leszab 09.03.07, 08:11 To było pięknie.Chciałem to sobie nagrać o 0.40 o której zawsze są powtarza ten program na pamiątkę ale TVN24 powtórki z masakry nie już nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:14 leszab napisał: > To było pięknie.Chciałem to sobie nagrać o 0.40 o której zawsze są powtarza > ten program na pamiątkę ale TVN24 powtórki z masakry nie już nie chciała. i bardzo dobrze mieli litosc nad kobieta, pieprzyla trzy po trzy, zupelnie od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:17 a ty leszab, nawet nie wiesz kogo sluchasz i czytasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 byla zenujaca ... jak zawsze zreszta... :) 09.03.07, 12:35 to wyjatkowo glupie i prymitywne babsko... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:15 Czy dobrze rozumiem, nie było powtórki???? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:16 nie wiem, ale jesli nie bylo to znaczy ze tvn24 ma ludzkie uczucia i nie chce kopac lezacej Lichockiej, bo byla zenujaca Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:19 musiało ci się coś pomylić, była świetna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 widzę, że lewactwo zabolało i to mocno, a ja tego 09.03.07, 08:19 nie oglądałem, jaka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Nie było.Czekałem do 1.30 09.03.07, 08:19 Olejnik też dostała bardzo poważnie w tyłek od Kamińskiego. Tak więć obrońcy starego porządku z TVN24 mieli wczoraj bardzo ciężki dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie było.Czekałem do 1.30 09.03.07, 08:21 leszab napisał: > Olejnik też dostała bardzo poważnie w tyłek od Kamińskiego. > Tak więć obrońcy starego porządku z TVN24 mieli wczoraj bardzo ciężki dzień. nastepnym razem przed ogladaniem takich programow nie pij, bo wszystko ci sie maci Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Nie było.Czekałem do 1.30 09.03.07, 08:28 No to idzie nowe!!! Monisia rzeczywiście nie mogła się z tą swoją kropką wczoraj pozbierać... A pani Joanna z dużym wdziękiem, prawie nie dotykając ringu, powaliła na deski dwóch żałosnych manipulatorków, którym tym razem wyrażnie nie wyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Nie było.Czekałem do 1.30 09.03.07, 11:26 to chyba nie ten sam program ogladalismy. BTW takiej liczby manipulatorow jak w PiS jeszcze nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Była powtórka-oglądałem. 09.03.07, 08:48 A leszab oglądał chyba jakiś inny program. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:26 :))) Przekonała wszystkich, że nazywa się właśnie "Lichowska"? Ta pani ma chyba więcej nazwisk, niż sam Solorz. Czegoś się jednak od niego nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:27 a jak sie bronila jak jej powiedzieli, ze tworzyla Polsat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 08:35 I tak są zadziwiająco miłosierni, że nie wypominają jej męża - stałego członka wszystkich macierewiczowskich komisji. A co do Polsatu, to ten przypomniał wczoraj uprzejmie, że był tworzony również przez Sellina, Walendziaka i paru innych postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Widzę, że nie pojęliście, a było to tak: 09.03.07, 08:36 Otóż premier mówiąc o nieczystym pochodzeniu wiadomych stacji telewizyjnych, miał na myśli podmioty (osoby fizyczne i prawne) finansujące te organzacje, które to często są również wymieniane w wiadomych raportach. Natomiast panowie Mrozowski i Lizut chcieli tam dokooptować siebie i innych dziennikarzy, gdy tymczasem rzecz nie dotyczyła przecież dziennikarzy, tym bardziej nie wymienionych w raportach. Także panowie zupełnie ale to absolutnie zupełnie nie muszą czuć się ani głęboko ani nawet płytko - ha ha ha - urażeni. Czy to teraz jest już jaśniejsze? Wyjaśniano też nieco trefną sprawę powstania Agory, która przejęła całość środków przeznaczonych dla opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Widzę, że nie pojęliście, a było to tak: 09.03.07, 08:41 Wątek powstawania Agory rzeczywiście był bardzo interesujący. Pani Bichniewicz zdemaskowała oczywiste nadużycie w postaci przydziału papieru (bynajmniej nie darmowego) i przydziału siedziby (wynajętego przedszkola). Na temat Fundacji Prasowej Solidarności i ewidentnego uwłaszczenia się działaczy PC na części majątku RSW nie miała zbyt wiele do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Widzę, że nie pojęliście, a było to tak: 09.03.07, 08:53 Skoro bada się początki powstawania mediów, warto przypomnieć genezę "Rzeczpospolitej". Kto ją zakładał, w jakim celu, kto poszedł tam pracować. Była gazetą przekazującą racje władzy i do tych korzeni wraca. Jako farsa. F. PS Pani Lichockiej warto zaś przypomnieć pewien proces z Agorą przegrany przez Jacka Maziarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Widzę, że nie pojęliście, a było to tak: 09.03.07, 08:56 :) Właśnie przed chwilą przypomniałem o Maziarskim w innym wątku. To skojarzenie rzeczywiście samo się narzuca, choć trzeba przyznać, że pani Bichniewicz za bardzo do Maziarskiego podobna nie jest. Przynajmniej z urody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Widzę, że nie pojęliście, a było to tak: 09.03.07, 09:05 rzeczywiście samo się narzuca, choć trzeba przyznać, że pani Bichniewicz za > bardzo do Maziarskiego podobna nie jest. Przynajmniej z urody ;-) Z urody i... temperamentu jest podobna do pani Jaworowicz. F. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Lepiej sprawdź, czy nie masz w domu agenta IIIRP! 09.03.07, 08:39 Bo niby dlaczego mieliby nie dawać powtórki, jeśli nie wiedzieliby, że chciałeś nagrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Ale postkomuna w dupę dostała i to jest piękne. 09.03.07, 09:00 Barawo Pani Lichocka. Prosimy o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ale postkomuna w dupę dostała i to jest piękn 09.03.07, 09:01 leszab napisał: > Barawo Pani Lichocka. > Prosimy o jeszcze. tak tak szczegolnie jak o kasie na Express Wieczorny nie miala nic do powiedzenia, nawet sie zbytnio nie bronila Odpowiedz Link Zgłoś
leszab [...] 09.03.07, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ale im dowaliła. Morozowski walił tylko uśmie 09.03.07, 09:12 powtarzasz sie leszab aaa, skorzystaj tez z pomocy homosiowej maturzystki w sprawie bledow ortograficznych Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Lepiej sprawdź, czy nie masz w domu agenta II 09.03.07, 09:04 Nic straconego. Szefowa da mu przegrać ze swojej kopii. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Lepiej sprawdź, czy nie masz w domu agenta II 09.03.07, 09:47 Sluchalem wczoraj tej "dyskusji" w internecie.Nie wiedziale jak nazywa sie ta przerazliwie glupie stworzenie ktore prowadzilo monolog same z soba.Pokazala sie jako zadziwaiajca tepa,nie rozumiejaca podstawowych pojec...(tu brak mi slow).Nie odroznia nadajnika naziemnego od satelity.Niema pojecia co to sa czestotliwosci i ich podzial.itd.Odnioslem wrazenie ze Morozowski i ten drugi dziennikarz malo sie za bezdenna glupote tej pani malo pod stol nie schowali.Przeciez toto podobno jest dziennikarka. Jesli nie bylo powtorki,to w podziece,leszab,nowotwor itd, wraz z ta pania i jej mocodowcami powini pojsc na kolanach do Czestochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Lepiej sprawdź, czy nie masz w domu agenta II 09.03.07, 09:51 x2468 napisał: > Sluchalem wczoraj tej "dyskusji" w internecie.Nie wiedziale jak nazywa sie ta > przerazliwie glupie stworzenie ktore prowadzilo monolog same z soba.Pokazala si > e > jako zadziwaiajca tepa,nie rozumiejaca podstawowych pojec...(tu brak mi > slow).Nie odroznia nadajnika naziemnego od satelity.Niema pojecia co to sa > czestotliwosci i ich podzial.itd.Odnioslem wrazenie ze Morozowski i ten drugi > dziennikarz malo sie za bezdenna glupote tej pani malo pod stol nie > schowali.Przeciez toto podobno jest dziennikarka. > Jesli nie bylo powtorki,to w podziece,leszab,nowotwor itd, wraz z ta pania i je > j > mocodowcami powini pojsc na kolanach do Czestochowy. Powtórka była tylko trochę później. Ta baba plotła bzdury,o których nie miała pojęcia i cieszyła się,że rozmówcom ręce opadają z głupot które wypowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: iksowi 09.03.07, 10:38 kikoo1 napisała: Gdybys posluchala,to bys milczala. > całkiem się poiksowało... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: iksowi 09.03.07, 11:34 A co z SBekiem Zemkiem? Juz jest w pis? Lichocka wystawila mu swiadectwo prawdomownosci. Odpowiedz Link Zgłoś
flisakzpopradu Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 09:53 Pokazała klasę - tak trzymać.A azorki niech szczekają tyle im zostało ! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 09:55 flisakzpopradu napisał: > Pokazała klasę - tak trzymać.A azorki niech szczekają tyle im zostało ! Pokazała klasę i trzy korytarze... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Lichocką... 09.03.07, 11:27 Kotka-Lichotka pogrywa coraz bezczelniej... Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 12:39 Oni zbyt kurtuazyjnie potraktowali tego babsztyla w Święto Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 14:45 Glupota tej baby odebrala im mowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_ogrodnika Re: Masakra Morozowskiego i Lizuta przez Lichowsk 09.03.07, 15:23 Przecież to lampucera Odpowiedz Link Zgłoś