hsawicka Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:20 Na ponad 100 wpisów, tylko kilka normalnych w tej sytuacji - po ludzku współczujemy. Cała reszta to szyderstwa, złorzeczenia, prymitywnie demonstrowana radość, chamstwo, prymitywizm itd. Jak bardzo konsekwencja i sukcesy w działaniach J. Kaczyńskiego irytują czytelników Gazety Wyborczej, jak znienawidzoną postacią stał się premier dla środowiska GW, obrazuje choćby statystyka tego wątku. Panie Premierze, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i dalszych sukcesów w czyszczeniu kraju z tych pajaców, którzy mieli aspiracje, żeby sprawować rząd dusz i nie mieli choć za grosz szacunku dla narodu gospodarzy kraju, w którym żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_a_bird Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:22 hsawicka napisała: > Na ponad 100 wpisów, tylko kilka normalnych w tej sytuacji - po ludzku > współczujemy. Cała reszta to szyderstwa, złorzeczenia, prymitywnie > demonstrowana radość, chamstwo, prymitywizm itd. > > Jak bardzo konsekwencja i sukcesy w działaniach J. Kaczyńskiego irytują > czytelników Gazety Wyborczej, jak znienawidzoną postacią stał się premier dla > środowiska GW, obrazuje choćby statystyka tego wątku. > > Panie Premierze, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i dalszych sukcesów w > czyszczeniu kraju z tych pajaców, którzy mieli aspiracje, żeby sprawować rząd > dusz i nie mieli choć za grosz szacunku dla narodu gospodarzy kraju, w którym > żyją. I następnym razem niech Pan patrzy, gdzie Pan lezie. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:23 Wymień mi choć jeden sukces rządów Kaczyńskiego, oprócz tego, że lepperstwo się nachapało. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Jestem niezwykle nieutulony w żalu 28.01.07, 23:48 jak mogła ta brzydka lewa ręka ulec złamaniu w tak ważnej chwili odejmowania złego burmistrza od koryta i wahlowania kraju w dobrym kierunku. Doprawdy jastem zasmucony na całego. Zycze pissowi, a przezen Ojcu narodu, szybkiego powrotu do zdrowia i dalszych suckcesów na drodze deletyzacji demokracji. Koniec z tym bezhołowiem 17 lat wrócmy do korzeni. Aby było dobrzej, a piss i koalicjanci żyli dostatnio!!! To, że ułamała sie była lewa ręka stanowi znak, że lewosc, lewactwo, lewizna, lewobrzeżśnosc ulegną zapomnieniu na rzecz prawa i sprawiedliwosci sensus stricte oraz sensus largo. Rząd miał do tej pory wiele osiągnięci: - spolszczył, co było do spalszczenia - obniżył bezrobocie wydatnei poprawiając koniukturę w Irlandii i UK - pokazał naszym zachodnim sąsiadom gdzie kartofle dojrzewają - trzyma straz na rubiezy - zbudował autostrad, duzo, moze nawet wiecej by zdudował, ale czas szybko umyka - zbudował nowe przesliczne centrum informacyjne na południe od Bydgoszczy - udowodnił PO, że jest jest, bedzie bedzie, a czarne to czarne. Trzymamy kciuki za dalsze dokonania. A ci Chirurdzy to dobrzy ludzie, czy jacys nasłani Niepolacy? Bo już razy w historii było, że chirurdzy i lekarze wielkiego człowieka, panie teges szmeges bum cyk cyk. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Kto sieje wiatr ten zbiera burzę 28.01.07, 23:26 Niech się kaczor nie dziwi że większość ludzi ma dosyć jego nienawiści i zakłamania Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:50 daj sobie siana kobieto, niech ludzi mają trochę radości, z tego,że tego kurdupla z kłębkiem moheru zamiast mózgu spotkało to na co zasłużył. Kto sieje wiatr ten burzę zbiera i takie reakcje nie dziwia nikogo kto zyje w IV kaczej rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka37 Re: Pani Prezydent spózniła się nie tylko z oswia 28.01.07, 23:22 Pani Prezydent spózniła się nie tylko z oswiaczeniem, odsnieżać tez nie umie na czas :) Pierwsze na zlośc samej sobie i PO a drugie na złość piS-owi Odpowiedz Link Zgłoś
m.roszkowski Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:21 co to za sondaz powyzej? co wy sobie jaja robicie...? Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Cały kraj wstrzymuj oddech. Cały kraj łączy się w 28.01.07, 23:23 Cały kraj wstrzymuje oddech. Cały kraj łączy się w bólu. No i Panie Marcinkiewicz, kto tu jest złamasem? Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Co mu zaszkodziło??? 28.01.07, 23:23 Ciekawe... Jak by to było w trakcie drogi z Mszy, to było by jasne, mszalne....no chyba że w drodze było zimo i trzeba było się rozgrzac.... Jeśli nie możesz kogś przekonać, wpraw go w zakłopotanie Odpowiedz Link Zgłoś
dull Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:24 kaczor wywinął orła? Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 ... złamał lewą rękę 28.01.07, 23:25 a ma prawą? bo w polityce podpiera się raczej lewą nogą.. Odpowiedz Link Zgłoś
skoroszeforum oj jak mi przykro W.O.DZ.U, jak mi przykro :):):) 28.01.07, 23:25 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Premier Jarosław Kaczyński nareszcie złamał rękę 28.01.07, 23:26 Caly kraj sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Nie będe kłamał: cieszy mnie to bardzo. 28.01.07, 23:27 Szkoda , ze tylko ręka. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Re: Nie będe kłamał: cieszy mnie to bardzo. 28.01.07, 23:29 to napewno zrobiła Pani Prezydent Warszawy za kare Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:28 Nawet w tym przypadku obsługa informacyjna klonów kłamie! To nie chodziło o mszę lecz o obiadek u bratowej. Kara boska za m...ję! Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc tylko???? 28.01.07, 23:28 nie rozumiem dlaczego Izraelita modli sie w katolickim kosciele i zamiast w sobote, to w niedziele? czyzby zmienil wyznanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: tylko???? 28.01.07, 23:30 kurduple_na_ksiezyc napisał: > nie rozumiem dlaczego Izraelita modli sie w katolickim kosciele i zamiast w > sobote, to w niedziele? > czyzby zmienil wyznanie?? Mowisz o swoim idolu michniku? Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: tylko???? 28.01.07, 23:35 yvesl napisał: > kurduple_na_ksiezyc napisał: > > > nie rozumiem dlaczego Izraelita modli sie w katolickim kosciele i zamiast > w > > sobote, to w niedziele? > > czyzby zmienil wyznanie?? > > Mowisz o swoim idolu michniku? *************** ty na powaznie?Michnik jest pochodzenia Zydowskiego, a ty nie wiesz ze Kaczynscy tez?? dlaczego oni sie wszyscy ukrywaja jak przestepcy?, nigdy nie krylam ze jestem Polka Odpowiedz Link Zgłoś
tredve94 Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:30 I bardzo dobrze, że lewą a nie prawą. Prawicowy polityk złamanie lewej ręki powinien znieść z usmiechem. Lewa jest diabelska, niepoprawna i w ogóle taka jakaś lewa. Moim zdaniem premier dowiódł swych prawicowych przekonań. Matka Boska nad nim czuwała i ojciec dyrektor też. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum a mnie to nie bawi 28.01.07, 23:30 współczuje szczerze i zycze powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona szczerze?, a mnie wprost przeciwnie! ;P 28.01.07, 23:45 i ...niech mu rączka lekką bedzie;P Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Panie premierze, szybkiej rekonwalescencji życzę 28.01.07, 23:30 A wszystkim cieszącym sie z nieszcześcia bliźniego - złe życzenia wracają do adresata, wspomnicie we własnym nieszczęściu Odpowiedz Link Zgłoś
chimolek Re: Panie premierze, szybkiej rekonwalescencji ży 28.01.07, 23:31 zima0001 napisał: > A wszystkim cieszącym sie z nieszcześcia bliźniego - złe życzenia wracają do > adresata, wspomnicie we własnym nieszczęściu hehe cos do premiera chyba wrócilo;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc nie podlizuj sie,wszystkie wakaty zajete !!!! 28.01.07, 23:32 zima0001 napisał: > A wszystkim cieszącym sie z nieszcześcia bliźniego - złe życzenia wracają do > adresata, wspomnicie we własnym nieszczęściu Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Nic dla mnie nie znaczysz, więc mnie nie obrazisz 28.01.07, 23:42 A złe słowa wracają do człowieka, zdążysz sie o tym przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
ciass A ja mu zycze na drugie rączkie. 28.01.07, 23:35 A jak sie spodoba to na nózkie i na drugą a potem to tylko główkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: A ja mu zycze na drugie rączkie. 29.01.07, 00:10 ciass napisała: > A jak sie spodoba to na nózkie i na drugą a potem to tylko.. na dwie główki w jednym;P JEDEN na DWÓCH Odpowiedz Link Zgłoś
mniejwiecej zycze lepszej opieki niz panstwowa 28.01.07, 23:31 mi zlozyli tak noge ze centymetr jest dluzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.maria.nowakowski Trzeźwy był jak się przewrócił czy 0,7 promila? 28.01.07, 23:33 Sam szedł do kaplicy czy z wojewódą? Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Re: Trzeźwy był jak się przewrócił czy 0,7 promil 28.01.07, 23:36 A może jechali rowerem z wojewodom Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 007 pr0mila 28.01.07, 23:46 jezus.maria.nowakowski napisał: > Sam szedł do kaplicy czy z wojewódą? z dobrze poinformowanych źródeł, dowiedziałem się, że ochraniał go agent TW Macia przy wsparciu medialnym TW Ojdyrm... niestety chodnik nie był za słony i się rypło... TW Rowerwoj i TW Pompka mieli inne zadania w tym czasie, i działali razem pod przykrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:33 Do diabła, mógł to załatwić skuteczniej, ten diabeł. Z ręki się wyliże. Odpowiedz Link Zgłoś
milosz.a Oj szkoda, szkoda 28.01.07, 23:34 A taki był ładny, Amerykański:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś