gniewko_syn_ryba 23.02.07, 20:37 za Rydzyka-malwersanta, czy Jankowskiego-pedofila... No chyba, że ktoś jest w stanie przedstawić prawomocne wyroki sądowe uznające ich winnymi obu przestępstw... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestemprzeciw Re: GW przed Trybunał Stanu ? 23.02.07, 20:57 Nazwać kogoś durniem, to nie obelga a diagnoza J.Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Swoi swoich beda sadzic? 23.02.07, 21:09 Konstytucja gwarantuje jednakowe prawo dla wszystkich. Co jak co ale to pan Stępień powinien wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: GW przed Trybunał Stanu ? 23.02.07, 21:08 no i oczywiscie za tzw seksaferę w Samoobronie a konkretnie zarzucanie Lepperowi i Łyżwińskiemu gwałtu na Anecie K Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: rydzyk=oszust stulecia ! Gdzie szmal na stocz 23.02.07, 21:14 Widzisz gorby, gdybym ja był Rydzykiem, mógłbyś niebawem spodziewać się pozwu i cały szmal na stocznię byłby niczym w porównaniu z tym, co ty byś musiał zabulić... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: kupil te stocznie dla Polakow czy nie, do cho 23.02.07, 21:38 Jak masz jakieś dowody, to adres do prokuratury w necie z łatwością znajdziesz. A póki nie ma prawomocnego wyroku, twoje wypowiedzi są pomówieniem. Tako rzecze prof. Stępień. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby na co zbieral miliony zlotych ? Nie na stocznie ? 23.02.07, 22:05 Gdyby bylo w nim chociaz troche uczciwosci oddalby te pieniadze lub wybudowal dla durnych moherow kilka domow starcow. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek A kim jest GW dowcipnisiu??? 23.02.07, 21:08 Prezydentem, premierem czy ministrem? Zupełnie ci dowcip nie wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A kim jest GW dowcipnisiu??? 23.02.07, 21:11 krwawy.zenek napisał: > Prezydentem, premierem czy ministrem? > Zupełnie ci dowcip nie wyszedł... Ich prawo traktuje inaczej, panie mecenasie ?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: niech sie zmierzy w wyborach prezio z Michnik 23.02.07, 21:42 A Michnik zamierza kandydować ???... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: A kim jest GW dowcipnisiu??? 23.02.07, 21:43 Kto podlega orzecznictwu Trybunału Stanu? Nie uczyłeś się w szkole? PS: nie jestem mecenasem. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A kim jest GW dowcipnisiu??? 23.02.07, 21:52 krwawy.zenek napisał: > Kto podlega orzecznictwu Trybunału Stanu? Nie uczyłeś się w szkole? > Nie - gdy chodziłem do szkoły, takiej instytucji nie było. > PS: nie jestem mecenasem. Ale ponoć prawnikiem jesteś... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: A kim jest GW dowcipnisiu??? 23.02.07, 22:02 gniewko_syn_ryba napisał: > Nie - gdy chodziłem do szkoły, takiej instytucji nie było. A to przepraszam. Trybunał Stanu orzeka w sprawach o delikty konstytucyjne popełnione przez osoby zajmujące najwyższe stanowiska państwowe - Prezydenta RP, Prezesa RM, członków RM, i jeszcze kilka grup. Może też orzekać jako sąd karny, jeżeli delikt konstytucyjny jest równocześnie (jak w tym przypadku) przestępstwem. > > PS: nie jestem mecenasem. > > Ale ponoć prawnikiem jesteś... ? ;) Każdy kwadrat jest prostokątem, ale nie każdy prostokąt jest kwadratem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: A kim jest GW dowcipnisiu??? 23.02.07, 22:00 gniewko_syn_ryba napisał: > krwawy.zenek napisał: > > > Prezydentem, premierem czy ministrem? > > Zupełnie ci dowcip nie wyszedł... > > Ich prawo traktuje inaczej, panie mecenasie ?... ;) Nie sierotko, nie traktuje inaczej. TS jest wyłącznie dla ministrów, posłów, szefów instytucji centralnych i prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: GW przed Trybunał Stanu ? 23.02.07, 21:16 Do tego Sędzia Stępień sam oskarżył ministra Ziobrę o to, za co jeszcze nie został skazany... Gdzie ta konsekwencja!? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Nie wymagaj od byle brukowca przestrzegania 23.02.07, 21:55 jakichkolwiek standardów, bo to po prostu niepoważne :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek właśnie wyjaśnił, że nie wie, 23.02.07, 22:04 ... bo gdy chodził do szkoły, jeszcze nie było takiej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś