Dodaj do ulubionych

Czy Wałęsa i Kwaśniewski zjednoczą siły

26.03.07, 08:28
przeciwko Kartoflowi?? Czy byli prezydenci uratują Polskę przed daalszą
komromitacją na arenie międzynarodowej??

Krucjata dwóch byłych wybranych demokratycznie Prezydentów przeciwko
niszczycielskim, łamiącym demokrację bliźniakom, nienawidzącym obywateli
własnego kraju. Ramię w ramię. Chociaż kiedyś byli zaciekłymi wrogami
postanowili zapomnieć o dawnych urazach i wspólnie zapobiec katastrofie
potocznie zwanej IV RP.

Prawda, ze piękna wizja?:-))
Obserwuj wątek
    • goldenwomen Re: Czy Wałęsa i Kwaśniewski zjednoczą siły 26.03.07, 08:39
      Czy Aleksander Kwaśniewski powinien wrócić do polityki?

Tak 50%

Nie 47%

Nie mam zdania 3%

to sondaż na www.wp.pl

uratuja Polskę??? obaj ww umaczani i myslisz ze mozna im wierzyc?
      ale zapewne znajda sie tacy ktorzy przy nich bedą robic swoje interesy
      • bio.mum Znasz jakiegoś nieumoczonego polityka?:-) 26.03.07, 08:44
        goldenwomen napisała:

Kręcenie lodów we własnym kraju to nie to samo co kompromitacja na arenie
        międzynarodowej i w konsekwencji wykopanie nas z Unii Europejskiej.
        • goldenwomen Re: Znasz jakiegoś nieumoczonego polityka?:-) 26.03.07, 08:48
          ja takiego nie znam!!!!!!!!!! daje tylko do zrozumienia ze nie bede glosowac na
          tych UMOCZONYCH ba! nie bede chodzic na wybory i wybierac ZAWSZE mniejsze zło a
          nie najlepszych z najlepszych
          • bio.mum Dlatego mam zamiar głosować na Partię Kobiet:-)nt 26.03.07, 09:02

• goldenwomen Re: Dlatego mam zamiar głosować na Partię Kobiet: 26.03.07, 09:33
              he he he :)))))))))))
              • bio.mum Rozumiem, ze to śmiech 26.03.07, 09:59
                wyrażający aprobatę:-)))
                • goldenwomen Re: Rozumiem, ze to śmiech 26.03.07, 10:04
                  jak najbardziej tylko skad sie dowiem ze słowa dotrzymałes?
                  • bio.mum Re: Rozumiem, ze to śmiech 26.03.07, 10:08
                    goldenwomen napisała:

> jak najbardziej tylko skad sie dowiem ze słowa dotrzymałes?

Przeslę ci na priv swoje zdjęcie z kartą do głosowania prosto z lokalu
                    wyborczego:-))))
                    • goldenwomen Re: Rozumiem, ze to śmiech 26.03.07, 10:34
                      trzyman za słowo! tylko na zdjeciu bedzie wyrazna data wyborów ok?wybacz ale w
                      dobie podsluchow i ja nie chce byc oszukana chociaz i tu pole do popisu jest
                      przeogromne :))))))))))))))
                      • bio.mum jesteśmy umówione za dwa i pół roku;-))) 26.03.07, 15:15
    • 1normalnyczlowiek Na pewno tak - RAZEM ale osobno :)) 26.03.07, 10:31
      bio.mum napisała: Czy Wałęsa i Kwaśniewski zjednoczą siły przeciwko Kartoflowi??
      ---> Oaj tak samo się osmieszyli, więc obaj mają wspólny w tym interes.
      Najchętniej powiedziałbym, że oni obaj sami są "takimi wielkimi interesami" :)))
    • kikoo1 Re: Czy Wałęsa i Kwaśniewski zjednoczą siły 26.03.07, 10:50
      Byli prezydenci już Polskę ratowali z wiadomym skutkiem i może by
      już starczyło!!!
      • bio.mum Re: Czy Wałęsa i Kwaśniewski zjednoczą siły 26.03.07, 12:09
        kikoo1 napisała:

> Byli prezydenci już Polskę ratowali z wiadomym skutkiem i może by
        > już starczyło!!!

jetseś niezniszczalna. Zaczynam cię podziwiać:DDDD
    • douglasmclloyd Watpie, Kaczory trzymaja z Kwasem nt 26.03.07, 15:59
      • bio.mum Trzymają z Kwasem? 26.03.07, 17:15
        Przeciwko komu? Bo tylko w tym wypadku jestem gotowa w to uwierzyć.
        • douglasmclloyd Re: Trzymają z Kwasem? 26.03.07, 17:27
          bio.mum napisała:

> Przeciwko komu? Bo tylko w tym wypadku jestem gotowa w to uwierzyć.

Trzymali z Kwasem przeciwko Walesie. Wspierali lewa noge, budowali III RP.
          • bio.mum Zachowujesz się, jakbyś trzy ostatnie dni 26.03.07, 17:36
            douglasmclloyd napisał:

> bio.mum napisała:
            >
            > > Przeciwko komu? Bo tylko w tym wypadku jestem gotowa w to uwierzyć.
            >
            > Trzymali z Kwasem przeciwko Walesie. Wspierali lewa noge, budowali III RP.
            >
            przespał:-))
    • silesius.monachijski001 Cha, cha, cha!!! Zlodziej Kwach z agentem Bolkiem! 26.03.07, 17:06
      Naprawde dobrana para; "odnowa moralna" bylaby murowana

bio.mum napisała:

> przeciwko Kartoflowi?? Czy byli prezydenci uratują Polskę przed daalszą
      > komromitacją na arenie międzynarodowej??
      >
      > Krucjata dwóch byłych wybranych demokratycznie Prezydentów przeciwko
      > niszczycielskim, łamiącym demokrację bliźniakom, nienawidzącym obywateli
      > własnego kraju. Ramię w ramię. Chociaż kiedyś byli zaciekłymi wrogami
      > postanowili zapomnieć o dawnych urazach i wspólnie zapobiec katastrofie
      > potocznie zwanej IV RP.
      >
      > Prawda, ze piękna wizja?:-))
      • douglasmclloyd Kaczory poparly Kwacha, hahahaha nt 26.03.07, 17:07
      • bio.mum silesius.monachijski007 na tropie agentów:DD 26.03.07, 17:13
        Wolisz werbować czy tropić? Co jest bardziej podniecające?
        • silesius.monachijski001 Re: silesius.monachijski007 na tropie agentów:DD 26.03.07, 17:24
          Najbardziej podniecajaca jestes oczywiscie Ty, bio.mum, i ten Twoj "topic"

bio.mum napisała:

> Wolisz werbować czy tropić? Co jest bardziej podniecające?
          • bio.mum Re: silesius.monachijski007 na tropie agentów:DD 26.03.07, 17:34
            silesius.monachijski001 napisał:

> Najbardziej podniecajaca jestes oczywiscie Ty, bio.mum, i ten Twoj "topic"
            >
            Dziękuję. A widzisz? Potrafisz być miły jak chcesz:-))))
            • silesius.monachijski001 Re: silesius.monachijski007 na tropie agentów:DD 26.03.07, 17:51
              chciec to moc; a ja jeszcze "mogie"; i z coraz wiekszym humorem podchodze do
              zycia, i tzw. problemow wielkiej polityki, w szczegolnosci wtedy, kiedy laze
              ostatnio od jednego profesora okulistyki do drugiego, slyszac za kazdym razem
              te sama diagnoze: "morbus best"; a najlepsze jest to, ze jeden z nich twierdzi,
              ze moze podjac sie leczenia, ktore przyniesie poprawe ("tylko" 12 tys. Euro za
              pierwsza serie terapii), zas drugi wyzywa go od "szarlatanow", i twierdzi, ze
              na razie medycyna jest na etapie sukcesow w diagnostyce i braku mozliwosci
              terapii. Nad tym stoi prywatna niemiecka kasa chorych (bardzo droga) - tak,
              tak, a Wy klniecie na Relige - uwazajac, ze nie pokryje kosztow terapii,
              bo "brak naukowo udowodnionych prognoz sukcesu"; slowem: wielki cyrk; wiec oc
              mi tam homosiowy i nakrecany zwiazek Kwacha z Bolkiem: a niech wiaza i
              rozwiazuja, obsciskuja i na siebie pluja; grunt, zeby byl chleb i igrzyska;
              plebs zawsze potrzebuje uciechy i pociechy; a tak po prawdzie - poza wszelkimi
              uprawnionymi i uzasadnionymi animozjami - jestes bio.mum jedna z najciekawszych
              postaci na tym forum; gdybys tylko czasami mogla powstrzymywac niepotrzebne
              bluzgi, to juz bylby ideal;
              pozdrawiam - Sil

bio.mum napisała:

> silesius.monachijski001 napisał:
              >
              > > Najbardziej podniecajaca jestes oczywiscie Ty, bio.mum, i ten Twoj "topic
              > "
              > >
              > Dziękuję. A widzisz? Potrafisz być miły jak chcesz:-))))
              • bio.mum Re: silesius.monachijski007 na tropie agentów:DD 26.03.07, 18:06

a tak po prawdzie - poza wszelkimi
                > uprawnionymi i uzasadnionymi animozjami - jestes bio.mum jedna z
                najciekawszych
                >
                > postaci na tym forum; gdybys tylko czasami mogla powstrzymywac niepotrzebne
                > bluzgi, to juz bylby ideal;

Walczę z tym Sil, chociaż niektóre trolle wyjątkowo mnie wkurzają:-)) Tak wiem,
                niepotrzebnie, szkoda mojego zdrowia::-))))

> pozdrawiam - Sil

Zdrowia Sil. Fizycznego i psychicznego.

Wiesz, że lumbago życzę tylko Kaczyńskim i Giertychom:-))) Jesteś poza
                zasięgiem moich czarów:-)))
                • silesius.monachijski001 Re: silesius.monachijski007 na tropie agentów:DD 26.03.07, 22:16
                  mowiac o trollach zapomnialas wspomniec moja "skromna" osobe; ale juz od
                  dluzszego czasu z tym skonczylem; poza tym: nie jestem "wyznawca" Kaczynskich -
                  zadne to dla mnie "bogi", ale chcialbym, zeby ktos wreszcie dorwal sie do tylka
                  tym wszystkim Kwachom, Bolkom i resczie ferajny. Nie z zadzy zemsty: ja i tak
                  mam takie karly w gleboki powazaniu: ale nie poczuja, ze zycie miewa rozne
                  barwy; tak jak musialo to poczuc wiele milionow bezrobotnych i spauperyzowanych
                  ludzi "Solidarnosci", ktorzy w przeciwienstwie do Bolka (ze wogole nie wspomne
                  komucha Kwacha) musieli "zasmakowac" (po wielekroc) nedzy w III RP; to dla nich
                  walcze na tym forum, a nie dla tych wypacynkowanych blaznow, z ich
                  obszminkowana "krolowa" Jolka na czele;

Uklony bio.mum

bio.mum napisała:

> silesius.monachijski001 napisał:
                  >
                  > a tak po prawdzie - poza wszelkimi
                  > > uprawnionymi i uzasadnionymi animozjami - jestes bio.mum jedna z
                  > najciekawszych
                  > >
                  > > postaci na tym forum; gdybys tylko czasami mogla powstrzymywac niepotrzeb
                  > ne
                  > > bluzgi, to juz bylby ideal;
                  >
                  > Walczę z tym Sil, chociaż niektóre trolle wyjątkowo mnie wkurzają:-)) Tak
                  wiem,
                  >
                  > niepotrzebnie, szkoda mojego zdrowia::-))))
                  >
                  >
                  > > pozdrawiam - Sil
                  >
                  > Zdrowia Sil. Fizycznego i psychicznego.
                  >
                  > Wiesz, że lumbago życzę tylko Kaczyńskim i Giertychom:-))) Jesteś poza
                  > zasięgiem moich czarów:-)))
                  • bio.mum Re: silesius.monachijski007 na tropie agentów:DD 26.03.07, 22:30

> mowiac o trollach zapomnialas wspomniec moja "skromna" osobe; ale juz od
                    > dluzszego czasu z tym skonczylem; poza tym: nie jestem "wyznawca"
                    Kaczynskich -
                    >
                    > zadne to dla mnie "bogi", ale chcialbym, zeby ktos wreszcie dorwal sie do
                    tylka
                    >
                    > tym wszystkim Kwachom, Bolkom i resczie ferajny. Nie z zadzy zemsty: ja i tak
                    > mam takie karly w gleboki powazaniu: ale nie poczuja, ze zycie miewa rozne
                    > barwy; tak jak musialo to poczuc wiele milionow bezrobotnych i
                    spauperyzowanych
                    >
                    > ludzi "Solidarnosci", ktorzy w przeciwienstwie do Bolka (ze wogole nie
                    wspomne
                    > komucha Kwacha) musieli "zasmakowac" (po wielekroc) nedzy w III RP; to dla
                    nich
                    >
                    > walcze na tym forum, a nie dla tych wypacynkowanych blaznow, z ich
                    > obszminkowana "krolowa" Jolka na czele;
                    >
                    > Uklony bio.mum

Napisałabym, ze jesteś wyjątkowo wyciszony, gdybym nie miała wrażenia, że się
                    własnie rozkręcasz.
      • hejnalista Kwach z Bolkiem ??? 26.03.07, 20:13
        to surrealistyczne zestawienie dowodzi tragedii naszego kraju i narodu.
        Oto do czego doprowadziła wizja IV RP.
        I nie będzie wyboru - obojętnie: PO, LiD, czy 2 nowe partie - byle zwrot z tych
        "Nowych, kaczych dróg"
        • bio.mum Re: Kwach z Bolkiem ??? 26.03.07, 21:01
          hejnalista napisał:

> to surrealistyczne zestawienie dowodzi tragedii naszego kraju i narodu.

>Świetny komentarz. Pozdrawiam.
          • bio.mum Oczywiście pod warunkiem, że cofniesz Bolka:-) nt 26.03.07, 21:01

• hejnalista Re: Oczywiście pod warunkiem, że cofniesz Bolka:- 27.03.07, 01:00
              odszczekuję Bolka
              nigdy tak o nim _ Wałęsie - nie myślałem
              zacytowałem tylko wygładzony tytuł z najbardziej oślizgłego - z silesiusa

a swoją drogą, to obalenie "komunizmu" w PRL było najtańszą "dla zachodu"
              rewolucją w historii świata - i wszyscy zgodzili się na Wałęsę.
              • bio.mum :-)))))ciekawe czy jesteś nowy czy skądś cię znam 27.03.07, 06:52
                hejnalista napisał:

> odszczekuję Bolka
                > nigdy tak o nim _ Wałęsie - nie myślałem

:-)))
    • t-800 Tusk sam ich załatwi.Wałęsa z Preziem niepotrzebni 26.03.07, 22:31
      <lol2>
      • bio.mum Skoro tak mówisz... 26.03.07, 22:33
        t-800 napisał:

> <lol2>

wiesz, ze zawsze traktowałam cię jak wyrocznię:D
      • kkiko1 Kwach z Bolkiem? 26.03.07, 22:38
        Obaj są już raczej po karierze, tylko bio mogła coś takiego wykombinować,
        biedaczka...................................
        • bio.mum Re: "obaj są po karierze" ??:DDDDD 26.03.07, 22:41
          kkiko1 napisała:

> Obaj są już raczej po karierze, tylko bio mogła coś takiego wykombinować,
          > biedaczka...................................

Coraz bardziej mnie wzruszasz Kikuś:-))) Juszcze kilka takich złotych myśli i
          zapragnę się tobą zaopiekowac:DDD
          • kikoo1 Re: "obaj są po karierze" ??:DDDDD 26.03.07, 22:53
            help yourself -hi hi hi....
    • frank_drebin Zjednoczą siły poprzez podanie nogi Walesy "magi- 26.03.07, 22:36
      strowi" ???? ;)
      • kkiko1 Re: Zjednoczą siły poprzez podanie nogi Walesy "m 26.03.07, 22:39
        Ha haaaa ha - już widzę odpowiednią okładkę "Wprost".....
      • bio.mum Cześć Franek!! 26.03.07, 22:42
        frank_drebin napisał:

> strowi" ???? ;)

Przepraszam, że nazwałam t-800 wyrocznią!! Ty nią oczywiście jesteś!!! T-800
        tylko wtedy, kiedy ciebie nie ma w pobliżu:-))))
        • frank_drebin Re: Cześć Franek!! 26.03.07, 22:47
          Zadalem tylko pytanie techniczne. Pamietajac slynna ich "milosc" poprzez
          podanie nogi obu bylych preziow ;)
          bio.mum napisała:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > strowi" ???? ;)
          >
          > Przepraszam, że nazwałam t-800 wyrocznią!! Ty nią oczywiście jesteś!!! T-800
          > tylko wtedy, kiedy ciebie nie ma w pobliżu:-))))
          • bio.mum Re: Cześć Franek!! 26.03.07, 22:53
            frank_drebin napisał:

> Zadalem tylko pytanie techniczne. Pamietajac slynna ich "milosc" poprzez
            > podanie nogi obu bylych preziow ;)

Oj Franuś, Franuś. Dlatego właśnie założyłam ten wątek. To co przez 20 lat było
            nierealne, nagle stało się jak najbardziej realne. Ani Fidel Castro, ani Putin,
            ani Talibowie - największym zagrożeniem dla Polski okazały się zakompleksione
            bliźniaki z żoliborza.
            • frank_drebin Re: Cześć Franek!! 26.03.07, 22:58
              Na koniec dnia sie uhahalem :))))))) Filet Castro kiedys stanowil realne
              zagrozenie ????? :)))) Czym mial zaatakowac ???? Brakiem cygar, czy zatrutymi
              bananami ??? ;) No Gomulke i Gierka za odchylenie prawicowo nacjonalistyczne i
              mogl ukarac brakiem pomaranczy na swieta Bozego Narodzenia ;) Fakt i tak zawsze
              za pozno przyplywaly - moze liczyl na zamieszki ? :)
              bio.mum napisała:
              "Ani Fidel Castro,"
              • bio.mum Re: Cześć Franek!! 26.03.07, 23:03
                frank_drebin napisał:

> Na koniec dnia sie uhahalem :))))))) Filet Castro kiedys stanowil realne
                > zagrozenie ????? :)))) Czym mial zaatakowac ???? Brakiem cygar, czy zatrutymi
                > bananami ??? ;) No Gomulke i Gierka za odchylenie prawicowo nacjonalistyczne
                i
                > mogl ukarac brakiem pomaranczy na swieta Bozego Narodzenia ;) Fakt i tak
                zawsze
                >
                > za pozno przyplywaly - moze liczyl na zamieszki ? :)

> bio.mum napisała:
                > "Ani Fidel Castro,"
                >

Fidel Castro Ameryce. A wiadomo, ze wrogowie Ameryki są naszymi wrogami. Poza
                tym skoro w Polsce nie ma prawdziwych komuchów, a największa śwatową zarazą
                jest komunizm, postanowiłam wyróżnić Fidela!:-)))
                • frank_drebin Re: Cześć Franek!! 26.03.07, 23:09
                  Sorki, ze nie zrozumialem osiemnastego dna w Twoim dziewietnastym poscie
                  (liczby sa oczywiscie wziete z czapy) Na drugi raz rozwaze nawet mozliwosc
                  najazdu marsjan a moze marksjan ????) No i wezme pod uwage mozliwosc zagrozenia
                  ze strony bojownikow o wolnosc orzeszkow ziemnych z Gabonu po dzisiejszym
                  tekscie Kaczora tez nas maja na oku ;)
                  • bio.mum Re: Cześć Franek!! 26.03.07, 23:16
                    frank_drebin napisał:

> Sorki, ze nie zrozumialem osiemnastego dna w Twoim dziewietnastym poscie
                    > (liczby sa oczywiscie wziete z czapy) Na drugi raz rozwaze nawet mozliwosc
                    > najazdu marsjan a moze marksjan ????) No i wezme pod uwage mozliwosc
                    zagrozenia
                    >
                    > ze strony bojownikow o wolnosc orzeszkow ziemnych z Gabonu po dzisiejszym
                    > tekscie Kaczora tez nas maja na oku ;)
                    >

Liczyłam, ze wyśmiejesz pomysł, ze Fidel kiedykolwiek realnie zagrażał Ameryce,
                    i już miałam przygotowaną odpowiedź:D Ale w związku z tym, że postanowiłeś nie
                    doszukiwac się w tym drugiego dna moja wyrafinowana riposta się zmarnowała:-(
                    Przyjmijmy, ze dzisiaj jest remis, no dobra, z lekkim wskazaniem na ciebie,
                    żebyś nie płakał:-)))))
                    • silesius.monachijski001 No to remis! Ze wskazaniem Franka 26.03.07, 23:31
                      (i zgodnie z zyczeniem bio.mum); wlasnie przeczytalem Wasza wymiane "pogladow",
                      i nawet - o dziwo - mi sie spodobalo; wazne jest, ze - suma summarum - prawica
                      gora;

bio.mum napisała:

> frank_drebin napisał:
                      >
                      > > Sorki, ze nie zrozumialem osiemnastego dna w Twoim dziewietnastym poscie
                      > > (liczby sa oczywiscie wziete z czapy) Na drugi raz rozwaze nawet mozliwos
                      > c
                      > > najazdu marsjan a moze marksjan ????) No i wezme pod uwage mozliwosc
                      > zagrozenia
                      > >
                      > > ze strony bojownikow o wolnosc orzeszkow ziemnych z Gabonu po dzisiejszym
                      >
                      > > tekscie Kaczora tez nas maja na oku ;)
                      > >
                      >
                      > Liczyłam, ze wyśmiejesz pomysł, ze Fidel kiedykolwiek realnie zagrażał
                      Ameryce,
                      >
                      > i już miałam przygotowaną odpowiedź:D Ale w związku z tym, że postanowiłeś
                      nie
                      > doszukiwac się w tym drugiego dna moja wyrafinowana riposta się zmarnowała:-(
                      > Przyjmijmy, ze dzisiaj jest remis, no dobra, z lekkim wskazaniem na ciebie,
                      > żebyś nie płakał:-)))))
                      • bio.mum Re: No to remis! Ze wskazaniem Franka 26.03.07, 23:39

> (i zgodnie z zyczeniem bio.mum); wlasnie przeczytalem Wasza
                        wymiane "pogladow",
                        >
                        > i nawet - o dziwo - mi sie spodobalo; wazne jest, ze - suma summarum -
                        prawica
                        > gora;

Nie obrażaj Franka!! Franek to nie jest jakaś głupia polska prawica. Franek
                        jest bardziej prawicowy niż sam Bush, Frank Drebin i Jaś Fasola:DDDD
                        • silesius.monachijski001 Re: No to remis! Ze wskazaniem Franka 27.03.07, 00:06
                          To Twoje, bio.mum, mniemanie. Dla mnie - np. - wiekszsc "damskiej lewizny" na
                          forum, typu mietowe_loczki czy ave.duce, to poziom urbanowego scieku (a i wiele
                          innych "zacnych" postaci moznaby znalezc); wiec po coz te inwektywy? zeby giwi
                          obudzila sie z postalkoholowej traumy? a jezeli znow na osla lawke wysle?
                          • dziad_na_baby poziom urbanowego scieku ? 27.03.07, 00:49
                            Trzym się płota, Ślązak. Nie zasługujesz na słowo dópek.
                            I kto z nas trojga cham?, Urbana w to wliczam.
    • surykatka333 Re: Czy Wałęsa i Kwaśniewski zjednoczą siły 26.03.07, 23:13
      chyba w pierdzeniu po goleniu.
      • kikoo1 Re: Czy Wałęsa i Kwaśniewski zjednoczą siły 26.03.07, 23:23
        o, ja!:)))))
    • bio.mum Giwi!!! chcesz, zeby ci kropka 27.03.07, 23:47

potraciła z premii???

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=59803514
    • bio.mum halo?? pisiorki??? 28.03.07, 00:04
      jak tam??;-0))
      co ostatniom widzieliscie, co was zachwyciło???
    • bio.mum Sil????? 28.03.07, 00:24

• silesius.monachijski001 Re: Sil????? 28.03.07, 07:17
        Witam Cie bio.mum (i zaraz znikam do pracy); ostatnio jakies takie "nudy na
        pudy"; nic ciekawego sie w polityce nie dzieje (no moze poza tym lewackim
        cyrkiem w SLD, i wzajemnym podgryzaniem sie przez Kwacha, Olina i reszte
        ferajny)
        .
        Zycze Ci milego dnia
        • bio.mum Re: Sil????? 28.03.07, 07:22

> Witam Cie bio.mum (i zaraz znikam do pracy); ostatnio jakies takie "nudy na
          > pudy"; nic ciekawego sie w polityce nie dzieje (no moze poza tym lewackim
          > cyrkiem w SLD, i wzajemnym podgryzaniem sie przez Kwacha, Olina i reszte
          > ferajny)
          > .
          > Zycze Ci milego dnia

nawzajem:-)) Nic sie nie dzieje, bo przestałes się z nimi spotykac i ich
          podpuszczać:-)))z nimi tzn z politykami:-)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka