m15 z laboratorium frakcjonowania osocza -też 12.04.07, 10:17 m15 napisał: > potem pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
m15 i z prywtyzowanych polskich hut stali 12.04.07, 10:19 > m15 napisał: > > > potem pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Olek: ja po prostu nadaję się na...litera (wódzi?) 12.04.07, 10:16 Fakt. Zna facet swe możliwości i ciągoty i nie ukrywa swych upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia lider pijanych komuchow 12.04.07, 10:21 raczej niech idzie do TV Styl on sie zna na wodzie a ona na bezach Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Skąd taka trwoga wśród zwolenników 12.04.07, 10:20 piskomuny? Boicie się socjaldemokracji? Boicie się jednego człowieka? Larum grają? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 radość niebywała spowiła nasze kręgi 12.04.07, 12:19 uu1 napisała: > piskomuny? Boicie się socjaldemokracji? Boicie się jednego człowieka? Larum gra > ją? wraca oto z zesłania ...,jak to mówił oleksy?-drobny cwaniaczek ,pijak i bezideowe nic,zatem kolejny gwóźdź do trumny komuny szykują grabarze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ruch obrony krętaczy 12.04.07, 10:33 kika113 napisała: > Coś w stylu PZPR i SLD A nie PiS, SO i LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ruch obrony krętaczy 12.04.07, 12:27 uu1 napisała: > kika113 napisała: > > Coś w stylu PZPR i SLD > A nie PiS, SO i LPR? > oczywiście,że nie ,wszak prokuratura codziennie zatrzymuje kolejnego złodzieja z sld-owskim paszportem,zatem daruj sobie -nie obronisz rzeczy i spraw "nie do obrony",chyba ,że ty -to typowe i bezkrytycznie zapatrzone w lewacko-komusze ideały zaplecze partyjne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Łapie w świetle kamer ale puszcza po cichu 12.04.07, 12:32 m15 napisał: > oczywiście,że nie ,wszak prokuratura codziennie zatrzymuje kolejnego złodzieja > z sld-owskim paszportem,zatem daruj sobie -nie obronisz rzeczy i spraw "nie do > obrony",chyba ,że ty -to typowe i bezkrytycznie zapatrzone w lewacko-komusze > ideały zaplecze partyjne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 czyżby nadal mieli swoich w prokuraturze 12.04.07, 12:36 szybko trzeba to sprawdzić-bo sprawiedliwość cierpi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ruch obrony krętaczy 12.04.07, 12:35 m15 napisał: > oczywiście,że nie ,wszak prokuratura codziennie zatrzymuje kolejnego złodzieja > z sld-owskim paszportem,zatem daruj sobie -nie obronisz rzeczy i spraw "nie do > obrony",chyba ,że ty -to typowe i bezkrytycznie zapatrzone w lewacko-komusze > ideały zaplecze partyjne:))))) Widzisz, Twoim błędem jest to, że myślisz życzeniowo. A żeby się w tym umocnić, usiłujesz przypisywać swoje imaginacje tym, którzy mają inne zdanie i szeroko otwarte oczy. Ale skoro Ci z tym dobrze. PS. Od komunisty gorszy jest jedynie antykomunista. Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex "ja po prostu mam talent" do jedzenia i picia 12.04.07, 10:30 bo niczego konkretnego ten komuch w zyciu nie zrobił.awet studiów nie skończuł bo jako młody komuch porzucił ideału komunizmu dla US dollarów. Wicie rozumicie ! tymi ręcami i tymi palcyma on do tego przywództwa dąży. Prawdziwy leader ludzkości dla kasy zrobi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs bufon 12.04.07, 10:35 bufon, prawie wszystko o p. kwasniewskim powiedzial jego partyjny kumple j. oleksy. krętacz, leń i megaloman, może jako lider ruchu bardziej by się nadawał na telewangelistę, miał by swoich abonentów, przemawiał do nich, uzdrawiał. dziennik napisał o p. kwasniewskim, jako liderze Ruchu obrony praw człowieka. tym człowiekiem, którego ruch bedzie bronił b. p. kwaśniewski. a będzie bronił przed wezwaniami do prokuratury i sądów, bo jest trochę spraw, które powinien wyjaśnić. kwasniewski jest passe, on już był, a ponieważ jest leniem, chce, by naród go znowu wybrał. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: bufon 12.04.07, 10:50 ndrejs napisał: > bufon, prawie wszystko o p. kwasniewskim powiedzial jego partyjny kumple j. > oleksy. Niesamowite, co czytam posta obrońcy koalicji, to od razu widzę OLeksy. Okad się upił, zacietrzewił, skompromitował i obraził za odsuniecie od władzy przez SLD, stał się nagle drugim po Rydzyku autorytetmem moralnym IV RP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Kwas -obrona przez atak 12.04.07, 10:43 broni sie kwachu przed sprawiedliwościa. król relatywizmu i kolesiostwa Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nie Ruch tylko Dirty Harry i jego 12.04.07, 10:47 Magnum, ot co przydaloby sie Polsce. Chociaz jakis pomocnik i nadgodziny bylyby niezbedne bo pisowskie plugastwo jest juz wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
glion He, he, he dobre Olek. 12.04.07, 10:54 Pseudomagister kazdej okazji sie chwyta co by zaistniec a GW go na sile promuje. Pojechal na Ukraine majac nadzieje ze "zablysnie" ale tam go "olali" wiec prubuje teraz "ruchy i inne formacje zakladac". Olek daj se spokoj zrozum ze narod pragnie zmiany pokoleniowej w polityce, ty i tak juz jestes przegrany po co masz sobie nerwy szargac. No chyba ze jestes "umoczony po uszy" i tak bardzo tego immunitetu pragniesz, ale podobno maja ograniczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: He, he, he dobre Olek. 12.04.07, 10:59 Kwaśniewski wraca ??? no chyba wraca. PiS trzęsie portkami ze strachu - Kwaśniewski odbierze im elektorat. Bo mają ten sam ;)))))) glion napisał: > Pseudomagister kazdej okazji sie chwyta co by zaistniec a GW go na sile promuje > . > Pojechal na Ukraine majac nadzieje ze "zablysnie" ale tam go "olali" wiec > prubuje teraz "ruchy i inne formacje zakladac". Olek daj se spokoj zrozum ze > narod pragnie zmiany pokoleniowej w polityce, ty i tak juz jestes przegrany po > co masz sobie nerwy szargac. No chyba ze jestes "umoczony po uszy" i tak bardzo > > tego immunitetu pragniesz, ale podobno maja ograniczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
glion Re: He, he, he dobre Olek. 12.04.07, 11:04 Nie odbierze PiS elektoratu, jest juz skonczony i chyba nic tego nie zmieni. Jesli ktos odbierze pisowi elektorat to nowe "partie mlodych" ktore dopiero powstana. Narod ma juz dosc "starych, nadetych, niedoksztalconych i skompromitowanych" i czeka na zmiane pokoleniowa kiedy wladze przejma mlodzi swietnie wyksztalceni i obeznani z realiami swiata zawodowcy (a nie brakuje takich Polakow w kraju i na emigracjii). Teraz sa 3 minuty Pisu jak sie skompromituja czeka ich los pseudomagistra. Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk6 Niech najpierw wygra konkurs tanca Disco-Polo 12.04.07, 10:56 a nie bierze sie do polityki. Polecany bylby tez oberek lub kujawiak z Kaliszem wokol stolu z zakaskami, lub szukanie pisanek w murawie razem z Siwcem. W tym to oni juz udowodnili swoje zdolnosci... Ze tez rozsadni i uczciwi ludzie na lewicy nie moga odczepic sie od tych komuchow... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Juz na samym poczatku..................... 12.04.07, 11:00 zaczal od zlamania prawa.A jest to dosc powazne.Od jakiegos czasu Kwasniewski wszedl do polityki-jak sam twierdzi.Stal sie osoba publiczna.Coz takiego zrobil?Bezprawnie korzystal z pomocy biznesmena ukrainskiego ktory oplacal samolot i pobyt na Ukrainie.To jest niedopuszczalne na styku polityki i biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: ....Juz na samym poczatku.................... 12.04.07, 11:04 nie bój nic. kwaśniewski wraca do polityki . koniec pisu bliski, pisowski elektorat w naturalny sposób odpłynie do nowej formacji kwaśniewskiego. komuchy i tu i tam. presentation1 napisał: > zaczal od zlamania prawa.A jest to dosc powazne.Od jakiegos czasu Kwasniewski w > szedl do polityki-jak sam twierdzi.Stal sie osoba publiczna.Coz takiego zrobil? > Bezprawnie korzystal z pomocy biznesmena ukrainskiego ktory oplacal samolot i p > obyt na Ukrainie.To jest niedopuszczalne na styku polityki i biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Kwasniewski........... 12.04.07, 11:12 w zadnym stopniu nie zagraza PiS.Moze sie martwic Tusk.Pisalem o czyms innym.Swoje wejscie na scene polityczna zaczal od zlamania prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: ....Kwasniewski........... 12.04.07, 12:06 znam takich polityków rozoczynali od podpisania lojalki i donoszenia sebekom, potem tylko oświadczyli że im teczki sfałszowano. natomiast kwaśniewski i SLD jest naturalnym konkurentem politycznym dla pisssu. ta sama przeszłość, te same przekonania , ten sam elektorat. nikt przytomny kto głosował na PO nie zagłosuje na komuchów. tation1 napisał: > w zadnym stopniu nie zagraza PiS.Moze sie martwic Tusk.Pisalem o czyms > innym.Swoje wejscie na scene polityczna zaczal od zlamania prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Kwasniewski........... 12.04.07, 12:13 Nawet myslec nie potrafisz.Kwach zagraza PO.Nawet czesc PO gotowa go poprzec.Zostana sroty.Co zrobia?Wstapia do PiS Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: ....Kwasniewski........... 12.04.07, 12:31 w d.. byłeś g.. wiesz. kwasniewski/sld/pis/lpr/so to tacy sami populiści. walczą o ten sam niewiele rozumiejący elektorart. to oczywiste że sieroty po pisie (po przyszłych wyborach) skierują swoje sympatie polityczne w strone sld lub nowej partii kwaśniewskiego (o ile powstanie). presentation1 napisał: > Nawet myslec nie potrafisz.Kwach zagraza PO.Nawet czesc PO gotowa go poprzec.Zo > stana sroty.Co zrobia?Wstapia do PiS Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 ja po prostu - niestety - mam talent!!!!!!! 12.04.07, 11:14 "Kwaśniewski: Ja po prostu nadaję się na lidera" ______________________ Teraz będę już szczery: wybrałem drogę kariery, kariery w polityce - na pewno was zachwycę... Stoję przy mikrofonie, niech mnie który przegoni, różne sceny brygady już nie dadzą mi rady, bo ja się wcale nie chwalę, ja po prostu - niestety - mam talent. (...) Bardzo lubię przemowy: do ludzi gadam z głowy, bo jak się naród tak wzruszy, kocha mnie z całej duszy. Ja znam niezłe numery - będą grubsze afery... www.infinium.pl/teksty/Spiewac_kazdy_moze_Jerzy_Stuhr.txt Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: ja po prostu - niestety - mam talent!!!!!!! 12.04.07, 11:16 heheheehehehehehehehehehehehehehehehhehehrheehehehehehehehehehehehehehehehehheeh ehehehehehehheheheheh bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: ja po prostu - niestety - mam talent!!!!!!! 12.04.07, 11:16 eva15 napisała: > "Kwaśniewski: Ja po prostu nadaję się na lidera" > ______________________ > > Teraz będę już szczery: wybrałem drogę kariery, > kariery w polityce - na pewno was zachwycę... > > Stoję przy mikrofonie, niech mnie który przegoni, > różne sceny brygady już nie dadzą mi rady, > bo ja się wcale nie chwalę, > ja po prostu - niestety - mam talent. > (...) > Bardzo lubię przemowy: do ludzi gadam z głowy, > bo jak się naród tak wzruszy, kocha mnie z całej duszy. > Ja znam niezłe numery - będą grubsze afery... > > > www.infinium.pl/teksty/Spiewac_kazdy_moze_Jerzy_Stuhr.txt dodam to sobie do "ulubionych " :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Nie można tak było od razu? 12.04.07, 11:16 "Dziennik" napisał, że zainteresowanie tym projektem potwierdził były minister spraw zagranicznych prof. Bronisław Geremek. - To trzeba zapytać prof. Geremka, ja z nim na ten temat nie rozmawiałem, mówię uczciwie - przekonywał Kwaśniewski. Oleksy: "Kwasniewski to mały krętacz"... Pewnie z Michnikiem też nie rozmawiał. Urban pewnie też nic nie wie..... To jest własnie Michnikowszyczzna. Kiedy Układ Okrągłego stołu stał się ostatecznie zagrożony, to i już nic nie ukrywa. Wychodza jawnie na wierzch od dawna opisywane sojusze... Tusk: wole Kwasniewskiego .... Nie można tak było od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
andrz6 jeszcze więcej lustracji i dekomunizacji 12.04.07, 11:31 to Kwach niewiele będzie musiał robić, by przejąć władzę na kolejne 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: jeszcze więcej lustracji i dekomunizacji 12.04.07, 11:34 andrz6 napisał: > to Kwach niewiele będzie musiał robić, by przejąć władzę na kolejne 10 lat. Na Ukrainie? Bo w Polsce, przy tej konstytucji ,niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz6 Re: jeszcze więcej lustracji i dekomunizacji 12.04.07, 12:01 nie trzeba być Prezydentem, by mieć władzę,dzisiaj rządzi prezes, nie prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
faaazi Re: jeszcze więcej lustracji i dekomunizacji 12.04.07, 12:02 andrz6 napisał: > nie trzeba być Prezydentem, by mieć władzę,dzisiaj rządzi prezes, nie > prezydent. Nawet nie trzeba byc Prezese, wystarczy juz być Dyrektorem ... ojcem dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: jeszcze więcej lustracji i dekomunizacji 12.04.07, 12:06 faaazi napisał: > Nawet nie trzeba byc Prezese, wystarczy juz być Dyrektorem ... ojcem dyrektorem U nas zawód księdza przechodzi z ojca na syna. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Tak liderem jest nadal 12.04.07, 11:37 Nikt oprócz Niego nie uciekł przed dziennikarzami z sejmu po drabinie. www.youtube.com/watch?v=a92Gh49Proo Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re:Kretacz 12.04.07, 11:52 Kto zna lepiej Olka od jego długoletniego druha, towarzysza partyjnego Olina który mowi …” Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył Kwaśniewski. Ch... skończony, oszust i krętacz" lub „..Oluś zawsze był krętaczem, i to małym krętaczem. Za co się brał, zawsze spier.... I to zjednoczenie lewicy też spier... To znak, że dla lewizny zrobienie w Polsce politycznej konkiety wystarczy mieć majątek, no i oczywiście żonę, która umie jeść bezy. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 To nie wszystko, bo.. 12.04.07, 21:52 Potem natychmiast "zwiał" na "niepewnych nogach" do samochodu. Przez bagażnik.. Świadkowie widzieli zdarzenie.. Problem był po dojechaniu do domu. Musiano go wynieść z auto i zanieść do mieszkania na leżankę. Sam nie dał rady.. Odpowiedz Link Zgłoś
faaazi Wszedzie ta morda, ale go promuja 12.04.07, 11:50 Nie mozna od kilku dni normalnie wlaczyc internetu. Myslalem ze juz raz na zawsze mamy za soba ten pomury okres w historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Powtórka z rozrywki.. 12.04.07, 22:24 Ma Pan rację, powtórka z rozrywki :-)) Ja znalazłem na to sposób, nie posiadamy w domu telewizji w ogóle. Mamy tylko odtwarzacze do filmów i muzyki. Odpoczywamy od wszystkich "czcigodnych mórd" razem wzietych, nie słuchamy ich głosów w ogóle, co za radość, co za ulga, Szanowny Panie!! Polecam!! "ponury okres w historii Polski" można zakończyć tylko w jeden jedyny sposób: Sejm musi uznać organizacje PPR, PPS, PZPR, SB, WSI, et cetera, za organizacje przestepcze. Nastepnie członkowie przechodzą oczyszczanie przed sadem (udowadniają jako członkowie org. przestepczych niewinność). Potem tylko odebranie im mienia ukradzionego "niesłusznym Polakom" i zwrot tego mienia w naturze wszystkim, którym je odebrano po wojnie. I będzie świety spokój po tych operacjach. Inaczej nigdy problem się nie rozwiąże, Wielki Sprawiedliwy Sedzia nad tym światem zadba już o to, i zadba doskonale, aby nie udało się nigdy zbudować pomyślności kraju na krzywdzie ludzkiej. Bardzo uprzejmie pozdrawiam Szanownego Pana GM114 Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Kwaśniewski: Ja po prostu nadaję się na lidera 12.04.07, 12:08 wez go sobie na naczelnego wybiorczej kwach tez koszerny Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Na nic innego się nie nadaję 12.04.07, 14:21 Miałam koleżankę, która w rubryce zawód ojca pisała "prezes". Pan Kwaśniewski ma chyba "przywódca". Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Raczej rewolucja, niz koniec Kaczynskich! 12.04.07, 12:18 Nie bedzie powtorki z politycznego qrestwa! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 pijacy i złodzieje III rp -łączcie się 12.04.07, 12:21 pod sztandarami przekręciarza -kwasa bez zasad Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: pijacy i złodzieje III rp -łączcie się 12.04.07, 12:30 Albo kwas albo zasada. Mały chemik. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: pijacy i złodzieje III rp -łączcie się 12.04.07, 12:34 uu1 napisała: > Albo kwas albo zasada. Mały chemik. tak powinno być,lecz ta drobna szuja jest trudna do zdefiniowania i nie poddaje się klasyfikacji,niby komuch-ale kumple to kulczyki,niby magister -ale bez dyplomu,niby człowiek czynu-ale leń i pijak Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: pijacy i złodzieje III rp -łączcie się 12.04.07, 12:39 m15 napisał: > tak powinno być,lecz ta drobna szuja jest trudna do zdefiniowania i nie poddaje > się klasyfikacji,niby komuch-ale kumple to kulczyki,niby magister -ale bez > dyplomu,niby człowiek czynu-ale leń i pijak Bardzo jednoznacznie, w stylu wręcz bolszewickim, oceniasz faceta. Zastanów się w jakim stopniu masz racją. Jaką cenzurkę wystawiłbyś obecnie rządzącym? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 za dwa lata wspólnie wystawimy cenzurkę rządzącym 12.04.07, 12:47 uu1 napisała: > m15 napisał: > > tak powinno być,lecz ta drobna szuja jest trudna do zdefiniowania i nie p > oddaje > > się klasyfikacji,niby komuch-ale kumple to kulczyki,niby magister -ale be > z > > dyplomu,niby człowiek czynu-ale leń i pijak > Bardzo jednoznacznie, w stylu wręcz bolszewickim, oceniasz faceta. Zastanów się > w jakim stopniu masz racją. > Jaką cenzurkę wystawiłbyś obecnie rządzącym? > > lecz teraz dyskutujemy o naszym byłym,pamietam jego kłamstwa przedwyborcze dotyczące wykształcenia,pamietam jego fraternizacje z "kulczykami",pamiętam jego pijackie wyczyny w charkowie(i nie tylko),pamietam afery III rp z którymi prezio ma wiele wspólnego,pamiętam jego parodie vs ojciec święty,pamiętam jego judaszowe modły w kościołach-tak ikona lewicy się nie zachowuje,dla mnie to zwykły dyzma-ot co Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: za dwa lata wspólnie wystawimy cenzurkę rządz 12.04.07, 12:52 m15 napisał: > jego pijackie wyczyny w charkowie(i nie tylko),pamietam afery III rp z którymi > prezio ma wiele wspólnego,pamiętam jego parodie vs ojciec święty,pamiętam jego > judaszowe modły w kościołach-tak ikona lewicy się nie zachowuje,dla mnie to > zwykły dyzma-ot co Nawet gdybyś miał rację to pamiętaj, że dwukrotnie został wybrany prezydentem, że jego najniższa popularność była wyższa od popularności obecnego prezydenta. Pomyśl dlaczego - z uwagi na niebieskie koszule? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: za dwa lata wspólnie wystawimy cenzurkę rządz 12.04.07, 12:59 uu1 napisała: > m15 napisał: > > > > > jego pijackie wyczyny w charkowie(i nie tylko),pamietam afery III rp z kt > órymi > > prezio ma wiele wspólnego,pamiętam jego parodie vs ojciec święty,pamiętam > jego > > judaszowe modły w kościołach-tak ikona lewicy się nie zachowuje,dla mnie > to > > zwykły dyzma-ot co > Nawet gdybyś miał rację to pamiętaj, że dwukrotnie został wybrany prezydentem, > że jego najniższa popularność była wyższa od popularności obecnego prezydenta. > Pomyśl dlaczego - z uwagi na niebieskie koszule? > cóż,przyznać muszę,że jest medialnym osobnikiem-dyzma też był,jest ulubieńcem lewicowych mediów-dyzmę prasa też uwielbiała,był prezydentem i to dwókrotnie-to też prawda,lecz miał ułatwione zadanie(dzięki kaczyńskim),jego konkurent był już spalony,wieści o jego ubeckich kontaktach przedostały się do społeczeństwa,a na dodatek, miast puszczać przestępców w skarpetkach -on wypuszczał ich na wolność vide-słowik Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: za dwa lata wspólnie wystawimy cenzurkę rządz 12.04.07, 13:05 Nie stać Cię na minimum obiektywizmu. Koniecznie chcesz widzieć świat jako czarno - biały. Oczywiście Ty decydujesz, którym kolorem, kogo pomalować. To ułatwia życie ale co ma wspólnego z rzeczywistością? ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Czy p.Kwaśniewski nadaje się na lidera 12.04.07, 12:24 Ho,ho oż 73%, że tak?! Prosimy o podobne teściki z pytaniem, o imć panów Kaczyńskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Czy się nadaje - ciąg dalszy 12.04.07, 12:27 A na nie tylko 21%!? To wynik PIS-u z ostatnich wyborów, który rzecz ciekawa, ma trend malejący. Czekamy na 0,0005% (ilość członków partii PIS/38000000). Kto ciekawy, nie sobie ustali i obliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 wiosna idzie,radujmy się przyjaciele 12.04.07, 12:32 mysz_polna5 napisała: > > Zycze takich samych sukcesow, jak sekcesy z wycieczki na Uktraine. > 'Ch... skonczony, oszust i kretacz.' nieliczna grupa oszołków forumowych kiedyś też zrozumie ,że kwach to maluczki cwaniaczek,rodzaj dyzmy ,niby magister-ale bez dyplomu,niby komuch-ale kumpluje się tylko z fabrykantami,niby człowiek czynu -ale leń i pijak,e -szkoda czasu na tego czerwono-bezbarwnego matoła Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: wiosna idzie,radujmy się przyjaciele 12.04.07, 12:36 m15 napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Zycze takich samych sukcesow, jak sekcesy z wycieczki na Uktraine. > > 'Ch... skonczony, oszust i kretacz.' > nieliczna grupa oszołków forumowych kiedyś też zrozumie ,że kwach to maluczki > cwaniaczek,rodzaj dyzmy ,niby magister-ale bez dyplomu,niby komuch-ale kumpluje > się tylko z fabrykantami,niby człowiek czynu -ale leń i pijak,e -szkoda czasu > na tego czerwono-bezbarwnego matoła 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Jednym slowem, zycie na niby. Nie az taka optymistka nie jestem, nie wszystko tak jest naprawde. Natomiast zgadzam sie z opinia Olekasego na temat prezia: "Ch... slonczony, oszust i kretacz". Czy cos wiecej nalezy dodac? Jak dla mnie wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A kiedy liczna grupa oszołomionych "sukcesami" 12.04.07, 12:36 zwolenników IV RP przyzna się do porazki ?? Słyszałes o nepotyźmie Macierewicza?? TKM TKM !!!! m15 napisał: ' > nieliczna grupa oszołków forumowych kiedyś też zrozumie ,że kwach to maluczki > cwaniaczek,rodzaj dyzmy ,niby magister-ale bez dyplomu,niby komuch-ale kumpluje > > się tylko z fabrykantami,niby człowiek czynu -ale leń i pijak,e -szkoda czasu > na tego czerwono-bezbarwnego matoła Odpowiedz Link Zgłoś
m15 słyszałem o wannie i rurze wassermana 12.04.07, 12:40 dlatego teraz z rezerwą odnoszę się do prasowych doniesień,lecz jeśli-to kij mu w ryj Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Oszołomiony porażką IV RP oszołom zawsze ucieka 12.04.07, 12:44 sie do inwektyw m15 napisał: > dlatego teraz z rezerwą odnoszę się do prasowych doniesień,lecz jeśli-to kij mu > > w ryj Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Oszołomiony porażką IV RP oszołom zawsze ucie 12.04.07, 12:48 Pijak, łobuz, złodziej, komuch, leń itd. itp. Przecież na takiego gostka nikt nie zagłosuje. Skąd ten paniczny strach u postkomunistów z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 jesteś w błędzie IV rp właśnie powstaje 12.04.07, 12:51 i stąd ten jazgot"postkomuszych elit",dekomunizacja-nieeeee,lustracja- nieeeee,deubekizacja-nieeeee,lustracja majątkowa-nieeee,przytaczając słowa klasyka komuny-millera-powiem,że dziwnym by było ,gdyby karpie głosowały za przyspieszeniem świąt bożego narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 "Mały Krętacz" zatańczy w Tańcu z Gwizdami? 12.04.07, 12:35 "Mały Krętacz" zatańczy w Tańcu z Gwizdami? On zawsze mówił, że może zatańczyć, zaśpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś