bio.mum 07.02.07, 10:28 to kapciowy Gosiewski:-)) Nikt tak jak on nie umie wkasywać koszuli w spodnie szefowi:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Chyba BULgotkA ... :))))))))))))))))) n/t b/t 07.02.07, 10:30 bio.mum napisała: > Jedyny niezagrożony na dworze Mamrotka > to kapciowy Gosiewski:-)) Nikt tak jak on nie umie wkasywać koszuli w spodnie > szefowi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Chyba BULgotkA ... :))))))))))))))))) n/t b/t 07.02.07, 10:33 ave.duce napisała: Jesli chodzi o Bulgotka to doszedł do takiej wprawy, ze nogą potrafi mu wkasać:- ) Ustalmy - Mamrotek to Premier Ave:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: BULgotkA ... :))))))))))))))))) 07.02.07, 10:38 bio.mum napisała: > ave.duce napisała: > > Jesli chodzi o Bulgotka to doszedł do takiej wprawy, ze nogą potrafi mu wkasać: > - > ) > > Ustalmy - Mamrotek to Premier Ave:-) > Sorry, ale nie! Mamrotek to podpRezydent, Bulgotek - nadpRezydent. Tak ustaliła gienia.gienia, która ich powołala do zycia... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45261912&a=45261912 Kapciowym Mamrotka jest Urbański, nie licząc kapciowej, czyli FirstLadyKaczki. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: BULgotkA ... :))))))))))))))))) 07.02.07, 11:08 ave.duce napisała: > bio.mum napisała: > > > ave.duce napisała: > > > > Jesli chodzi o Bulgotka to doszedł do takiej wprawy, ze nogą potrafi mu w > kasać: > > - > > ) > > > > Ustalmy - Mamrotek to Premier Ave:-) > > > > Sorry, ale nie! Mamrotek to podpRezydent, Bulgotek - nadpRezydent. > > Tak ustaliła gienia.gienia, która ich powołala do zycia... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45261912&a=45261912 > Kapciowym Mamrotka jest Urbański, nie licząc kapciowej, czyli FirstLadyKaczki. > > :PPP Prawda ave. Święta prawda. Dałam ciała. Oficjalnie chciałam przeprosić mamrotka, bulgotka i ich kapciowych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce No, nie przesadzaj! Za c(i)ałokształt to innych 07.02.07, 11:20 rozkaczymy i rozfaszyzujemy. I to już niebawem. As for me - nie ma sprawy! :PPP Ale czy UNE bliźnięta & ich kapciowe przyjmNą przeprosiny? O, to jeZd pytanie godne szekspirowskiego pióra: republika.pl/blog_tu_454651/774421/sz/pioro.jpg Eto namiastka only... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: No, nie przesadzaj! Za c(i)ałokształt to inn 07.02.07, 11:24 ave.duce napisała: > rozkaczymy i rozfaszyzujemy. I to już niebawem. > > As for me - nie ma sprawy! > > :PPP > > Ale czy UNE bliźnięta & ich kapciowe przyjmNą przeprosiny? > O, to jeZd pytanie godne szekspirowskiego pióra: > > republika.pl/blog_tu_454651/774421/sz/pioro.jpg > Eto namiastka only... > > :))) Złożyłabym je nawet na ręce kogoś z pisuarowego dworu, urzędujacego na FK ale nie chcę, żeby podniósł się wrzask. Te une wiedzą o kim mówię:-)) Przecziez i tak mi nie uwierzą, ze mam czyste intencje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zero 07.02.07, 10:37 hummer napisał: > Partner na wieki. Nie rozumiesz przewodu myslowego Mamrotka. Jesli chce zdobyć władzę absolutną musi otoczyc sie samymi miernotami.Nie rozumie, ze ZERO to też miernota, dlatego ZERO jest na wylocie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tak jest Klaro Veritas :) 07.02.07, 11:14 hummer napisał: Masz mnie. Nie wiem kto zacz. jakieś pytanie pomocnicze poproszę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Tak jest Klaro Veritas :) 07.02.07, 11:21 A moze sprawa jest o wiele prostsza? Moze zwyczajnie chodzi o wzrost? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tak jest Klaro Veritas :) 07.02.07, 11:27 ddb2 napisała: > A moze sprawa jest o wiele prostsza? Moze zwyczajnie chodzi o wzrost? Jak o porost to Putra. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Służę, tylko się nie rozmaż :) 07.02.07, 11:28 bio.mum napisała: > hummer napisał: > > Masz mnie. Nie wiem kto zacz. jakieś pytanie pomocnicze poproszę:-) www.rmf.pl/au/?a=wsd&art=klara Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Służę, tylko się nie rozmaż :) 07.02.07, 11:33 hummer napisał: > bio.mum napisała: > > > hummer napisał: > > > > Masz mnie. Nie wiem kto zacz. jakieś pytanie pomocnicze poproszę:-) > > www.rmf.pl/au/?a=wsd&art=klara Mma niedodłączonekolumny, gdyż gad był wczoraj w naprawie i jeszcze nie wszytskie kabelki wcipnełam. Ale rozmażę się na wszelki wypadek. Umyje się dopiero po konferencji Dorna...albo i nie. Zależy od tego co usłyszę:-)) . Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czesc emrytko, odmlodnialas jakby... 07.02.07, 11:26 frau_pranajtis napisała: Pochlebia mi frau, że porównujesz mnie z emerytką. Dla mnie to niedościgniony wzór:-)Nawet chciałam zwerbować ją na swoje forum, ale odrzuciła zaproszenie:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czesc emrytko, odmlodnialas jakby... 07.02.07, 11:34 A poza tym jeśli mogę coś zasugerowac zajmij sie tym, co wychodzi ci najlepiej. Czyli zakładaniem wątków na metry. Odpowiedz Link Zgłoś