andrze_n 21.12.06, 22:56 he he, Lis zaczyna sie plaszczyc przed Balcerowiczem w "Co z ta Polska": zupelnie nieznana mi: mowa ciala, lokajski usmiech, przygarbienie, no i to hi hi ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antykagan Re: he he Lis zaczyna sie plaszczyc przed Balcero 21.12.06, 22:59 andrze_n napisał: > he he, Lis zaczyna sie plaszczyc przed Balcerowiczem w "Co z ta Polska": zupeln > ie nieznana mi: mowa ciala, lokajski usmiech, przygarbienie, no i to hi hi ha h > a... Bo Balcerowicz to jes KTOŚ. Widziałem jak szmacierze i łachmyty z TVpiS łaszą sie i liża łapy byle kretynowi z PiS... to dopiero żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek racja, na przyklad Marek Jurek z brazowym nosem... 21.12.06, 23:00 chlopina ma juz caly nos brazowy od trzymania go w Jarkowej du..ie. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: he he Lis zaczyna sie plaszczyc przed Balcero 21.12.06, 23:01 antykagan napisał: > andrze_n napisał: > > Bo Balcerowicz to jes KTOŚ. Widziałem jak szmacierze i łachmyty z TVpiS łaszą > sie i liża łapy byle kretynowi z PiS... to dopiero żenada.. E tam - nadęte zero. Wykonał zadanie, które mu wyznaczono i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa wazelina leje sie litrami 21.12.06, 23:04 a Balcerowicz nieudacznik który zawsze sie mylił znowu żałosny i napuszony. antykagan napisał: > andrze_n napisał: > > > he he, Lis zaczyna sie plaszczyc przed Balcerowiczem w "Co z ta Polska": > zupeln > > ie nieznana mi: mowa ciala, lokajski usmiech, przygarbienie, no i to hi h > i ha > h > > a... > > > Bo Balcerowicz to jes KTOŚ. Widziałem jak szmacierze i łachmyty z TVpiS łaszą > sie i liża łapy byle kretynowi z PiS... to dopiero żenada.. > Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak parafrazujac lesia: spie..aj dziadu :D 21.12.06, 23:35 , w imieniu "gownazerii" ktora na IV RP musi zapierniczac i placic chore skladki ZUSowskie Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Albo to zamyślenie z rączką przy ustach :-) 21.12.06, 23:40 wazelina żadnego konkretnego pytania, bicie piany o tym jaki to prezio Balcerowicz jest cacy... Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: he he Lis zaczyna sie plaszczyc przed Balcero 21.12.06, 23:48 andrze_n napisał: > he he, Lis zaczyna sie plaszczyc przed Balcerowiczem w "Co z ta Polska": zupeln > ie nieznana mi: mowa ciala, lokajski usmiech, przygarbienie, no i to hi hi ha h > a... Nie odróżniasz płaszczenia od szacunku i poważania. Odpowiedz Link Zgłoś