jestemprzeciw 23.03.07, 20:05 PIS wara od prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naura To ładnie, że tak ślepo wierzysz. Ja wolę, żeby 23.03.07, 20:07 sprawę zbadała prokuratura. Ale, swoją drogą, takie ślepe narzędzie jak ty jest dla "wadzy" chyba bezcenne? Pogłaszcze cię ktoś za to, rzuci kostkę, czy ty tak - że tak powiem - bezinteresownie? wiem, wiem, żartowałam, towarzyszu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:09 Jest czysty? No wiesz, też wierzę ,że często bierze prysznic i jest czysty, pewnie nawet ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naura Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:10 marzeka1 napisała: > Jest czysty? No wiesz, też wierzę ,że często bierze prysznic i jest czysty, pew > nie nawet ładnie pachnie. Pod warunkiem, że z golenią nie przesadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:15 Całkiem czysty to on nie jest. Jakieś drogie prezenty to tak, ale nie przekręty na miliony i szwajcarskie konta. Moje myślenie jest proste - był 24h pod kontrolą Jolki. A baby tolerują takie drobiazgi, ale panicznie boją się więzienia. Dlatego myślę, że w tym sensie jest czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:15 haen1950 napisał: > Całkiem czysty to on nie jest. Jakieś drogie prezenty to tak, ale nie przekręty > na miliony i szwajcarskie konta. Hehehe, a ciekawe co ony w tyj Szwajcaryji tyle czasu siedzieli po przegranych wyborach ?... Na nartach jeździli ???... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:37 gniewko_syn_ryba napisał: > haen1950 napisał: > > > Całkiem czysty to on nie jest. Jakieś drogie prezenty to tak, ale nie prz > ekręty > > na miliony i szwajcarskie konta. O ile dobrze pamiętam, to rodzinę tam mają, bliską. > Hehehe, a ciekawe co ony w tyj Szwajcaryji tyle czasu siedzieli po przegranych > wyborach ?... Na nartach jeździli ???... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:10 A ja nie wierzę. Nie zmienia to faktu, że brzydzę się nim mniej niż Tuskiem czy Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
naura może jesteś z PR? Bo on tak ładnie śwagra 23.03.07, 20:11 meble reklamował :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Podejrzewasz, ze sie nie myje? nt 23.03.07, 20:15 Sądząć po ilości założonych przez jestemprzeciw wątków (chyba normę wyrabia!), pewnie ma na myśli nieskazitelną czystość moralną eksprezia. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: dałbyś głowę za niego ? 23.03.07, 20:19 Za żadnego polityka nie dałabym głowy.A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: dałbyś głowę za niego ? 23.03.07, 20:21 ja raczej tez. toteż i nie bronie w tym wypadku kwasniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:16 W niedzielę jadę na oględziny tej jego rezydencji w Jazgarzewie Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:20 artsg napisał: > W niedzielę jadę na oględziny tej jego rezydencji w Jazgarzewie Nie musisz jechać. Dzisiaj w Informacjach Polsatu pokazali- gó.. prawda. Nie ma żadnej nieruchomości, nie mówiąc o rezydencji. -------------------------------------------- Wywiad z premierem z dnia 08.03.2007 w "Rz". > Jarosław Kaczyński: - Siorski (...) powinien być nadal ministrem. A nie jest i przecież państwo nie wiecie tak naprawdę, dlaczego on odszedł. > "Rzepa": - Nie wiemy. > Jarosław Kaczyński: - No i się nie dowiecie. Są po prostu sprawy, o których nie wolno mówić. Ja wiem o różnych rzeczach, o których państwo nie wiecie, i odwrotnie. Nikt nie wie wszystkiego. > "Rzepa": - To "wiem, ale nie powiem" to dość często używana przez pana metoda objaśniania rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:48 dekaczyzacja napisała: > artsg napisał: > > > W niedzielę jadę na oględziny tej jego rezydencji w Jazgarzewie > > > Nie musisz jechać. Dzisiaj w Informacjach Polsatu pokazali- gó.. prawda. > Nie ma żadnej nieruchomości, nie mówiąc o rezydencji. W takim razie bedzie konfrontacja Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:19 jestemprzeciw napisał: > PIS wara od prezydenta -------------------------------------- prędzej spotkasz zakonnice w burdelu, niż "czystego" lewicowego polityka :))))))ooooOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:28 > prędzej spotkasz zakonnice w burdelu, niż "czystego" lewicowego polityka :))))) > )ooooOOOOOO Wierzę w każde Twoje słowo. Twoje doświadczenia z burdelu i z SLD w pełni uzasadniają moją wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:20 Lewica robi się strasznie wierząca:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:23 to się nazywa zaklinanie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Dawno mówiono, że marksizm jest świecką religią 23.03.07, 20:34 Neopozytywistyczni filozofowie już dość dawno twierdzili, że marksizm jest świecką religią. Wychodzi na to, że postkomunizm też. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski Lepsze to niz tepy pozytiwistyczny scjentyzm 23.03.07, 20:45 pozatym poglady neopyzytywistow sie nawzajem wykluczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: Lepsze to niz tepy pozytiwistyczny scjentyzm 23.03.07, 20:51 Może i lepsze (choć mam inne zdanie), ale państwa wyznaniowe to przeżytek. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Cóż... wiara czyni cuda... 23.03.07, 20:25 Może po prostu sprzedał Kossaka i miał na jakąś chatę?? :P Znana była miłość Kwaśniewskiego do biznesmenów różnej maści. Były pogłoski o jego przewałach za PRL jeszcze. Potem sprawa akcji Polisy. Reklama mebli Forte. Otaczanie się ludźmi pokroju Ungiera. Sporo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Cóż... wiara czyni cuda... 23.03.07, 20:30 elfhelm napisał: > Może po prostu sprzedał Kossaka i miał na jakąś chatę?? :P > > Znana była miłość Kwaśniewskiego do biznesmenów różnej maści. Były pogłoski o > jego przewałach za PRL jeszcze. Potem sprawa akcji Polisy. Reklama mebli Forte. > Otaczanie się ludźmi pokroju Ungiera. Sporo tego. Masz rację. Ale nadal sadzę, że na grube przewały mogące zaprowadzić do ciupy Jolka by mu nie pozwoliła. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Cóż... wiara czyni cuda... 23.03.07, 22:30 > Masz rację. Ale nadal sadzę, że na grube przewały mogące zaprowadzić do ciupy > Jolka by mu nie pozwoliła. Też mi się tak wydaje. Raczej wyglądało to tak, że Kwas zapraszał "biznes" do pałacu, robił sobie foty, dostawał w prezencie zegarki, Kossaki i wódki, a w zamian "biznes" powoływał się na swoje dobre kontakty z pałacem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars Wierzę ze Kwaśniewski klamie i jest brudny 23.03.07, 20:27 od kradzionej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Wierzę ze Kwaśniewski klamie i jest brudny 23.03.07, 20:33 Aleksander Kwaśniewski agent SB o kryptonimie "Alek" * 23 czerwca 1982 r. Aleksander Kwaśniewski został zarejestrowany przez Wydział XIV Departamentu B pod nr 72204 w kategorii zabezpieczenie. * 29 czerwca 1983 r. zmieniono kategorię rejestracji na TW pseudonim "Alek". * 3 grudnia 1983 r. przeniesiono rejestrację na stan Wydziału VII Departamentu III MSW. * 7 września 1989 r. dokonano wyrejestrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Wierzę ze Kwaśniewski klamie i jest brudny 23.03.07, 20:42 Aleksander Kwaśniewski agent SB o kryptonimie "Alek" współpracował z organami panstwa wstydu to nie przynosi > Odpowiedz Link Zgłoś
stoltzman2 Re: Wierzę ze Kwaśniewski klamie i jest brudny 23.03.07, 21:05 rzewuski1 napisał: > Aleksander Kwaśniewski agent SB o kryptonimie "Alek" > > współpracował z organami panstwa > wstydu to nie przynosi Dobre:-) A co powiesz na to?: "...sowiecki agent KGB kryptonim "Kat" W roku 1978 A. Kwaśniewski był już kierownikiem Wydziału Kultury ZG SZSP. Żeni się z Jolantą Konty - pochodzenia żydowskiego, córką płk. Kontego - oficera Informacji Wojskowej, podejrzanego o zbrodniczą działalność w wojsku w okresie stalinowskim. Przenosi się do Warszawy, gdzie poza kolejnością otrzymuje mieszkanie. Już nie stara się skończyć studiów na Uniwersytecie Gdańskim. Rezygnuje z pisania i obrony pracy magisterskiej. Niewątpliwą przyczyną tej decyzji jest skierowanie go przez KC PZPR na roczne studia do Moskwy (1979/1980), na wydział międzynarodowego dziennikarstwa w Państwowym Instytucie Stosunków Międzynarodowych przy MSZ, który kończy z sukcesem uzyskując dyplom Nr 1792 z dnia 20 czerwca 1980 r. (patrz powyzej) A. Kwaśniewski nie ujawnił tego faktu wówczas, kiedy zarzucono mu nie posiadanie dyplomu ukończenia Uniwersytetu Gdańskiego. Na wspomnianym dyplomie (patrz powyzej) uzyskuje następujące oceny: * historia Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego - celująco; * komunizm naukowy - celująco; * ateizm naukowy - celująco; * ekonomia polityczna - celująco; * stosunki międzynarodowe - dobry; * ekonomia radziecka - celująco; * prawo radzieckie - celująco; * logika - dobry; * podstawy dziennikarstwa - dostateczny;" koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Wierzę ze Kwaśniewski klamie i jest brudny 23.03.07, 20:45 Mówiłem Ci Pałubicki przestań się wygłupiać. Raz już dałeś plamę i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:45 Uczciwy Kwaśniewski, uczciwa SLD, hahahaha. A cóż oni robili przez te lata, gdy jak ślepej kurze ziarno trafiła się gratka, że "ciemny lud" ich wybrał NA DWIE KADENCJE licząc na socjalistyczny parasol ochronny nad nierobami i nieudacznikami po PRL? Już "okrągły stół" dał im mozliwość bezkarnego wykorzystywania swoich układów, układzików i powiązań (prawie mafijnych) na tyle, że sucha stopą udało się przejść od komuny do kapitalizmu tzn. przejąć odpowiednio wysokie stołki, prezesury w spółkach, bankach i.t.d. Załapali się na dobre miejsca startowe do dalszych działań: zdobycia kasy i kapitału. Przeistoczenia z sekretarzy PZPRa w bYznesmenów. A "ciemny lud" ułatwił okopanie się na pozycjach, lokaty kapitału i teraz.....mogą nam wszystkim rzec: a kuku! Najbardziej tragiczne jest to, że PiSdusie głosno wrzeszczą: łapaj złodzieja, a nawet jak go złapią, to nie potrafią udowodnić złodziejstwa i przeprowadzić normalnego, zgodnego z prawem procesu sądowego. Bo PiSdusie to "cienkie Bolki", zbyt cienkie i zbyt głupie. Media huczą od coraz to nowych afer, a czy kogoś skazano? Udowodniono mu winę? Pomijam tu złapanego "na gorącym" pijanego rowerzystę. Niestety, moi drodzy, mamy laików przy władzy i oprócz igrzysk niczego dobrego nie spodziewajmy się, choć i te igrzyska...o kant d* potłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Stolzman i jego gwardia razem z Bolkiem... 23.03.07, 20:47 powinni dostac dozywocie, albo tak jak w US czyli 363 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 20:56 Widzisz, jaki ten los jest okrutny. Gdybyś się urodził sto lat temu, to u naszego rodaka Felka Dzierżyńskiego zrobiłbyś karierę. Jemu też nie potrzebne było udowadnianiu komukolwiek, czegokolwiek. Wystarczyło że czyjaś morda towarzyszowi czekiście się nie podobała, aby zgnił w łagrze. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:08 1. primo - jestem kobita 2. primo - gdybyś zgrzeszył rozumieniem słowa pisanego, to nie spłodziłbys tej bzdury. Nijak się ma do mojego postu. PiSduś? Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:09 www.polonica.net/kwasniewski_stoltzman.htm Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Powrot Kwasniewskiego 23.03.07, 21:00 powrot Kwasniewskiego bedzie rownie tryumfalny jak wyjscie z puszczy Cimoszewicza, ale miejmy nadzieje ze rownie krotkotrwaly Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Powrot Kwasniewskiego 23.03.07, 21:06 > powrot Kwasniewskiego bedzie rownie tryumfalny jak wyjscie z puszczy > Cimoszewicza, ale miejmy nadzieje ze rownie krotkotrwaly Czyjąż to mamusią jest nadzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
mirage72 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:01 Ciekawe kogo mial na mysli Kwas mowiac ze Oleksy obrazil kotki, pieski i swinki morskie komuchow. Cos mi sie wydaje, ze tu na forum jest ich pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
stoltzman2 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:09 Tak tak, a Kopernik byla kobieta... www.youtube.com/watch?v=GoZIO9qu1Fk www.youtube.com/watch?v=p_FYPUcaUvE&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=0CbBz4aXW9o&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=2Z3k_UC3chs&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=MbSsrxEQRes&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=qWoMhk2G3U8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws A ja nie wiem. 23.03.07, 21:11 Zupełnie czysty to on IMHO nie jest, tego jestem raczej pewien. Pytanie tylko czy na sumieniu ma grzeszki czy grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Jak go malzonka wyszoruje, to jest czysty. 23.03.07, 21:13 Olek mial sklonnosci do lepkich raczek juz w okresie schylkowym PRL-u, kiedy to byl czolowym "sportowcem". Potem juz tylko rozwijal idee politycznego kapitalizmu. Chwala Ziutkowi za slowa prawdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:13 Wierzę mu z jednego powodu.Kwas nie jest idiotą,a po próbach przesłuchania go przez sejmową komisję,wszystkie kwity ma na 100% w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
stoltzman2 Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:22 alistair-p napisał: > Wierzę mu z jednego powodu.Kwas nie jest idiotą,a po próbach przesłuchania go > przez sejmową komisję,wszystkie kwity ma na 100% w porzadku. Aha, i to Ci wystarczy??? Porzadek w jego papierach? Jasne, kwas nie jest idiota, leb do przekretow to on ma:-) Tylko zastanow sie, czy Ty nim nie jestes, naiwniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 21:41 stoltzman2 napisał: > alistair-p napisał: > > > Wierzę mu z jednego powodu.Kwas nie jest idiotą,a po próbach przesłuchani > a go > > przez sejmową komisję,wszystkie kwity ma na 100% w porzadku. > > Aha, i to Ci wystarczy??? Porzadek w jego papierach? Jasne, kwas nie jest > idiota, leb do przekretow to on ma:-) Tylko zastanow sie, czy Ty nim nie jestes > , > naiwniaku. ******************************** Pisze o stanie prawnym.Moralna ocena tego facia to cos zupełnie innego.Dotyczy to również rządzących,co zrobili by sie tym zająć? Teraz płacz nad rozlanym mlekiem i polowanie na czarownice.Gdzie jest ta Polska Prawa i Sprawiedliwości?Do tego solidarna. Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: Wierzę Kwaśniewskiemu ,że jest czysty 23.03.07, 22:03 jest tu i teraz i taka sitwa ma "tam" gdzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: Po jednym LFO w każdym województwie. 23.03.07, 21:32 Czekamy na powrót ikony mediów, czekamy na darczyńcę LFO, jeszcze do dna daleko. Alek zrób tą przyjemność i puść w skarpetkach tych antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś