entefuhrer 23.02.07, 10:04 ...Trybunał Konstytucyjny nie do końca odzyskany ;) serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53880,3940701.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reakcjonista1 A jak nazwę obecny i poprzednie rządy 23.02.07, 10:07 kliką złodziei i bandytów to też mam szansę trafić za kraty??? Nikt przed sadem nie udowodnił zarzucanych przeze mnie czynów rzadowi, w myśl tej zasady nie są ani złodziejami ani bandytami a grabież i bezprawie trwa w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A jak nazwę obecny i poprzednie rządy 23.02.07, 10:10 reakcjonista1 napisał: > kliką złodziei i bandytów to też mam szansę trafić za kraty??? a pan prezydent Walesa za nazwanie durniem jednego kurdupla ma szanse trafic za kraty Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Ty nie jesteś prokuratorem :) 23.02.07, 10:13 i sąd może nawet uznać że twoja wypowiedź jako obywatela mieści się w granicach dopuszczalnej krytyki gwarantowanej wolnością słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker "Bzytki Stępień, bzytki" powiedziało... 23.02.07, 11:30 ...na konferencji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 prok. Nowakowski chciał mnie zapuszkować za nazwan 23.02.07, 11:35 ie złodzieja złodziejem. Jeszcze przed akcesją do Unii. I złodziej choć okradł 100 rodzin dalej sobie chodzi z ukradzioną forsą. No to zagłosowałem na Ziobrę... Odpowiedz Link Zgłoś