Gość: marcin IP: *.petrotel.com.pl 17.05.03, 21:11 Po co tam chodzą ludzie kupować, przekręty robią i tyle. Ja nigdy tam nie kupię żywności. Tym którzy tam kupują życzę smacznego heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Toni Re: Kontrola w hipermarketach IP: *.telia.com 17.05.03, 22:17 Skandal, wielkim wydaje się, że w Polsce każde g... wcisną, byle opakowane i przereklamowane. Za prawdziwe pieniądze trzeba domagać się prawdziwego towaru, niska cena nie usprawiedliwia badziewia. Kiełbasy z super sklepów maja masę wody, tłuszczu i tylko nazwę jak prawdziwy wyrób. W wyrobach przemysłowych już od dawna widziałem, że tylko wygląd jest podobny do wyrobu kupowanego poza Polską, nawet duże i znane firmy zrzucają do Polski serie i modele, które nie najlepiej idą na świadmym jakośći rynku europejskim Brawa dla kontroli ! Róbcie to systematycznie i bezwględnie. Większość super, hyper marketów łatwo można przerobić na np. kryte korty tenisowe a tego brakuje. Powoli także w Polsce zacznie się "rynek konsumenta" i konsument zadecyduje ile kortów tenisowych powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladaco Re: Kontrola w hipermarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 22:36 Jeżeli nie powinno trafić do sprzedaży aż 30-90% produktów firmowanych marką sklepu to zamknąć za karę i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Polskie Normy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 12:32 Za wrednej komuny istniał obowiązek stosowania się do polskich norm. Dzisiaj co drugi producent ma ISO (międzynarodowy certyfikat jakości) a produkuje buble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja właśnie Re: Polskie Normy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 13:15 popieram ideę kortów ! Odpowiedz Link Zgłoś