Dodaj do ulubionych

Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!!

IP: 216.167.186.* 29.04.03, 01:04
Takie trudnosci z pozbywaniem sie obywatelstwa sa robione przez rzad polski!
Zcywilizowane kraje nie traktuja ludzi po chamsku jak polski rzad robi
przeciwko poloni. Zobacz ponizszy link:

www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=4890
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: *.chello.pl 29.04.03, 02:29
      To nie badz i nie nudz!
      • Gość: up Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 29.04.03, 15:30
        123
        • Gość: zka Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:05
          no właśnie, posłuchaj Andrzeja i zajmij się np. dłubaniem w nosie
          • Gość: grafiti Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 29.04.03, 21:57
            Gość portalu: zka napisał(a):

> no właśnie, posłuchaj Andrzeja i zajmij się np. dłubaniem w nosie

no to powiedz twojemu Kwasniewsiemu zeby nie robil takich trudnosci z
            zrzekaniem sie polskiego obywatelstwa
            • Gość: f Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 22:03
              Ale Q-wa pojebanicy na tym forum!Albo ssacze sutków swoich matek!
              Przepraszam Cie!Naprawdę nie głosowałem na tych zydokomuchów!
              Problemu z Obywatelstwem napewno nie mają ci z jarmułką!Oto Polska własnie!
              • Gość: grafiti Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 29.04.03, 22:15
                Gość portalu: f napisał(a):

> Ale Q-wa pojebanicy na tym forum!Albo ssacze sutków swoich matek!
                > Przepraszam Cie!Naprawdę nie głosowałem na tych zydokomuchów!
                > Problemu z Obywatelstwem napewno nie mają ci z jarmułką!Oto Polska własnie!

Ja nie probuje zaczynac "wojne" pomiedzy tymi ktorzy sie uwazaja jako obywatele
                Polscy a Polonia zagraniczna. Ja tylko chce zmienic ta sytuacje i zle
                traktowanie przez Polski rzad na lepsze. Nie ma zadnych logicznych powodow zeby
                tak polski rzad szykanowal ludzi.
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 30.04.03, 06:50
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 02.05.03, 04:39
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka