goniacy.pielegniarz 05.12.06, 23:08 Jeśli z jakichś powodów nie jest, niech wejdzie na forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulchna.lapka.w.pulpit Re: niech wejdzie na forum Kraj 05.12.06, 23:12 Zabawny jesteś, pielęgniarzu - zakładasz umiejętność obsługi komputera u małpoluda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamasz_dorna Re: niech wejdzie na forum Kraj 05.12.06, 23:20 komputer może Panu Posłowi IV RP obsłużyć pracownica jego biura poselskiego, po uprzednim odbyciu stosunku płciowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Łyżwiński może być z siebie dumny i spokojny. 05.12.06, 23:21 i tak się to pewnie rozmyje, nasze katolickie społeczenstwo tak samo by robiło w jego sytuacji, gdyby mogłodziewuchy zatrudniać za nieswoją kasę. papież na ścianie, msza w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Łyżwiński może być z siebie dumny i spokojny. 05.12.06, 23:24 może on być spokojny ale z innego powodu... ta baba kitaczy w sprawie ciąży że niby wczęsniak się urodzil że poród zostal sztucznie przyspieszony.. a prawda jest taka ze puścila się zinnym a ojcostwo chce wmówić Łyzwińskimu! ta baba od poczatku do końcu lże jak bura suka! większe prawdopodobieństwo jest że to ja jestem ojcem tego dziecka niż Stachu! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz reakcja Leppera 05.12.06, 23:26 Reakcja Leppera jedynie potwierdza, że z Łyżwińskim jest coś na rzeczy. Może i kobieta koloryzuje i naciąga, ale jakoś chętnych do obrony Łyżwińskiego w jego własnej partii nie widać. Pewnie wszyscy wiedzieli już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Od reakcji Leppera jeszcze lepsza jest... 05.12.06, 23:30 ...reakcja Łyżwińskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Od reakcji Leppera jeszcze lepsza jest... 05.12.06, 23:30 A co powiedział? Bo wiem tylko, co powiedziała jego żona. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: A co powiedział 05.12.06, 23:54 Tego nie wiadomo, bo zapadł się tak głęboko pod ziemię, że nie bardzo słychać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Łyżwiński może być z siebie dumny i spokojny. 05.12.06, 23:58 Ojcostwo można potwierdzić testami genetycznymi - teraz nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
irazz75 Re: I tak go "poswieca" dla dobra Leppera cudow n 05.12.06, 23:49 ja żem syszał, że łyżwiński już siedzi na zmywaku w irlandii, bo u nas czuje sie nie rozumiany... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie zauwazyles cudzyslowu. Wywala go z SO a z tylu 05.12.06, 23:51 dostanie jakas fuche na otarcie lez i na przeczekanie. irazz75 napisał: > ja żem syszał, że łyżwiński już siedzi na zmywaku w irlandii, bo u nas czuje si > e > nie rozumiany... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Nie zauwazyles cudzyslowu. Wywala go z SO a z 05.12.06, 23:57 Od kogo? Jarosława? Odpowiedz Link Zgłoś