aleks44 15.08.04, 20:57 Co sie z Toba dzieje ,ze nie widac Cie na forum ?????? Daj jakis znak,a moze chora Jestes ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Elpiku !!!!!!! 15.08.04, 21:26 tez nawoluje za toba elpiku,wracaaaaaaaaaaaaaaaj Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 15.08.04, 21:49 nie wiem co sie stalo,moze przeczytala ,ze ja spadlem kilka kg. i postanowila byc lepsza ????? przestala jesc i pic i teraz nie ma sily dojsc do komputera???? ale sie narobilo,przydalby sie jakis szpieg. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elpiku !!!!!!! 15.08.04, 22:10 myslisz ze odchudzanie ja tak oslabilo?byc moze,oj niedobrze,niedobrze,wrzeszczmy glosno za elpikem,musi wrocic!a o szpiega to raczej trudno z nebraski do sacza cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 19.08.04, 18:15 co sie moglo stac ?????? faktycznie o szpiego to raczej trudno,a tyle tego za komuny bylo,nawet spoleczni he he Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 19.08.04, 18:24 a nawet bardzo, tylko dlaczego nie Daje znaku zycia ?????,moze sie obrazila ???? ale o co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elpiku !!!!!!! 19.08.04, 21:56 napewno sie nie obrazila,elpik sie nie obraza,zajeta mocno napewno jest i stad jej brak na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 19.08.04, 22:14 nie wiem ,dziwne to nigdy takiej przerwy nie robila ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elpiku !!!!!!! 20.08.04, 05:41 jej to pewno nic nie jest, tylko netowi jest! wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 20.08.04, 22:55 brakuje Jej tu na forum,Okowita tez nie zawsze ma czas ,zeby poklikac z nami ale moze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elpiku !!!!!!! 21.08.04, 00:23 eh to samo mowie,dusimy sie we wlasnym sosie,cmok,przydaloby sie go czym przyprawic!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 25.08.04, 16:51 gdzie Jestes???? ja Twoje miasto odwiedzalem przez trzy dni,pod rzad i chyba juz w tym tygodniu nie pojade,ale Wy tam sklepow Macie he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elpiku !!!!!!! 25.08.04, 17:13 no prosze ty nawet w saczu byles a elpika niet! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 jestem, żyję, cała, zdrowa i steskniona za Wami 05.09.04, 13:29 okropnie. Aleks, ja nawet nie wiem czy tych sklepów dużo czy mało, bo ja tak naprawdę znam dwa na krzyż i starczy mi aż za dość. Nie należę do kategorii zwiedzaczy sklepowych, a i kolekcjonerem zakupowym też nie jestem tylko to, co muszę dla przeżycia i na tym koniec, a że niewiele potrzebuję, to znajomość tych dwóch na krzyż w zupełności mi starcza. Niestety jakoś nie chudnę choć na spotkanie grillowe chęci mi nie ubyło i chyba nie ubędzie a raczej przybywa ochoty i niestety wagi także ehehehe :-) Skąd mogłam wiedzieć, że to lato będzie takie łasuchowate? Złą porę roku na chudnięcie wybrałam - ot co! Mówią jednak, że co się odwlecze to nie uciecze więc pozostaje mi wierzyć, że tak i z tym będzie, tyle, że muszę się chyba jakoś odizolować od różnych jedzonkowych pokus, których teraz jakby na złość wokół pełna obfitość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jestem, żyję, cała, zdrowa i steskniona za Wa 06.09.04, 14:46 he he bardzo sie ciesze ,ze Jestes cala i zdrowa ,martwilem sie troszke ze to przez to nasze wspolzawodnictwo opadlas z sil,ale widze ze jest wszystko OK.poza tym ze ja troszke jednak spadlem z wagi,waze znacznie mniej i nie powiem ile hi hi .ostatnio tez zajadalem sie do woli,choc caly czas widzialem wage stojaca w lazience i to mnie troszke powstrzymywalo.w sobote kupilem rowerek treningowy i wlasnie go testuje ciesze sie ze mozemy z nowu klikac Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 widze ze bardzo powaznie podeszles do kondycji 07.09.04, 18:00 skoro i rowerek treningowy zakupiles. Moj stoi i kurzem się pokrywa bo ostatnio ani czasu ani sił nie mam czasu by pedałować, czy choćby jak normalny człowiek pomieszkać, bo niemal bezustannie w drodze jestem. Teraz też tu na forum zajrzałam niemal w biegu, bo za momencik znów musze wyjść i pilnować tego z czego żyję. Ot takie czasy i taka zwariowana ta moja praca co to gdyby doba miala 48 godzin to i na cale 48 umiałaby się rozrosnać. Rytm pracy wyznacza moj sposob zywienia, a skoro jedno nienormalne to i drugie tez takim skutkuje co niestety widać. Jak mnie głód dopada to zapycham sie śmieciami i śmietnik rośnie, niestety rośnie. A tak sobie obiecywałam utrate z tych zbędnych przynajmniej 10 kg. Może i z tym tez będzie tak jak w przysłowiu "co sie odwlecze to nie uciecze"? Oby, bo naprawdę zaczyna mi ten nadprogram naddatkowy przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: widze ze bardzo powaznie podeszles do kondycj 07.09.04, 20:53 tak Masz racje,postanowilem pozbyc sie kilku zbednych kilogramow i dzieki Tobie czesciowo juz sie ich pozbylem,ale dalej nad tym pracuje i efekty juz sa widoczne golym okiem ,jak zejde ponizej 90 to sie pochwale,teraz mi jeszcze troszke zostalo.nadrabiam rowerkiem ,co dzien od soboty czterdziesci minut jazdy,ale jest fajnie .Musisz ciezko pracowac skoro doba dla Ciebie to za malo. ja pracuje po 8 godz i mam dosc,ale byly czasy kiedy moglem pracowac na caly zegar,ale to bylo dawno Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Elpiku !!!!!!! 07.09.04, 21:00 Witajcie. Mogę też należeć do klubu walczących ze zbędnymi kilogramami? Ostatnio zawzięłam się, żadnych słodyczy, posiłki skromne, spacery długie i moja waga łazienkowa zaczęła powolutku to doceniać. Czy wytrwam? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 07.09.04, 21:15 wytrwasz ,tylko musisz te wage lazienkowa skontrolowac z inna,zeby nie miec takiej wpadki jak ja ,zchudlem okolo 4 kg,a potem na innej wadze wazylem tyle samo.szok ale juz jest lepiej.zapraszam do klubu,choc teraz musze znowu mniej jesc,ach ta waga jak ide do kuchni to ona stoi w przedpokoju i przypomina mi o diecie Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Elpiku !!!!!!! 07.09.04, 21:29 U mnie najbardziej miarodajne w udanym procesie chudnięcia jest odzyskiwanie utraconych ubrań, które chyba tylko z powodu niezrozumiałego procesu kurczenia przestały się na mnie dopinać. Gdy ubrania zaczynają odzyskiwać swoje właściwe rozmiary wiem, że moje wysiłki nie idą na marne. Czego i wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 08.09.04, 17:20 sam tez zauwazylem ,ze wiele ubran wisi na mnie jak na wieszaku,ale czuje sie lepiej,a sama swiadomosc ze sie troszeczke spadlo z wagi daje wiele zadowolenia. zatem chudnijmy !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Elpiku !!!!!!! 08.09.04, 18:08 No, u mnie to część ubrań wisi jeszcze na wieszaku, ale powoli zaczynam je odzyskiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 08.09.04, 18:35 wprawdzie to juz po sezonie ,ale ciuch to ciuch w przyszlym sezonie bedzie jak znalazl hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!! 08.09.04, 21:04 co sie z Wami dzisiaj dzieje ????? na dworze zimno,wiec powinniscie siedziec i klikac na forum ,a tu pustki Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dopiero teraz z Krynicy wróciłam i padam na nos :( 08.09.04, 22:01 ale jak widzisz nie mogłam sobie darować by tu nie zajrzeć. Maagosia - witaj w klubie odchudzaczy! Ciuszki też moga być motywacją jak widać :-) Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dopiero teraz z Krynicy wróciłam i padam na n 09.09.04, 17:18 co sie w Krynicy dzieje ,ze tak wszyscy tam zagladaja,moze snieg spadl ???? musze sie tam wybrac ,moze i ja tam cos nowego zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dopiero teraz z Krynicy wróciłam i padam na n 20.09.04, 20:05 Elpiku zagladnij od czasu do czasu,bo tutaj pustawo, z Toba zawsze razniej bedzie a gdzie inni ????? Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 ja tu jestem ale coś cichutko 20.09.04, 20:29 więc dię czytać;)miłego wieczorku:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ja tu jestem ale coś cichutko 20.09.04, 20:47 witaj pewnie konczysz Kod Leonarda,albo juz skonczylas,podobno wszystkie ksiazki u ludzi, wiec musi byc dobra. Masz racje dzisiaj wyjatkowo cichutko,gdyby nie Ty to musialbym sam na swoje posty odpowiadac i chyba tak zrobie Milego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks, gdzie inni? Nie wiem, ale wiem, że ja 22.09.04, 12:05 już na właściwym miejscu :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gdzie inni? Nie wiem, zostawiono forum 22.09.04, 19:18 musze Ci powiedziec,ze bardzo sie ciesze ze juz Jestes,troszke sie tutaj pusto zrobilo,malo wpisow,ale moze teraz wroci do normy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks, jak to mnie nie widać????????? JESTEM!!!!!! 01.10.04, 20:28 a Ty gdzie się zaszyłeś? Pająki w przedpokoju liczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks, jak to mnie nie widać????????? JESTEM! 01.10.04, 20:41 ja pajaka szanuje ,dla mnie jest on oswojonym zwierzeciem domowym i nic tego nie zmieni,faktem jest ze eoznie one wygladaja,ale mozna sie przyzwyczaic. Wy kobiety nie lubicie ich ,wiem bo moja zona tez je tepi ,w tym sensie ,ze jak spotka to lapie i kladzie na parapecie,ze moze wiatr zwieje,ale czesto wracaja. he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 o NIE! 01.10.04, 20:56 drugi wieczór z rzędu prowokujesz mnie do tego bym się zastanawiała czy kobietą jestem, czy może jednak coś ze mna nie jest w porządku ;-) Ja lubie pająki, wcale ich nie tępię a wręcz bronie przed kim mogę i przed mężczyznami z alergią pająkową też! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: o NIE! 01.10.04, 21:25 nie prowokuje Ciebie ,nigdy bym sobie na to nie pozwolil,ale troszke podokuczac Ci to bardzo lubie he he ,a te kosmate tez Lubisz ?????bywaja grozne hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 czy tylko pająki są kosmate? 01.10.04, 22:01 i czy tylko kosmate są groźne? Ja tam jakoś strachliwa nie jestem jeżeli o takie stworki chodzi. Owszem, jest coś czego się obawiam, boję nawet i to bardzo, ale to z całą pewnością nie są pająki. P.S. Dokuczaj, dokuczaj jak lubisz, bo Ty to nawet całkiem fajniusko robisz ehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś