Dodaj do ulubionych

Olejnik na smietnik!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 08:37
Ludzie wisła sie pali! Pisemko Tele Tydzień chce przyznac kreaturze M.O. tytuł dziennikarza!
RATUNKU!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Olejnik na smietnik! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:46
      No i o co Ci właściwie chodzi?
      Sam sobie idź na śmietnik ze swoim śmietnikowym słownictwem!Żal mi Ciebie
      jeżeli nie potrafisz inaczej, niż obrażając innych ludzi w tak prostacki sposób
      wyrażać swojej dezaprobaty w jakieś kwesti.
      A jeśli chcesz wiedzieć to w plebiscycie Tele Tygodnia wyboru dokonają
      czytelnicy i zobaczymy jakie będą wyniki.Może się zdziwisz...
      I naprawdę szczerze radzę Ci żebyś się czasem zastanowił nad tym co piszesz bo
      to ty pokazujesz kim jesteś używając takich określeń.
      Powodzenia!
      • Gość: Edmund Re: Olejnik na smietnik! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:49
        Droga Magdo! To pisemko samo wybiera /nominuje/ tych których powinni wybrać czytelnicy. To takie komusze
        wybory. Chyba wiesz o tym?
    • j.bond Olejnik na smietnik ? ONA juz jest w największym! 18.11.01, 13:30
      Opuściła pr. 3, męża, poziom, wygląd (dziś późny Gierek). Straszna zmiana na
      gorsze. A schyłkowe pisemko podpiera się schyłkowym autorytetem. Niestety.
    • Gość: JA Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: 10.129.128.* 18.11.01, 17:04
      POPIERAM
      • Gość: Adam W stroju jak ostatnio z min.Piwnik to na Pigalak IP: *.chello.pl 18.11.01, 21:26
      • Gość: Kraken Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: *.ipt.aol.com 18.11.01, 21:36
        Gość portalu: JA napisał(a):

> POPIERAM-A GDZIE ZNAJDZIESZ SMIETNIK,KTORY POMIESCI TAAAKAAAA KUPE GOWNA JAKIM
        JEST OLEJNIK????
        Proponuje wyslac ja w imieniu zaslug jako rzecznika prawsowego do Watykanu-NIECH
        GOWNO IDZIE DO GOWNA!!!!Bowiem jedno i drugie gowno warte
        • manix20 Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM 18.11.01, 22:57
          Kraken!!! Dlaczego robisz z naszego forum ,,wychodek" ?
        • Gość: Krzyś Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: *.swidwin.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 18:46
          Pani Monika jest jednym z nielicznych dziennikarzy, którzy potrafią pastwić się
          nad swoją "ofiarą" z tzw.klasą. Pozazdrościć jej można wytrwałości w zadawaniu
          pytań w ten sposób, że nawet polityk powinien na nie odpowiedzieć
          • Gość: JA Olejnik na smietnik! POPIERAM IP: 10.129.128.* 19.11.01, 20:44
            Gość portalu: Krzyś napisał(a):

> Pani Monika jest jednym z nielicznych dziennikarzy, którzy potrafią pastwić się
            >
            > nad swoją "ofiarą" z tzw.klasą

ALE Z CIEBIE KAWALARZ
      • manix20 Re: Olejnik na smietnik! POPIERAM 18.11.01, 22:49
        Może jeszcze nie na śmietnik ale faktem jest że ostatnio bywała stronnicza.
        A to jest u dziennikarza nie wyybaczalne!!!!
        NIech Pani Monika przypomni sobie jak się zachowują dziennikarze BBC.
        Ale jeszcze Ją lubię !
        • j.bond Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo 18.11.01, 23:14
          nie wielu lubi Monisię upierdliwą blondysię.
          • radca Re: Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo 18.11.01, 23:18
            Ja lubie Pania Monike Olejnik.Raz juz ja bronilem w jednym z tematow.

radca
          • Gość: snajper Re: Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 15:57
            j.bond napisał(a):

> nie wielu lubi Monisię upierdliwą blondysię.

Nie jest taki samotny. Ja też ją lubię. Ona przynajmniej nie napisze >nie wielu<
            tylko >niewielu<, w odróżnieniu od Ciebie.
            • manix20 Re: Manix - w tym uczuciu musisz się czuć samotny, bo 21.11.01, 00:01
              Gość portalu: snajper napisał(a):

> j.bond napisał(a):
              >
              > > nie wielu lubi Monisię upierdliwą blondysię.
              >
              > Nie jest taki samotny. Ja też ją lubię. Ona przynajmniej nie napisze >nie wi
              > elu<
              > tylko >niewielu<, w odróżnieniu od Ciebie.

Tak !TY jesteś taktowny i bystry! Ale nie wyłapałeś wszystkich błędów!!!!
              I wychodzi na to że nie tylko MOnisia jest Ópierdliwa ( szukaj błędów MONDRALO !
              Wszystkich !!!!! POZDRAWIAM
              • Gość: oldboy Aleś mu pryncypialnie dokopał za tę spację. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:40
                Roztrzelaj, zabij, wdepcz w ziemię (Ziemię?), MOON DR. ALO - typowy polaczku.

oldboy
    • Gość: Zero Re: Olejnik na cokół... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 00:07
      A ja różnie oceniam Panią Monikę, raz lepiej raz gorzej - jak każdy z nas raz
      ma lepsze dni (wywiady) raz gorsze.
      Ale więcej jest tych dobrych.
      Jeszcze za wcześnie na śmietnik.
      Co do tej kurtki w czasie wywiadu z B.Piwnik też się żachnąłem z początku ale
      póżniej zapomniałem o tym, przysłuchując się treści wywiadu.

Pozdro.
      • Gość: Marek Re: Olejnik na cokół... IP: *.vf.shawcable.net 19.11.01, 03:51
        Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy.
        • Gość: snajper Re: Olejnik na cokół... IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 15:58
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy.

A jaki jest Twój kunszt ?

• Gość: Marek Re: Olejnik na cokół... IP: *.vf.shawcable.net 20.11.01, 23:30

> Gość portalu: Marek napisał(a):
            >
            > > Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy.
            >
            > A jaki jest Twój kunszt ?
            >
            Snajper, Na litosc Boska, Ty sam urongasz wlasnej inteligencji. Sprubuj
            przeczytac rzetelna dziennikarska szpalte, sadze ze potrafisz ja znalesc.
            Sukcesow zycze.
            • Gość: ortograf Re: Marek do ortografii po podstawy .... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 23:36
              Gość portalu: Marek napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Marek napisał(a):
              > >
              > > > Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy.
              > > A jaki jest Twój kunszt ?
              > >
              > Snajper, Na litosc Boska, Ty sam urongasz wlasnej inteligencji. Sprubuj
              > przeczytac rzetelna dziennikarska szpalte, sadze ze potrafisz ja znalesc.
              > Sukcesow zycze.

Marku !
              urągasz a nie urongasz;
              spróbuj a nie sprubuj;
              znależć a nie znalesc;
              Brakuje Ci podstaw ortografii a o kunszcie w tym zakresie nie ma co mówić.
              Mam zupelnie inne zdanie o P.Monice.

Bądż zdrów, więcej czytaj mniej pisz póki co.
          • Gość: Marek Re: Olejnik na cokół... IP: *.vf.shawcable.net 21.11.01, 18:15

> Gość portalu: Marek napisał(a):
            >
            > > Kunszt dziennikarski pani Olejnik jest zenujacy.
            >
            > A jaki jest Twój kunszt ?
            >
            Snajper, Moj drogi, Ty uragasz wlasnej inteligencji, dlaczego to robisz?.
            Proponuje Tobie przecztanie rzetelnej dziennikarskiej prasy jesli potrafisz ja
            znalesc. Sukcesow zycze......

• Gość: GMR Pani Monika to kłamczucha, śwadczy o tym... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 14:14
      szcerba między zębami na przedzie...a to znaczy że kłamie
      • Gość: Kuś Re: Pani Monika to kłamczucha, śwadczy o tym... IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 14:18
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> szcerba między zębami na przedzie...a to znaczy że kłamie

scerba między zębami to zalotność, powodzenie u chłopów, GMR-ze. Pani Monice
        daleko do klasy Pana Skowrońskiego. Porównajcie "śniadania" - w '3' i 'Z'.
        W 'trójce' to wysoki poziom dyskusji i znakomici goście, a w'Z' puszcza się bąki
        i gra się w dupnika. Bo tak prowadzi Pani Monika dyskusję.

• Gość: GMR Re: Pani Monika to kłamczucha., ale IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:39
          ...mimo wszystko wolę ją niz tę zadziorną ździrę Czajkowską z Linii
          Specjalnej...
    • Gość: oldboy Polskie Piekło IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:52
      Pryszczaci zamiast pisać na temat dokopują sobie wzajemnie za urojone
      uchybienia ortograficzne. Może część robi to specjalnie - podpucha? Może część
      to dyslektycy? Może to tylko klawiaturowe literówki? To jest dla nich
      nieistotne, nieistotne jest dla nich sedno sprawy - zajęli się sobą, walką
      wewnętrzną o pierdoły.
      Wniosek.
      Mamy przykład na to skąd się biorą i dlaczego chwytają tzw. TEMATY ZASTĘPCZE i
      co to jest tzw. POLSKIE PIEKŁO. Zaczynają już pryszczaci....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka