Dodaj do ulubionych

Lepper ofiara intrygi

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.01, 22:09
Lepper wysuwając zarzuty o łapówkarstwo wpadł w sidła zastawione przez zmówione
elity. Jakiś "zyczliwy" (UOP?)podsunął mu lipne papierzyska, a on łyknął.
Chodziło o skompromitowanie Jedrusia. Teraz go osądzą i będzie after birds.
Panie Lepper trzeba mieć nieco więcej rozwagi...
Obserwuj wątek
    • Gość: lope Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 22:12
      To chyba za duże wymagania.
      • Gość: tips Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.mnc.pl 29.11.01, 22:28
        Jest w polsce cacy nik nie bierze nawet policja wsadzidzić chama do więzienia
        szkoda że są te intrygi ale my naród rozumny mamy zaufanie do polityków.
        pozdrawiam sprawiedliwych
      • Gość: Michniak Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 12:44
        Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce.
        Ludzie otwórzcie wreszcie oczy!!!
        Lepper stawia zarzuty a dyskusja się toczy wokół stylu jego wypowiedzi!!!
        Dociekania dziennikarzy idą w kierunku osoby Leppera a nie jego twierdzeń.
        Oświadczam, że jako pracownik naukowy po rozmowach z WIELOMA osobami własnego
        środowiska nie spotkałem NIKOGO, PODKREŚLAM NIKOGO!!!, kto nie zgodziłby się z
        TREŚCIĄ TEGO CO MÓWI LEPPER. Wszyscy zgadzają się z treścią tego co mówi
        odrzucając styl wypowiedzi. Zmowa na Leppera jest tak widoczna, że tylko
        potwierdza jego tezy na temat uśmiechniętych chamów z klasy politycznej ,
        którzy – jak mawia Vaclav Havel „nawet śpia tak, aby dobrze wyglądać w
        telewizji”. Problem w tym, że telewizja to nie wszystko i trzeba być ślepym,
        aby nie widzieć, że nagonka na Leppera spowodowana jest obawą o odkrycie
        chamstwa ubranego w dżentelmeński uśmiech klasy politycznej. A pytania
        pozostają: ludzie nie maja co jeść, normą jest cynizm w polityce i wiele innych
        rzeczy, których jest tak wiele i tak Kolą w oczy, że NIE MOŻNA UŻYĆ INNEGO
        SŁOWA, aby oddać stosunek większości ludzi do tego zjawiska, jak skurwysyństwo.
        Tak to nie jest nieładne, brzydkie, niestosowne. Uśmiechnięty cham jest –
        proszę wybaczyć, ale jednak skurwysynem – taka specyfika polskiego języka –
        oddaje to stosowne do sytuacji natężenie emocji Polaków.
        Jeśli mam wybierać chama, który mówi wprost, a chama, który uśmiechając się
        cynicznie traktuje mnie jak idiotę, to wybieram chama, który mówi wprost.
        Lepper jest szansą na uzdrowienia polskiej demokracji. Dużo więcej byśmy
        zyskali, gdybyśmy rozwiązywali zjawiska, o których on mówi, a nie obrażali się
        na kogoś, kto nam stawia lustro przed nosem. Jeśli już więc klasa polityczna –
        głównie SLD, PO, PSL i UP (na szczęście nie ma już UW) – PLUJE NA LEPPERA, TO
        POWIINA PLUNĄĆ SOBIE W LUSTRO Z WŁASNYM WIZERUNKIEM, lustro które postawił im
        Lepper.
        Sukinsyny (nie wszyscy) w klasy politycznej jednak tego nie zrobią – wola
        wygryźć WRONY, KTÓRA NIE ZACZĘŁA KRAKAĆ TAK JAK ONI.
        Jak tak dalej pójdzie, to nie zdziwcie się Panowie i Panie jak Ci zawisną
        pierwsi!

• Gość: werna Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: 10.128.131.* 30.11.01, 13:10
          Widze, ze ty takze wpadles w sidla pana Anrzeja. Tak masz racje w Polsce nie
          jest dobrze, wysokie bezrobocie, wysoki odsetek ludzi zyjacych w biedzie, wsrod
          politykow i urzednikow panstowych kwitnie korupcja. I rzeczywiscie w wielu
          wypowiedziach Leppera diagnozujacych obecna sytuacje jest wiele prawdy, ale czy
          rowniez dla ciebie i twoich znajomych z kol naukowych, rozwiazaniem wyjscia z
          obecnej sytuacji jest zastosowanie pomyslow Leperra. Bo wlasnie przeciez o to
          chodzi. Lepper kreuje sie na wielkiego trybuna ludowego, wykrzykujac to
          wszystko co ludzie chca uslyszec, ale pytanie jest co dalej. Przeciez jego
          jedynym celem jest zdobycie wladzy. Jak wiele osob zauwazylo ostatnie
          jego "wybryki' to poczatek kampani do wyborow samorzadowych.
          Wracajac jeszcze do tego jak to Lepper mowi prawde. Toz to przeciez typowy
          fortel wszelkiej masci demagogow. W ten sposob do wladzy doszedl np. hitler,
          mowiac to co ludzie chcieli w tamtych trudnych czasach uslyszec, przemycal
          wiele niebezpiecznych tresci.
          jako pracownik naukowy z pewnoscia wiesz co to jest blad logiczy, Lepper non
          stop nim operuje. Co do reszty klasy politycznej to zgadzam sie, ze nie jest z
          nia najlepiej ale to nie jest usprawiedliwienie dla Leppera. poza tym to co
          jest Polsce potrzebna to reforma gospodarcza w duchu prawdziwego liberalizmu, a
          nie populstyczne krzyki Leppera. na to jednak nie ma nadzieii, bo moze era
          Andzrzejka przeminie, to nie ma co liczyc, na to ze kiedykolwiek u nas zostana
          np obnizone w sposob znaczacy podatki.
          • Gość: Einstein Michniak=Lepper ? IP: *.opi.org.pl 30.11.01, 17:50
            W dostępnych publicznie aktualnych (rok 2000) publikacjach o pracownikach naukowych w Polsce nie ma osoby
            o nazwisku Michniak, która mieszkała by w Szczecinie. Dlatego coś tu jest nieprawdą: albo "Michniak", albo
            "pracownik naukowy", a najpewniej jedno i drugie. Kochani nie zapominajcie, że to jest Internet. Tu każdy może
            przedstawić się jako osoba o innym: imieniu, nazwisku, profesji, przynależności politycznej, orientacji seksualnej,
            płci, narodowości, a jeśli kto się na tym zna, nawet adresie internetowym.
        • Gość: Andy Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 13:13
          Gość portalu: Michniak napisał(a):

> Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce.
          > Ludzie otwórzcie wreszcie oczy!!!
          > Lepper stawia zarzuty a dyskusja się toczy wokół stylu jego wypowiedzi!!!
          > Dociekania dziennikarzy idą w kierunku osoby Leppera a nie jego twierdzeń.
          > Oświadczam, że jako pracownik naukowy po rozmowach z WIELOMA osobami własnego
          > środowiska nie spotkałem NIKOGO, PODKREŚLAM NIKOGO!!!, kto nie zgodziłby się z
          > TREŚCIĄ TEGO CO MÓWI LEPPER. Wszyscy zgadzają się z treścią tego co mówi
          > odrzucając styl wypowiedzi.

To swiadczy tylko i wylacznie o degradacji polskiej klasy naukowej. Smutne.
          Bardzo smutne

Andy
        • Gość: zet180 Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: 194.74.105.* 30.11.01, 13:22
          No, facet (Michniak niejaki - patrz "Lepper szansa na uzdrowienia demokracji"),
          ładny z ciebie pracownik naukowy. Nigdy nie myślałem, że zmniejszanie budżetu
          na naukę będzie miało taki skutek, że naukowcy umysłowo ślepną. Ciekawe, czy w
          Polsce jest dużo takich naukowców z klapkami na oczach.
          • Gość: idzi Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.pl 30.11.01, 14:24
            Gość portalu: zet180 napisał(a):

> No, facet (Michniak niejaki - patrz "Lepper szansa na uzdrowienia demokracji"),
            >
            > ładny z ciebie pracownik naukowy. Nigdy nie myślałem, że zmniejszanie budżetu
            > na naukę będzie miało taki skutek, że naukowcy umysłowo ślepną. Ciekawe, czy w
            > Polsce jest dużo takich naukowców z klapkami na oczach.

