lewa_piers 11.01.07, 18:48 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3842551.html On chyba po prostu jest stworzony do "wyższych rzeczy" :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: Co sie ma chłopaczyna przejmować. 11.01.07, 18:52 Od czasu do czasu nakłamie coś w TV robiąc minę zatroskanego patrioty i jest spoko.Ciemny lud to kupi,a on sobie TRWA. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Kurski - Nie Dość, że Cham To Jeszcze Leń 11.01.07, 18:56 Osobiście to się bardzo ciesze, że nie bywa w sejmie i nie pracuje w komisjach. Może założy w swojej partii klub i niech tylko biorą wynagrodzenia, a nie szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Kurski - Nie Dość, że Cham To Jeszcze Leń 11.01.07, 19:41 To jest specjalista od "mokrej roboty" :] Czeka na nowe zlecenie Kaczyńskich :] Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kurski - Nie Dość, że Cham To Jeszcze Leń 11.01.07, 19:47 Tzn. obecnie jest przyczajony i ukryty,czeka lub przygotowuje się do nowej misji. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Kurski - Nie Dość, że Cham To Jeszcze Leń 11.01.07, 20:01 mike.recz napisał: > Tzn. obecnie jest przyczajony i ukryty,czeka lub przygotowuje się do nowej > misji. Obecnie jest tzw. "śpiochem" :} Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Kurski - Nie Dość, że Cham To Jeszcze Leń 11.01.07, 19:47 wyższych, wyższych, o tak billboardy bywają zawieszone dość wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Tak w ogóle to mnie intryguje 11.01.07, 19:49 jak dwóch braci Jarosław i Jacek Kurski może aż tak się różnić??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Tak w ogóle to mnie intryguje 11.01.07, 19:52 któryś musiał zostac podmieniony dzieckiem w kołysce, nie ma innego wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Tak w ogóle to mnie intryguje 11.01.07, 19:58 Hmmm. Ich matka jest dzisiaj senatorem PiS, chociaż na tle PiS jawi się jako polityk skrajnie umiarkowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Tak w ogóle to mnie intryguje 11.01.07, 20:02 taaaa, senatorem przypominam, kto nazwał kobiety w polityce "kobietonami" Odpowiedz Link Zgłoś