisko, ale i tak najlepiej czuję się na Mysiej (wtajemniczenie wiedzą o co chodzi) z gronem przyjaciół, Natalką na kolanach i szklanką Chivasa w ręku :))) Czego sobie i moim przyjaciołom życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 20:19 malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... A mnie bardziej żal Irassiada! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 20:21 malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... A mnie bardziej żal "Irasiada"... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 20:24 a mnie żal myszy, bo się wygłupiła okrutnie tym wątkiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 08:49 asienka32 napisała: > a mnie żal myszy, bo się wygłupiła okrutnie tym wątkiem :( > Kiedyś miałam taką sygnaturkę: Tylko mali ludzie boją się o prestiż, wielcy go mają > Karel Capek Z tego co widzę, wątek/mątek-prowokacja spełnił swoje zadanie. P(i)Suje są smutni i pozbawieni poczucia humoru. Ciebie to nie dotyczy, wszak zwykle podkreślasz, że nie jesteś kaczystką. ;) P.S. Dzięki za Melona-Wodza, serio.serio! :P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żal mi kaczystów:-)) -> prowokacja???? 18.11.06, 08:58 przeciez wy lewuski tak myslicie naprawde, jak napisala malaszaramysz; teraz probujecie odwracac kota ogonem, keidy juz okazalo sie, ze wiekszosc forumowiczow ma dosc jasny i wyrazna poglad na temat waszej "coltory" i "poczucia smaku"; po co wiec sie dalej osmieszac, i bredzic o "prowokacji"?? ave.duce napisała: > asienka32 napisała: > > > a mnie żal myszy, bo się wygłupiła okrutnie tym wątkiem :( > > > > Kiedyś miałam taką sygnaturkę: > > Tylko mali ludzie boją się o prestiż, wielcy go mają > Karel Capek > > Z tego co widzę, wątek/mątek-prowokacja spełnił swoje zadanie. > P(i)Suje są smutni i pozbawieni poczucia humoru. > Ciebie to nie dotyczy, wszak zwykle podkreślasz, że nie jesteś kaczystką. > > ;) > > P.S. Dzięki za Melona-Wodza, serio.serio! > > :P Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 12:56 > Z tego co widzę, wątek/mątek-prowokacja spełnił swoje zadanie. > P(i)Suje są smutni i pozbawieni poczucia humoru. > Ciebie to nie dotyczy, wszak zwykle podkreślasz, że nie jesteś kaczystką. Z całym szacunkiem, ale post myszy z poczuciem humoru niewiele miał wspólnego :( A prowokacje w stylu: śmierdzi pan gnojówką najlepiej świadczą o samym prowokatorze. Macie za idiotów to część forum, które nie podziela antypisowskiej histerii, to Wasz problem zresztą. Ja nie mam traumy z tego powodu, ze np. "całuje rączki" pan Henio ma jakiś problem w zwiazku z moją osobą. I ja jako propisowska kretynka forumowa uważam, ze mysz najzwyczajniej w swiecie puściła salonowego bąka, niestety zabrakło jej już salonowego polotu by z niego wybrnać z twarzą. > P.S. Dzięki za Melona-Wodza, serio.serio! Jeden Melon ratuje atmosferę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Żal mi kaczystów:-)) 19.11.06, 00:07 asienka32 napisała: > > Z tego co widzę, wątek/mątek-prowokacja spełnił swoje zadanie. > > P(i)Suje są smutni i pozbawieni poczucia humoru. > > Ciebie to nie dotyczy, wszak zwykle podkreślasz, że nie jesteś kaczystką. > > > Z całym szacunkiem, ale post myszy z poczuciem humoru niewiele miał wspólnego : > ( > A prowokacje w stylu: śmierdzi pan gnojówką najlepiej świadczą o samym > prowokatorze. ??? > Macie za idiotów to część forum, które nie podziela antypisowskiej histerii, to > > Wasz problem zresztą. ??? Ja nie mam traumy z tego powodu, ze np. "całuje rączki" > pan Henio ma jakiś problem w zwiazku z moją osobą. ??? > I ja jako propisowska kretynka forumowa uważam, ze mysz najzwyczajniej w > swiecie puściła salonowego bąka, niestety zabrakło jej już salonowego polotu by > > z niego wybrnać z twarzą. ??? > > > P.S. Dzięki za Melona-Wodza, serio.serio! > > Jeden Melon ratuje atmosferę ;)))) > Melon nie ratuje, MELON jest, po prostu. : P, thanX. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Nie żałuj - to są gołodupcy nagle wzbogaceni na 17.11.06, 20:53 polityce - to znaczy na przekrętach a polityka pomogła zachować ten majątek. Nawet gdy jedzą kawior - to żrą gdyż nie wiedzą jak i z czym to jeść. Słyszeli, że trzeba mieć krawat - ale krawat mają zakończony tuż nad pępkiem, słyszli, że jak ubranie - to u dobrego krawca - ale potem już gdy guzik się urwie - nie dba o to i reprezentuje nas - normalnych ludzi. Oni po prostu nie mają szerszych horyzontów - tak jak świnia, która jedynie pod nogi może patrzeć! Nie wiedzą nawet, że istnieje coś takiego jak Zatoka Hanauma! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil jako kaczysta przyznaję Ci rację: w zyciu nie jadł 17.11.06, 21:35 em "kawioru na lodzie" malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie Odpowiedz Link Zgłoś
lidziab Re: Żal mi kaczystów:-)) 17.11.06, 22:05 Co ty bredzisz przecież oni są naprawdę wygrani rąbneli księżyc i co zero konsekwencji.A biednego Huberta ciągają po sądach bo powiedział to co większość narodu o nich myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 00:55 lidziab napisała: > Co ty bredzisz przecież oni są naprawdę wygrani rąbneli księżyc i co zero > konsekwencji.A biednego Huberta ciągają po sądach bo powiedział to co większość >> narodu o nich myśli. On jest ciagany po sadach za zdrade tajemnicy panstwowej. A to juz stalo sie tajemnica poliszynela bardziej niz samych Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 00:22 malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... ******************************************************************************** A jesli ja juz wiekszosc z tego sprobowalam, to co? Mam sie zabic, czy wstapic do klasztoru i odprawiac pokute do konca zycia? Co? Czy twoje przemyslenia to tak na trzezwo, czy tez pod wplywem Chablis / marne winko ... zreszta/. Yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca A jesli ja juz wiekszosc z tego sprobowalam, to co 18.11.06, 01:11 pewnas sfego? yych jak ja bym se stoba pomyszowal na wolnosci gdyby nie te kacze zzziobro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 01:35 mysz_polna5 napisała: > A jesli ja juz wiekszosc z tego sprobowalam, to co? > Mam sie zabic, czy wstapic do klasztoru i odprawiac pokute do konca zycia? Co? > > Czy twoje przemyslenia to tak na trzezwo, czy tez pod wplywem Chablis / marne > winko ... zreszta/. Yeah! To tak od razu nie działa! Kawior zatęchłym waniajet, Fidji za daleko! Podobnie jak frak - dopiero dobrze leży w trzecim pokoleniu! Jak przeżyjecie syf w który wepchnęliście Polaków - to jeszcze wam gołodupcy jeszcze dwa pokolenia z oswajaniem się z tym, że w restauracji menu nie zaczyna się czytać od prawej strony! Gołodupcy! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 [...] 18.11.06, 02:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 05:26 mysz_polna5 napisała: > Do kogo ta mowa ... frajerko? Czy sadzisz innych wg siebie? > A co do tych golodupcow, to lepsza mloda, ladna, gola dupa, niz stara, > klapciasta i tlusta, albo pomarszczona. Taka masz ... stad ten kompleks z gola > du.a? Yeah :[[[ Pisałem, że twoi pryncypałowie gołodupcami w politykę weszli i dopiero tam szybkie i duże pieniądze zaczęli przekręcać. Kaczyński wniósł aportem do Telegrafu - 800 tysięcy? Widzisz myszko pisiasta - boicie się latać samolotami i pewnie nie wiecie co to znaczy być członkiem klubu 3000 stóp? Coś bredzisz o pomarszczonej doopie? I to jest ten wsasz pisiowy fason? Masz rację - lepsza młoda, ładna, goła dupa niż pisiowe kurduple, z obwisłymi brzuszyskami, z trzecimi podbródkami i zepsutymi zębyma, nie umiejące się w towarzystwie zachować, ba! - nawet o guziczek w garniturku zadbać - nie mówiąc o fraku lub smokingu. Widzisz ty tych swoich we frakach? Śmiech na sali! No i jak tam - wiesz co to znaczy być członkiem tego elitarnego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 13:46 porannakawa napisała: > mysz_polna5 napisała: > > > Do kogo ta mowa ... frajerko? Czy sadzisz innych wg siebie? > > A co do tych golodupcow, to lepsza mloda, ladna, gola dupa, niz stara, > > klapciasta i tlusta, albo pomarszczona. Taka masz ... stad ten kompleks z > gola > > du.a? Yeah :[[[ > Pisałem, że twoi pryncypałowie gołodupcami w politykę weszli i dopiero tam > szybkie i duże pieniądze zaczęli przekręcać. > Kaczyński wniósł aportem do Telegrafu - 800 tysięcy? > > Widzisz myszko pisiasta - boicie się latać samolotami i pewnie nie wiecie co to > znaczy być członkiem klubu 3000 stóp? > Coś bredzisz o pomarszczonej doopie? > I to jest ten wsasz pisiowy fason? > Masz rację - lepsza młoda, ładna, goła dupa niż pisiowe kurduple, z obwisłymi > brzuszyskami, z trzecimi podbródkami i zepsutymi zębyma, nie umiejące się w > towarzystwie zachować, ba! - nawet o guziczek w garniturku zadbać - nie mówiąc > o > fraku lub smokingu. > Widzisz ty tych swoich we frakach? Śmiech na sali! > No i jak tam - wiesz co to znaczy być członkiem tego elitarnego klubu? **************************************************************************** Szara mysz uogolnila, ze dotyczy to wszystkich kaczystow / te kawiory, kiepskie winnka, jako wyznacznika szpanu i luksusu czy tez inne 'delycyje';)/. To wyjatkowo prymitywny, i glupi chwyt, taki jak te 'dyskusje', ktore ten post wywolal. To, ze nie podoba ci sie uroda Kaczynskich, to twoj problem. Tez uwazam, ze daleko im do przystojniaka George Clooney. Ha! Ale dla mnie prezydent, czy premier nie musza byc tacy. Nie oceniam ich wg ich urody, czy tez drobnych uchybien w garderobie. Ocena wg tego, to glupota, kpmpleksy, albo bezradna zlosc. A razem, jest to zalosne. Ot co! Ale 'bafta' sie dalej. Pieski skowycza, karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 15:56 mysz_polna5 napisała: > > Szara mysz uogolnila, ze dotyczy to wszystkich kaczystow / te kawiory, kiepskie > > winnka, jako wyznacznika szpanu i luksusu czy tez inne 'delycyje';)/. To > wyjatkowo prymitywny, i glupi chwyt, taki jak te 'dyskusje', ktore ten post > wywolal. > > To, ze nie podoba ci sie uroda Kaczynskich, to twoj problem. Tez uwazam, ze > daleko im do przystojniaka George Clooney. Ha! Ale dla mnie prezydent, czy > premier nie musza byc tacy. Nie oceniam ich wg ich urody, czy tez drobnych > uchybien w garderobie. Ocena wg tego, to glupota, kpmpleksy, albo bezradna > zlosc. > A razem, jest to zalosne. Ot co! Ale 'bafta' sie dalej. Pieski skowycza, > karawana jedzie dalej. > Nie - masz rację - nie musi być żaden George Clooney ale.... gdyby tak już był, to te "irasiad", "spieprzaj dziadu", "nikt nas nie przekona, że białe to białe..." a nawet sraczka.... łatwiej by przeszły... :) A tak, nie dość, że kaczuszki, to jeszcze peerelowska kindersztuba na każdym kroku z nich wyłazi jak - nie przymierzając - słoma z butów.... ... i cyrk robi się sam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Asieńko - na to nie ma mojej zgody! 18.11.06, 17:16 mysz_polna5 napisała: Ale dla mnie prezydent, czy> premier nie musza byc tacy. Nie oceniam ich wg ich urody, czy tez drobnych > uchybien w garderobie. Ocena wg tego, to glupota, kpmpleksy, albo bezradna > zlosc. Biedactwo - wychodzi cała flejowata pisiowość z Ciebie. Kaczyńsko może sobie chodzić w brudnych butach, być zaniedbany i nawet z brakujacymi guzikami, z cuchnącym oddechem i sapiącym z otyłości. Prezydent lub premier ma reprezentować MNIE! Za to im płacę! I nie ma mojej zgody na: - otyłego kurdupla - w ciągu trzech miesięcy specjalista doprowadzi każdego otyłego kurdupla do wymaganej wagi - znikną lub zmniejszą się wtedy problemy z cukrzycą - cukier walący w mózg, upierdliwość i zmącony umysł - nie mówiąc o wrażeniach estetycznych - kurdupla z zaniedbanymi od dziesięcioleci zębami i cuchnącym oddechem - wystarczy dwa tygodnie aby specjalista to skorygował - kurdupla z poobrywanymi guzikami podczas oficjalnej wizyty w obcym kraju - wystarczy gizik, igła i nitka oraz osoba dbająca o wygląd Prezydenta RP lub Premiera RP - kurdupli bez znajomości żadnego obcego języka - przez te półtora roku podczas intensywnego kursu - i jeden i drugi mogliby się wyuczyć w dwóch językach obcych porozumiewać w stopniu podstawowym - kurdupla kłamiącego w żywe oczy i mającego nadzieję, że tego nie zauważamy. Jego zapewnienia - jak pogoda w Chicago - zaczekaj kilka godzin i będzie zmiana o 180 stopni. - kurdupla leniwego, oglądającego się w historię za nic mającego rzeczywistość i przyszłość - leżenie pod obrabiarką na styropianie nie jest już specjalną zasługą w oczach normalnych ludzi - oceniamy raczej pracę nad zapewnieniem dobrobytu zwykłych obywateli - kurdupla i jego ministrów robiących działania pozorne - aby w oczach motłochu zapewnić sobie uznanie a przypisujących zasługi poprzedników jako własne. Na to nie ma mojej zgody - pracują wszak za moje pieniądze! PS Nie odpisałaś Asieńko na zapytanie czy wiesz co to jest Klub 3 tys. stóp high? Tam też dają kawior! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Asieńko - na to nie ma mojej zgody! 18.11.06, 22:23 porannakawa napisała: > > Biedactwo - wychodzi cała flejowata pisiowość z Ciebie. > Kaczyńsko może sobie chodzić w brudnych butach, być zaniedbany i nawet z > brakujacymi guzikami, z cuchnącym oddechem i sapiącym z otyłości. > > Prezydent lub premier ma reprezentować MNIE! Za to im płacę! > I nie ma mojej zgody na: > - otyłego kurdupla - w ciągu trzech miesięcy specjalista doprowadzi każdego > otyłego kurdupla do wymaganej wagi - znikną lub zmniejszą się wtedy problemy z > cukrzycą - cukier walący w mózg, upierdliwość i zmącony umysł - nie mówiąc o > wrażeniach estetycznych > - kurdupla z zaniedbanymi od dziesięcioleci zębami i cuchnącym oddechem - > wystarczy dwa tygodnie aby specjalista to skorygował > - kurdupla z poobrywanymi guzikami podczas oficjalnej wizyty w obcym kraju - > wystarczy gizik, igła i nitka oraz osoba dbająca o wygląd Prezydenta RP lub > Premiera RP > - kurdupli bez znajomości żadnego obcego języka - przez te półtora roku podczas > intensywnego kursu - i jeden i drugi mogliby się wyuczyć w dwóch językach obcyc > h > porozumiewać w stopniu podstawowym > - kurdupla kłamiącego w żywe oczy i mającego nadzieję, że tego nie zauważamy. > Jego zapewnienia - jak pogoda w Chicago - zaczekaj kilka godzin i będzie zmiana > o 180 stopni. > - kurdupla leniwego, oglądającego się w historię za nic mającego rzeczywistość > i > przyszłość - leżenie pod obrabiarką na styropianie nie jest już specjalną > zasługą w oczach normalnych ludzi - oceniamy raczej pracę nad zapewnieniem > dobrobytu zwykłych obywateli > - kurdupla i jego ministrów robiących działania pozorne - aby w oczach motłochu > zapewnić sobie uznanie a przypisujących zasługi poprzedników jako własne. > > Na to nie ma mojej zgody - pracują wszak za moje pieniądze! > > PS Nie odpisałaś Asieńko na zapytanie czy wiesz co to jest Klub 3 tys. stóp > high? Tam też dają kawior! ***************************************************************************** Co ze mnie wychodzi, to wychodzi. Nie przejmuje sie ocena takliej osobu jak ty. Ty raczej wychodzisz ze skory, aby cos tam zablablac. Nie podniecej sie tak, bo sie rozchorujesz. I jeszcze jedno. W swoim czsie armia Hitlera nalezala do najelegantrzej armii swiata, zwlaszcz SS. Wodz nie szczdzac pieniedzy o to zadbal, aby byli tacy 'pikni'. Patrzac na twoje wpisy, sadze, ze bylabys wilka adoratorka tega faceta i jego piknej armii. Ho ho! Heil Hitler :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan [...] 19.11.06, 00:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 henryku_log: wszyj sobie w koncu esperal, a nie 19.11.06, 00:49 pisz po pijaku na forum; nie wstyd ci stary zgredzie, grubo po 50-tce, ze zaczepiasz tak madra i piekna (i mloda) kobiete, jak msz_polna5; przeciez ona na takiego frajera jak ty nawet okiem nie rzuci; idz na odwykowke i odpusc sobie forum pisz_pan napisała: > myszy to jest! > > mysz_polna5 napisała: > > > do najelegantrzej armii Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Żal mi kaczystów:-)) 19.11.06, 19:53 mysz_polna5 napisała: > To, ze nie podoba ci sie uroda Kaczynskich, to twoj problem. Uroda lub jej brak to nie jest problem u polityka. Bardziej potrzebna jest amantowi. Zwróć uwagę, że w tym co piszę o Kaczyńskich i pisiorkach nie ma ani słowa o urodzie. (Mają jaką mają!) Jest natomiast wiele o niechlujstwie, niezadbaniu o siebie, rozchełstaniu fizycznym i co dalej przekłada się na umysłowe. Kartofel jeden z drugim nie zadbali o siebie to jak mają zadbać o nas? Nadal grają rolę rewolucjonistów śpiących na styroipianie pod obrabiarką i uganiających się za kontrrewolucjonistami. Przespali ten okres czy dzieciństwo mentalne chcą wydłużyć? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 15:48 mysz_polna5 napisała: > malaszaramysz napisała: > > > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... > > > ******************************************************************************* > * > > > A jesli ja juz wiekszosc z tego sprobowalam, to co? > Mam sie zabic, czy wstapic do klasztoru i odprawiac pokute do konca zycia? Co? > > Czy twoje przemyslenia to tak na trzezwo, czy tez pod wplywem Chablis / marne > winko ... zreszta/. Yeah! Znnaczy...., że Chablis - nie próbowałaś.... :| Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron [...] 18.11.06, 01:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pol.na.pol [...] 18.11.06, 01:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Daj Boże młódkom rwanie jak miewają starsze panie 18.11.06, 02:28 Chłopy na prawdziwą kobitę zawsze patrzą z zachwytem Jak se taka mohera ułoży na bakiera Na grzbiet nadzieje letko pikowane paletko Wbije stopy rozkłapciane w trzewiki zasznurowane to jest tak seksowna lala że cały bazar sie na nią napala Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce [...] 18.11.06, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: O co chodziŁO?! 19.11.06, 00:16 ave.duce napisała: > chyba tylko oto, że giwi nie pasuje ten wątek i rżnie na oślep.... Ale, jak widać, rękę ma niepewną i wielce drżącą.... Ato się odbija na kropkach.... na braku kropek jeszcze bardziej... :) En ce qui me concerne - je m'en fous... jumeauxcratie ne vaincra pas :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: O co chodziŁO?! 19.11.06, 00:29 sclavus napisał: > je m'en fous... Mi tU... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 13:04 Oni są ponurzy,odpychający,brzydcy,nieokrzesani... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 13:06 luci-c napisał: > Oni są ponurzy,odpychający,brzydcy,nieokrzesani... Do tego mają trzecie oko, zieloną skórę i błony między palcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna Re: Żal mi szmat, które słowa nie dotrzymują... 18.11.06, 13:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41851340&a=41851340 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Żal mi szmat, które słowa nie dotrzymują... 18.11.06, 13:10 poczucie humoru, tryskająca witalność i kultura godna znawcy kawioru i win :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna Re: Żal mi szmat, które słowa nie dotrzymują... 18.11.06, 13:16 asienka32 napisała: > poczucie humoru, tryskająca witalność i kultura godna znawcy kawioru i win > > :))) Kawioru nie lubię. Wina nie piję. A kultura taka na jaką zasługuje ktoś kto kłamie każdego dnia. Czytaj raz jeszcze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41851340&a=41851340 Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Żal mi kaczystów:-)) 18.11.06, 21:36 asienka32 napisała: > luci-c napisał: > > > Oni są ponurzy,odpychający,brzydcy,nieokrzesani... > > Do tego mają trzecie oko, zieloną skórę i błony między palcami :) > A wystarczy, że zadbają o siebie to i trzecie oko, i zzieleniała skóra im zejdzie a błona między palcyma? One tak mają! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 asienka32 18.11.06, 14:25 miało cie juz nie byc na tym forum.... przecież powiedziałam ci "cześć"! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: asienka32 19.11.06, 00:10 mroofka2 napisała: > miało cie juz nie byc na tym forum.... > przecież powiedziałam ci "cześć"! > > ;) Oj, naiwna, naiwna, naiwna... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: asienka32 19.11.06, 16:27 mroofka2 napisała: > miało cie juz nie byc na tym forum.... > przecież powiedziałam ci "cześć"! > > ;) Było wpierw sprawdzić datę założenia wątku. b/o Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Zal mi lewakow i GiWi: slepi, a nie mogac sobie 19.11.06, 00:31 poradzic z rzeczywistoscia, czyli z przerastajaca ich zdolnosci pojmowania inteligencja "kaczystow", albo bluzgaja, albo wycinaja; biedni, mali ludzie; pewnie znow wytna mi ten post, obrzuca wulgarnymi wyzwiskami i zabanuja, ale...mam w glebokim powazaniu ich "opinie"; zas chyba tylko lewacy moga uwazac, ze Chablis jest lepszy od Muscadet malaszaramysz napisała: > Nigdy nie poznają smaku schłodzonego Chablis, kawioru na lodzie, zapachu > Chanel albo Prady, urody Pepete na wakacjach. Zawsze będą > smutni,zawistni,nudni,biedni.Ich życie zawsze będzie do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Zal mi lewakow i GiWi: slepi, a nie mogac sob 19.11.06, 00:50 silesius ty mnie chyba śledzisz?....;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Zal mi lewakow i GiWi: slepi, a nie mogac sob 19.11.06, 01:00 nie przeceniaj siebie; dopiero co wrocilem z "Adrii", gdzie zjadlem smaczna rybke, popijajac Pinot Blans z Alzacji (znakomite; nie to, co te "pachnace" Chablis); bylem w towarzystwíe przeuroczej Warszawianki - cudo, nie kobieta -; nie schlebiaj wiec sobie: nie mam czasu, ani ochoty, zeby cie sledzic (zreszta GiWi i tak czesto banuje) mroofka2 napisała: > silesius ty mnie chyba śledzisz?....;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Piekna muzyka i fajna zabawa (nie dla lewakow) 19.11.06, 00:57 zajrzyjcie na strone: www.slonskyradio.eu Duzo slaskiej gwary i fajnej muzyki; nic dla lewackich gburow Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Piekna muzyka i fajna zabawa (nie dla lewakow 19.11.06, 01:08 jestem lewackim gburem? puszczam to mimo uszu...... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Piekna muzyka i fajna zabawa (nie dla lewakow 19.11.06, 01:11 nie wiem, kim jestes; ale stajesz po stronie lewakow; a to sa wyjatkowe i naburmuszone gbury; w dodatku zainfekowane "michnikowszczyzna"; a na ten wirus nie ma jeszcze lekarstwa mroofka2 napisała: > jestem lewackim gburem? > puszczam to mimo uszu...... Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Piekna muzyka i fajna zabawa (nie dla lewakow 19.11.06, 01:29 za to ja wiem kim jestem i nie uważam się za gbura... a to, że bliżej mi na lewo niż na prawo.... no cóż... szkoda, że muszę być przez to zdyskredytowana... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Piekna muzyka i fajna zabawa (nie dla lewakow 19.11.06, 01:38 nikt - tak jak forumowa lewizna - nie zaczal z obrazaniem innych; sam jestem zdumiony, ze ludzie (lewicowa yntelygencja) moga w tak chamski i obrazliwy sposob wypowiadac sie na temat tych, ktorzy wybrali (i maja zaufanie do nich) Kaczynskich i PiS; zaczeliscie te brudna wojne, a my zwyczajnie podjelismy walke; i teraz bez pardonu: za dlugo po chamsku i bez riposty pozwalaliscie sobie na chamskie wycieczki pod naszym adresem; widzisz: moim wiernym - od lat kilkunastu - przyjacielem (to jeden z wielu "madrych glow") jest Martin Kusej, rezyser teatralny, szef "Salzburger Festspiele", lewak poar excellence, z ktorym sie czesto spieramy; ale to nie zaden lewusowaty cham, typu giwi, ktora mnie tnie, czy pijanego badziewia, pokroju henryka_log; po prostu: z Martinem dyskutuje i sie spieram, zas chamskie lewactwo na forum GW zwalczam mroofka2 napisała: > za to ja wiem kim jestem i nie uważam się za > gbura... > a to, że bliżej mi na lewo niż na prawo.... no > cóż... szkoda, że muszę być przez to zdyskredytowana... > Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Piekna muzyka i fajna zabawa (nie dla lewakow 19.11.06, 01:53 no tak silesiusie! najłatwiej jest wszystkich równą miarą mierzyć i winić za grzechy innych.... mam w sobie dość samokrytycyzmu...dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Piekna muzyka i fajna zabawa (nie dla lewakow 19.11.06, 01:58 dobranoc mroofka2; niestety, na tym forum istnieje radykalne zaciecie ideologiczne: albo jestes "lewakiem", i tym samym popierasz poglady wszelkich lewackich i pijanych glupkow, albo jestes po przeciwnje stronie; jezeli Tobie lewacka ideologia nie do konca "pasuje", to przepraszam za przypisanie Twojej osoby do tej grupy; niedawno - siedzac z Martinem przy PC - pokazywalem mu wpisy ludzi, o podobnych do jego pogladych; przetlumaczylem mu pare lewackich wpisow na FK; od razu odparl, zebym go z tym g.... nie identyfikowal, bo on jeszcze potrafi myslec samodzielnie mroofka2 napisała: > no tak silesiusie! najłatwiej jest wszystkich równą miarą mierzyć > i winić za grzechy innych.... > mam w sobie dość samokrytycyzmu...dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan [...] 19.11.06, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Henius_log: ile masz juz promili?? moze przestan 19.11.06, 01:31 juz pic??? pisz_pan napisała: > , że Wielkie TO i rozumem sięga gdzie wzrok nie sięga? > > img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg Odpowiedz Link Zgłoś