gryziec 01.12.06, 19:29 Mógłby ktoś wskazać prawicowe strony satyryczne? Bo tych lewicowych jest mnóstwo, wystarczy wpisać w google "kaczory" lub "IV RP". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 19:30 no, np. www.lechkaczynski.pl i www.pis.org.pl są dość śmieszne ale lepsze sa kabaretowe występy na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 19:34 Mają poczucie humoru specyficzne. To znaczy ja np. smieję sie z Cymańskiego,Gosiewskiego i spółka, a im sie wydaje, że nauczają ten głupi naród. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 19:41 Cymanskiemu raczej nie do smiechu. Własnie złapano jego syna, który po pijaku próbował rozjeżdzać staruszki na pasach. dlaczego mnie to cieszy?:D Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: dlaczego mnie to cieszy ? 02.12.06, 18:04 No, właśnie...(bo tym staruszkom raczej nie jest do śmiechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj Twój naród nie jest w stanie niczego się nauczyć 01.12.06, 23:52 joannabarska napisała: > Mają poczucie humoru specyficzne. To znaczy ja np. smieję sie z > Cymańskiego,Gosiewskiego i spółka, a im sie wydaje, że nauczają ten głupi naród > . Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 19:32 To sa w duzej mierze prawicowe strony, nasmiewajace sie z PiSowskiej bolszewii. --- Warsaw. PiS-free zone. Yes, yes, yes! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 19:53 bogucjusz napisał: > To sa w duzej mierze prawicowe strony, nasmiewajace sie z PiSowskiej bolszewii. prawicowe? hmmm > > > --- > Warsaw. PiS-free zone. Yes, yes, yes! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Najbardziej wkurza mnie wykożystywanie Kościoła 01.12.06, 19:35 gryziec napisała: > Mógłby ktoś wskazać prawicowe strony satyryczne? > Bo tych lewicowych jest mnóstwo, wystarczy wpisać > w google "kaczory" lub "IV RP". Co maja wspólnego Kaczory z lewicą? Przeciez to banda egoistów i nic więcej. Ale przyjęło się, że jak się przeżegna to prawicowiec. A, że z nauka Kościoła jego czyny nic nie mają wspólnego - cóż :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja No właśnie, wykorzystywanie poważnych stron do 01.12.06, 19:42 kpin z Państwa Kaczyńskich! www.pis.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najbardziej wkurza mnie wykorzystywanie Kościo 01.12.06, 20:15 hummer napisał: > gryziec napisała: > > > Mógłby ktoś wskazać prawicowe strony satyryczne? > > Bo tych lewicowych jest mnóstwo, wystarczy wpisać > > w google "kaczory" lub "IV RP". > > Co maja wspólnego Kaczory z lewicą? Przeciez to banda egoistów i nic więcej. Al > e > przyjęło się, że jak się przeżegna to prawicowiec. A, że z nauka Kościoła jego > czyny nic nie mają wspólnego - cóż :) > Swoją drogą nauka, a swoją - Kosciół. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer z moim dys nie jest najgorzej :) 01.12.06, 20:30 Szkoda, że tylko z opóźnieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: z moim dys nie jest najgorzej :) 01.12.06, 21:05 hummer napisał: > Szkoda, że tylko z opóźnieniem :) > Jest gUd całkiem, a będzie better! Ale ja nie o tym - może jako ateistka nie powinnam się w ogóle wypowiadać na ten temat, ale - wg mnie - zwiększa się wciąż rozdźwięk między katolicyzmem rzymskim a chrześcijaństwem, między naukami Chrystusa a Kościołem jako instytucją. Benedykt XVI (a przedtem JP II) zwraca na to uwagę, ale czy sam daje przykład życia w ubóstwie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: z moim dys nie jest najgorzej :) 01.12.06, 23:27 ave.duce napisała: > Jest gUd całkiem, a będzie better! > Ale ja nie o tym - może jako ateistka nie powinnam się w ogóle wypowiadać > na ten temat, ale - wg mnie - zwiększa się wciąż rozdźwięk między katolicyzmem > rzymskim a chrześcijaństwem, między naukami Chrystusa a Kościołem jako > instytucją. Benedykt XVI (a przedtem JP II) zwraca na to uwagę, ale czy sam daj > e > przykład życia w ubóstwie? Też to widzę. I na serio zastanawiam się nad zmiana obrządku. Mamy ładny Kościół polsko-katolicki z mądrymi księżmi we Wrocławiu. :) Jak już człowiek idzie do kościoła to chciałby choć na chwilę oderwać się od polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj Wystarczy że naród wybrany daje przykład ubóstwa 01.12.06, 23:59 ave.duce napisała: > Benedykt XVI (a przedtem JP II) zwraca na to uwagę, ale czy sam daje > przykład życia w ubóstwie? Potrzeba dużo pieniędzy by odkręcać i pokazać prawdę tego przykładnego życia Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wystarczy że naród wybrany daje przykład ubós 02.12.06, 00:23 ojgoj napisał: > ave.duce napisała: > > > Benedykt XVI (a przedtem JP II) zwraca na to uwagę, ale czy sam daje > > przykład życia w ubóstwie? > > Potrzeba dużo pieniędzy by odkręcać i pokazać prawdę tego przykładnego życia Coś jak "Tanie Państwo (Kaczyńskie)"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj I tak się opłaci 02.12.06, 00:48 ave.duce napisała: > Coś jak "Tanie Państwo (Kaczyńskie)"? > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum prawica i poczucie humoru? 01.12.06, 19:36 oni potrafią się smiac tylko z tego, że Adam Michnik się jąka. Na tym konczy sie ich poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Poczucie humoru jest wprost proporcjonalne do 01.12.06, 19:42 inteligencji. Dlatego nasi rzadzacy takowego poczucia nie posiadaja w najmniejszym stopniu. Dlatego tez (m.in.) tak lubia zalobe narodowa, otulajac sie w ochronny plaszczyk obligatoryjnej powagi. --- Warsaw. PiS-free zone. Yes, yes, yes! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum to tez prawda 01.12.06, 19:48 bogucjusz napisał: > inteligencji. Dlatego nasi rzadzacy takowego poczucia nie posiadaja w > najmniejszym stopniu. Dlatego tez (m.in.) tak lubia zalobe narodowa, otulajac > sie w ochronny plaszczyk obligatoryjnej powagi. > ciężko znaleźć kogoś błyskotliwego po prawej stronie sceny politycznej..w tym momencie nikt mi nie przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Poczucie humoru ... 01.12.06, 19:49 "Zdolność do śmiania się z samego siebie jest tym, co czyni różnicę pomiędzy fanatykiem i resztą. Fanatyk nigdy się nie śmieje z siebie, nigdy nie śmieje się swobodnie, może co najwyżej być sarkastyczny." - Amos Oz Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:07 Qrczę, dolepka wypadła - chodzi mi o takie choćby przykłady, z pewnością nie robione przez wielbicieli prawicy www.kurde.pl/ www.chomiks.com/ www.wielkarzeczpospolita.net/ www.snps.pl/ www.spieprzajdziadu.pl/ www.cimoszewicz.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum to nie są strony robione 01.12.06, 20:09 gryziec napisała: >przez ponurych prawicowców. nie obrazaj tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm prezydent.pl jest chyba prawicowa 01.12.06, 20:09 a Maria Kaczyńska-Photoshop świadczy o niezłym poczuciu humoru Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum nie na temat ale świetne;-) 01.12.06, 20:12 elfhelm napisał: > a Maria Kaczyńska-Photoshop świadczy o niezłym poczuciu humoru www.smog.pl/txt_gfx_audio/5850/co_stanie_się_gdy_modelka_się_umyje/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:14 Cejrowski Pietrzak dziennikarze Naszego Dziennika redagujący ostatnią stronę Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Cejrowski i Pietrzak:DDDD 01.12.06, 20:19 s.k.i.n napisał: poczucie humoru według prawicy:-)))))))))) hahahahahhahahahah gratuluję:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:31 Cimoszewicz.info była bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:31 Cimoszenko.info oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:34 t-800 napisał: > Cimoszenko.info oczywiście. a PD info? nie masz w zapasie zalosny człowieku?> Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:36 demokraci.biz partiademokratyczna.biz Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:39 t-800 napisał: > demokraci.biz > partiademokratyczna.biz hak ci w smak dla normalnych przyzwoitych ludzi zawsze bedziesz antydemokratycznym trolem. panie piecyk Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:43 t-800 napisał: > tiny.pl/r3rd predzej ci stanie niz ja w to klikne. nie jestem samobojczynia. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Poczucie humoru linią podziału 03.12.06, 10:40 bio.mum napisała: > t-800 napisał: > > > tiny.pl/r3rd > > predzej ci stanie niz ja w to klikne. nie jestem samobojczynia. żałuj, ja kliknęłam i uśmiałam się:)) a ty nie dośc, ze nie masz poczucia humoru, to jesteś tchórzliwa i nie umiesz czytać ze zrozumieniem:) t-800 nie jest przeciw demokracji, a przecw 'demokratom' > Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Normalka! Oszołomy i fundamentaliści nie 01.12.06, 20:33 mają poczucia humoru. Oni wszystko robią na najwyższym C. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 20:44 oni mają moherowe poczucie humoru a la ociec derektor Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Poczucie humoru linią podziału 01.12.06, 23:03 gryziec napisała: > Mógłby ktoś wskazać prawicowe strony satyryczne? Sie robi! "Kataryna, co ty na to? Twój Pan Lepper już rok Wicepremierem"!! Normalnie idzie boki zrywać!! Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki PiS testuje poczucie humoru przy użyciu p. Kalaty 01.12.06, 23:34 a przecie kiedy tylko przestali gadać, że postkomuszą Samoobronę założyły WSI - nie tylko ja przestrzegałem, że jak się zakolegują, to się ze śmiechu nie pozbieracie... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ten tego poczucie humoru to sie ma niezaleznie od 02.12.06, 00:17 pogladow .... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ten tego poczucie humoru to sie ma niezalezni 02.12.06, 00:22 frank_drebin napisał: > pogladow .... Chyba, że artykuł w niszowej gazecie niemieckiej zablokuje trójkąty różnorakie wysyłając na sedes :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin O tym juz sie wypowiadalem - "aferka" rozpetana 02.12.06, 00:25 przez GW a Kaczor powinien to olac, ale dali sie jak dziecko podpuscic .... hummer napisał: > frank_drebin napisał: > > > pogladow .... > > Chyba, że artykuł w niszowej gazecie niemieckiej zablokuje trójkąty różnorakie > wysyłając na sedes :) > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Afera w niszowej gazecie :) 02.12.06, 00:43 To co powiesz na to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=53016291&a=53016291 :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Afera w niszowej gazecie :) 02.12.06, 00:46 No, ale o co chodzi ? watek ci skasowali twoj problem ........... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Afera w niszowej gazecie :) 02.12.06, 00:50 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3758462.html Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Poczucie humoru linią podziału 02.12.06, 18:06 Hę? Popieram tu Franka. Humor nie powinien być światopoglądowy. Dobry satyryk wyśmiewa każdego, kto da mu do tego okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Poczucie humoru linią podziału 02.12.06, 18:29 Taaaaa... tylko ostatnio to "prawica" ma więcej okazji do dawania okazji. I wykorzystuje bezlitośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Poczucie humoru linią podziału 02.12.06, 18:35 Nie przeczę że obecny rząd jest dość wdzięcznym tematem do żartów. Tylko czy oznacza to że prawa strona nie ma poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Poczucie humoru linią podziału 02.12.06, 18:41 humbak napisał: > Nie przeczę że obecny rząd jest dość wdzięcznym tematem do żartów. Tylko czy > oznacza to że prawa strona nie ma poczucia humoru? A czy ja coś takiego powiedziałem? Wkaczyzadwłazy wazelinowe nie mają. Co jest szczególnie widoczne u tych przekonanych o własnym dowcipie. Ale czy oni są całą prawicą. (Chwilami zadają sobie pytanie, czy wogóle są prawicą...) Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n [...] 02.12.06, 18:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zasmucę cię - pyłki 02.12.06, 18:22 wiesz o co chodzi. Właśnie dolnośląska policja zlikwidowała plantację. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Zasmucę cię - pyłki 02.12.06, 18:28 Dalej niszczą przez publiczne spalenie na placyku pod komendą??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zasmucę cię - pyłki 02.12.06, 18:41 Hehe.. przypomniał mi się reportaż z palenia. Dziennikarz był jedynym który nie miał maski:) Kurcze, nie mam linka. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: to nieprawda ze prawica nie ma poczucia humor 02.12.06, 18:39 Wyznacznikiem prawicowości jest opowiadanie kawałów o Żydach? Głowa mnie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: to nieprawda ze prawica nie ma poczucia humor 02.12.06, 18:42 niekoniecznie.. mozna tez opowiadac kawaly o pedalach o feministkach o UE... Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: to nieprawda ze prawica nie ma poczucia humor 02.12.06, 18:44 Czy są to te same kawały? "Skinie", chcesz być prowokatorem, to bądź. Ale bądź przynajmniej inteligentnym prowokatorem... Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 To lewackie dogryzanie 02.12.06, 20:15 a nie żadne poczucie humoru, nie rozróżniacie dwóch różnych spraw. Naśmiewanie się z inwalidztwa, starosci czy tego ze ktos jest z małej miejscowosci albo biedny nie jest dobrym żartem ale złosliwym wywyzszaniem się i brakiem kultury. Taka jest różnica między butnym i zarozumiałym POwcem a kulturalnym i wrażliwym na los innych PiSowcem. Ja i mój maż jestesmy o wiele weselsi niż moi znajomi POwcy politycznie poprawne nadete bufony. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad To, jak rozumiem, był przejaw poczucia humoru? 02.12.06, 20:27 Typowo prawicowego, znaczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: To, jak rozumiem, był przejaw poczucia humoru 02.12.06, 20:49 Pokazanie dupy przez Majewskiego rozbawia POwców do łez, niedoscigłe poczucie humoru, takie niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: To, jak rozumiem, był przejaw poczucia humoru 02.12.06, 20:55 kika113 napisała: > Pokazanie dupy przez Majewskiego rozbawia POwców do łez, niedoscigłe poczucie > humoru, takie niemieckie. Majewski ma swoich fanów, których bawi, kwestia gustu, ale co do związku poczucia humoru z wyznawanym światopoglądem, to coś w tym jest... Kaczory o mało co nie wypowiedziały Niemcom wojny za rzekomą obrazę majestetu mniejszej kaczki w dodatku satyrycznym... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: To, jak rozumiem, był przejaw poczucia humoru 02.12.06, 20:58 Wyszydzanie to metoda walki politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: To, jak rozumiem, był przejaw poczucia humoru 02.12.06, 21:01 Wiesz o Merkel też można napisać ze jako wielbicielka i naśladowczyni carycy Katarzyny (ma jej portret w gabinecie) powinna spółkować z koniem jak jej wielka poprzedniczka, ale jednak nie jesteśmy na takim niemieckim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Program Dwururka 02.12.06, 20:57 Gdzie szczuka waliła dowcipy nie z grubej rury ale z armaty, a wszystkie wściekle cedzone przez zęby oczywiście o PiS Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Program Dwururka 02.12.06, 21:16 kika113 napisała: > Gdzie szczuka waliła dowcipy nie z grubej rury ale z armaty, a wszystkie > wściekle cedzone przez zęby oczywiście o PiS Zdaje się, że różne ludzie (za L.Kydryńskim) mają poczucia humoru... Domniemywam, że koleżanka ma raczej prawicowe poglądy? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Co temu winne bliźniaki, że mają taką vis comica? 03.12.06, 03:27 Ale fakt, że którego zobaczę w telewizorze to mi się zaraz na chchoty zbiera i tylko czekam, w którym momencie powie, albo zrobi coś tak do śmichu, że tylko pęc. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Co temu winne bliźniaki, że mają taką vis com 03.12.06, 06:09 kum.z.antalowki napisał: > > Ale fakt, że którego zobaczę w telewizorze to mi się zaraz na chchoty zbiera > i tylko czekam, w którym momencie powie, albo zrobi coś tak do śmichu, że tylko > pęc. To się, kumie, nie naczekacie zbyt długo! ; Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Cóż, skinie, twoje poczucie humoru się 03.12.06, 07:00 nie sprawdziło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Cóż, skinie, twoje poczucie humoru się 03.12.06, 07:38 ave.duce napisała: > nie sprawdziło? > > ;) Witaj, a o co tam chodziło? Nie zdążyłem przeczytać, bo nożyce były pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Cóż, skinie, twoje poczucie humoru się 03.12.06, 08:27 taziuta napisał: > ave.duce napisała: > > > nie sprawdziło? > > > > ;) > > Witaj, a o co tam chodziło? Nie zdążyłem przeczytać, bo nożyce były pierwsze... Hej! Szkoda gadać. Niech skin sam napisze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Poczucie humoru linią podziału 03.12.06, 05:43 terra.blox.pl/2006/12/Orly-sokoly-z-Gazety-Wyborczej.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Poczucie humoru linią podziału 03.12.06, 06:08 Faktycznie,ten blog to świetny dowcip! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patience A co z twoim poczuciem humoru? Zabraklo? 03.12.06, 06:57 Centrolew na rzecz ducha swietego w Froncie Jednosci Narodu przeciwko faszystom rozwodnikom juz niesmieszny? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co z twoim poczuciem humoru? Zabraklo? 03.12.06, 06:59 patience napisała: > Centrolew na rzecz ducha swietego w Froncie Jednosci Narodu przeciwko faszystom > rozwodnikom juz niesmieszny? > > ;))) > Jak dla mnie - nico przycięzki ten dowcip. No, ale to "sprawa smaku". :P Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A co z twoim poczuciem humoru? Zabraklo? 03.12.06, 07:01 ave.duce napisała: > Jak dla mnie - nico przycięzki ten dowcip. Sadzac po twoim niku to faktycznie ciezkostrawny, biorac pod uwage, ze ten front jednosci narodu "centrolew" zrobil z LPRem... > No, ale to "sprawa smaku". Wlasnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co z twoim poczuciem humoru? Zabraklo? 03.12.06, 08:28 patience napisała: > ave.duce napisała: > > > Jak dla mnie - nico przycięzki ten dowcip. > > Sadzac po twoim niku to faktycznie ciezkostrawny, biorac pod uwage, ze ten fron > t > jednosci narodu "centrolew" zrobil z LPRem... > > > No, ale to "sprawa smaku". > > Wlasnie ;))) > I przy tym pozostańmy. :P Miłego dnia! b/o Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To trzeba czytać po litrze na łeb. 03.12.06, 10:15 Wtedy zaciera się różnica między bełkotem a dowcipem. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwka_marchewka Re: To trzeba czytać po litrze na łeb. Spirytu ! 03.12.06, 11:33 Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Poczucie humoru linią podziału 03.12.06, 14:42 > terra.blox.pl/2006/12/Orly-sokoly-z-Gazety-Wyborczej.html To, zdaje się, śmieszy głównie trolle. Jako formę życia opartą na krzemie. Dla mnie dowcip po prostu kamienny. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Poczucie humoru linią podziału 03.12.06, 17:42 logo.vlad napisał: > > terra.blox.pl/2006/12/Orly-sokoly-z-Gazety-Wyborczej.html > > To, zdaje się, śmieszy głównie trolle. Jako formę życia opartą na krzemie. > Dla mnie dowcip po prostu kamienny. Widzę, że nie jestem osamotniona w swoim poczuciu humoru! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory U nas w zakładzie PiSiory maja niesamowite 03.12.06, 07:31 poczucie CHUMORU. dosłownie. www.tworki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Uczennice na przykład. 03.12.06, 10:02 gryziec napisała: > Mógłby ktoś wskazać prawicowe strony satyryczne? > Bo tych lewicowych jest mnóstwo, wystarczy wpisać > w google "kaczory" lub "IV RP". .. i wszystkie jak jeden mają ubaw ze wzrostu kaczyńśkich i kojarzenia ich z kaczką, boki zrywać po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ??? Są inteligentne, ale poczucie 03.12.06, 10:22 humoru zbyt czesto mylą z chamstwem, kierowanym pod adresem mających inne zdanie forumowiczów. To taki smok w wydaniu intelektualnym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: ??? Są inteligentne, ale poczucie 03.12.06, 10:27 ave.duce napisała: > humoru zbyt czesto mylą z chamstwem, kierowanym pod adresem mających inne zdani > e > forumowiczów. To taki smok w wydaniu intelektualnym. > > ;) Kwestia gustu, mnie sie podoba ich styl. Szczególnie, ze atak zazwyczaj nie jest taki zupełnie nieuzasadniony... Droga Ave - jedni wolą złośliwosci "całuję rączki" pana Henia a inni Uczennice, dzięki temu swiat jest o wiele bardziej kolorowy :) pozdrawiam ps. Wódz - Melon jest już duży i piękny. Niedługo przerośnie mamusię, a ma dopiero 3 miesiące,. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ??? Są inteligentne, ale poczucie 03.12.06, 10:51 asienka32 napisała: > ave.duce napisała: > > > humoru zbyt czesto mylą z chamstwem, kierowanym pod adresem mających inne > > zdani > > e > > forumowiczów. To taki smok w wydaniu intelektualnym. > > > > ;) > > Kwestia gustu, mnie sie podoba ich styl. Szczególnie, ze atak zazwyczaj nie > jest taki zupełnie nieuzasadniony... Nie chce mi się szukać linków. Nie dzisiaj! Nawet mnie udało im się sprowokować do nieco chamskich odzywek. A nie jestem zwolenniczką metody "oko za oko". > Droga Ave - jedni wolą złośliwosci "całuję rączki" pana Henia a inni Uczennice, Pan Henryk był jednym z pierwszych forumowiczów, z którym - jako bac1 - ściełam się na fk! A i teraz nie zgadzam się z nim we wszystkich "posunięciach". :))) > > dzięki temu swiat jest o wiele bardziej kolorowy Jasne! > :) > pozdrawiam Też. > > ps. Wódz - Melon jest już duży i piękny. Niedługo przerośnie mamusię, a ma > dopiero 3 miesiące,. > Melon to Melon i basta! Musi być great i the best! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Świat się smieje 03.12.06, 10:22 Zachowanie braci Kaczyńskich na arenie krajowej i zagranicznej świadczy o ich przyrodzonym poczuciu humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Może tak jest że tzw "prawica" nie ma poczucia... 03.12.06, 12:43 ...humoru? PiSy napewno nie mają. Dobrzy są w uszczypliwościach i chamskim opluwaniu. Ale to nie jest śmieszne. To typowe szarżowanie Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Może tak jest że tzw "prawica" nie ma poczuci 03.12.06, 15:09 Przy czym dotyczy to tzw. prawicy (PiSzewików), a nie prawicy autentycznej. Mikke, choć w swoich felietonach monotematyczny i przewidywalny, jakieś poczucie humoru zachował. Co uwidacznia się szczególnie na tle b. humorysty Pietrzaka (DP). Odpowiedz Link Zgłoś