Dodaj do ulubionych

Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę

• presentation1 Re: ...A ja.... 28.01.07, 23:54
      Jestem pechowiec.Bo co zycze innym sie sprawdza.Dlaczego?Masz przeslanie odemnie.To samo co zyczyles innym
    • swan_ganz stawiam dolary przeciw orzechom, że piernczysz 28.01.07, 23:54
      bez sensu...
      Jak zwykle zresztą...:-)
      Przyjmujesz zakład?
    • hemming Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:57
      To znak z niebios!
    • gibenrath mała rzecz, a cieszy 28.01.07, 23:57
      • biala81 Re: mała rzecz, a cieszy 29.01.07, 00:01
        buaaahahahahaha....nie no...współczuję premierowi złamanego skrzydełka,
        ale...buaaahahahahahah :)
    • adam2184 Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 28.01.07, 23:58
      Yes, yes, yes!
      • vinc0 Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 29.01.07, 00:02
        Jak się Fidel wypierdzielił to pokazywali w TV,a to jakaś ściema jest.
        Pewnie wymyślił taki numer zeby zyskać trochę sympatii.Edgar wsadź mi rękę w
        gips i powiedz że mimo potwornego bólu nie zaniedbam swoich obowiązków,prawdziwy
        twardzioch.
    • maderic Przychodzisz tu i zebrzesz 29.01.07, 00:00
      .
    • powiatowainfo Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 29.01.07, 00:01
      a u nas w Kamiennej Górze to chodniki i drogi całe w lodzie
    • jjjnjankowski Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 29.01.07, 00:04
      Rzecznik sil nieczystych dodal, ze pieklo nie ponosi winy.
      "W naszym przypadku posliznalby sie na kaluzy roztopionej smoly." - zakonczyl. "Z kol zdezorientowanych dochadza przecieki, ze byla to niezalezna akja diabla Boruty." - nie dawal mu spokoju dociekliwy dziennikarz niemiecka moda w kuse portki odziany i graniasty kapelusz.
      "No comments. Diabel Boruta nie pelni zadnej eksponowanej roli w sferach piekielnych. Jest zupelnie prywatnym diablem. Nawet jego mandat na zamku w Leczycy wygasl - spoznil sie zeznaniem, ile beczek zlota ma w lochach, o tysiac lat. Tlumaczenia, ze to depozyt niejakiego diabla R. sa nieprzekonujace." - zakonczyl rzecznik.
    • daktylek Re: UWAGA - wersja poszerzona wypadku! 29.01.07, 00:06
      Dziedziczak zapowiedział, że "w tym tygodniu premier będzie realizować
      większość wcześniej zaplanowanych zajęć". Nie było zaplanowanych żadnych
      wyjazdów na najbliższe dni, premier jest praworęczny, wypadek zatem na pewno
      nie utrudni pracy Jarosława Kaczyńskiego - dodał Jan Dziedziczak w TVN24.

• sawawa1 Re: UWAGA - wersja poszerzona wypadku! 29.01.07, 00:09
        daktylek napisał:

> Dziedziczak zapowiedział, że "w tym tygodniu premier będzie realizować
        > większość wcześniej zaplanowanych zajęć". Nie było zaplanowanych żadnych
        > wyjazdów na najbliższe dni, premier jest praworęczny, wypadek zatem na pewno
        > nie utrudni pracy Jarosława Kaczyńskiego - dodał Jan Dziedziczak w TVN24.
        >
        A czy ktokolwiek widzial tego premiera pracujacego? To chynba jaias fata
        morgana - premier nie ma czasu na prace bo caly czas zajety jest knuciem,
        sledzeniem, walczeniem z wiatrakami i robi sie totalnie asertywny - odsuwajac od
        siebie wiernego Sancho Pancho Gosiewskiego
        • daktylek Re: UWAGA - wersja poszerzona wypadku! 29.01.07, 00:13
          Na interii napisali "Rokita rzuca rękawicę Tuskowi". Zdaje się, że Rokita źle
          wycelował i trafił w Kaczora J :PPP
          • ofiara_spelniona Re: UWAGA - wersja poszerzona wypadku! :DDDD 29.01.07, 00:16
            daktylek napisał:

> Na interii napisali "Rokita rzuca rękawicę Tuskowi". Zdaje się, że Rokita źle
            > wycelował i trafił w Kaczora J :PPP
        • presentation1 Re: UWAGA - wersja poszerzona wypadku! 29.01.07, 00:20
          Wystarczy ze Tusk -klawisz pracuje.
          • uniaeuropejska1 Re: UWAGA - wersja poszerzona wypadku! 29.01.07, 13:54
            A o co poszerzona? O wymysły?
    • won_kurduple do wesela sie zagoi ha hahahahaha:PP 29.01.07, 00:06
      • daktylek Re: do wesela sie zagoi ha hahahahaha:PP 29.01.07, 00:08
        Szczypińska się zaopiekuje? Toż ona pielęgniarka
        • 1410_tenrok A kot? 29.01.07, 00:15
          kto mu da mleczka?
          • presentation1 Re: A kot? 29.01.07, 00:32
            Kocham Polske, ale brzydze sie Tuskiem i PO
            • uniaeuropejska1 Re: A kot? 29.01.07, 13:55
              Jak ja tak kochasz to przynajmniej naciągnij kondona,bo ją zarazisz jakimś
              syfem prokaczystowskim.
    • m-s-j biada rozjuchrzonym spiskowcom 29.01.07, 00:06
      !!!śliskożercy łączcie się!!!
    • 1410_tenrok No prosze, a tu takie kuku 29.01.07, 00:08
      te mały uważaj, bo wiesz! Twoim ulubionym filmem jest: Jak rozpetałem wojne
      swiatową i po co ci to?

Jaki smutek w mej duszy zamieszkał, ze se reke złamał koleżka. Ze se rączkę
      malutką swą złamał, idąc drogą prostą ku niebu. Jakżem teraz ja jestem samotny,
      no bo smutek mię wielki ogarnoł. No naprawde niezwykle samotny i mię łezk jak
      grochy już lecom. Cały naród jest smutny, oj smutny. Cały naród śle jemu
      depesze. Nie martw ty sie kochany premierze i wygrzewaj swe słodkie pielesze!.
      (w rytmie P. Rubik/Sacro Polo)
      • presentation1 Re: No prosze, a tu takie kuku 29.01.07, 00:24
        Tak lubie ten film.Dzisiaj jestem niezalezny i gdybym chcial moglbym kupic Tuska.Ale po co ja mam placic?N?iech placa Niemcy.
        • 1410_tenrok No widzisz, jaki jestes............. 29.01.07, 00:30
          Nie oszczedzisz sobie, aby nie pitolic na ulubiony temat.
          A kazdy z Was chicałby takiej patriotycznej przeszłosci jaką ma Józef Tusk.
          A co wam zostaje? Powstaniec Rajmund K., ktory lata całe był komunistycznym
          politrukiem. W taki sposob wychował synalków. Film o dwuznacznych
          bohaterach "Dwóch takich co ukradli ksiezyc". Maz - zona, męża/żon oraz kot. I
          teraz ta złamana rączka....
          NA SZCZESCIA LEWA - czyli jest swiatełko w tunelu.........
          • presentation1 Re: No widzisz, jaki jestes............. 29.01.07, 00:36
            Powiem ci cos.Piepsze.Ale domagam sie zeby to dziadostwo nigdy nie meczylo ludzi.Znam takich co nie przezyli.Moze bylem silniejszy?Chyba tak..Bo walilem na nedznym wieziennym chlebie kulturystke.
    • yxcv Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 29.01.07, 00:09
      bym byl zapomial,ten sondaz jest na miare tego brukowca,tylko SBk moze byc taki
      wscibski,no nie Gowno W.
      • mark.parker Re: Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 29.01.07, 02:01
        Tja... w drodze na mszę. Już to widzę. Był w d. pijany, to se i kaczą łapę
        złamał. Gdyby się pośliznął, po prostu pojechałby na kuprze. Ostatecznie od
        kupra do posadzki droga krótka.
    • kasiaeva Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 29.01.07, 00:09
      Super super super wreszcie jakas dobra wiadomosc mam nadzieje ze lekarz nie byl
      delikatny i bolalo przy nastawianiu a moze sie zle zrosnie i trzeba bedzie
      lamac na nowo?:)
      • vinc0 Przyczyna tkwi w powrocie do starego obuwia. 29.01.07, 00:11
    • presentation1 Re: ..A ty.. presentation1..zagłęb się jeszcze gł 29.01.07, 00:13
      Odpowiem inaczej.Siedlce.Moja ucieczka.Zlapali mnie.Radom zawalil.Niby grypsowali.Wielu ludzi zna historie Krzyzaka.Bo to bylem Ja.3Uciekalem w dniu w ktorym ich dekorowano.Jesien.Uciekalismy w trzy osoby.Jedern z Krzyzakowa,drugi(malolat)z siedlec i najlepszy kumpel z Lidzbarka Welskiego.Stalo sie .Radom sprzeda.Pamietam jak dzis -puszczono psy.A dalej?Trzymali mnie za rece i nogi.-Ktos mowil-Co za h....j nie moge go trafic w jajca.Widocznie zbili mnie strasznie skoro po tygodniu odzyskalem przytomnosc.Wywiezli mnie do Wlodawy nad rosyjska (wtedy ) granice.Wyszedlem.......4 stycznia ,bylo bardzo zimno-bez butow,odziezy....Zostalem sam.
    • vinc0 Teraz berło będzie musiał ściskać prawicą 29.01.07, 00:14
      • marekikrzys Re: Teraz berło będzie musiał ściskać prawicą 29.01.07, 00:17
        jak ja dziadow nie lubie.
    • zima0001 Wy złośliwi, mali ludzikowie 29.01.07, 00:15
      cieszycie sie z dobrodziejstwa internetu, bo możecie się do woli i anonimowo
      popisywać swym grubiaństwem.
      MAłe, podłe hieny, radujące się bo kogoś bolało, bo będzie mu przez jakiś czas
      ciężej, gorzej.
      MAcie jeszcze w ogóle jakąś wrażliwość?
      • vinc0 Re: Wy złośliwi, mali ludzikowie 29.01.07, 00:17
        zima0001 napisał:

