Dodaj do ulubionych

Dlaczego łyżwiński był taki pewny wyników

10.12.06, 18:41
badań przed ich wykonaniem? Z początku był bardzo niepewny, bo zapewne bzykał
panią K. (nigdy temu wyraźnie nie zaprzeczył) a facet w takiej sytuacji nigdy
nie jest pewny swego. I raptem w piątek - po oddaniu próbki, ale przed
badaniem - jest cool i zapowiada "Wycisną Anetę jak cytrynę"? Akurat w tym
momencie każdy facet byłby wyjątkowo niepewny...
Obserwuj wątek
    • aaki a dlaczego "pani aneta" była? 10.12.06, 18:46
      ?
    • buffalo_bill AL - Adam Lipiński, RB - Renata Beger 10.12.06, 18:46
      AL: To znaczy?

RB: Ja powiedziałam o moich sprawach sądowych...

AL: Ale jak pani sobie wyobraża te sprawy sądowe załatwić?

RB: To państwo jesteście od tego, a nie ja. Wojtkowi mówiłam.

AL: Nie ma co pani tutaj okłamywać, ja bym to zrobił tak...z panią by się
      spotkał ktoś kto ma wiedzę na ten temat. Pani by powiedziała, o co chodzi, to
      znaczy on by przedstawił pani jak to się będzie toczyło, bo jeżeli coś jest...
      Ja się nie znam na tym, on pani powie i pani podejmie decyzję, jeżeli są jakieś
      sprawy one się toczą i mają taki przebieg, tego nie można w żaden sposób
      zatrzymać...

RB: Nie, można.

AL: Nie znam się na tym, jak pani chce, ja mogę się dowiedzieć, dobrze? I pani
      powiem.
      • douglasmclloyd Re: AL - Adam Lipiński, RB - Renata Beger 10.12.06, 19:11
        buffalo_bill napisał:

> AL: To znaczy?
        >
        > RB: Ja powiedziałam o moich sprawach sądowych...
        >
        > AL: Ale jak pani sobie wyobraża te sprawy sądowe załatwić?
        >
        > RB: To państwo jesteście od tego, a nie ja. Wojtkowi mówiłam.
        >
        > AL: Nie ma co pani tutaj okłamywać, ja bym to zrobił tak...z panią by się
        > spotkał ktoś kto ma wiedzę na ten temat. Pani by powiedziała, o co chodzi, to
        > znaczy on by przedstawił pani jak to się będzie toczyło, bo jeżeli coś jest...
        > Ja się nie znam na tym, on pani powie i pani podejmie decyzję, jeżeli są jakieś
        >
        > sprawy one się toczą i mają taki przebieg, tego nie można w żaden sposób
        > zatrzymać...
        >
        > RB: Nie, można.
        >
        > AL: Nie znam się na tym, jak pani chce, ja mogę się dowiedzieć, dobrze? I pani
        > powiem.

Znajomy weterynarz podrzucił nasienie knura.
    • bagatella Re: Dlaczego łyżwiński był taki pewny wyników 10.12.06, 18:49
      bo pewnikiem zamielnili fiole z pobrana krwia i waciki z lyzwy ustow, albo
      przyszedl juz z gotowcami i zrobili podmianke na miejscu. innego wyjscia nie
      ma, no chyba ze ojcem jest ten drugi warchol oszolom z klewek
      • bogda35 Re: Dlaczego łyżwiński był taki pewny wyników 10.12.06, 20:34
        a może on jest bezpłodny i stąd wie że tego dzieciaka bzyknał kolega?
    • xtrin Re: Dlaczego łyżwiński był taki pewny wyników 10.12.06, 19:03
      Pierwszą reakcją Anety K. było "jak mogłam się tak pomylić". Drugą - należy
      przebadac Leppera. Czyli Łyżwiński nie był jednak jedynym kandydatem.
      Podejrzewam, że był tego doskonale świadom i przed testami robił dobrą minę do
      złej gry sam siebie przekonując, że jego szanse na ojcostwo są mizerne.
      • piotr7777 Re: Dlaczego łyżwiński był taki pewny wyników 10.12.06, 19:11
        Są dwa możliwe wytłumaczenia.
        1. Łyżwiński wbrew temu co twierdzi jego małżonka nie może być ojcem
        jakiegokolwiek dziecka. Być może wczęśniej na właśną rękę zrobił badania, któe
        wykazały bezpłodność
        2. Wynik testów został uzgodniony w rozmowie premiera zprokuratorem krajowym o
        której poinformowano Leppera. Więc Łyżwiński dopiero w piątek mógł być zupełnie
        spokojny.
        Wiem, że to poważny zarzut, ale tego typu rozmowy w normalnym systemie nie
        powinny mieć miejsca.
        • michal00 Re: Dlaczego łyżwiński był taki pewny wyników 10.12.06, 20:10
          Jest jeszcze taka mozliwosc, ze Lyzwinski moze miec dzieci, ale wiedzial ze to
          nie jego dziecko, bo znal grupe krwi matki dziecka i samego dziecka i takie
          polaczenie wykluczalo jego ojcostwo.
          • t_o_l_a do wszystkich powyżej chorych psychicznie 11.12.06, 13:18
            węszących wszędzie spisek

Łyżwiński przed przyjściem na badania na pewno wymienił sobie krew albo wysłał
            na badanie swojego sobowtóra

Gzdie mozna spotkac największych idiotów na świecie - na forum wybiórczej
            • ayran Re: do wszystkich powyżej chorych psychicznie 11.12.06, 13:31
              t_o_l_a napisała:

> Gzdie mozna spotkac największych idiotów na świecie - na forum wybiórczej

No to witamy na pokładzie.
              • t_o_l_a Re: do wszystkich powyżej chorych psychicznie 11.12.06, 13:51
                wiedziałam,ze jakiś idiota nie wytrzyma i się odezwie.

Poza mną jest tu kilku normalnych
                • ayran Re: do wszystkich powyżej chorych psychicznie 11.12.06, 14:26
                  t_o_l_a napisała:

> wiedziałam,ze jakiś idiota nie wytrzyma i się odezwie.
                  >
                  > Poza mną jest tu kilku normalnych

