Gość: igstr IP: 212.160.156.* 02.04.03, 15:55 Słowa Pietrzaka okazały się prorocze. Na ministrów będą brać z łapanki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milton Miller i jego koniec IP: *.visp.energis.pl 02.04.03, 15:59 Biedny Miller - kobiety już mu odmawiają nie dając się naciągnąć nawet na ministerialne propozycje. Cóż za żałosny koniec tak jurnego, podobno, mężczyzny... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Właśnie leci kabarecik :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Właśnie leci kabarecik :-) IP: *.demos.com.pl 02.04.03, 16:25 buuu Odpowiedz Link Zgłoś
indris Było się nie pchać na Bagdad... 02.04.03, 16:08 Konstytucyjnie prezydent g...o tu może. Gdyby Miller wcześniej sprzeciwił się wysłaniu wojsk do Iraku i sprawę upublicznił, to miałby teraz dużo większą popularność i mógłby wejść w jawny spór z Kwasem. Teraz ma dużo mniejsze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk indris=komuch IP: *.twcny.rr.com 02.04.03, 21:56 i bardzo dobrze! mam nadziej ze cale to sldupostwo diabli wkrotce wezma: wiecj szkody robia niz kazde inne rzady (poza sldowskimi wczesnie) od l. 90. hanba Polacy: na jakie gesi glosujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re:uw wracaj do rządzenia! 02.04.03, 16:13 aws i prawica do bani ,sld i lewica do bani! unio wolnośći wracaj jak najszybciej do władzy ! z perspektywy czasu widac ze ty byłaś najlepsza ,najrozsądniejsza i najmądrzejasza !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x wszystkie partie które były przy korycie to qrwy IP: 81.15.219.* 02.04.03, 16:21 wszystkie partie które były przy korycie to qrwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re:uw wracaj do rządzenia! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:12 piotr33k2 napisał: > aws i prawica do bani ,sld i lewica do bani! unio wolnośći > wracaj jak najszybciej do władzy ! z perspektywy czasu widac ze > ty byłaś najlepsza ,najrozsądniejsza i najmądrzejasza !. popieram UW była zawsze i jest moją partią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUSA Wracaj Mafio IP: *.ca.astound.net 03.04.03, 01:39 piotr33k2 napisał: > aws i prawica do bani ,sld i lewica do bani! unio wolnośći > wracaj jak najszybciej do władzy ! z perspektywy czasu widac ze > ty byłaś najlepsza ,najrozsądniejsza i najmądrzejasza !. Obudzony do następnego grobu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Kobietę poznaje się... 02.04.03, 16:18 Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy. Kobietę poznaje się po tym, że wie kiedy nawet zaczynać nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: Kobietę poznaje się... IP: *.proxy.aol.com 02.04.03, 17:02 kataryna.kataryna napisała: > Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy. Kobietę > poznaje się po tym, że wie kiedy nawet zaczynać nie warto. W imieniu znajomych mi Panow, protestuje by glupkowatego karierowicza partyjnego, czlowieka bez zasad i moralnego kregoslupa traktowac jako przyklad prawdziwego mezczyzny -:(. Jurnosc ( w gebie!) i przyglupiasty usmieszek - to zadne meskie atrybuty!, raczej zalosna karykatura -:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek Re: Kobietę poznaje się... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 18:09 nie zebym sie czepial, ale z tego co mi sie wydaje to jest odwrotnie: jak zaczyna a nie jak konczy. ale w tym przypadku sprawdza sie to pierwsze na szczescie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Ale syf i smród w tym SLD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 16:25 Ale syf i smród w tym SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onimy Re: Ale syf i smród w tym SLD IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 19:01 Ale, ale co im tam syf i smród. Jak widać ONI stoją na stanowisku pragmatycznym : PIENIĄDZE NIE ŚMIERDZĄ!!! Wide : bój o PZU, bój O NFZ, bój o wszystko gdzie jest jeszcze KASA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Lekarka Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.szczecin.telan.pl 02.04.03, 16:31 Juhuuuuuu!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
indris Opowieść z XIX wieku 02.04.03, 16:34 Podobna nieco sytuacja była we Francji w 2 poł. XIX wieku, wtedy chodziło o premiera. Kolejni kandydaci odmawiali. Wreszcie pewien dziennikarz napisał: niedługo zobaczymy na bramach tabliczki: "zabrania się podrzucać portfele ministerialne w tym domu" Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska 02.04.03, 16:35 Gość portalu: igstr napisał(a): > Słowa Pietrzaka okazały się prorocze. Na ministrów będą brać z > łapanki. Tylko ktoś niespełna rozumu pakowałby się na tonący statek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.telia.com 02.04.03, 16:41 Znaczy, jest jeszcze pewna ilość rozsądnych w tym kraju ! Podsuwam pomysł, zwrócić się do międzynarodowych konslutantów, "head hunter"-rów i zamówić cały rząd. Trochę to kosztuje ale dostarczają towar w gatunku "prima" i wydatek się spłaci bo nie będzie afer, tylko działalność gospodarcza. A jak się zasymilują i zaczną zapisywać do polskich parti, to zwolnić i zamówić następny garnitur. Trzeba iść nowymi drogami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus miller do laboratorium jako szczur IP: *.rasserver.net 02.04.03, 16:48 ...eksperymentalny w badaniach nad skutkami broni chemicznej nie do rzadzenia krajem. zebrac cala ta bande czerwonych i sprzedac jakiemus lab. przynajmniej dwie korzysci beda kasa dla kraju i czystszy krajobraz. miller robi ci sie kuta...e rozpierdulka w rzadzie ...hm...czas odejsc...ale masz bydlaku dylemat bo Trybunal czeka....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROM-mbr Sypie sie.. IP: *.zydowce.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 17:57 SLD sypie sie jak Windows, albo jak AWS.. : P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek Re: Sypie sie.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 18:15 error 1441: za duzo niekompatybilnych sterowników i za mala wielkosc pliku "cache.exe" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.noname.net.icm.edu.pl 02.04.03, 18:16 Ciekawy resort! Niedługo "Gazeta" zamiast obstawiania wyników Ligi Mistrzów zaproponuje grę: "Obstaw ministra"! Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Sypie się SLD IP: *.chello.pl 02.04.03, 18:19 No to mamy doczynienia już z rozsypką Sojuszu.Strzelają sobie coraz więcej bramek(samobójczych).A ja się z tego ciesze!!!!I to bardzo!!!!A jeszcze do niedawna ta partia była uważana za taka jednolitą taką mocną i tak silnie rządzoną.Och jak się ciesze że sie rozjebała ta czerwona pajęczynka, nawet nie wiecie jak bardzo.Mamy taką ciężką sytuacje w kraju a prezydent będzie musiał co chwila kupować teczki i pióra dla nowych(chwilowych) marionetek Leszka hahahahahahahahaha umieram ze śmiechu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onimy MARNY POKER SZULERA MILLERA IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 18:25 W tej rozdanej przez szulera talii kart nigdy nie było ASA. Króle nie dopuszczone ze względów pryncypialnych. Damy z nazwy. /Bo cóż to za dama ale bez króla, choćby i napuszona jak ta Jebacka/. Dupków w bród. /Ale i tych już zbrakło/. Betki i wszelkiej maści zera mają uciechę, że wreszcie przyszła ich pora i nieważne, że to ostatnie 5 minut spartaczonej i przegranej z kretesem gry. Ważne, że szuler je użyje jako ostatni atut i nazwie ich asami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńka Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.chello.pl 02.04.03, 18:27 Te przepychanki, to państwo kolesiów jest wstrętne. Nie mają wstydu i honoru. SLD skompromitowała się doszczętnie. Ich rządy to tylko słowa, słowa i nic więcej. Tzn. nic więcej dobrego a tylko korupcja, sobiepaństwo i upadek państwa. Argentyna czeka u bram. Nie ma już żadnej instytucji ani organu władzy do której społeczeństwo miałoby minimum zaufania. Zgroza i horror. Nigdzie nie znalazłam informacji, że zmiana w służbie zdrowia (NFZ) wiąże się ze wzrostem, opłacanych przez prowadzących działalność gospodarczą, składek zdrowotnych. Dzisiaj uzyskałam informację w ZUS-e, że nie dość,że wzrasta podstawa, od której liczone są składki (od marca z 1257,49zł na 1335,25zł) to jeszcze od kwietnia podstawa od której liczona będzie składka zdrowotna to 75% średniej krajowej (czyli od 1779,43zł). I tak kłamstwo stało się nieodłącznym elementem rządzenia przez SLD. Czy oni nie umieją bez szwindli zrobić czegokolwiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Wylot Cytryckiego już podobno doagadany 02.04.03, 18:28 Podobno lada chwila potwierdzi się informacja od jakiegoś czasu dementowana - dymisja Cytryckiego. W sprawie Balickiego i Cytryckiego zastanawiać musi, że obaj zakończyli ministrowanie po tym jak nie doszli z premierem do porozumienia w sprawach, w których w ge wchodzą duże pieniądze - NFZ i PZU. Premier woli szukać nowych ministrów, żeby obronić Naumanna i Montkiewicza na newralgicznych pozycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bab Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.witomino.pl 02.04.03, 18:29 Miller się miota, nie darzę go sympatią, ale myślałam, że będzie choć trochę lepszy od Buzka, niestety osiągnął dno w rekordowo krótkim czasie. Jak widać zawsze może być gorzej niż było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlak Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 18:32 >Jak widać zawsze może być gorzej niż było. Ha, ha już niedługo premierem będzie Andrzej Leper i wtedy będzie już tylko lepiej. Wszyscy zaskomlą, by wrócił Mazowiecki. pawlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michos Czy Polska musi utonac????????!!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.04.03, 18:53 Nie ma już rzeczywiscie LUDZI, ktorzy by chcieli i potrafili wyciągnać nas z tego bagna? Czy koszmarny sen z lepperem w roli glownej musi stac sie jawą? Czas umierac? Ludzie!!!Obudzcie mnie wreszcie, blagam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusa Mafia Wracaj IP: *.ca.astound.net 03.04.03, 01:50 Gość portalu: pawlak napisał(a): > >Jak widać zawsze może być gorzej niż było. > Ha, ha już niedługo premierem będzie Andrzej Leper i wtedy będzie już tylko lep > iej. Wszyscy zaskomlą, by wrócił Mazowiecki. > > pawlak Mazowiecki-śpiący pro_żydowsko-mafijny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzwa Tańczymy labada, labada, labada IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 18:44 tańczymy labada, małego walczyka. Tańczą go komuszki, komuszki, komuszki, tańczą go komuszki a my śmiejemy sięęęę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:10 Gość portalu: igstr napisał(a): > Słowa Pietrzaka okazały się prorocze. Na ministrów będą brać z > łapanki. ni tylko te . a "komuno wróć" to co?. Faktycznie to był najpoważniejszy kandydat na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Ewa Kralkowska rezygnuje z objęcia stanowiska IP: *.telia.com 02.04.03, 19:16 Karuzela, karuzela, u Millera, co niedziela ! Pewnie pióra dla ustępujących kupił tanio, bo duża ilośc ! PS Aby uprościć procedurę, ja też sie na ministra nie zgadzam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infidel Konto emailowe bym sobie założył, ale czy tu pasuję? IP: *.crowley.pl 02.04.03, 19:22 Będę wyróżniony tłustym drukiem na liście! Jak piszę jako jakiś tam Infidel ginę w tłumie "cienko czcionkowych gości" i co rusz mnie jakiś "wyróżniony tłuścioch" albo pochwali, albo zgani, albo poprawi - choć chyba zawsze to drugie i trzecie. Tylko nie chcę adresu infidel@nospam.gazeta.pl , bo mi "nospam" nie pasuje, choć może to ja tutaj nie pasuję? Odpowiedz Link Zgłoś
romek948 Re: Konto emailowe bym sobie założył, ale czy tu 02.04.03, 20:01 Gość portalu: Infidel napisał(a): > Będę wyróżniony tłustym drukiem na liście! > Jak piszę jako jakiś tam Infidel ginę w tłumie "cienko > czcionkowych gości" i co rusz mnie jakiś "wyróżniony tłuścioch" > albo pochwali, albo zgani, albo poprawi - choć chyba zawsze to > drugie i trzecie. > Tylko nie chcę adresu infidel@nospam.gazeta.pl , bo mi "nospam" > nie pasuje, choć może to ja tutaj nie pasuję? W tym portalu pasuje kazdy bo to nie onet ,ze najpierw moderator sprawdza czy sluszna linia. A tu pomysly przedstawiaja newet najwieksi durnie z linii LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infidel Re: Konto emailowe bym sobie założył, ale czy tu IP: *.crowley.pl 02.04.03, 20:25 romek948 napisał: > Gość portalu: Infidel napisał(a): > > > Będę wyróżniony tłustym drukiem na liście! > > Jak piszę jako jakiś tam Infidel ginę w tłumie "cienko > > czcionkowych gości" i co rusz mnie jakiś "wyróżniony > tłuścioch" > > albo pochwali, albo zgani, albo poprawi - choć chyba zawsze to > > drugie i trzecie. > > Tylko nie chcę adresu infidel@nospam.gazeta.pl , bo > mi "nospam" > > nie pasuje, choć może to ja tutaj nie pasuję? > W tym portalu pasuje kazdy bo to nie onet ,ze najpierw > moderator sprawdza czy sluszna linia. A tu pomysly przedstawiaja > newet najwieksi durnie z linii LPR Romku, dziękuję za dobrą wiadomość i śmiem rzec, że słowa otuchy, choć jednego nie rozumiem, czy ci najwięksi durnie z LPR to mają tu stałe nicki?? Odpowiedz Link Zgłoś
romek948 Re: Konto emailowe bym sobie założył, ale czy tu 02.04.03, 20:34 > > Romku, > > dziękuję za dobrą wiadomość i śmiem rzec, że słowa otuchy, choć jednego nie > rozumiem, czy ci najwięksi durnie z LPR to mają tu stałe nicki?? > Nie wiem czy maja stale ale i tak pisza rozne bzdury i nikt ich nie blokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusa Durnie IP: *.ca.astound.net 03.04.03, 01:54 Gość portalu: Infidel napisał(a): > romek948 napisał: > > > Gość portalu: Infidel napisał(a): > > > > > Będę wyróżniony tłustym drukiem na liście! > > > Jak piszę jako jakiś tam Infidel ginę w tłumie "cienko > > > czcionkowych gości" i co rusz mnie jakiś "wyróżniony > > tłuścioch" > > > albo pochwali, albo zgani, albo poprawi - choć chyba zawsze to > > > drugie i trzecie. > > > Tylko nie chcę adresu infidel@nospam.gazeta.pl , bo > > mi "nospam" > > > nie pasuje, choć może to ja tutaj nie pasuję? > > W tym portalu pasuje kazdy bo to nie onet ,ze najpierw > > moderator sprawdza czy sluszna linia. A tu pomysly przedstawiaja > > newet najwieksi durnie z linii LPR > > Romku, > > dziękuję za dobrą wiadomość i śmiem rzec, że słowa otuchy, choć jednego nie > rozumiem, czy ci najwięksi durnie z LPR to mają tu stałe nicki?? > Widać od razu, że to ty jesteś tym największym durniem szukając wszędzie a nie w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś