bio.mum 20.02.07, 22:21 panie Boziulu..dlaczegoś mnie ukarał tOM PUcIOM:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:23 bio.mum napisała: > panie Boziulu..dlaczegoś mnie ukarał tOM PUcIOM:-(((( Ty sobie pomyśl o jej mężu. Jeśli takowy nieszczęśnik istnieje... S. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:24 Reprezentacyjna to ona nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Mogła by tez tak wyglądać 21.02.07, 09:25 wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2175621 Kobieta tez ładna i wykształcona . I na dodatek kualicjantka. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum najsmieszniejsze jest to 21.02.07, 09:27 zapijaczonyryj napisał: ze mi o jej wygląd chodzi tylko pośrednio. > Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:25 Sam sobie winien.Jesli sprzyja PiSowi ma za swoje.Powiedzcie lepiej co sie stało z tymi pieniędzmi wydanymi na jej wizerunek?Uważam że to defraudacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:27 alistair-p napisał: > Sam sobie winien.Jesli sprzyja PiSowi ma za swoje.Powiedzcie lepiej co sie stał > o > z tymi pieniędzmi wydanymi na jej wizerunek?Uważam że to defraudacja. Poza tym,to również zupełnie nie trafiona inwestycja,nie zauważyłem poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:29 Nie zrobi sie z trola aniola Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:29 Mi się podobał dzisejszy komentarz Fotygi do wezwania na konsultacje czterech amabasadorów. Szło to jakoś tak: "Nie będę komentować wezwania ambasadorów, bo to jest sprawa ministra spraw zagranicznych." Zabrzmiało to tak, jakby to nie była w ogóle jej sprawa, tylko jakiegoś innego ministra. Może ona ma rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:31 kruder76 napisał: > Mi się podobał dzisejszy komentarz Fotygi do wezwania na konsultacje czterech > amabasadorów. Szło to jakoś tak: "Nie będę komentować wezwania ambasadorów, bo > to jest sprawa ministra spraw zagranicznych." Zabrzmiało to tak, jakby to nie > była w ogóle jej sprawa, tylko jakiegoś innego ministra. Może ona ma rozdwojeni > e > jaźni? Mam nadzieję,że gdzieś złapię tą wypowiedź w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:31 miała na myśli biedaczka że nie śmie komentować decyzji prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:41 alistair-p napisał: > Sam sobie winien.Jesli sprzyja PiSowi ma za swoje.Powiedzcie lepiej co sie stał > o > z tymi pieniędzmi wydanymi na jej wizerunek?Uważam że to defraudacja. 11 patoli wydała min Kalata z Samogwałtu - nie Fotyga, co oczywiście nie zmienia oceny Fotygi Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum zaspokaja się jej apaszką? 20.02.07, 22:26 snajper55 napisał: biedak, trzy godziny maksymalnej koncentracji.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:32 istnieje, biznesmen Fotyga Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:26 to nie myśl, bo Ci się odbije. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:41 ...jakiegoś mnie Panie Boże stworzył, takiego mnie masz. (To jest najłagodniejsza z myśli które mi przychodzą do głowy na widok tych siedmiu nieszczęść) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 20.02.07, 22:50 ...bez stosownego we "Szkle.." komentarza ni jak pojąłbym, że to cudeńko musi odpowiada wzorcowi - 'nieszczęścia chodzą parami'! > panie Boziulu..dlaczegoś mnie ukarał tOM PUcIOM:-(((( "mamy durnia za prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Przestańcie już patrzeć,bo zeza dostaniecie 20.02.07, 22:51 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Przestańcie już patrzeć,bo zeza dostaniecie 20.02.07, 23:26 hrabia.m.c napisał: > :)))) L. Zez niewiele zmieni, skoro juz i tak cierpia na indolencje.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: Przestańcie już patrzeć,bo zeza dostaniecie 20.02.07, 23:27 Hrabio, tu był mój wPiS, ino wściekła giwi wycięła!;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Przestańcie już patrzeć,bo zeza dostaniecie 20.02.07, 23:32 ofiara.spelniona napisał: > Hrabio, tu był mój wPiS, ino wściekła giwi wycięła!;) Z chęcią ci go oddaję, ni bawi mnie kopanie leżącego(ej) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: Przestańcie już patrzeć,bo zeza dostaniecie 20.02.07, 23:37 leży giwi, leży, już leży na desce, gdyby jej dokuczyć, podskoczy nam jeszcze..? :-) hrabia.m.c napisał: > nie bawi mnie kopanie leżącego(ej) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Przestańcie już patrzeć,bo zeza dostaniecie 20.02.07, 23:41 ofiara.spelniona napisał: > leży giwi, leży, już leży na desce, gdyby jej dokuczyć, podskoczy nam jeszcze.. > ? > :-) > > hrabia.m.c napisał: > > > nie bawi mnie kopanie leżącego(ej) Lubie Twoje wygłupy, ale Giwi to zwisa, więc si nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Oklapliście...Hrabio? 20.02.07, 23:48 hrabia.m.c napisał: > więc si nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Oklapliście...Hrabio? 20.02.07, 23:53 ofiara.spelniona napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > więc si nie.... Ktoś tu pisze o inteligencji zastępczej ,i w tym przypadku rcję Mu przyznam. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Oklapliście...Hrabio? 21.02.07, 00:33 Jak patrze na Fotyge,to zaczynam roumiec dlaczego jest coraz wiecej geji. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Uwazaj Hrabio! do kogo w te słowa?;( 21.02.07, 00:39 ps , że dodam, mieliście okazję, by stosownie zamilczeć, Hrabio. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 21.02.07, 00:11 Masz na myśli TO zdjątko? wiadomosci.wp.pl/gid,8738921,img,8739759,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=28 Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie jest specjalnie dekoracyjna. 21.02.07, 00:12 Mogłaby coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona znaj proporcjum, Mościa Pani" ..;P 21.02.07, 00:35 img319.imageshack.us/img319/2101/kaczynskiprofesorka450io7.jpg gryziec napisała: > Masz na myśli TO zdjątko? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie 21.02.07, 01:18 Przypomina swoim wygladem handlarke w hali rybnej w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Urodą, wdziękiem i rozumem - akurat pasi do rządu 21.02.07, 01:34 "In foreign policy, farce is mixed with tragedy. The Kaczynskis have missed no opportunity to insult Germany—which under Angela Merkel has been trying to be friends. Their conduct of diplomacy is comically incompetent. Any advisers who know anything about abroad attract mistrust, and often dismissal. Hardly any officials are left who understand the European Union..." /The Economist/ Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Wspaniała reklama! 21.02.07, 02:09 Fotyga - nie ma lepszej reklamy dla rzadzacych w Polsce jak ta osóbka! Skad ją wzięto? Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Może choć gotować potrafi? 21.02.07, 03:25 "Tak jak nie ma ludzi nieomylnych, tak nie ma i takich, którzy zawsze i we wszystkim sie mylą oraz popełniają same błędy i gafy." P. Fotyga jest wyjatkiem, który potwierdza tę regułę. A lico? Lico otwieczajet za wsio! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Może choć gotować potrafi? 21.02.07, 07:02 za bardzo Dodą się przejęliscie a to nie ta funkcja..... Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Może choć gotować potrafi? 21.02.07, 07:09 kikoo1 napisała: > za bardzo Dodą się przejęliscie a to nie ta funkcja..... Fakt, Fastryga nie sprawdziłaby sie i w funkcji Dody... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Może choć gotować potrafi? 21.02.07, 09:27 Gotowac?Podobno jedynie kartofle w mundurkach.Lecz dzisiaj z powodow strategicznych sie nie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Może choć gotować potrafi? 21.02.07, 09:44 x2468 napisał: > Gotowac?Podobno jedynie kartofle w mundurkach.Lecz dzisiaj z powodow > strategicznych sie nie przyznaje. wiecie jak nazya się taki stan? zobojetnienie i marazm.... Tu nie ma się z czego smiac... Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Wspaniała reklama! 21.02.07, 07:33 Kaczyński jak króliczka wyciągnął ją z cylindra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Wspaniała reklama! 21.02.07, 07:37 jest z jej pracy zadowolony - liczy się treść a nie forma! Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Wspaniała reklama! 21.02.07, 07:42 kikoo1 napisała: > jest z jej pracy zadowolony! No i piknie. Szkoda tylko, że p. Fastryga zasrywa opinię Polsce, a nie wyłącznie państwu Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Wspaniała reklama! 21.02.07, 07:47 jasne, najważniejsze zadowolenia Kaczora, a nie międzynarodowa pozycja Polski ... To po jaki gwint w ogóle nam jakiś minister spraw zagranicznych? Kaczor i tak będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wspaniała reklama! 21.02.07, 08:16 Fakt. Polska "przysporzyła światu wielu Polaków" cytuję kikoo. Kopernika, bliźniaków, Fotygę, Marka Jurka i Andrzeja Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Wspaniała reklama! 21.02.07, 09:33 kikoo1 napisała: liczy się treść a nie forma! Oczywiście,że tak ale w tym przypadku ani tego ani tego doszukać się nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie, 21.02.07, 08:21 ze jest piekna i madra kobieta; a Ty bio.mum bio.mum napisała: > panie Boziulu..dlaczegoś mnie ukarał tOM PUcIOM:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jak patrzę na Fotygę - myslę sobie, 21.02.07, 08:33 silesius.monachijski22 napisał: > ze jest piekna i madra kobieta; a Ty bio.mum > nie odpisze ci bo obiecałam giwi, ze nie dam ci sie wiecej sprowokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Taka jest Polska. Niekompetentna nijaka bylejaka 21.02.07, 08:44 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum tu podnosimy swoją samoocenę:-)) 21.02.07, 08:47 zapraszam:-)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57726193 Odpowiedz Link Zgłoś