Masz rację, poza tobą.
    • t-800 SPISEK!!! /bt. 10.12.06, 19:12

• polonus9 sprawdzic wynik badan mozna bez problemu 10.12.06, 19:25
        wystarczy wyslac kilka jego kudlow i wlosow malej do niezaleznego laboratorium
        za granica. Test PCR jest szybki i skuteczny.
        • jacekm22 Re: sprawdzic wynik badan mozna bez problemu 10.12.06, 19:49
          Bardzo sie dziwie dziennikarzom z GW , ze przed rozpetaniem tej afery nie
          zdobyli 2 wlosow Lyzwy i Leppera i nie zlecily badan DNA jakiemus zagranicznemu
          laboratorium ......
          • polonus9 Re: sprawdzic wynik badan mozna bez problemu 10.12.06, 19:52
            GW nie interesowalo ojcostwo. Sprawa wyszla w prokuraturze.Terza pewnie wynik
            badan zainteresuje cala mase osob i do ich sprawdzenia dojdzie szybciutko.
            • jacekm22 Re: sprawdzic wynik badan mozna bez problemu 10.12.06, 19:58
              Tylko sprawe tego ojcostwa nie nalezalo tak naglasniac - nie bedac pewnym na
              100% wynikow!!! Teraz SO wraz z koalicjantami robia wszystko by fakt o tym ze
              Lyzwa nie jest ojcem przykryl sedno tej sprawy czyli - praca za sex w SO ...
              • polonus9 Re: sprawdzic wynik badan mozna bez problemu 10.12.06, 20:01
                o sprawie ojcostwa powiedzial prokurator poinformowany prze Anete.Media o tym
                napisaly. To wszystko. Do naglosnienia jej doszlo dopiero gdy SO zaczela
                histeryzowac.
              • witek3327 Re: sprawdzic wynik badan mozna bez problemu 10.12.06, 20:37
                ale to przeciez dziennikarzyki a nie profesjonalne media . oni ciagle maja
                dziecinne wpadki albo daja sie przegadac buractwu. oni chyba naprawde wierzyli w
                to co pisali. to amatorszczyzna. a jeszcze tylko media moglyby troche nosa
                utrzec panoiszacej sie holocie (golocie?) politycznej
                • polonus9 o ojcostwie mowila sama Aneta 1szy raz w TVN 10.12.06, 20:42
                  dlaczego wiec sie czepiasz dziennikarzy ? Oni o tym napisali,co jest do
                  sprawdzenia,w archiwach gazet chociazby w necie.
      • ddb2 Re: SPISEK!!! /bt. 10.12.06, 19:27
        Nie zdziwilabym sie, gdyby przed wyjazdem Kaczora na Litwe, ustalono wszystko w
        imie wyzszego interesu narodowego, czyli trwania przy korycie.
        • ewa9823 Re: SPISEK!!! /bt. 10.12.06, 19:49
          pierdu pierdu
          • polonus9 nie ciesz sie zbyt predko jak Lepper z Giertychem 10.12.06, 19:55
            Gdy sie okaze,ze badania zostaly zrobione na podstawie podmienionego materialu
            dopiero bedzie afera,ktora zabije te koalicje.
          • ddb2 Re: SPISEK!!! /bt. 10.12.06, 19:55
            Zastanawia mnie po co ktos taki jak ewa9823 zabiera glos, choc nie ma
            absolutnie nic do powiedzenia...
    • asienka32 O tym, ze wyniki będą na pewno sfałszowane 10.12.06, 20:10
      Aneta K. trąbiła kilka dni przed badaniami - tak na wszelki...

Gdyby Łyżwiński podejrzewał, ze może być ojcem, trąbiłby zapewne w mediach o
      mozliwosci sfałszowania wyników przez wrogie służby - tak na wszelki ...

Sorry, ale nie rób z siebie pajaca. Nie ma innej skuteczniejszej możliwości
      ustalenia bądź wykluczenia ojcostwa niz badania DNA. I właśnie to zrobiono. A
      ze wynik badań przedstawia zeznania panienki w nieco innym świetle - cóz.

Jeśli Łyżwiński rzeczywiscie ją wykorzystywał seksualnie, a to jest moim
      zdaniem bardzo prawdopdobne, głupim uporem w sprawie ojcostwa Aneta K. ułatwiła
      posłowi wyślizganie się z zarzutów.

Z całym szacunkiem, ale kobieta, która nie wie, kto zapylił w naszej kulturze
      określana jest jednym dosyć wulgarnym określeniem.

Według mnie dalszy scenariusz tej afery bedzie taki jak Łyzwa powiedział,
      wycisną biedne dziewczę jak cytrynę i kopną w d....

A mnie w tym momencie, po ludzku, zaczyna byc jej zal.
      • polonus9 mozna podmienic material genetyczny - o to chodzi 10.12.06, 20:12
        • asienka32 Re: mozna podmienic material genetyczny - o to ch 10.12.06, 20:14
          Oczywiscie, że można. Ale tą metodą można podważyc każdy dowód w każdej
          sprawie.
          Zamierzasz oskarżyć łódzką klinikę o przestępstwo?
          • polonus9 Re: mozna podmienic material genetyczny - o to ch 10.12.06, 20:19
            Nie do mnie nalezy oskarzanie. Byc moze zrobi to niedlugo sama Aneta gdy
            sprawdzi przez niezalezne od polskich wladz,zagraniczne laboratorium
            wyniki.Wyniki moga byc prawdziwe ale niekoniecznie.
      • michal00 Re: O tym, ze wyniki będą na pewno sfałszowane 10.12.06, 20:13
        > A mnie w tym momencie, po ludzku, zaczyna byc jej zal.

Zupelnie niepotrzebnie - kobita wyjedzie sobie za granice tak jak planowala i
        jeszcze bedzie z siebie dumna, ze narobila takiego zamieszania.
        • polonus9 nie zapominaj o innych zeznaniach ws molestowania 10.12.06, 20:16
          badanie ojcostwa to dopîero 1% tej sprawy.
          • asienka32 Re: nie zapominaj o innych zeznaniach ws molestow 10.12.06, 20:46
            polonus9 napisał:

> badanie ojcostwa to dopîero 1% tej sprawy.

Ale podwaza wiarygodnośc tej pani.
            • polonus9 Re: nie zapominaj o innych zeznaniach ws molestow 10.12.06, 20:58
              Tak ? Widze,ze wierzysz we wladze jak w obrazek.
              • asienka32 Re: nie zapominaj o innych zeznaniach ws molestow 10.12.06, 21:13
                polonus9 napisał:

> Tak ? Widze,ze wierzysz we wladze jak w obrazek.

Wniosek bardzo luźno zwiazany z moim postem i zdaniem w tej sprawie.
        • ewa9823 Re: O tym, ze wyniki będą na pewno sfałszowane 11.12.06, 13:28
          a co ona tam za tą granicą będzie robić?
      • hummer Czy Łyżwiński się myje? 11.12.06, 11:04
        asienka32 napisała:

> Z całym szacunkiem, ale kobieta, która nie wie, kto zapylił w naszej kulturze
        > określana jest jednym dosyć wulgarnym określeniem.

Znane są przypadki urodzenia w białej rodzinie czarnego dziecka.

Facet zamoczył wcześnie gdzie indziej. Nie umył się. Jego plemniki stworzyły środowisko dla tych tego innego. Wynik w białej rodzinie rodzi się mulat.
        • dyrci Re: Czy Łyżwiński się myje? 11.12.06, 13:03
          Zgodnie z teorią parzystego dziedzictwa cech może być tak, ze z dwóch czarnych
          jak smoła i wiernych sobie po grób urodzi się białe dziecko. Chodzi o to, że np.
          jakiś przodek (np. prapradziadek) był biały i jego gen pozostawał w uśpieniu.
    • frank_drebin Zawsze istnieje mozliwosc, ze naprawde nie sypial 10.12.06, 21:06
      z Aneta K. .....
      • asienka32 Re: Zawsze istnieje mozliwosc, ze naprawde nie sy 10.12.06, 21:13
        frank_drebin napisał:

> z Aneta K. .....

Zaraz Cię zjedzą ;)
        • frank_drebin Niech jedza o ile umieja czytac. Napisalem nie 10.12.06, 21:16
          sypial z Aneta K. co nie wyklucza sypiania z innymi ....
          asienka32 napisała:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > z Aneta K. .....
          >
          > Zaraz Cię zjedzą ;)
          >
          • asienka32 I tak Cię zjedzą.Własnie dlatego, że nie potrafią 10.12.06, 21:19
      • ayran bardzo możliwe, że nie sypiał. 11.12.06, 13:32
        podobno tylko 10% członków Samoobrony zasypia po stosunku.
        Reszta idzie do domu.
    • wlodzimierz.ilicz Może akurat nigdy nie spał z Anetą K. ? 10.12.06, 21:13
      Może wymyśliła to GW ?
      • monikaannaj Re: Może akurat nigdy nie spał z Anetą K. ? 11.12.06, 15:08
        Gdyby nigdy z nią nie spał to by był pewny swego od poczatku. Tymczasem przez
        kilka dni zaszył sie gdzieś a jak juz go pokazywali to z mina grobową. Dopiero
        na 2-3 dni przed badaniem znowu stał sie wesolutki.

Moze to zbieg okolicznosci a moze coś innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka