echo_o 09.02.07, 23:17 www.kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=1348&rss=1 Rzeczywiście lista imponująca! "Partia zagranicy". To się Michalkiewiczowi udało :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: "Partia zagranicy" 09.02.07, 23:22 |To są wszystko ludzie , którzy na Polskę patrzą z perspektywy Brukseli a nie Warszawy ( jestem zaniepokojony, że nie ma tam podpisu profesora B.Geremka), ciekawe , że np. Brytyjczykom "bliższa ciału koszula" ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: "Partia zagranicy" 09.02.07, 23:28 camille_pissarro napisał: > jestem zaniepokojony, że nie ma tam podpisu profesora B.Geremka) ``````````````````````````````````````````` Też mnie to niepokoi... Musiał Profesore chwilowo zaniemóc albo coś w tym guście. Dla zrównania szeregu, sygnatariusze mogli postawić choć jego faksymile :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: "Partia zagranicy" 10.02.07, 07:45 Tylko ciekawe, że jej członkowie o wiele lepiej opanowali polszczyznę niż "patrioci" z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: "Partia zagranicy" 10.02.07, 08:14 jezeli dla Ciebie polszczyzna oznacza to samo co korupcja i zdrada, to masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: "Partia zagranicy" 10.02.07, 08:22 Kto z podpisanych jest podejrzany o korupcję albo zdradę? Jeśli masz dowody - idź do prokuratora :) Odpowiedz Link Zgłoś