monopol Módl się... 28.01.07, 23:06 ...do Wszechmogącego Ojca Dyrektora o równe zrośnięcie się kości. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Nie posmarujesz i mszy nie będzie 28.01.07, 23:24 monopol napisał: > ...do Wszechmogącego Ojca Dyrektora o równe zrośnięcie się kości. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana111 Re: Nie posmarujesz i mszy nie będzie 29.01.07, 00:25 To chyba juz osteoporoza. Kaczki maja (z racji swego wzrostu) tak blisko ziemie,ze byle upadek nie powinien mie zadnych konsekwencji....chyba, ze to kruchosc kosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 bliźniaki syjamskie??? 28.01.07, 23:49 monopol napisał: > ...do Wszechmogącego Ojca Dyrektora o równe zrośnięcie się kości. Amen. psychologicznie? będziemy mieli bliźniaki syjamskie? Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaskas Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:07 kara boża :) parszywy liberał Odpowiedz Link Zgłoś
kiwiaczek Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:07 To chyba znak od Pana Boga. Oj nie podoba Mu się nasz premier!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:37 Tylko rękę? Pech, cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
chimolek Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:09 nie mógł salta machnąc w locie i spaść na nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:09 Prosze diabla do tego nie mieszac.Nie znacie historii,a to bylo tak:na weekend przyjechal brat ze swoim kotem i ten nasikal na drodze wodza,a ten nie zobaczyl i bzyyyk poslizgnal sie na kocich sikach.....ot co.Teraz sprzataczka bedzie miala co robic Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream No to współczuję ortopedzie dyżurnemu ... 28.01.07, 23:12 jakakolwiek pomyłka, złe nastawienie, lub dobre ale z udziałem bólu to pewnie komisja parlamentarna, układ i zemsta UBecji ......... naprawdę przsrana robota kaczego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba to był zamach ! - spadając z wysokości 0,5m nie 28.01.07, 23:14 można sobie niczego złamać!!! To uklad !!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Re: to był zamach ! - spadając z wysokości 0,5m n 28.01.07, 23:19 jak na zamach to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: to był zamach ! - spadając z wysokości 0,5m n 28.01.07, 23:24 janek445 napisał: > jak na zamach to za mało No właśnie jak taki kurdupel co ma ręce pół metra od podłogi może sobie coś złamać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Którą lewą rękę? 28.01.07, 23:41 Którą lewą rękę? ****************************** Dobre pytanie, wszak obie ma lewe. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: Którą lewą? 28.01.07, 23:55 maruda.r napisał: > Którą lewą rękę? > > ****************************** > > Dobre pytanie, wszak obie ma lewe. chyba chodziło o nogę, tą od Wałęsy? a jeśli chodzi o ręce, to premier + prezydent mają po 4 nogi, albo i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajdzieszwpolsce ideał sięgnął... 28.01.07, 23:14 podłogi i zrównał się z ludem... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg od tego wydarzenia naprawdę zaczął się wiek XXI 28.01.07, 23:15 ta data jest jedną z ważniejszych w dziejach świata Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Raczej skutek dyskusji koalicyjnej z bokserem 28.01.07, 23:15 Lepperem. Lepper znowu czegoś zażądał pod groźbą zerwania koalicji. Kaczyński nie ma wyjścia, ustąpi. Nikt inny z nim w koalicję nie wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
suniemie.lk Mała strata... 28.01.07, 23:30 Lepperowi w papę to i tak trzeba z prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
muszka37 Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:15 Pani Prezydent spózniła się nie tylko z oswiaczeniem, odsnieżać tez nie umie na czas? Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:16 czyżby znowu jakieś międzynarodowe spotkanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
fafik_wielki pytanie sondażowe 28.01.07, 23:16 Pytanie sondażowe jest najlepszym dowodem, że Wyborcza poziomem coraz bardziej ciąży ku Faktowi. Jak można się w tak durny sposób wyśmiewać z tego, że ktoś po prostu złamał rękę? Czy redakcja gazety uważa, że czytelnicy GW to banda chamów i idiotów, którzy z rechotem uznają, że złamanie ręki przez Kaczora to objaw debilizmu czy co? Trochę więcej kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
fafik_wielki Re: pytanie sondażowe 28.01.07, 23:21 poczytałem trochę postów - zdaje się, że redakcja słusznie domniemywa, że wielu stałych czytelników GW (przynajmniej sądząc po produkcji postowej) uważa za bandę chamów; ciekawe czy mendy postowe bez tego prymitywnego sygnału w postaci "sondażu" odkryłyby, że można tak pluć na gościa z powodu tego, że złamał rękę... Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_a_bird car dostał staczki! 28.01.07, 23:33 car dostał staczki! kogo to cieszy? yyy...ciemiężony naród? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Ależ to był znak niebios .......... 28.01.07, 23:27 nie czyń drugiemu, co tobie nie miłe Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: pytanie sondażowe 28.01.07, 23:32 fafik_wielki napisał: > Pytanie sondażowe jest najlepszym dowodem, że Wyborcza poziomem coraz bardziej > ciąży ku Faktowi. Jak można się w tak durny sposób wyśmiewać z tego, że ktoś po > prostu złamał rękę? Czy redakcja gazety uważa, że czytelnicy GW to banda chamów > i idiotów, którzy z rechotem uznają, że złamanie ręki przez Kaczora to objaw > debilizmu czy co? Trochę więcej kultury... no nie wiem, ale ja się ucieszyłem, prawie tak jak Premier z powodu gapowatej wpadki Pani Prezydent Warszawy - prawo ciążenia jest tylko prawem i trzeba go przestrzegać.. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Czemu się dziwisz 28.01.07, 23:38 Wszędzie pełno jest chamów i prymitywów, dlaczego zakładać, że akurat wśród internautów ich nie ma. Oni wyczuwają gdzie sie zlecieć, jak muchy do śmietnika. A GW, dawno sie zeszmaciła, schlebia takim gustom, czego dowodzi chociażby żartobliwy ton niusa. Czy przy okazji choroby Michnika też robiono taką szopkę dla motłochu? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1707 Re: Czemu się dziwisz 29.01.07, 12:22 Wyluzuj człowieku...Tego typu komentarze znajdziesz i na onecie i na interii i na wp. Te komentarze to nie wyraz chamstwa, ludzie tak po prostu odreagowują. Może to nie trafione porównanie ale po ostatnim wypadku Mazocha trudno było znaleźc inne komentarze niż te, w których życzono mu zdrowia. Bo Mazoch wzbudza w ludziach sympatie a nasz Wielki-Mały Wódz niestety nie. I sam jest sobie winien - te komentarze to wyraz wdzięczności ludu za ustawiczne plucie w twarz, wmawianie że białe jest czarne, 40 mln na świątynię Opatrzności, epitety takie jak ZOMO, wykształciuchy, łże-elity i bure suki... Odpowiedz Link Zgłoś
luckylook Re: pytanie sondażowe 28.01.07, 23:38 zabrakło mi trzeciej opcji: winę ponosić przeciez może i prawdopodobnie to robi, UKŁAD parkietu (dywanu, płytek czy co tam czycha na głowe państwa na podłodze pałacu). Chyba, że się poślizgnął na nieodśnieżonej nawierzchni. Waltz specjalneie nie pusciła pługów na Krakowskie Przedmeiście :) w każdym razie można z czystym sumieniem rzec, że premier złamał lewicę:) PiS odniósł kolejne zwycięstwo. P.S. W kazdym razie, życzę powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: pytanie sondażowe 28.01.07, 23:40 w pałacu się poślizgnął, u bratowej Odpowiedz Link Zgłoś
skoroszeforum Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:16 oj jak mi przykro, jak mi przykro :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:17 Tylko rękę też mi sensacja Co innego gdyby wyzionął ducha - Na tą okoliczność nie trzezwiał bym przez tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
nacap wicary 28.01.07, 23:32 a piszesz jakbys byl pijany albo pokrecony, moze nawet alkohol ci nie jest potrzebny??? ciekawe co po pijaku robilbys, az strach sie dowiadywac... to, ze denny poziom wypowiedzi to mozna byloby sie tego spodziewac, starzy bywalcy nie zmieniaja sie z minuty na minute, ale takie slowa, ktore sa tu wypisywane nie kieruje sie nawet do wroga, coz swiadczy to o kulturze w jakiej ludzie zostali wychowani ( mam na mysli prl- zrobil spustoszenie w wielu umyslach, ale takze i dom , w ktorym ten umysl sie uksztaltowal), jeszcze jedno, nie glosowalem na pis, ale zycze premierowi powrotu do zdrowia; tym razem bez powazania Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Bliźniaki schodzą ze świata w krótkim odstępie 28.01.07, 23:19 czasu.Układ zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
aandreass Re: Bliźniaki schodzą ze świata w krótkim odstępi 28.01.07, 23:22 oby jak najszybciej, szkoda narodu dla tych tępaków Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:19 Wiedziałem, że będą dziś dobre wiadomości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:24 to nie ręka to skszydło lewe Odpowiedz Link Zgłoś