mmikki Re: A co, zepsuł się? 12.12.06, 14:01 no własnie, zdrowie głowy to najlepiej strzezona tajemnica ale jest taka nacja, górale, którzy wszedzie maja krewnych a tym samym wszytko wiedzą.. popytaj o zdrowie głowy państwa w okolicach Krupówek Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jeżeli znowu dyspepsja go napadła... 12.12.06, 14:04 mmikki napisał: > popytaj o zdrowie głowy państwa ... to nie o zdrowie głowy tu chodzi. W ogóle Bulgotek z Mamrotkiem jakoś tacy chorowici i skrofuliczni mi się wydają. Może to przez ich nadwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: A co, zepsuł się? 13.12.06, 23:13 martwi mnie ta infantylna radośc z przyswojenia nowego słowa: dziś to było suflowanie, powtórzone w wypowiedzi chyba z 6 razy jest to niestety objaw zwijania sie móżgu, jego degradacji, i towarzyszy temu także widoczna zmiana osobowości - złośliwość, kłótliwość, nieufność, brak krytycyzmu wobec siebie i tego, co uważa sie za bliskie sobie szczerze mówiąć - niedługo spodziewam sie katastrofy Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co to do cholery znaczy???? 13.12.06, 23:25 mmikki napisał: > martwi mnie ta infantylna radośc z przyswojenia nowego słowa: dziś to było > suflowanie Zjadanie sufletów???? To Bulgotek czy Mamrotek tak bajdurzy? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: a jaki stan dzisiaj Drogiego Pana Prezydenta? 12.12.06, 13:59 Kiepsko. Trybunę sobie poczytał i zaczęły go dreczyć zmory, że kolesia Pineiro tyle miesięcy w więzieniu bez wyroku trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Korkuje Wrocław :) 12.12.06, 14:02 mmikki napisał: > bez poprawy? Zresztą to jego ulubione zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Korkuje Wrocław :) 12.12.06, 14:04 jesli zdecydowali sie zawieśc go do Wrocławia, to musiała nastapic remisja ale warto popatrzec na kolejne Irasiad czy odkrycia geograficzne w Europie środkowej Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A tu detale 12.12.06, 14:06 mmikki napisał: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3785780.html Szczegółowy plan obchodów 12-13 grudnia Wtorek 21.10 - koncert "Requiem Pro Pace" w Hali Stulecia 22.30 - złożenie wieńca pod pomnikiem Bohaterów "Solidarności" przy Politechnice Wrocławskiej, ul. Norwida 00.00 - prezydent Lech Kaczyński wręczy odznaczenia państwowe w hali Bombardier (dawny Pafawag), ul. Fabryczna Środa 10.35 - Lecha Kaczyński poprowadzi lekcję "Stan wojenny oczami prezydenta RP" w Zespole Szkół nr 6 przy ul. Tęczowej 11.30 - otwarcie w Rynku wystawy "Stan wojenny na Dolnym Śląsku" 12.00 - msza św. w katedrze 14.00 - odsłonięcie tablicy pamiątkowej na budynku byłej fabryki Dolmel, ul. Fabryczna 18.30 - koncert "Stan wojenny 25 lat później" we wrocławskiej Wytwórni Filmów Fabularnych przy ul. Wystawowej I pierszy komentarz "Szkoda tylko że wg jednego z ostatnich przemówień Pana Prezydenta, to mieszkańcy Wrocławia sa ZOMO. Tak wychodzi z wyników wyborów. Szkoda." Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Korkuje Wrocław :) 12.12.06, 14:07 hummer napisał: > mmikki napisał: > > > bez poprawy? > > Zresztą to jego ulubione zajęcie. > miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3785772.html No, ale w zamian za to: We środę będzie mamrotał. Jak ta biedna młodzież zrozumie Niepociumanego Mamarotka... : 10.35 - Lech Kaczyński poprowadzi lekcję "Stan wojenny oczami prezydenta RP" w Zespole Szkół nr 6 przy ul. Tęczowej miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3785780.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Korkuje Wrocław :) 12.12.06, 14:09 ave.duce napisała: > ;) Mam nadzieję go nie spotkać. Że też nie chce jechać tamgdzie go wybrali - na wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Korkuje Wrocław :) 12.12.06, 14:24 hummer napisał: > ave.duce napisała: > > ;) > > Mam nadzieję go nie spotkać. > Że też nie chce jechać tamgdzie go wybrali - na wschód. > Bo tam Chińczycy trzymają się mocno... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Korkuje Wrocław :) 12.12.06, 14:15 ave.duce napisała: > We środę będzie mamrotał. Jak ta biedna młodzież zrozumie Niepociumanego > Mamarotka... : > > 10.35 - Lech Kaczyński poprowadzi lekcję "Stan wojenny oczami prezydenta RP" > w Zespole Szkół nr 6 przy ul. Tęczowej tak sobie pomyslalam: biedna mlodziez... a moze polowa z tej klasy kiedys zostanie logopedami? jakis zysk z tego bylby przynajmniej a tytul wykladu wg mnie powinien brzmiec: Stan wojenny oczami prezydenta RP i brata jego... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Myślę, że młodzież zostanie odpowiednio dobrana... 12.12.06, 14:23 Jeszcze jakiś szczeniak wyrwałby się z pytaniem, co pp. Prezydent&Premier robili w owym stanie wojennym? I tu cienka teczka, niestety...... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Myślę, że młodzież zostanie odpowiednio dobra 12.12.06, 14:25 dr.krisk napisał: > Jeszcze jakiś szczeniak wyrwałby się z pytaniem, co pp. Prezydent&Premier > robili w owym stanie wojennym? I tu cienka teczka, niestety...... Cienka i w dodatku nie ta, bo TA zginęła w niewyjaśnionych okolicznościach! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Myślę, że młodzież zostanie odpowiednio dobra 12.12.06, 14:28 ave.duce napisała: > Cienka i w dodatku nie ta, bo TA zginęła w niewyjaśnionych okolicznościach! Ale trwa jej rekonstrukcja. Podobno z sześc tomów ma tego być. I żeby jakieś esbeki nie nałgali, to osobiście Bulgotek z Mamrotkiem piszą wszystko jak było! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Myślę, że młodzież zostanie odpowiednio dobra 13.12.06, 23:20 I tu cienka teczka, niestety...... >> Cienka i w dodatku nie ta, bo TA zginęła w niewyjaśnionych okolicznościach! Teczka jest ta! Zawartośćjest jednak do uzgodnienia. Te dokumenty, które bowiem w teczce się znajdują zostały sfałszowane i podłożone przez SB Dokumenty, których nie ma w teczce nie może ich być gdyż SB je wykradło. Trwa teraz spisywanie prawdziwych dziejów do teczki. Piszą je znany historyk z prawnikiem. Za jakiś czas w jednym z worków w korytarzu IPN znajdzie się ten właściwy aneks do teczki. Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: a jaki stan dzisiaj Drogiego Pana Prezydenta? 12.12.06, 14:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=53815195 Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: a jaki stan dzisiaj Drogiego Pana Prezydenta? 12.12.06, 14:24 czy przed północa ZOMO załomocze do drzwi i przywlecze odznaczonych przed oblicze prezydenta? na pewno niespodzianka i radość będą duzo wieksze niz przy konwencjonalnym powiadomieniu o odznaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a jaki stan dzisiaj Drogiego Pana Prezydenta? 12.12.06, 14:27 mmikki napisał: > czy przed północa ZOMO załomocze do drzwi i przywlecze odznaczonych przed > oblicze prezydenta? na pewno niespodzianka i radość będą duzo wieksze niz przy > konwencjonalnym powiadomieniu o odznaczeniu PodpRezydent zastosuje metodę dramy? A dzie FirstLadyKaczka jeZd? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: a jaki stan dzisiaj Drogiego Pana Prezydenta? 13.12.06, 23:15 mimo farmaceutyków prezydent popłynął - konfabulował, jak to w polityke wkroczył w 1968 roku drżyjcie komandosi! za dwa lata w okrągła rocznice marca 68 odznaczy siebie, brata i Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: a jaki stan dzisiaj Drogiego Pana Prezydenta? 15.12.06, 18:11 dzisiejszy wyskok niekontrolowanej agresji wpisuje sie w obraz kolejnych symptomów wczesnego stadium choroby demencyjnej typu alzheimerowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: a jaki stan dzisiaj Drogiego Pana Prezydenta? 15.12.06, 18:55 Nie ma ochoty na malpy (podziwiam taka zona) Odpowiedz Link Zgłoś