Dodaj do ulubionych

Łyżwiński może być z siebie dumny i spokojny.

05.12.06, 23:08
Jeśli z jakichś powodów nie jest, niech wejdzie na forum Kraj.
Obserwuj wątek
    • pulchna.lapka.w.pulpit Re: niech wejdzie na forum Kraj 05.12.06, 23:12
      Zabawny jesteś, pielęgniarzu - zakładasz umiejętność obsługi komputera u
      małpoluda ;)
      • kamasz_dorna Re: niech wejdzie na forum Kraj 05.12.06, 23:20
        komputer może Panu Posłowi IV RP obsłużyć pracownica jego biura poselskiego, po
        uprzednim odbyciu stosunku płciowego ;)
    • wujaszek_joe Re: Łyżwiński może być z siebie dumny i spokojny. 05.12.06, 23:21
      i tak się to pewnie rozmyje, nasze katolickie społeczenstwo tak samo by robiło w
      jego sytuacji, gdyby mogłodziewuchy zatrudniać za nieswoją kasę.
      papież na ścianie, msza w niedziele
    • s-k-i-n Re: Łyżwiński może być z siebie dumny i spokojny. 05.12.06, 23:24
      może on być spokojny ale z innego powodu... ta baba kitaczy w sprawie ciąży że
      niby wczęsniak się urodzil że poród zostal sztucznie przyspieszony.. a prawda
      jest taka ze puścila się zinnym a ojcostwo chce wmówić Łyzwińskimu! ta baba od
      poczatku do końcu lże jak bura suka! większe prawdopodobieństwo jest że to ja
      jestem ojcem tego dziecka niż Stachu!
      • goniacy.pielegniarz reakcja Leppera 05.12.06, 23:26
        Reakcja Leppera jedynie potwierdza, że z Łyżwińskim jest coś na rzeczy.
        Może i kobieta koloryzuje i naciąga, ale jakoś chętnych do obrony Łyżwińskiego
        w jego własnej partii nie widać. Pewnie wszyscy wiedzieli już wcześniej.
        • pulchna.lapka.w.pulpit Od reakcji Leppera jeszcze lepsza jest... 05.12.06, 23:30
          ...reakcja Łyżwińskiego ;)
          • goniacy.pielegniarz Re: Od reakcji Leppera jeszcze lepsza jest... 05.12.06, 23:30
            A co powiedział? Bo wiem tylko, co powiedziała jego żona.
            • pulchna.lapka.w.pulpit Re: A co powiedział 05.12.06, 23:54
              Tego nie wiadomo, bo zapadł się tak głęboko pod ziemię, że nie bardzo słychać ;)
      • rydzyk_fizyk Re: Łyżwiński może być z siebie dumny i spokojny. 05.12.06, 23:58
        Ojcostwo można potwierdzić testami genetycznymi - teraz nie ma problemu.
    • frank_drebin I tak go "poswieca" dla dobra Leppera cudow nie ma 05.12.06, 23:28

• irazz75 Re: I tak go "poswieca" dla dobra Leppera cudow n 05.12.06, 23:49
        ja żem syszał, że łyżwiński już siedzi na zmywaku w irlandii, bo u nas czuje sie
        nie rozumiany...
        • frank_drebin Nie zauwazyles cudzyslowu. Wywala go z SO a z tylu 05.12.06, 23:51
          dostanie jakas fuche na otarcie lez i na przeczekanie.
          irazz75 napisał:

> ja żem syszał, że łyżwiński już siedzi na zmywaku w irlandii, bo u nas czuje
          si
          > e
          > nie rozumiany...
          • a.adas Re: Nie zauwazyles cudzyslowu. Wywala go z SO a z 05.12.06, 23:57
            Od kogo? Jarosława?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka