billy.the.kid 13.12.06, 19:04 od 17 lsat tłuką temu ludowi do garów ze stan wojenny be. a tu dalej ponad 50% społeczeństwa gada ze stan wojenny był słuszny. do życi z takimi historykami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruder76 Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:05 billy.the.kid napisał: > od 17 lsat tłuką temu ludowi do garów ze stan wojenny be. > a tu dalej ponad 50% społeczeństwa gada ze stan wojenny był słuszny. do życi > z takimi historykami. No wlaśnie, a przecież to takie dobre było... Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:06 dane sondazu pochodza z ankiety przeprowadzonej w siedzibie czlonkow WRON'u Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:08 Niekoniecznie - jeśli ludziom uparcie sie wmawia, że niepodległa III RP jest wynarurzeniem i złem, to wszystko to, co przed tym złem miało bronić - a więc i stan wojenny - jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:12 ludkowie którzy gówienko maja z tego ze 5% zdobyło majatki za darmoche chyba mają prawo do takiego spojrzenia. i ci ludkowie jeszcze walna piąchcą w stól. wtego upiorne bliznbieta będą robic stan wojenny.ale gdy tamten stan był operetka-ten bedzie całkowitą farsą. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:18 billy.the.kid napisał: > od 17 lsat tłuką temu ludowi do garów ze stan wojenny be. Ale kto, Michnik z Urbanem, Kuczyńskim i inne demokraty? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:22 no,solidaruchy tak nawijaja od 20 lat. namolnioe natretnie, dziś w telewizorni przez cały6 boży dzień tak piepzą,a ten głupi lud dalej swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:59 Ty chyba rzeczywiście nie lubisz pana Adama... jak możesz tak łżeć iż on cokolwiek mówił złego o przenajwspanialszym stanie wojennym? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:30 t-800 napisał: > billy.the.kid napisał: > > > od 17 lsat tłuką temu ludowi do garów ze stan wojenny be. > > Ale kto, Michnik z Urbanem, Kuczyńskim i inne demokraty? Chyba w szkole ich tego ucza, 50% osiemnastolatkow nie ma pojecia co sie wydarzylo 13 grudnia '81. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:29 billy.the.kid napisał: > od 17 lsat tłuką temu ludowi do garów ze stan wojenny be. > a tu dalej ponad 50% społeczeństwa gada ze stan wojenny był słuszny. Kurski mail racje, co za glupi, ciemny narod. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 19:29 billy.the.kid napisał: > od 17 lsat tłuką temu ludowi do garów ze stan wojenny be. > a tu dalej ponad 50% społeczeństwa gada ze stan wojenny był słuszny. do życi > z takimi historykami. tak samo jest z antysemityzmem. Też od lat tłuką ludowi do garów że jest be, a nadal większość to antysemici. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Nie obrażaj tow. Michnika :-)) 13.12.06, 19:30 ciekawe ilu michnikoidów było wśród respondentów :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Nie obrażaj tow. Michnika :-)) 13.12.06, 19:34 jak kurskiego wybierał do sejma to był cacy jak cós inaczej to be. jednak jest cos w tym haśle MĄDROŚĆ LUDU. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Nie obrażaj tow. Michnika :-)) 13.12.06, 20:38 to tyn adam to jedeyny solidaruch. te dwa upiorne dwojaczki tyz chiba solidaruchy. piprza tym ludkom a te dalej swoje. i to ponad 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To male miki. Elyty od 17 lat klada do glowy, ze 13.12.06, 22:00 kara smierci jest be a 70% spoleczenstwa uwaza, ze jest cacy. Do zyci z takimi elytami. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: ale się obśmiałem 13.12.06, 22:01 billy.the.kid napisał: > od 17 lsat tłuką temu ludowi do garów ze stan wojenny be. > a tu dalej ponad 50% społeczeństwa gada ze stan wojenny był słuszny. do życi > z takimi historykami. Bardzo prawdopodobne ze po rzadach kaczorow, ten odsetek wzrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś