Gość: Edmund K IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 08:37 Ludzie wisła sie pali! Pisemko Tele Tydzień chce przyznac kreaturze M.O. tytuł dziennikarza! RATUNKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Olejnik na smietnik! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:46 No i o co Ci właściwie chodzi? Sam sobie idź na śmietnik ze swoim śmietnikowym słownictwem!Żal mi Ciebie jeżeli nie potrafisz inaczej, niż obrażając innych ludzi w tak prostacki sposób wyrażać swojej dezaprobaty w jakieś kwesti. A jeśli chcesz wiedzieć to w plebiscycie Tele Tygodnia wyboru dokonają czytelnicy i zobaczymy jakie będą wyniki.Może się zdziwisz... I naprawdę szczerze radzę Ci żebyś się czasem zastanowił nad tym co piszesz bo to ty pokazujesz kim jesteś używając takich określeń. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: Olejnik na smietnik! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:49 Droga Magdo! To pisemko samo wybiera /nominuje/ tych których powinni wybrać czytelnicy. To takie komusze wybory. Chyba wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
j.bond Olejnik na smietnik ? ONA juz jest w największym! 18.11.01, 13:30 Opuściła pr. 3, męża, poziom, wygląd (dziś późny Gierek). Straszna zmiana na gorsze. A schyłkowe pisemko podpiera się schyłkowym autorytetem. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: 10.129.128.* 18.11.01, 17:04 POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam W stroju jak ostatnio z min.Piwnik to na Pigalak IP: *.chello.pl 18.11.01, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: *.ipt.aol.com 18.11.01, 21:36 Gość portalu: JA napisał(a): > POPIERAM-A GDZIE ZNAJDZIESZ SMIETNIK,KTORY POMIESCI TAAAKAAAA KUPE GOWNA JAKIM JEST OLEJNIK???? Proponuje wyslac ja w imieniu zaslug jako rzecznika prawsowego do Watykanu-NIECH GOWNO IDZIE DO GOWNA!!!!Bowiem jedno i drugie gowno warte Odpowiedz Link Zgłoś
manix20 Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM 18.11.01, 22:57 Kraken!!! Dlaczego robisz z naszego forum ,,wychodek" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: *.swidwin.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 18:46 Pani Monika jest jednym z nielicznych dziennikarzy, którzy potrafią pastwić się nad swoją "ofiarą" z tzw.klasą. Pozazdrościć jej można wytrwałości w zadawaniu pytań w ten sposób, że nawet polityk powinien na nie odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: 10.129.128.* 19.11.01, 20:44 Gość portalu: Krzyś napisał(a): > Pani Monika jest jednym z nielicznych dziennikarzy, którzy potrafią pastwić się > > nad swoją "ofiarą" z tzw.klasą ALE Z CIEBIE KAWALARZ Odpowiedz Link Zgłoś
manix20 Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM 18.11.01, 22:49 Może jeszcze nie na śmietnik ale faktem jest że ostatnio bywała stronnicza. A to jest u dziennikarza nie wyybaczalne!!!! NIech Pani Monika przypomni sobie jak się zachowują dziennikarze BBC. Ale jeszcze Ją lubię ! Odpowiedz Link Zgłoś
j.bond Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo 18.11.01, 23:14 nie wielu lubi Monisię upierdliwą blondysię. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo 18.11.01, 23:18 Ja lubie Pania Monike Olejnik.Raz juz ja bronilem w jednym z tematow. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 15:57 j.bond napisał(a): > nie wielu lubi Monisię upierdliwą blondysię. Nie jest taki samotny. Ja też ją lubię. Ona przynajmniej nie napisze >nie wielu< tylko >niewielu<, w odróżnieniu od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
manix20 Re: Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo 21.11.01, 00:01 Gość portalu: snajper napisał(a): > j.bond napisał(a): > > > nie wielu lubi Monisię upierdliwą blondysię. > > Nie jest taki samotny. Ja też ją lubię. Ona przynajmniej nie napisze >nie wi > elu< > tylko >niewielu<, w odróżnieniu od Ciebie. Tak !TY jesteś taktowny i bystry! Ale nie wyłapałeś wszystkich błędów!!!! I wychodzi na to że nie tylko MOnisia jest Ópierdliwa ( szukaj błędów MONDRALO ! Wszystkich !!!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Aleś mu pryncypialnie dokopał za tę spację. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:40 Roztrzelaj, zabij, wdepcz w ziemię (Ziemię?), MOON DR. ALO - typowy polaczku. oldboy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zero Re: Olejnik na cokół... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 00:07 A ja różnie oceniam Panią Monikę, raz lepiej raz gorzej - jak każdy z nas raz ma lepsze dni (wywiady) raz gorsze. Ale więcej jest tych dobrych. Jeszcze za wcześnie na śmietnik. Co do tej kurtki w czasie wywiadu z B.Piwnik też się żachnąłem z początku ale póżniej zapomniałem o tym, przysłuchując się treści wywiadu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Olejnik na cokół... IP: *.vf.shawcable.net 19.11.01, 03:51 Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Olejnik na cokół... IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 15:58 Gość portalu: Marek napisał(a): > Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy. A jaki jest Twój kunszt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Olejnik na cokół... IP: *.vf.shawcable.net 20.11.01, 23:30 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy. > > A jaki jest Twój kunszt ? > Snajper, Na litosc Boska, Ty sam urongasz wlasnej inteligencji. Sprubuj przeczytac rzetelna dziennikarska szpalte, sadze ze potrafisz ja znalesc. Sukcesow zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: Marek do ortografii po podstawy .... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 23:36 Gość portalu: Marek napisał(a): > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > > > Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy. > > A jaki jest Twój kunszt ? > > > Snajper, Na litosc Boska, Ty sam urongasz wlasnej inteligencji. Sprubuj > przeczytac rzetelna dziennikarska szpalte, sadze ze potrafisz ja znalesc. > Sukcesow zycze. Marku ! urągasz a nie urongasz; spróbuj a nie sprubuj; znależć a nie znalesc; Brakuje Ci podstaw ortografii a o kunszcie w tym zakresie nie ma co mówić. Mam zupelnie inne zdanie o P.Monice. Bądż zdrów, więcej czytaj mniej pisz póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Olejnik na cokół... IP: *.vf.shawcable.net 21.11.01, 18:15 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy. > > A jaki jest Twój kunszt ? > Snajper, Moj drogi, Ty uragasz wlasnej inteligencji, dlaczego to robisz?. Proponuje Tobie przecztanie rzetelnej dziennikarskiej prasy jesli potrafisz ja znalesc. Sukcesow zycze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Pani Monika to kłamczucha, śwadczy o tym... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 14:14 szcerba między zębami na przedzie...a to znaczy że kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuś Re: Pani Monika to kłamczucha, śwadczy o tym... IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 14:18 Gość portalu: GMR napisał(a): > szcerba między zębami na przedzie...a to znaczy że kłamie scerba między zębami to zalotność, powodzenie u chłopów, GMR-ze. Pani Monice daleko do klasy Pana Skowrońskiego. Porównajcie "śniadania" - w '3' i 'Z'. W 'trójce' to wysoki poziom dyskusji i znakomici goście, a w'Z' puszcza się bąki i gra się w dupnika. Bo tak prowadzi Pani Monika dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Pani Monika to kłamczucha., ale IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:39 ...mimo wszystko wolę ją niz tę zadziorną ździrę Czajkowską z Linii Specjalnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Polskie Piekło IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:52 Pryszczaci zamiast pisać na temat dokopują sobie wzajemnie za urojone uchybienia ortograficzne. Może część robi to specjalnie - podpucha? Może część to dyslektycy? Może to tylko klawiaturowe literówki? To jest dla nich nieistotne, nieistotne jest dla nich sedno sprawy - zajęli się sobą, walką wewnętrzną o pierdoły. Wniosek. Mamy przykład na to skąd się biorą i dlaczego chwytają tzw. TEMATY ZASTĘPCZE i co to jest tzw. POLSKIE PIEKŁO. Zaczynają już pryszczaci.... Odpowiedz Link Zgłoś