A to juz jest nagonka nie na Leppera, a na tych, co chcą go zrozumieć.

• Gość: tad Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.jaworzno.net 30.11.01, 13:25
          Jak Leper może być szansą demokracji, jeżeli on łamie zasady demokracji. Np.
          przeszkadzanie komornikowi w jego pracy, czyli przedkładanie własnych opinii
          ponad prawo. Wcześniej blokowanie dróg. Oskarżenia Lepera jeżeli nie będą
          poparte dowodami zostaną tylko pomówieniami.
        • Gość: Jacek Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: 213.77.124.* 30.11.01, 14:10
          Ludzie! Czy ktoś rzeczywiście uwierzył, że w jakimkolwiek srodowisku naukowym
          Lepper cieszy się poparciem lub zrozumieniem? Jeśli się mylę, to proszę
          naszego "naukowca" o sprecyzowanie, jakie to środowisko naukowe (może chodzi o
          uczniów jakiejś zawodówki?).
          Swoją drogą, żeby mieć pretensje do klasy politycznej o jej chmstwo i liczyć w
          leczeniu tego zjawiska na zbawienny wpływ rosnącej popularności Leppera oraz
          wypadnięcie z obiegu UW, to trzeba chyba wznieść się na niedostępne
          (przynajmniej dla mnie) wyżyny logiki i filozofii.
          Łączę odpowiednie wyrazy,
          Jacek
        • Gość: staruszk Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.acn.waw.pl 30.11.01, 14:29
          jesli uważasz naprawdę, że to szansa.. t ja naprawdę wymiękam... od kiedy to
          bazarowe słownictwo (przepraszam kupców z bazaru, które go nie używają) jest
          dobre w parlamencie... bo to porzecież parlament i nie tylko na Samoobronę
          ludzie głosowali. Grunt to buta inieuctwo.. Przecież on się na niczym nie zna
          poza wulgaryzmami, choć zabiera głos .. jak można być jednocześnie prawnikiem,
          znać prawo pracy,.. on nawet konstytucji nie zna... nie wiem czy umie czytać
          • Gość: Hala Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.dialin.sfu.ca 30.11.01, 21:00
            Lepper zostal wybrany do Parlamentu, a na dodatek jego koledzy parlamentarni
            dali mu funkcje wicemarszalka. Moze wszyscy sa na tym samym poziomie.
            • Gość: rob Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.sympatico.ca 30.01.02, 05:58
              wszyscy one to buce
        • Gość: matey Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Pols IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 15:08
          Panie michniak jako pracownik naukowy stwierdzam, że
          musiał sie pan najesć dużej ilości środka
          antydepresyjnego marki Prozac co jest przyczyna omamów
          intelekutalnych
          z poważaniem
          Matey
        • Gość: zmija Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: 192.168.0.* 30.11.01, 15:25
          Mój Boże, a już się wystraszyłam,że Michnik!!!!
        • Gość: Ja Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 15:40

> środowiska nie spotkałem NIKOGO, PODKREŚLAM NIKOGO!!!, kto nie zgodziłby się z
          > odrzucając styl wypowiedzi. Zmowa na Leppera jest tak widoczna, że tylko
          > potwierdza jego tezy na temat uśmiechniętych chamów z klasy politycznej ,
          > którzy – jak mawia Vaclav Havel „nawet śpia tak, aby dobrze wygląda
          > ć w
          > telewizji”. Problem w tym, że telewizja to nie wszystko i trzeba być ślep
          > ym,
          > aby nie widzieć, że nagonka na Leppera spowodowana jest obawą o odkrycie
          > chamstwa ubranego w dżentelmeński uśmiech klasy politycznej. A pytania
          > pozostają: ludzie nie maja co jeść, normą jest cynizm w polityce i wiele innych
          >
          > rzeczy, których jest tak wiele i tak Kolą w oczy, że NIE MOŻNA UŻYĆ INNEGO
          > SŁOWA, aby oddać stosunek większości ludzi do tego zjawiska, jak skurwysyństwo.
          >
          > Tak to nie jest nieładne, brzydkie, niestosowne. Uśmiechnięty cham jest –
          >
          > proszę wybaczyć, ale jednak skurwysynem – taka specyfika polskiego języka
          > –
          > oddaje to stosowne do sytuacji natężenie emocji Polaków.
          > Jeśli mam wybierać chama, który mówi wprost, a chama, który uśmiechając się
          > cynicznie traktuje mnie jak idiotę, to wybieram chama, który mówi wprost.
          > Lepper jest szansą na uzdrowienia polskiej demokracji. Dużo więcej byśmy
          > zyskali, gdybyśmy rozwiązywali zjawiska, o których on mówi, a nie obrażali się
          > na kogoś, kto nam stawia lustro przed nosem. Jeśli już więc klasa polityczna &#
          > 8211;
          > głównie SLD, PO, PSL i UP (na szczęście nie ma już UW) – PLUJE NA LEPPERA
          > , TO
          > POWIINA PLUNĄĆ SOBIE W LUSTRO Z WŁASNYM WIZERUNKIEM, lustro które postawił im
          > Lepper.
          > Sukinsyny (nie wszyscy) w klasy politycznej jednak tego nie zrobią – wola
          >
          > wygryźć WRONY, KTÓRA NIE ZACZĘŁA KRAKAĆ TAK JAK ONI.
          > Jak tak dalej pójdzie, to nie zdziwcie się Panowie i Panie jak Ci zawisną
          > pierwsi!
          >
          >

• Gość: Hala Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.dialin.sfu.ca 30.11.01, 21:06
            Mysle, ze Lepper jest takim parlamentarnym clown'em. Poza tym, media maja co
            pisac, ludzie o czym mowic. A swoja droga, ciekawe, skad on ma takie dokladne
            informacje na temat wysokosci lapowek i sposobu ich brania. Czyzby sam sie w
            to bawil?
        • Gość: Czerwony Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.cm-upc.chello.se 30.11.01, 15:46

> odrzucając styl wypowiedzi. Zmowa na Leppera jest tak widoczna, że tylko
          > potwierdza jego tezy na temat uśmiechniętych chamów z klasy politycznej ,
          > którzy – jak mawia Vaclav Havel „nawet śpia tak, aby dobrze wygląda
          > ć w
          > telewizji”. Problem w tym, że telewizja to nie wszystko i trzeba być ślep
          > ym,
          > aby nie widzieć, że nagonka na Leppera spowodowana jest obawą o odkrycie
          > chamstwa ubranego w dżentelmeński uśmiech klasy politycznej. A pytania
          > pozostają: ludzie nie maja co jeść, normą jest cynizm w polityce i wiele innych
          >
          > rzeczy, których jest tak wiele i tak Kolą w oczy, że NIE MOŻNA UŻYĆ INNEGO
          > SŁOWA, aby oddać stosunek większości ludzi do tego zjawiska, jak skurwysyństwo.
          >
          > Tak to nie jest nieładne, brzydkie, niestosowne. Uśmiechnięty cham jest –
          >
          > proszę wybaczyć, ale jednak skurwysynem – taka specyfika polskiego języka
          > –
          > oddaje to stosowne do sytuacji natężenie emocji Polaków.
          > Jeśli mam wybierać chama, który mówi wprost, a chama, który uśmiechając się
          > cynicznie traktuje mnie jak idiotę, to wybieram chama, który mówi wprost.
          > Lepper jest szansą na uzdrowienia polskiej demokracji. Dużo więcej byśmy
          > zyskali, gdybyśmy rozwiązywali zjawiska, o których on mówi, a nie obrażali się
          > na kogoś, kto nam stawia lustro przed nosem. Jeśli już więc klasa polityczna &#
          > 8211;
          > głównie SLD, PO, PSL i UP (na szczęście nie ma już UW) – PLUJE NA LEPPERA
          > , TO
          > POWIINA PLUNĄĆ SOBIE W LUSTRO Z WