wannassermann no, 100% to moze nie..... 31.12.06, 18:04 mysle,ze nie wszyscy wyemigruja, ktos chyba zostanie, np. najstarsi emerycji, rzad i ich rodziny i znajomi, ktorym ustawiono cieple posady.... Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann sek w tym, ze to madrzy emigruja..... 31.12.06, 18:16 a rzad sie cieszy, bo emigranci przysylaja do kraju kupe forsy rocznie, dzieki czemu rosnie popyt wewnetrzny - glowny czynnik naszego wzrostu gospodarczego. Wniosek z tego, ze im wiecej emigrantow tym wyzszy wzrost, ale co bedzie gdy w kraju zostana tylko rzad i emeryci a emigranci przestana przysylac kase? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues leszab, skuteczność 100%?? 31.12.06, 18:08 od dawna ci PiSzą, żeś na 100% osiągnął wskaźnik IQ. jednostka IQ = 3,141516 leszaba:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Jesteś taki głupi,że nie zdajesz sobie sprawy,że 31.12.06, 18:23 Jesteś taki głupi,że nie zdajesz sobie sprawy,że przy takim IQ jaki mi proponujesz to nie umiałbym pisać. Ale to normalne u takich ciołków jak ty i ja do twojej głupoty już się przyzwyczaiłem i nawet mnie już nie śmieszy. Tylko twoich mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues leszab, skuteczność 100%? 31.12.06, 19:15 od dawna ci PiSzą, żeś na 100% osiągnął wskaźnik IQ. jednostka IQ = 3,141517 leszaba już:) leszab napisał: > przy takim IQ jaki mi przyPiSujesz, to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Motłoch niech spada? Brawo! 31.12.06, 18:21 W końcu zroumiałes że lumpy i tłumoki głosujące na PISuar i karła powinny wynieść się w pisu. Tylko dokąd? Wydzielić od Polski okolice Podkarpacia i tam te draństwo wysiedlic. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab |Nic nie zrozumiałeś ale spodziewałem się dokładni 31.12.06, 18:25 Nic nie zrozumiałeś ale spodziewałem się dokładnie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Leninowiec-komunista ciekawe co powie w orędziu? 31.12.06, 19:08 Biore z ciebie przykład i nazywam od profesji tatusia, fajne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Leninowiec-komunista ciekawe co powie w orędz 31.12.06, 19:11 Nic nie powie. Nieudolnie przeczyta wypracowanie brata. Odpowiedz Link Zgłoś