Dodaj do ulubionych

Wiceminister pracy rezygnuje

07.02.07, 01:32
Wiceminister pracy Elżbieta Rafalska podała się do dymisji. Nie zna jeszcze
daty odejścia z resortu. "Pod koniec stycznia złożyłam dymisję ze względów
rodzinnych, nie ma tu żadnego drugiego dna" - powiedziała Rafalska. "Jestem
po rozmowach, data odejścia zależy od decyzji premiera. Prosiłam o przyjęcie
dymisji w możliwie pilnym trybie" - dodała.(..)W grudniu ubiegłego
roku "Dziennik" opisał, jak wiceminister spraw wewnętrznych Marek Surmacz
wysłał na peron policjantów, by podróżującej pociągiem wiceminister
dostarczyli hamburgery. Zdaniem Rafalskiej, kolega z rządu chciał jej po
ludzku pomóc. Surmacz wyjaśniał, że był to jego własny pomysł i nie działał
na prośbę koleżanki z innego resortu. Szef MSWiA Ludwik Dorn udzielił
Surmaczowi napomnienia.
www.wprost.pl/ar/?O=100974
Towarzyszko Rafalska,nie krecie mi tu !

Obserwuj wątek
    • zablokowany1 Podobno zamierza sprzedawać wieśmaki we 07.02.07, 01:41
      Włoszczowej....
      • gorby33 Rafalska-gimnastyczka to kolezanka Kaziuka 07.02.07, 01:51
        1978 ukończyła studia w Akademii Wychowania Fizycznego w Poznaniu - Filia w
        Gorzowie Wielkopolskim, a następnie w 1998 podyplomowe studia na Uniwersytecie
        Szczecińskim w zakresie pedagogiki rewalidacyjnej oraz organizacji i
        zarządzania pomocą społeczną i pracą socjalną (2001 r.).Przez wiele lat była
        nauczycielem akademickim w AWF w Gorzowie Wielkopolskim, a następnie
        wizytatorem w Kuratorium Oświaty. W 1998 r. została dyrektorem Wojewódzkiego
        Zespołu Pomocy Społecznej. W latach 1999-2002 pracowała na stanowisku dyrektora
        Wydziału Spraw Społecznych Lubuskiego Urzędu Wojewódzkiego. Ostatnio była
        wykładowcą w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Gorzowie Wielkopolskim

Teraz wszystko jasne.
        • zapijaczonyryj następna dobrowolna rezygnacja 07.02.07, 01:53
          "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
          żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
          • gorby33 kanapki byly dla niej (link) ale to pretekst 07.02.07, 01:54
            www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=25966
        • zablokowany1 Dawno, dawno temu zanim Giwi zabanowała 07.02.07, 01:56
          jeden z dwóch moich poprzednich nicków napisałem, że PiS może opuścić bardzo
          wielu posłów i posłanek...Coś mi się wydaje, że oto Kaziulek wyciąga ostatnie
          wykształcone kadry....Za chwilę poleci koksownik Lipiec ( nie wiem czy
          widziałeś jak został w ostatni poniedziałek wyproszony przez kibiców na
          Torwarze podczas ceremoni powitania srebrnych szczypiornistów) i jeszcze moment
          a PiS w koalicji będzie zaszantażowany przez przystawki...I co znowu winna PO?
          • gorby33 Rafalska to niezle ziolko ! To nauczycielka WF 07.02.07, 02:02
            zreszta. jakiez to ona ma "kwalifikacje" na wiceministra pracy ?
            • zablokowany1 Tutaj masz następnego pieszczocha ze stajni 07.02.07, 02:03
              wiadomosci.onet.pl/1480787,11,1,1,,item.html
              • gorby33 slabozorganizowany,tlusty dupek -won do ambasady ! 07.02.07, 02:17
                brawo wielki strateg ! nadaje sie w sam raz na przedstawiciela kaczolandu za
                granica.
                • sawa.com Rafalska jest correct. 07.02.07, 05:57
                  Jechała pociągiem. Mogła rzeczywiście wozić sie słuzbową limuzyną jak to robią
                  chłopki z Samoobrony. W dodatku konduktor za nieogrzany skład pociągu obwiniał
                  senat. Cos niesłychanego. Naprawdę to sie w pale nie mieści! I wcale nie
                  żartuję! Polacy u siebie w kraju chyba nie potrafią przyzwoicie pracować. A
                  pociągi... za ich czystośc, punktualność i ogrzewanie w zimie odpowiadają
                  pracownicy PKP. Za to biorą pensje. Mało tego, dopłacamy im do tych pensji z
                  podatków.

Surmacz oczywiście nadużył swojego stanowiska. Byłby correct gdyby zadzwonił do
                  katerigu dworcowego i zlecił dostarczenie hamburgerów głodnej i zziebnietej
                  pasażerce PKP.

Właściwie o PKP można kręcić horrory. A wnetrzami polskich dworców i pociągów
                  straszyć niegrzeczne dzieci:(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka