kronopio77 26.11.06, 22:36 nieróbstwa i zaniedbań :) Te 4 lata to 0 inwestycji i jednoczesny wzrost zadłużenia. Może i niedoszły Kaziu oberwie przy okazji? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Kasę rozliczyć. Oj wyjdą przekręty Kaczora. nt 26.11.06, 22:37 kronopio77 napisał: > nieróbstwa i zaniedbań :) Te 4 lata to 0 inwestycji i jednoczesny wzrost > zadłużenia. Może i niedoszły Kaziu oberwie przy okazji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Marionetkowicz jest jszcze lepszy 27.11.06, 22:22 Nawet nie zaczal, a juz skonczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt audyt 27.11.06, 01:30 kronopio77 napisał: > nieróbstwa i zaniedbań :) Te 4 lata to 0 inwestycji i jednoczesny wzrost > zadłużenia. Może i niedoszły Kaziu oberwie przy okazji? :) HGW zapowiedziala, ze rozpocznie od wynajecia zewnetrznej firmy do zrobienia audytu o stanie miasta, w tym jego finansow. Trzymam za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: audyt 27.11.06, 01:32 bryt.bryt napisał: > kronopio77 napisał: > > > nieróbstwa i zaniedbań :) Te 4 lata to 0 inwestycji i jednoczesny wzrost > > zadłużenia. Może i niedoszły Kaziu oberwie przy okazji? :) > > HGW zapowiedziala, ze rozpocznie od wynajecia zewnetrznej firmy do zrobienia > audytu o stanie miasta, w tym jego finansow. Trzymam za slowo. Bardzo dobry pomysł na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 to jest profesjonalne podejście 27.11.06, 08:44 przez 4 lata PiS nawet nie uchwalił statutu Warszawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: to jest profesjonalne podejście 27.11.06, 08:48 kronopio77 napisał: > przez 4 lata PiS nawet nie uchwalił statutu Warszawy :)) A czy mozna sprawnie sprawować władze mając sraczkę i bedąć ciągle wystraszonym "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Niezależną firmę audytową Piskorskiego? 27.11.06, 09:49 Piskorski poparł uśmiechniętego Kazia... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Niezależną firmę audytową Piskorskiego? 27.11.06, 22:16 a wcześniej popierał PiS w samorządzie Wawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: audyt 27.11.06, 09:41 > kronopio77 napisał: > HGW zapowiedziala, ze rozpocznie od wynajecia zewnetrznej firmy do zrobienia > audytu o stanie miasta, w tym jego finansow. Trzymam za slowo. już niejaki miller zaczynał swoje rządy od raportu otwarcia i jak się to skończyło chyba jeszcze pamiętacie Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: audyt 27.11.06, 22:33 kukipl napisała: > > kronopio77 napisał: > > HGW zapowiedziala, ze rozpocznie od wynajecia zewnetrznej firmy do zrobie > nia > > audytu o stanie miasta, w tym jego finansow. Trzymam za slowo. > > już niejaki miller zaczynał swoje rządy od raportu otwarcia i jak się to > skończyło chyba jeszcze pamiętacie ***************************** Pamietam,weszliśmy do Unii Europejskiej wbrew sprzeciwom Kaczorów i ich koalicjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: audyt 27.11.06, 22:29 bryt.bryt napisał: > HGW zapowiedziala, ze rozpocznie od wynajecia zewnetrznej firmy do zrobienia > audytu o stanie miasta, w tym jego finansow. Trzymam za slowo. Wiesci z ratusza beda "porazajace", mam "glebokie przekonanie graniczace z pewnoscia", ze dotychczasowe dzialania ratusza byly "szkodliwe i niezgodne z prawem. Wszystkie nielegalne". :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: audyt 27.11.06, 22:35 douglasmclloyd napisał: > bryt.bryt napisał: > > > HGW zapowiedziala, ze rozpocznie od wynajecia zewnetrznej firmy do zrobie > nia > > audytu o stanie miasta, w tym jego finansow. Trzymam za slowo. > > Wiesci z ratusza beda "porazajace", mam "glebokie przekonanie graniczace z > pewnoscia", ze dotychczasowe dzialania ratusza byly "szkodliwe i niezgodne z > prawem. Wszystkie nielegalne". :) ************************* W ratuszu pełno jakichś szarych sieci i wzgórków na dywanach.Oczywistą oczywistością jest to że trzeba posprzątać i zajrzec pod te kobierce. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Pierwsze miejsce w aferach w Warszawie 27.11.06, 09:00 Pierwsze miejsce w aferach w Warszawie. POwcy drugie SLD. Potem bardzo długo nikt. Uzasadnienie: Areszty śledcze i więzienia są zapchane POwcami co wykazują wyniki wyborów w tych miejscach. A HGW wygrała dzięki wyznawcom Jakubowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko [...] 27.11.06, 09:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 już dawno PiSuary nie wypisywały takich bzdur :))) 27.11.06, 09:05 to znaczy, że zabolało :) Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Jak BIG przejął Bank Gdański? Pamietasz? 27.11.06, 09:09 Skleroza nie zabolała? www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2006071202 Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Jak BIG przejął Bank Gdański? Pamietasz? 27.11.06, 09:11 dlaczego PiSuar się tym nie zajął? Przecież mają wszystko, czego trzeba do wyjaśnienia takich spraw? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Czy urzędujący prezydent będzie mógł być skazany ? 27.11.06, 09:11 Czy przez parę lat nie będzie można nic w tej sprawi zobić ?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Czy urzędujący prezydent będzie mógł być skaz 27.11.06, 09:13 a dlaczego nie zrobiono nic do tej pory? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Czy urzędujący prezydent będzie mógł być skaz 27.11.06, 09:17 prof.penduszko napisał: > Czy przez parę lat nie będzie można nic w tej sprawi zobić ?!!!!! myślę, ze własciwym winowajca jest jego wielki brat. Prezydenta każdy uczciwy sad uniewinni. O ile będzie miał biegłych. "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pierwsze miejsce w aferach w Warszawie 27.11.06, 22:36 leszab napisał: > Pierwsze miejsce w aferach w Warszawie. > POwcy > drugie SLD. > Potem bardzo długo nikt. > Uzasadnienie: > Areszty śledcze i więzienia są zapchane POwcami co wykazują wyniki wyborów w > tych miejscach. > A HGW wygrała dzięki wyznawcom Jakubowskiej. ********************** KONKRETY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 [...] 27.11.06, 09:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 chcesz argumentów? to zajrzyj chocby tutaj: 27.11.06, 09:38 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42098 I policz - ile merytorycznych postów zamieściłem tam ja, a ile ludzie pokroju silesiusa i snatchera :)) A tak w ogóle - ja cieszę się nie tyle z wygranej HGE, co z przegranej KM. Taki szczegół :) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 to sa te Twoje przemyślenia? czy fobie? 27.11.06, 09:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52924792&a=52938247 Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: to sa te Twoje przemyślenia? czy fobie? 27.11.06, 09:42 I to jest wg ciebie merytoryczna (nie wspominając o estetyce) wypowiedź? Wybacz... Chyba poszukam innego nauczyciela... Na twoje pytanie odpowiedziałem wyżej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52924792&a=52940314 Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny i te mosty pod lupe sie wezmie 27.11.06, 09:46 wkw.wloclawek.pttk.pl/grafika/kladka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: dlaczego PiSowcy nie umieją przegrywać? :) 27.11.06, 22:41 Bo szef ma wizje (grzybki halucynogenne?!), w zwiazku z czym nie moze przegrac. Przegrana jest pomylka, zlosliwym chichotem losu, wynikiem dzialan ukladu. Trudno z czyms takim sie pogodzic, sam przyznasz... Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio dosyć rozliczeń i spoglądania w przeszłość 27.11.06, 22:24 patrzmy w przyszłość (i takie tam pierd*ły wygadywane od miesięcy przez thuskoidów i millerowców). :) Gospodarka (Warszawy) czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: nareszcie będzie można rozliczyć Lecha K. z 4 27.11.06, 22:33 kronopio77 napisał: > nieróbstwa i zaniedbań :) Te 4 lata to 0 inwestycji i jednoczesny wzrost > zadłużenia. Może i niedoszły Kaziu oberwie przy okazji? :) Ja nie mogę, Wy byście tylko rozliczali, wsadzali do pierdla. Czy kurna nie ma innych przyjemniejszych rzeczy w tym że HGW została Prezem? Będą inwestycje, będzie porządek, będzie rozwój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio "ludzie chorzy z nienawiści" 27.11.06, 22:35 > Ja nie mogę, Wy byście tylko rozliczali, wsadzali do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio autorzy tych tekstów mogą poczuć się dotknięci 27.11.06, 22:55 czerwona pijawo. :) Odpowiedz Link Zgłoś