inkhata 05.05.03, 21:52 Haslo propagandowe UW to: Kocham Unie E. A moje kontrhaslo: A ja pieprze Unie E., i kto lepszy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witold17 Re: Haslo propagandowe UW IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 22:44 inkhata napisał: > Haslo propagandowe UW to: Kocham Unie E. > > A moje kontrhaslo: A ja pieprze Unie E., i kto lepszy ? Nie pieprz bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Haslo propagandowe UW 06.05.03, 00:30 i to własnie świadczy, że hasło jest nośne. Zostało Ci inkhata w głowie. A pamietasz hasło prounijne platformy? nie, bo miałkie. a hasło Kwasniewskiego? ditto. Większość ludzi, podobnie jak Ty, zapamietała tylko hasła i plakaty UW oraz Fundacji Schumana. Nawet jesli nie zgadzają sie z ich przesłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Haslo propagandowe UW IP: *.acn.waw.pl 06.05.03, 01:25 inkhata napisał: > Haslo propagandowe UW to: Kocham Unie E. > > A moje kontrhaslo: A ja pieprze Unie E., i kto lepszy ? W pieprzeniu na pewno ty . Odpowiedz Link Zgłoś