hihiro1 30.01.07, 14:00 wiadomosci.onet.pl/1475677,11,item.html Grzecznie i elegancko. A tak się PiSiaki przymilały JMR. Teraz Jasiu znowu będzie przestępcą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Koniec PO 30.01.07, 14:05 hihiro1 > Grzecznie i elegancko. > A tak się PiSiaki przymilały JMR. > Teraz Jasiu znowu będzie przestępcą. Mylisz się. Tusk nie ma ochoty na dwa tygodnie medialnych połajanek. Sprawa została odroczona. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro1 Nie jestem naiwny 30.01.07, 14:09 Wiem, że to nie nagły powrót wzajemnej fascynacji. Ale sposób załatwienia sprawy (Tusk, Rokita, Zdrojewski) świadczy o tym, że kierownictwo PO zachowuje zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Nie jestem naiwny 30.01.07, 14:14 ładny mi zdrowy rozsądek! Janek Rokita został doprowadzony prawie do histerii przez - jak ją JR sam nazwał w mediach "koterię rządzącą PO" a ty się tu pocieszasz że fajnie jest bo jest chwilka ciszy ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Nie jestem naiwny 30.01.07, 14:16 To weź go sobie i pociesz jakimś Ministerstwem Inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Nie jestem naiwny 30.01.07, 14:22 teraz jak Janek nie chodzi juz pod ramię z Donkiem to każda partia najchetniej dalej by go widziała w PO:))) bo widowisko jest przednie, przyznacie sami Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nie jestem naiwny 30.01.07, 14:24 jakeww napisał: > teraz jak Janek nie chodzi juz pod ramię z Donkiem to każda partia > najchetniej dalej by go widziała w PO:))) bo widowisko jest przednie, > przyznacie sami Przyznajemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Nie jestem naiwny 30.01.07, 14:24 jakeww napisał: > teraz jak Janek nie chodzi juz pod ramię z Donkiem to każda partia najchetniej > dalej by go widziała w PO:))) bo widowisko jest przednie, przyznacie sami Ubaw faktycznie jest z tymi ich korowodami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww taziuta, 3210start 30.01.07, 14:43 Śmieszy też skwapliwość z jaką platformiacy-dzieciacy na forum gotowi są wyrzucić z partii, do niedawna umiłowanego, lidera medialnej walki ze znienawidzonym reżimem;) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: taziuta, 3210start 30.01.07, 15:46 Mnie Rokita od zawsze odstraszał od PO. Przez "Niceę albo śmierć" i przez "naszych przyjaciół z PiSu" ja na PO nie głosowałem ani w 2004 ani w 2005. Chociaż kandydatów miała na listach w obu tych wyborach niezłych, których z czystym sumieniem mogłem np. mojej siostrze polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: taziuta, 3210start 30.01.07, 15:55 jakeww napisał: >platformiacy-dzieciacy < Poeci z PISem.Naród z Partią. Odpowiedz Link Zgłoś
men190 Jeszcze ich Jarek potrzyma o glodzie 30.01.07, 16:19 Pol roku, rok - tyle ile bedzie trzeba. Juz im puszczaja zwieracze, ale nadal wierza, ze sa w stanie wygrac wybory. Nie sa, nigdy nie byli i nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Jeszcze ich Jarek potrzyma o glodzie 30.01.07, 16:20 Samorządowe wygrali... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jeszcze ich Jarek potrzyma o glodzie 30.01.07, 16:27 Kaczory liczą, że gospodarka za nich wygra wybory. Największa pomyłka pod słońcem. Im bardziej ubywa plebsu i moherów tym dla nich gorzej. Nawiedzonych też bedzie trudno wyprodukować po kompromitacji wszystkich tych de.. i lustracji Odpowiedz Link Zgłoś
men190 Re: Jeszcze ich Jarek potrzyma o glodzie 30.01.07, 16:37 Niedawno raczyles nas fanstastycznymi opowiesciami jak to Lepper zapedzi Jarka w kozi rog i przejmie wladze. Zwyczajnie stosunek do Kaczorow przeslania Ci obiektwne spojrzenie na to kto rozdaje tak naprawde karty. Co do gospodarki, bedzie sie krecic jeszcze pare lat. Chiny zrobia olimpiade i przez pare lat beda ciagnac z tego profity. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jeszcze ich Jarek potrzyma o glodzie 30.01.07, 16:32 O te zwieracze zapytaj Lecha,jak myślisz,na czym poślizgnął się Jarosław? Odpowiedz Link Zgłoś