> cieszycie sie z dobrodziejstwa internetu, bo możecie się do woli i anonimowo
        > popisywać swym grubiaństwem.
        > MAłe, podłe hieny, radujące się bo kogoś bolało, bo będzie mu przez jakiś czas
        > ciężej, gorzej.
        > MAcie jeszcze w ogóle jakąś wrażliwość?

Ty mały podlizusku,ty wazelinko PISowska,feeee wstyd!
        • zima0001 Czy ty masz gabke zamiast mózgu? 29.01.07, 00:22
          czy stać cie tylko na chamski rechot?
          CZy twoje życie toczy sie w kategoriach - ze słabszego sie śmieję i kopię,
          silniejszemu służę jak pies?
          A może liczysz że gdy dostaniesz w łeb bejsbolem to ktos ci pomoże?
          • mark.parker [...] 29.01.07, 02:09
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • jm102 Re: Wy złośliwi, mali ludzikowie 29.01.07, 00:19
        jaka wrażliwa ta zima!
      • sawawa1 Re: Wy złośliwi, mali ludzikowie 29.01.07, 00:21
        zima0001 napisał:

> cieszycie sie z dobrodziejstwa internetu, bo możecie się do woli i anonimowo
        > popisywać swym grubiaństwem.
        > MAłe, podłe hieny, radujące się bo kogoś bolało, bo będzie mu przez jakiś czas
        > ciężej, gorzej.
        > MAcie jeszcze w ogóle jakąś wrażliwość?

Mylisz sie, my sie martwimy o premiera jak on o nas i zyczymy mu tego samego co
        on nam - nie, nie nie ma w nas zadnych niskich pobudek. Nie czytaj skrajnych
        postow, staraj sie wyciagac wnioski ze wszystkich naszych wypowiedzi a nie tylko
        z tych wulgarnych, ktore prawdziwi duskutanci ignoruje

• zima0001 Re: Wy złośliwi, mali ludzikowie 29.01.07, 00:32
          sawawa1 napisała:
          > Mylisz sie, my sie martwimy o premiera jak on o nas i zyczymy mu tego samego co
          > on nam - nie, nie nie ma w nas zadnych niskich pobudek. Nie czytaj skrajnych
          > postow, staraj sie wyciagac wnioski ze wszystkich naszych wypowiedzi a nie tylk
          > o
          > z tych wulgarnych, ktore prawdziwi duskutanci ignoruje

MAm 100% pewność że KAczyński nie cieszyłby się gdyby cos złego przytrafiło sie
          nawet politycznemu wrogowi.
          TAk sie składa że ten człowiek pracuje po kilkanaście godzin dziennie dla kraju.
          Jeżeli uważasz że robi to aby Polakom zaszkodzić to znaczy że zacietrzewiasz się
          w politycznej nienawiści i nie myślisz logicznie.
          • 1410_tenrok I ty tu moralizujesz? 29.01.07, 00:37
            przed chwilą chciałes blizniego bejsbolem, a teraz w takie tony.
            Misiu - daj se sianka i napij sie herbatki. Rycerzem niepokalanej nie
            zostaniesz. A hymny pochwalne wypisuj na innych forach.
            A jak chcesz moralizowac - to sie najpierw tego naucz.
            • zima0001 JA bejsbolem????? 29.01.07, 00:43
              TAk się podnieciłeś, że twój znienawidziny premier ucierpiał, że nie rozumiesz
              co czytasz.
              A może masz to na stałe?
          • premier.z.krakowa nie przejmuj się tymi nieudacznikami 29.01.07, 00:39
            którzy nie mogą znieść tego ze ktoś ma inne poglądy niż ich pazerni idole.
            Jedyne co mogą te "wykształciuchowe" trolle, które nic w życiu nie osiagnęły, to wylewać swoje frustracje na tym forum przy wsparciu komuszej redakcji.

zima0001 napisał:

> sawawa1 napisała:
            > > Mylisz sie, my sie martwimy o premiera jak on o nas i zyczymy mu tego sam
            > ego co
            > > on nam - nie, nie nie ma w nas zadnych niskich pobudek. Nie czytaj skrajn
            > ych
            > > postow, staraj sie wyciagac wnioski ze wszystkich naszych wypowiedzi a ni
            > e tylk
            > > o
            > > z tych wulgarnych, ktore prawdziwi duskutanci ignoruje
            >
            > MAm 100% pewność że KAczyński nie cieszyłby się gdyby cos złego przytrafiło sie
            > nawet politycznemu wrogowi.
            > TAk sie składa że ten człowiek pracuje po kilkanaście godzin dziennie dla kraju
            > .
            > Jeżeli uważasz że robi to aby Polakom zaszkodzić to znaczy że zacietrzewiasz si
            > ę
            > w politycznej nienawiści i nie myślisz logicznie.
            • schutzengel1 Rokita chce przejąć władze w PiS-ie 29.01.07, 05:42
              Jaruś dostanie odszkodowanie, od księdza za brak piasku na chodniku
          • sawawa1 Re: Wy złośliwi, mali ludzikowie 29.01.07, 01:17
            zima0001 napisał:

sawawa1 napisała:
            Mylisz sie, my sie martwimy o premiera jak on o nas i zyczymy mu tego sam
            ego co on nam - nie, nie nie ma w nas zadnych niskich pobudek. Nie czytaj skrajn
            ych postow, staraj sie wyciagac wnioski ze wszystkich naszych wypowiedzi a nie
            tylk o z tych wulgarnych, ktore prawdziwi duskutanci ignoruje

MAm 100% pewność że KAczyński nie cieszyłby się gdyby cos złego przytrafiło sie
            nawet politycznemu wrogowi. TAk sie składa że ten człowiek pracuje po
            kilkanaście godzin dziennie dla kraju. Jeżeli uważasz że robi to aby Polakom
            zaszkodzić to znaczy że zacietrzewiasz się w politycznej nienawiści i nie
            myślisz logicznie.

Ja sie nie ciesze z kaczynskiego bolu ale uwazam ze to ostrzezenie z nieba i
            zgadzam sie z toba w 100% ze ciezko pracuja - knujac, tropiac i w efekcie
            wyganiajac ludzi z kraju. Cale te rezultaty ich ciezkiej zobaczysz jak Unia
            zacznie ograniczac finansowa dotacje. Juz uzyskal fantastyczne resultaty w
            drogich mieszkaniach, nastepne szybko sie pojawia kiedy specjalisci z jego
            otoczenia zaczna kierowac spolkami, etc. Ciekawa jestem czy wtedy bedziesz go
            tez bronil.
      • 1410_tenrok no prosze, jaki rycerz sie odnalazł 29.01.07, 00:31
        nagle wam sie zebrało na ludzkie uczucia? Rychło po niewczasie!
        • zima0001 O co ci chodzi? 29.01.07, 00:49
          Jakie "wam"?, jakie "rychło po niewczasie"?
          Nie szukaj jakis wzniosłych uzasadnień dla calkiem niskiego, podłego odruchu
          radości z cierpienia innych.
      • tomekkkk4 to nie My mali to 29.01.07, 03:20
        Jaroslaw, Nikt tu piszacy nie triumfuje z powodu czyjegos "uszkodzenia
        ciala". To tylko barometr nastrojow dotyczacych Kaczynskich i ekspresja
        percepcji Kaczynskich jako zwyczajnych ludzi przez zwyczjnych ludzi. Faceci
        jawia sie jako nieypatyczne, niecywilizowane gbury do tego dosc kiepsko mowiace
        po polsku, zle ubrani, otyli, zle ostrzyzeni, koslawi, itd
        -maly
    • ofiara_spelniona Pan Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę 29.01.07, 00:17
      i leży w łóżeczku..?'PP
      • uu1_to_qpa nie smiej sie dziadku z cudzego przypadku 29.01.07, 00:21
        ci co tak sie ciesza z wypadku Kaczora,
        jakby to samo zdarzylo sie zdrajcom walesie lub kwachowi, toby czule im
        wspolczuli,
        tfu, na psa urok
    • presentation1 Re: Szczęśliwy pechowcu, dobrze trafiłeś! 29.01.07, 00:19
      Nie napisalem nic brutalnego , napisalem prawdz.Nie cala.Sanitariusz po kilku dniach(moze doktor-nie wiem) wstrzykiwal mi jakis zastrzyki.To pamietam.Wiele spraw nie.Dlaczego?Bo bylem eksperymentem.
      • uniaeuropejska1 Re: Szczęśliwy pechowcu, dobrze trafiłeś! 29.01.07, 14:00
        Sam jesteś presentation1 eksperymentem.Niestety nieudanym.
    • gekon1979 chyba duch Pilsudzkiego mu noge podstawil ahahaha 29.01.07, 00:20
      brawo Marszalku :D
      • vinc0 Re: chyba duch Pilsudzkiego mu noge podstawil aha 29.01.07, 00:23
        Hehehe ,jak nie sraczka to noga Marszłka.
        • kum.z.antalowki Lewa?Chadecja z lewą! Ważne, że prawica niezłomna! 29.01.07, 00:34
          A jak się mówi, żeby zamiatać nie tylko przeszłość , ale i ślizgą
          teraźniejszość spod majestatycznych stópek, to nikt nie słucha i od lewaków
          wyzywają ceperskie ciuliki!
          Ale przyszłość i tak sie przed Narodem rozściela świetlana...
    • gekon1979 hehehehhe dobre ;) 29.01.07, 00:22

• szwedzkiecegly Też tak miałem... 29.01.07, 00:26
      Kiedyś szedłem przez park, wezwałem imię Jego nadaremno i natychmiast wlazła mi
      gałąź do oka... Kto wie, co powiedział Jarosław i kogo przeklął... Tzn. kogo
      przeklął to wiadomo, ale może niepotrzebnie mieszał w to Pana B...
      -----
      Poczytajmimamo
    • gekon1979 cale szczescie reka, nie leb, bo jakby leb sobie 29.01.07, 00:27
      rozwalil, to nic by mu sie nie stalo, dalej produkowalby te idiotyzmy kacze :D
      • gigiart szkoda ze to tylko reka :( mogl uderzyc sie w leb 29.01.07, 00:29
        i nie wstac \m/
      • vinc0 Re: cale szczescie reka, nie leb, bo jakby leb so 29.01.07, 00:30
        Gekon zwolnij bo ABW jużpo ciebie jedzie hehehehe
    • gigiart ech wtedy moglbym nawet przestac pic ;/ 29.01.07, 00:33
      • gekon1979 gra warta swieczki, panie premierze lbem w kant 29.01.07, 00:33
        schodow poprosimy :D
    • vinc0 Re: cale szczescie reka, nie leb, bo jakby leb so 29.01.07, 00:33
      gekon1979 napisał:

> moga mi wylizac dziurke :D

Edgar ma dziś dyżur na forum,już cię podpie..ł Dornowi
      • gekon1979 Re: cale szczescie reka, nie leb, bo jakby leb so 29.01.07, 00:34
        oboje nie sa godni nosic mnie w lektyce na dniach morza :D
      • uniaeuropejska1 Re: cale szczescie reka, nie leb, bo jakby leb so 29.01.07, 14:03
        Jest nadzieja na lepszą Polskę,bo tak źle to nie życzono nawet Jaruzelowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka