lumpior 22.02.07, 22:51 Wspaniale slowa wspanialego czlowieka,po nauke panowie decydenci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potodno Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:52 czy profesor pokazał swoją mature Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:54 bardzo sobą zachwycony.... Odpowiedz Link Zgłoś
lo11lo Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:55 Właśnie wspomniał, że maturę zrobił wiosną 1939 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:56 matura na wiosne???? i tak mówi kwachu tez mówił Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:58 potodno napisał: > matura na wiosne???? i tak mówi > kwachu tez mówił Przypuszczam,że wielokrotnie przewyższa cie swoją wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 22:59 > matura na wiosne???? Ale ludzie, którzy zdawali maturę wiedzą o tym, że zdaje się ją wiosną. Może tez kiedyś będziesz zdawał Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:04 woda.woda mówic to on moze co chce a kiedy kwitna kasztany to ja mam dawno za soba tylko tej matury nikt nie widzial Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:05 ty - niestety - tez możesz mówić, co chcesz tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:05 potodno napisał: > woda.woda > mówic to on moze co chce a kiedy kwitna kasztany to ja mam dawno za soba > tylko tej matury nikt nie widzial > > Widziałeś profesurę pRezydenta, tudzież doktorat premiera? Ja nie. Znaczy, że łgają. Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:11 sa tacy co widzieli bo jak widac nie masz pojecia ze takie rozprawy sa publiczne(doktoraty i habilitacje) idz na jaks wyższa uczelnie to się zdziwisz ile takich ogłoszeń jest Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:12 potodno napisał: > sa tacy co widzieli > bo jak widac nie masz pojecia > ze takie rozprawy sa publiczne(doktoraty i habilitacje) > idz na jaks wyższa uczelnie > to się zdziwisz ile takich ogłoszeń jest Matury też? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:15 marudziłas cos o Kaczyńskich i ich dr i hab. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:16 potodno napisał: > marudziłas cos o Kaczyńskich i ich dr i hab. Ty marudziłeś coś o maturze Bartoszewskiego, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:19 potodno napisał: > bo nie zrobil matury i tyle Bo jej nie widziałeś? Niezłe :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:21 nikt jej nie widział bo nie mogł widziecz tego czego nie ma i nie było Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:23 potodno napisał: > nikt jej nie widział > bo nie mogł widziecz tego czego nie ma i nie było Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Wiem, że to cię dziwi 22.02.07, 23:24 Rozumowanie godne Macierewicza - moje najszczersze gratulacje - pojechałeś po bandzie szaleństwa. > nikt jej nie widział > bo nie mogł widziecz tego czego nie ma i nie było Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Owszem. Pod warunkiem, że mi się nudzi :))) 22.02.07, 23:22 Jak w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Nie ma czego :) 22.02.07, 23:32 Udam się na spoczynek i zapomnę o trollu-gOOpolu :) A on się może zagryzie ze złości, kto wie? Jakiś pożytek będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Nie ma czego :) 22.02.07, 23:34 no prosze brak argumentów to inwektywy typowe Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nie ma czego :) 22.02.07, 23:35 potodno napisał: > no prosze brak argumentów to inwektywy > typowe Pytanie zadałam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57858780&a=57860788 Możesz? Czy tylko podłączać się bez sensu do innych i trollować potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Nie ma czego :) 22.02.07, 23:37 to moja sprawa ja wiem ty nie wiesz to sobie poszukaj ja cie dokształcac nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nie ma czego :) 22.02.07, 23:41 potodno napisał: > to moja sprawa > ja wiem ty nie wiesz > to sobie poszukaj > ja cie dokształcac nie zamierzam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jeszcze tego by brakowało, żeby byle wyksztaŁCIOŁEK mnie dokształcał :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda To rozmowa wiewiórzastej ze mną 22.02.07, 23:36 i w tym wypadku nie oczekuj argumentów w swoja stronę Odpowiedz Link Zgłoś
create co jest gorsze od inwektyw? 22.02.07, 23:49 twoja sygnaturka, świadczy o tym że brak ci przymiotnika ludzkiego, może z czasem się w tobie wyrobi Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan [...] 22.02.07, 23:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Twojemu wodzusiowi to by nie pomogło 22.02.07, 22:59 potodno napisał: > czy profesor > pokazał > swoją mature > Nawet habilitacja nie chroni go przed żenującymi potknięciami językowymi, u przeciętnie inteligentnych ludzi eliminowanymi zwykle na etapie edukacji podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:55 Czlowiek z klasa i wielka madroscia, Kaczynscy do piet mu nie dorastaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:57 wszystko można dać sobie wmówić, nawet apodyktycznego starca...... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 22:59 A moze to Tobie ktos cos wmowil? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:00 na pewno nie Bartoszewskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda To oczywiste. 22.02.07, 23:01 Ludzie tak wielkiego formaty jak Bartoszewski muszą być jak najdalej od takich, jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:01 Ktos Ci wmowil, ze prof. Bartoszewski nie jest autorytetem i byla to osoba, ktora nie dorasta mu do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:01 jemu nikt nic nie wmawiał poza maturą od Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:00 kikoo1 napisała: > wszystko można dać sobie wmówić, nawet apodyktycznego starca...... Naprawdę myślisz,że wiesz więcej od niego? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:03 nie lubię jego sposobu bycia, nie podoba mi się, że podpisał ów list Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:21 kikoo1 napisała: > nie lubię jego sposobu bycia, nie podoba mi się, że podpisał ów list A ja myślę,że był to jego obowiązek tak jak każdego z pomówionych w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:04 Wszystko można dać sobie wmówić, nawet apodyktycznych, kurduplowatych Durniów...... Ja wolę wielkiego, inteligentnego, z poczuciem humoru i dystansem - Starca. Wybór świadczy o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 23.02.07, 00:25 kikoo1 napisała: > wszystko można dać sobie wmówić, nawet apodyktycznego starca...... ******************************** Chyba gumka w bereciku cie uwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:02 Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. Ostatnio się "profesor" pogubił trochę. Ale nie on jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:03 > Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. Nie da się szukać mędrców wśród młokosów. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:05 woda.woda napisała: > > Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. > > Nie da się szukać mędrców wśród młokosów. Dla co poniektorych ,niejaki Szczyglo wyrasta na "mędrca" Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:05 numenor11 napisał: > Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. > Ostatnio się "profesor" pogubił trochę. W czym niby? Ze nie patrzy w kaczki jak w obrazek? Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Re: No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:08 pla_cebo napisała: > numenor11 napisał: > > > Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. > > Ostatnio się "profesor" pogubił trochę. > W czym niby? Ze nie patrzy w kaczki jak w obrazek? Nie, no bez przesady. Do Kaczek wolno ( wirtualnie ) strzelać. Chodzi o kumanie się z Cimoszką, Olechowskim itd. Mi to nie pasi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:09 numenor11 napisał: > pla_cebo napisała: > > > numenor11 napisał: > > > > > Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. > > > Ostatnio się "profesor" pogubił trochę. > > W czym niby? Ze nie patrzy w kaczki jak w obrazek? > > Nie, no bez przesady. Do Kaczek wolno ( wirtualnie ) strzelać. > Chodzi o kumanie się z Cimoszką, Olechowskim itd. Mi to nie pasi. Pisi Ci z Lepperem ,Łyzwinskim i tp. szumowinami. Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Re: No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:12 hrabia.m.c napisał: > numenor11 napisał: > > > pla_cebo napisała: > > > > > numenor11 napisał: > > > > > > > Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. > > > > Ostatnio się "profesor" pogubił trochę. > > > W czym niby? Ze nie patrzy w kaczki jak w obrazek? > > > > Nie, no bez przesady. Do Kaczek wolno ( wirtualnie ) strzelać. > > Chodzi o kumanie się z Cimoszką, Olechowskim itd. Mi to nie pasi. > > Pisi Ci z Lepperem ,Łyzwinskim i tp. szumowinami. Wcale mi nie pasi. Jak to mówią na ośce: "Kto ma wiedzieć , ten wie ( o co biega ) " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: No co wy z tym Bartoszewskim 22.02.07, 23:11 numenor11 napisał: > pla_cebo napisała: > > > numenor11 napisał: > > > > > Respect za dokonania i wiek. To juz trochę historia. > > > Ostatnio się "profesor" pogubił trochę. > > W czym niby? Ze nie patrzy w kaczki jak w obrazek? > > Nie, no bez przesady. Do Kaczek wolno ( wirtualnie ) strzelać. > Chodzi o kumanie się z Cimoszką, Olechowskim itd. Mi to nie pasi. A slyszales na czym polega to kumanie? Bo wielokrotnie o tym mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zeby tylko Bartoszewski sie nie zdziwil. Widze, ze 22.02.07, 23:04 merdia na sile chca go zrobic ostatnia linia obrony przeciwko wiadomym siepaczom bo inne linie obrony zostaly wykopane do PE jak drogi Bronek lub zdazyly umrzec zanim siepacze nastali jak Kuron. Nie wiadomo, czy taka rola moze mu sie spodobac. Jesli to lebski facet to polapie sie w tym wszystkim. Jesli nie to merdia beda go obwozic w kazdym programie jak swego czasu w cyrku babe z broda. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Zeby tylko Bartoszewski sie nie zdziwil. Widz 22.02.07, 23:11 jakie to celne, robi za "babę z brodą" Odpowiedz Link Zgłoś
lo11lo Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:06 Prezydent nie lubi profesora, to wszyscy pisowcy dalej go okładać. Isne przedszkole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:06 lumpior napisał: > Wspaniale slowa wspanialego czlowieka,po nauke panowie decydenci! Wolą Go nie znać. Za bardzo wychodzi ich miernota w Jego obecności... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:19 nikt nie jest idealny, a takie pomiatanie kimkolwiek nie świadczy o was dobrze z pewnością! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:21 kikoo1 napisała: > nikt nie jest idealny, a takie pomiatanie kimkolwiek nie świadczy o was > dobrze z pewnością! Pomiatanie kimś, kto osiągnął w życiu więcej, niż pomiatający by mógł ewentualnie ostatecznie osiągnąć w przeciągu 10 żywotów, pod warunkiem, że by się mocno zaparł, o czym świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:24 ja go tylko nie lubię, a wy pomiatacie Kaczyńskimi.... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:27 kikoo1 napisała: > ja go tylko nie lubię, a wy pomiatacie Kaczyńskimi.... Nie dziw się jest za co. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:30 Tym się pomiata, kto daje sobą pomiatać, a tylko ten daje sobą pomiatać kto jest mściwy i pamiętliwy, bo pomiatanie istnieje w umyśle pomiatanego. W rzeczywistości w demokratycznym państwie nie ma pomiatających są tylko skrzywdzeni własną małością pomiatani Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:30 kikoo1 napisała: > ja go tylko nie lubię, a wy pomiatacie Kaczyńskimi.... Jestem jednostką. Proszę do mnie mówić w liczbie stosownej. Możesz wobec tego jeszcze raz zarzut postawić mnie tym razem? Z dowodami na 'pomiatanie Kaczyńskimi' tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Prof.Bartoszewski u Lisa . 22.02.07, 23:32 kikoo1 napisała: > ja go tylko nie lubię, a wy pomiatacie Kaczyńskimi.... A ja go lubię. A kto to są "Kaczyńscy"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Prof.Bartoszewski jest wielki 22.02.07, 23:23 Kaczki przy nim to... A kogo tu wogóle porównywać.Zupełnie inny kaliber. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Prof.Bartoszewski jest wielki 22.02.07, 23:28 miałeś na myśli w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Prof.Bartoszewski jest wielki 22.02.07, 23:37 kikoo1 napisała: > miałeś na myśli w ogóle? Za to jak odnoszą się do innych ludzi. Za to,że skłócają naród,przynoszą mi wstyd jako reprezentanci mojego kraju,nie spełniają obietnic,marnują świetną koniunkturę gospodarczą i wchodzą w układ z USA, który może nas wprowadzić w ogromne kłopoty. Jeżeli chcesz konkretnych przykładów to nie dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Re: Prof.Bartoszewski jest wielki 22.02.07, 23:49 mike.recz napisał: > kikoo1 napisała: > > > miałeś na myśli w ogóle? > Za to jak odnoszą się do innych ludzi. ----Zastanów się nad tym co napisałeś : > Za to,że skłócają naród, -------rządiłaby PO czy SLD też bylibyśmy skłóceni, tylko z innych pozycji przynoszą mi wstyd jako reprezentanci mojego kraju, ----a mi nie, i ch... nie spełniają obietnic, ---nie pitol,że uwierzyłeś w te mieszkania, chodzi o ukęcenie łba "złu", a tu dzieje się >marnują świetną koniunkturę gospodarczą ------nie wpierdzielają się, chwała im za to >i wchodzą w układ z USA, który może nas wprowadzić w ogromne kłopoty. -----to już z Twojej strony całkowita porażka, wolimy Moskwę ? > Jeżeli chcesz konkretnych przykładów to nie dziś. ---nie na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Prof.Bartoszewski jest wielki 22.02.07, 23:59 > przynoszą mi wstyd jako reprezentanci mojego kraju, > ----a mi nie, i ch... Nic dziwnego, podobny poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Prof.Bartoszewski jest wielki 23.02.07, 10:24 numenor11 napisał: Zastanów się nad tym co napisałeś : A ty ich posłuchaj i pomyśl. rządiłaby PO czy SLD też bylibyśmy skłóceni, tylko z innych pozycji Oliwy do ognia dolewałaby i tak pisosekta. a mi nie, i ch... Typowa mentalność twojego grona.Nic dodać,nic ująć. nie pitol,że uwierzyłeś w te mieszkania, chodzi o ukęcenie łba "złu", a tu > dzieje się I programowe odkłamywanie historii.Wyjdą z tego kolejne wypaczenia. ------nie wpierdzielają się, chwała im za to Mieli wystarczająco czasu aby ułatwić rozwój. -----to już z Twojej strony całkowita porażka, wolimy Moskwę ? Jesteśmy w NATO i UE.Nie wmawiaj co wolę bo kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Wziął się za zawoalowaną krytykę Kaczyńskich 22.02.07, 23:32 podjudzany przez Lisa ale nie usłyszałem nic konkretnego poza wzniosłymi deklaracjami i pustymi sloganami... Rozumiem, że każdy ynteligent ma się domyślić że Kaczyński jest najgorszy z najgorszych i dlaczego jest tak jak jest... bo tego niestety od pana Bartoszewskiego się nie dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Wziął się za zawoalowaną krytykę Kaczyńskich 22.02.07, 23:42 reakcjonista1 napisał: > podjudzany przez Lisa ale nie usłyszałem nic konkretnego poza wzniosłymi > deklaracjami i pustymi sloganami... > Rozumiem, że każdy ynteligent ma się domyślić że Kaczyński jest najgorszy z > najgorszych i dlaczego jest tak jak jest... bo tego niestety od pana > Bartoszewskiego się nie dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Wziął się za zawoalowaną krytykę Kaczyńskich 22.02.07, 23:44 no cóż, baba z brodą tak już ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Też niewiele zrozumiałaś 22.02.07, 23:47 z tego, co mówił Bartoszewski jakos mnie to nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Dziekuje Panie Profesorze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.07, 23:56 Dziekuje przede wszystkim za to, ze jest Pan tak aktywny. Swoja wspaniala osobowoscia uosabia Pan pokolenie polskich patriotow. Patriotow, ktorzy chyba nigdy nie wierzyli, ze Polska moga rzadzic ludzie tak podlej reputacji. Odszedl Jan Karski, odszedl Jan Nowak-Jezioranski; az sie boje kto bedzie sumieniem Polakow, gdy Pana zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dziekuje Panie Profesorze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.07, 10:14 W rozdaniu politycznym, etycznym,spolecznym,obywatelskim nalezy Pan do TUZOW. Panska pozycja w swiecie polityki swiatowej jest wzorem dla innych,oby potrafi- li to uszanowac i nasladowac.Dziekuje,zycze duzo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Też niewiele zrozumiałaś 23.02.07, 00:24 woda.woda napisała: > z tego, co mówił Bartoszewski > > jakos mnie to nie dziwi ************************* Zadzwoni do Rydzola i on wszystko wyjaśni.A tak na marginesie,skąd się biorą tacy zwichnięci emocjonalnie ludzie jak ci co atakują tu Bartoszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Mamy wspaniałych Polaków a debile u władzy 22.02.07, 23:48 Mohery leciwe, bez szkoły nam to zafundowały. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Mamy wielu wspaniałych Polaków 22.02.07, 23:49 na szczęście Niestety, mamy tez wielu takich sobie Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wziął się za zawoalowaną krytykę Kaczyńskich 23.02.07, 08:29 reakcjonista1 napisał: > podjudzany przez Lisa ale nie usłyszałem nic konkretnego poza wzniosłymi > deklaracjami i pustymi sloganami... > Rozumiem, że każdy ynteligent ma się domyślić że Kaczyński jest najgorszy z > najgorszych i dlaczego jest tak jak jest... bo tego niestety od pana > Bartoszewskiego się nie dowie. jest na to zbyt dobrze wychowany Kaczynski nie jest jego ulubionym prezydentem ale jako glowe panstwa go szanuje a ty choc wiesz o czym mowa? a slyszales jak mowil o mnister spraw zagranicznych? a slyszales choc jedno chamskie slowo z ust Profesora? jestem naprawde dumna z tego, ze sa jeszcze ludzie takiego formatu jak Wladyslaw Bartoszewski a nie tylko prymitywni zakompleksieni glupole Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Wziął się za zawoalowaną krytykę Kaczyńskich 23.02.07, 08:50 > jest na to zbyt dobrze wychowany > Kaczynski nie jest jego ulubionym prezydentem ale jako glowe panstwa go szanuje > a ty choc wiesz o czym mowa? Z tego wywiadu niewiele wynika... jak się plecie bez konkretów to po prostu wychodzi zawsze to co wychodzi - nic. > a slyszales jak mowil o mnister spraw zagranicznych? > a slyszales choc jedno chamskie slowo z ust Profesora? Nie i nie oczekiwałem :-/ > jestem naprawde dumna z tego, ze sa jeszcze ludzie takiego formatu jak Wladysla > w > Bartoszewski > a nie tylko prymitywni zakompleksieni glupole I pewnie potrzebujesz słów pana profesora do krytyki Kaczyńskich... mnie do tego nie jest potrzebny :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wziął się za zawoalowaną krytykę Kaczyńskich 23.02.07, 09:22 reakcjonista1 napisał: > Nie i nie oczekiwałem :-/ i slusznie bo gdybys oczekiwal tzn. ze nic nie wiesz o Profesorze > I pewnie potrzebujesz słów pana profesora do krytyki Kaczyńskich... nie, mnie Profesor do tego nie jest potrzebny sama widze co sie dzieje a On wystarczy, ze jest pokazuje, co to znaczy prawdziwy patriota, uczciwy i przyzwoity Czlowiek jak metr w Sevre Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wziął się za zawoalowaną krytykę Kaczyńskich 23.02.07, 08:58 scoutek napisała: > jest na to zbyt dobrze wychowany i przyzwoity: "O przyzwoitości Przyzwoitość to przyjęty dobrowolnie kodeks postępowania zgodny z normami, które wybraliśmy i które wybrała za nas rodzina, szkoła i które my uznaliśmy za własne. Nie wystarczy nie kraść i nie zabijać, nie bić żony, a przy okazji nie płacić podatków lub dokonywać oszustw w firmie. Nie może być człowiekiem przyzwoitym antysemita, rasista, ani nikt, kto odnosi się negatywnie, z pogardą czy lekceważeniem do innych, choćby nawet nie popełnił żadnego przestępstwa określonego w kodeksie karnym. Przyzwoitość to rodzaj minimum moralnego, które trzeba wyznawać. Maksimum to wielkość albo świętość. Jak postępować przyzwoicie wobec innych? Tak, jak chciałbyś, żeby wobec ciebie i twoich bliskich się zachowywano." miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,3432217.html Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jaki tam z niego profesor? 23.02.07, 00:14 lumpior napisał: > Wspaniale slowa wspanialego czlowieka,po nauke panowie decydenci! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Taki sam jak z twojego pRezydenta, wykształCIOŁKU. 23.02.07, 00:21 Nawet lepszy, bo mądrzejszy i lepiej językiem ojczystym się posługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Taki sam jak z twojego pRezydenta, wykształCI 23.02.07, 02:31 w czym konkretnie mądrzejszy? Konkretnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Dwa razy starszy od Kaczyńskich i dwakroć mądrzej 23.02.07, 02:42 i szybciej mówi. Wyraźnie i zrozumiale, i to nie tylko po polsku. Widać, że wie co mówi. Nie musi ganiać mysli po pustym baniaku, jak co poniektórzy. A tak wiele razy dawał swym życiem przykłady odwagi, że całkowicie bez sensu byłoby jakiekolwiek porównywanie go pod tym względem do takich różnych nadetych małych krętaczy i dekowników. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Taki sam jak z twojego pRezydenta, wykształCI 23.02.07, 08:56 kkiko1 napisała: > w czym konkretnie mądrzejszy? Konkretnie!!! We wszystkim. Konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski buraku piaseczyński... 23.02.07, 02:53 ...jest pewien kurs dedykowany tzw. doktorom bez tematu i leninowskim profesorom... www.uw.edu.pl/strony/aktual/emisja_g.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 jest to.. 23.02.07, 05:19 jednak charakterystyka bardzo ogólnikowa. Tę stosunkowo świeżą popularność pan Bartoszewski zawdzięcza temu, iż krytykuje Kaczyńskich. Tania to popularność...... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Świeżą popularność? Jakie to charakterystyczne 23.02.07, 06:42 dla P(i)Sujów > swoje niedouctwo i niewiedzę przenosic na innych. ;) kkiko1 napisała: > jednak charakterystyka bardzo ogólnikowa. Tę stosunkowo świeżą popularność > pan Bartoszewski zawdzięcza temu, iż krytykuje Kaczyńskich. > Tania to popularność...... Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: jest to.. 23.02.07, 06:53 Jeśli wiem, to pan profesor był popularny w czasach, gdy Kaczyńskim o rządzeniu nawet się nie śniło. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: jest to.. 23.02.07, 09:00 Z pewnością ty usłyszałaś o nim dopiero gdy raczył wspomnieć o nich Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: jest to.. 23.02.07, 09:01 capitalissimus napisał: > Z pewnością ty usłyszałaś o nim dopiero gdy raczył wspomnieć o nich Kaczor. Opluwając profesora zresztą :( Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: jest to.. 23.02.07, 08:59 kkiko1 napisała: > jednak charakterystyka bardzo ogólnikowa. Tę stosunkowo świeżą popularność > pan Bartoszewski zawdzięcza temu, iż krytykuje Kaczyńskich. > Tania to popularność...... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Gdzieś ty żyła dziewczyno do tej pory? W szałasie w głębokiej puszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
darl taki prof. jak prof. Lepper i do tego antysemita . 23.02.07, 08:51 Co potwierdzili izraelscy parmanentarzyści na forum Knesetu Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: taki prof. jak prof. Lepper i do tego antysem 23.02.07, 10:23 oj, wiewiórzasta czepiasz się - nie lubię takich przekonanych o swojej nieomylności, co to myślą, że im wolno więcej... Uważam, że nie powinien podpisywać onego listu, a opowieść o nakłuwaniu brzucha tylko mnie zniesmaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś