sierzant_nowak 18.01.07, 15:48 Chalupca? Ja nie rozumiem po co placic np. kupe kasy na odprawe dla prezesa, ktory byl dobrym prezesem? Jakie przeslanki uzasadniaja ta wymiane? Prosze o wytlumaczenie, bo decyzji waszego rzadu nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.smerf Re: Pytanie do kaczystow - dlaczego zmieniono 18.01.07, 15:51 Bo ta partia już tak ma. Nie wolno być za dobrym, lub mieć notowania lepsze niż prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 Tych z Giełdy się pytaj, bo jak tylko się 18.01.07, 15:57 rozniosło to od razu..., zresztą zobacz sam. notowania.pb.pl/?c=wig20 I ten wzrost na pewno nie ma nic wspólnego z dogadaniem się ruskich i białoruskich tak jak w poprzedniej sprawie, o której nie wspomnę coby ci wstydu nie narobić Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak opis efektow gieldowych koegzystujacych 18.01.07, 16:17 czasowo ze zmiana prezesa PKN Orlen nie jest odpowiedzia na moje pytanie - dlaczego go zmieniono? Zauwaz ze caly WIG20 poszedl w gore o 3%... chcesz mi powiedziec "kaczynscy zmienili chalubca zeby akcje orleny skoczyly dzisiaj o 3 procent"? Zmiana kosztuje nas z banke albo wiecej (odprawa Chalubca) wiec pytanie - PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
kasibrod Re: Bo ten nowy ma lepszą drogę życiową 18.01.07, 16:03 jak powiedział pan premier, czyli od lat dziewiędziesiątych jest wspólpracownikiem LK. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm kasibrod, ciężko o gorszą rekomendację... 18.01.07, 22:28 kasibrod napisał: > jak powiedział pan premier, czyli od lat dziewiędziesiątych jest > wspólpracownikiem LK. Skrzypek, Szczygło, Wassermann, Ziobro, Jasiński - wszystko współpracownicy LK O i jeszcze ta Krukówna. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pytanie do kaczystow - dlaczego zmieniono 18.01.07, 16:05 sierzant_nowak napisał: > Chalupca? Ja nie rozumiem po co placic np. kupe kasy na odprawe dla prezesa, kt > ory byl dobrym prezesem? Jakie przeslanki uzasadniaja ta wymiane? > > Prosze o wytlumaczenie, bo decyzji waszego rzadu nie rozumiem... To byla decyzja strategiczna. Trzeba bylo zdobyc Orlen. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak no wiec? Ktos ze zwolennikow PiSu 18.01.07, 17:20 odpowie mi dlaczego zrzucilismy sie milion czy poltora na odprawe dla Chalupca? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: no wiec? Ktos ze zwolennikow PiSu 18.01.07, 17:25 Poniewaz IVrp maja budowac fachowcy najwyzszej klasy.Jak ponizej: bi.gazeta.pl/im/6/3858/m3858716.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil był nienajlepszym menedzerem 18.01.07, 17:55 potwierdza to reakcja gieldy na jego wywalenie Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: był nienajlepszym menedzerem 18.01.07, 18:11 Na pewne teksty poprostu nie ma odpowiedzi.Głupota i zaślepienie sięga już zbyt głęboko.Ciekawe co zwolennicy PiS powiedzą po roku rządów Skrzypka i tego nowego od Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil moze rozwiniesz swoją mysl? 18.01.07, 18:13 alistair-p napisał: > Na pewne teksty poprostu nie ma odpowiedzi.Głupota i zaślepienie sięga już zbyt Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak czy to znaczy, ze spadek calej gieldy o ponad 18.01.07, 18:17 2 procent w momencie osadzenia skrzypka w NBP znaczy ze pis obsadzil tam marnego menadzera? Popatrz sobie baranku na akcje WSZYSTKICH akcji WIG20. Caly indeks poszedl srednio o te 3%. Skoro Orlen poszedl w gore na takim poziomie jak caly indeks, to znaczy ze poszedl z pradem ogolnego wzrostu, a nie ze wzrost jego byl przyczyna np. mianowania nowego prezesa. Gielda rosla bardziej zdecydowanie za rzadow SLD - czy to znaczy ze caly obecny rzad to banda gorszych rzadzacych, wedle twojej interpretacji? :D Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Pytanie do kaczystow - dlaczego zmieniono 18.01.07, 18:21 zgłaszam się do odpowiedzi w imieniu kaczystów! decyduje tutaj dialektyka materialistyczna (w której beznamiętnie kocha się demokracja) czyli prawo przemiany ilości w jakość – polegające na tym, że poszczególne drobne przemiany materii sumują się, aby w pewnym momencie osiągnąć punkt krytyczny, na którego skutek powstaje zupełnie nowa jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak nie piernicz Korwinisto ;-) 18.01.07, 18:25 tylko odpowiedz, jezli masz jakas KONKRETNY powod. Jaki CEL ma ta wymiana? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: nie piernicz Korwinisto ;-) 18.01.07, 18:28 Powodów zawsze jest co najmniej milion. W zależności od kontekstu. :-) > Jaki CEL ma ta wymiana? Nie wiem i nie chcę wiedzieć :-) Ja tam bym sprywatyzował. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: nie piernicz Korwinisto ;-) 18.01.07, 18:30 > Ja tam bym sprywatyzował. ja tez :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: Pytanie do kaczystow - dlaczego zmieniono 18.01.07, 18:25 reakcjonista1 napisał: > zgłaszam się do odpowiedzi w imieniu kaczystów! > > decyduje tutaj dialektyka materialistyczna (w której beznamiętnie kocha się > demokracja) czyli prawo przemiany ilości w jakość – polegające na tym, że > poszczególne drobne przemiany materii sumują się, aby w pewnym momencie osiągną > ć > punkt krytyczny, na którego skutek powstaje zupełnie nowa jakość. w tym przypadku to raczej brak jakości Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Pytanie do kaczystow - dlaczego zmieniono 19.01.07, 00:20 Żadna jakość nie jest nie jest taka niska, by uznać ją za zerową. A jeśli zsumujesz wystarczającą ilość niezerowych części, otrzymasz całość. Jedną, całą, wielką jakość- PIS:) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: bo nie kolegował się w młodości z Jarkiem i L 18.01.07, 22:25 Prawdziwym powodem usuniecia P.Chalupca bylo odebranie Rosjanom Mozejek.Tego Putin nie wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
banfield Nie znam odpowiedzi, niestety 18.01.07, 22:43 jakem kaczysta. Na ... nam zmiana prezesa, to nie wiem. Chalupec dawał radę. Może znają "kontekst" hen tam gdzieś wysoko, ale ja nie potrafię znaleźć odpowiedzi. No chyba że typu: "gdzie drwa rąbią" i tego typu pierdoły. Od siebie dodam, że "od zawsze" robię na swoim i nie potrzebuję żadnych "łakomych kąsków" na państwowym. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: Nie znam odpowiedzi, niestety 19.01.07, 00:07 banfield napisał: > Od siebie dodam, że "od zawsze" robię na swoim i nie potrzebuję > żadnych "łakomych kąsków" na państwowym. > Howgh. szkoda, że kolesie twoich wybrańców potrzebują Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Po to, zebys ty, lewacki oszolomie, mogl sie produ 19.01.07, 00:14 kowac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Jego kuzynka Apolonia byla podziwiana ... 19.01.07, 00:49 .. przez samego Adolfa Hitlera. Z winy takich znajomosci niech troche pocierpi. Odpowiedz Link Zgłoś