lewa_piers 23.12.06, 13:16 ...Katolickim to BARDZO się na tym przejedzie. Nawet Rydzyk prawicy nie pomoże wiadomosci.onet.pl/1455201,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejzb Re: Jak prawica chce walczyć z Kościołem... 23.12.06, 13:54 No cóż. Reakcja Watykanu świadczy o tym, że kapłaństwo jest najważniejsze dla samych kapłanów a z wiernymi nikt się nie liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Jak prawica chce walczyć z Kościołem... 23.12.06, 20:58 andrzejzb napisał: > No cóż. > Reakcja Watykanu świadczy o tym, że kapłaństwo jest najważniejsze dla samych > kapłanów a z wiernymi nikt się nie liczy :) O obsadzie biskupstw nie decydowali nawet komuniści bo Kościół się nie ugiął. Czy wydaje ci się, że ugnie się przed nacjonalbolszewikami?! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jak prawica chce walczyć z Kościołem... 23.12.06, 14:11 Rydzyk to prawica wspierana rzadem wybranym przez jego zwolennikow.Zaszcyty podzieki za "moherowa koalicje" to byc, lub nie byc obu tworow.Walka o dusze trwa /RM,Trwam/,cel-wladza+kasa.Wszelki chwyty dozwolone,w imie wlasnych celow, oraz jedynej wymyslonej PRAWDY-dogmatu. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil a gdzie tu jest wypowiedź Rydzyka? 23.12.06, 14:59 lewa_piers napisał: > Nawet Rydzyk prawicy nie pomoże > wiadomosci.onet.pl/1455201,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: a gdzie tu jest wypowiedź Rydzyka? 23.12.06, 15:47 Wypowiedzi Rydzyka - brak. Czy mam ci to łopatologicznie tłumaczyć? Bo nie chciałbym obrazić... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jak prawica chce walczyć z Kościołem... 23.12.06, 15:14 To jakiś absurdalny maoizm, hunwejbini spod znaku Rydzyka dobierają się do prowatykańskich klechów. Ogłaszam swoje dessinteresment w tym wykańczaniu się rodzin mafijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil gdzie w tej wiadomosci jest choć słowo o Rydzyku? 23.12.06, 15:17 haen1950 napisał: > To jakiś absurdalny maoizm, hunwejbini spod znaku Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Jak prawica chce walczyć z Kościołem... 23.12.06, 15:32 bo Rydzyk to ruch wstecznictwa w kościele, ruch, który chce cofnąć kościół do czasów sprzed soboru watykańskiego II Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki bo to nie prawica tylko pseudoprawica 23.12.06, 15:23 do tego czarna reakcja Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil i "zaplute karły reakcji" 23.12.06, 15:25 mmikki napisał: > do tego czarna reakcja Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: i "zaplute karły reakcji" 23.12.06, 15:27 Ze karły - fakt że karły czarnej reakcji - fakt czy zaplute? ty to wiesz, bo stoisz tak blisko, że smakujesz ich oddech Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ja was komuchy rozpoznaje po kilku slowach 23.12.06, 15:32 mmikki napisał: > Ze karły - fakt > że karły czarnej reakcji - fakt Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: ja was komuchy rozpoznaje po kilku slowach 23.12.06, 15:33 i jak już komuchów rozpoznasz to lecisz do nich oferować im swoje usługi, zwłaszcza gdy sa to komuch genetyczne, przefarbowane na "patriotów" i "katolików" jak naczastwo PiS Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Jak prawica chce walczyć z Kościołem... 23.12.06, 16:55 Powoli dochodzimy do Syndromu McCarthy'ego Lustratorzy wkraczają na cienki lód. Jak się pod nimi załamie to będzie koniec lustracji. Będzie jak z Olszewikiem i Maciorewiczem. Krótkie nocne - papa Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil naczytales się głupot o Świętej Inkwizycji 23.12.06, 21:00 belkot_belkot_belkot napisał: > Krótkie nocne - papa Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Jak prawica chce walczyć z Kościołem... 23.12.06, 21:35 to nie jest prawica tylko pseudoprawica, tak jak w pisie mało jest katolików - duzo pseudokatolików a wiekszość to kryptokomuniści Odpowiedz Link Zgłoś