polska.europa.swiat 31.03.07, 08:20 Do tego czasu spotykał się z funkcjonariuszami bezpieki 76 razy i przekazał 70 informacji mających wartość operacyjną. Kanalia. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=38040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Damięcki 31.03.07, 08:22 niestety takich jak on było wielu jak w tym kraju ma byc dobrze gdzie takich jak on sa miliony Odpowiedz Link Zgłoś
crazzy_b Re: Damięcki 31.03.07, 08:42 rzewuski1 napisał: > niestety takich jak on było wielu > jak w tym kraju ma byc dobrze gdzie takich jak on sa miliony Miliony kanalii? Obecnie rządzi PiS,Samoobrona i LPR i nie jest dobrze w naszej ojczyźnie.Sugestia o zaliczeniu ich w poczet tych milionów jest uzasadniona? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Damięcki 31.03.07, 08:46 Miliony kanalii? Obecnie rządzi PiS,Samoobrona i LPR i nie jest dobrze w naszej > ojczyźnie.Sugestia o zaliczeniu ich w poczet tych milionów jest uzasadniona? miliony ludzi wspierało ten rezim antypolski tego zapomniec nie wolno i tym ludzion nalezy pokazac ze czynili zle nalezy ich napietnowac by w przyszłosci takich rzeczy nie robili > Odpowiedz Link Zgłoś
crazzy_b Re: Damięcki 31.03.07, 09:00 rzewuski1 napisał: > miliony ludzi wspierało ten rezim antypolski > tego zapomniec nie wolno > i tym ludzion nalezy pokazac ze czynili zle > nalezy ich napietnowac by w przyszłosci takich rzeczy nie robili Obecnie ponoć miliony popierają PiS,LPR i Samoobronę.Jeśli inne miliony zaczynają wyrażać swoje niezadowolenie z ich rządów i drogi którą obrali to które to miliony należy obecnie napiętnować aby w przyszłości takich rzeczy nie robili ? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Damięcki i tzw. środowisko 31.03.07, 08:23 Tzw. środowisko bagatelizuje sprawę. Ale takie to i środowisko..... Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: Damięcki i tzw. środowisko 31.03.07, 08:39 I znowu ten sam proces: 1) Nie miałem nic wspólnego z SB, absolutnie! To jakiś ponury żart! 2) Dobra, podpisałem może jeden papier czy dwa bo chciałem dostać paszport, ale nic więcej. Na tym się zakończyło. 3) SB wyprodukowało fałszywki! 4) No dobrze, owszem, złożyłem kilka raportów, ale były one zupełnie nieszkodliwe - nikomu nie zrobiłem krzywdy, możecie mi wierzyć. itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: obrona typu piwowskiego 31.03.07, 08:44 a mnie to przypomina pana Mareczka raczej............. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Damięcki 31.03.07, 08:45 Mali zawistni ludzie, Holoubek olał a pisdzielce nie potrafią? Kanale pisdzielcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Damięcki i Holoubek 31.03.07, 08:56 Zazdrościmy im urody, pani kanalio jolu-izo! To dla pani za trudne...... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista A mi to zwisa. 31.03.07, 09:59 Naród donosił, donosi i będzie donosi. Zawsze w populacji jakieś pisdzielce się znajdą. Dlaczego mam potępiać donosicieli z czasów 1960-1990, a nagradzać donosicieli z lat 1990-2007 (IPN)? Ujawnić archiwa, a przy okazji wymienić współczesnych donosicieli z urzędów skarbowych i nazwiska "badaczy" z ipnów. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot polska.europa.swiat 31.03.07, 10:01 Napisał 576 postów opluwających innych ludzi. Szuja Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 fajnie 31.03.07, 10:08 teraz można pałać świętym oburzeniem na donosicieli. Kiedyś siedziało sie cichuteńko jak mysz pod miotłą. Przeważnie kościelna... Ta mysz była. Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: fajnie 31.03.07, 10:13 Dzieki tysiacom , ktorzy siedzieli w kazamatach PRL-u przez takich jak kanalii i szujow damieckich , dzis mozesz wypisywac bzdury. Np. Kard. Wyszynski nie siedzial cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot polska.europa.swiat 31.03.07, 10:17 Ten to się nasiedział w kazamatach. Bardzo dobre tworzywo na członka plutonu egzekucyjnego który będzie rozwalał kapusiów "W Imieniu Rzeczypospolitej..." Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: polska.europa.swiat 31.03.07, 10:31 Twój guru Michnik też "siedział"...ale broni nadal swoich "oprawców" i generała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: polska.europa.swiat 31.03.07, 11:05 Pewnie winna jest teczka, któą mu w więzieniu założyli Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: fajnie 31.03.07, 10:24 'Np. Kard. Wyszynski nie siedzial cicho.' Ale też i nie krzyczał, bo tak mu było najwygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: fajnie 31.03.07, 10:29 Jezus kazał miłować nieprzyjaciół swoich. Krzyczeć nie musiał ale co najważniejsze: protestował i był pokorny. Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 Re: fajnie 31.03.07, 10:35 polska.europa.swiat napisał: > Jezus kazał miłować nieprzyjaciół swoich. > Krzyczeć nie musiał ale co najważniejsze: protestował i był pokorny. Ciebie polecenia i wskazania Jezusa nie dotyczą? Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: fajnie 31.03.07, 10:43 Jezus kocha napewno damieckiego , oczekuje od niego żal , skruchę i zadośćuczynienie , wtedy możemy mówić o wybaczeniu. a tak damiecki jeszcze kręci , pomniejsza i trywializuje. Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 Re: fajnie 31.03.07, 10:33 Hehe,haha! Przez "takich jak kanalii > i szujow damieckich" to w PrLu siedziało wielu ale w "Kamieniołomach" po spektaklach teatralnych. Kto z Wawy to wie gdzie te kazamaty były i jak ciężko sie tam pracowało. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat Re: fajnie 31.03.07, 10:47 morel , michnik i inni skazywali na smierc ludzi . ci gineli po to bys takie glupole wypisywal na forum Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 Re: fajnie 31.03.07, 13:42 polska.europa.swiat napisał: > morel , michnik i inni skazywali na smierc ludzi . ci gineli po to bys takie > glupole wypisywal na forum No teraz to co innego. Zmieniłeś kaliber :-).Tylko strzelasz w niewłaściwym kierunku. Damięcki,Piwowski... po co ich ładujesz do tego samego magazynka? No, i zacznij wybaczać chłopakom drobne alkoholowo paszportowe przypadki. Warto, naprawde. Inaczej nienawiść cie zadusi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Damięcki 31.03.07, 10:59 Ubeckie teczki są dla Ciebie wiarygodne? wiadomo od dawna, że ubecy tworzyli fikcyjnych agentów, bo płacili im od ilości pozyskanych osób i od tego zależały ich awanse. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemprzeciw Re: Damięcki 31.03.07, 11:05 niejaka Gilowska też była gadatliwa do ubeków podobno. ale jest spoko , bo w koalicji Odpowiedz Link Zgłoś