obywatelczwartejrp 15.03.07, 18:27 W sprawie tarczy i aborcji niech rozsądzi społeczeństwo a nie pseudoelity Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: Dawać mi to referendum 15.03.07, 18:31 obywatelczwartejrp napisał: > W sprawie tarczy i aborcji niech rozsądzi społeczeństwo a nie pseudoelity I jeszcze niech społeczeństwo rozstrzygnie sprawę homosiów w szkołach Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Dawać mi to referendum 15.03.07, 18:35 >I jeszcze niech społeczeństwo rozstrzygnie sprawę homosiów w szkołach Tych w kieckach masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 referendum w sprawie kary śmierci! 15.03.07, 18:41 obywatelczwartejrp napisał: > W sprawie tarczy i aborcji niech rozsądzi społeczeństwo a nie pseudoelity w sprawie kary śmierci też Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: referendum w sprawie kary śmierci! 15.03.07, 18:43 aron2004 napisał: > obywatelczwartejrp napisał: > > > W sprawie tarczy i aborcji niech rozsądzi społeczeństwo a nie pseudoelity > > w sprawie kary śmierci też i w sprawie autostrady i czy Rydzyk ma przeprosic Dame i.... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelczwartejrp Re: referendum w sprawie kary śmierci! 15.03.07, 18:51 > > w sprawie kary śmierci też Kary śmierci w Polsce nie będzie to jasne > > i w sprawie autostrady i czy Rydzyk ma przeprosic Dame i.... > po co ta ironia ? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: referendum w sprawie kary śmierci! 15.03.07, 18:55 dlaczego kary śmierci ma w Polsce nie być, skoro 70% Polaków życzy sobie wprowadzenia kary śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: referendum będzie ale w sprawie Rospudy 15.03.07, 19:09 Po co? I tak jego wynik - jaki by był - wyląduje w koszu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Dawać mi to referendum 15.03.07, 18:50 obywatelczwartejrp napisał: > W sprawie tarczy i aborcji niech rozsądzi społeczeństwo a nie pseudoelity Hurtem proponuję, w ramach taniego państwa - aborcja, Rospuda, tarcza, Irak, Afganistan, kara śmierci... Serio mówię, żeby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dawać mi to referendum 15.03.07, 19:10 wiewiorzasta napisała: > obywatelczwartejrp napisał: > > > W sprawie tarczy i aborcji niech rozsądzi społeczeństwo a nie pseudoelity > > > Hurtem proponuję, w ramach taniego państwa - aborcja, Rospuda, tarcza, Irak, Af > ganistan, kara śmierci... > > > Serio mówię, żeby nie było. > Ściemniasz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Dawać mi to referendum 15.03.07, 19:12 ave.duce napisała: > wiewiorzasta napisała: > > > obywatelczwartejrp napisał: > > > > > W sprawie tarczy i aborcji niech rozsądzi społeczeństwo a nie pseud > oelity > > > > > > Hurtem proponuję, w ramach taniego państwa - aborcja, Rospuda, tarcza, Ir > ak, Af > > ganistan, kara śmierci... > > > > > > Serio mówię, żeby nie było. > > > > Ściemniasz. > > :))) Często, ale nie w tak poważnych sprawach :P Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Dawać mi to referendum 15.03.07, 19:08 Czemu Kościół nie chce referendum? Czyż ponoć 99,99% Polaków to nie katolicy dobrze wykształceni i znający dogmaty swego kościoła dzięki stałym obecnościom na mszy i religii w szkołach? Odpowiedz Link Zgłoś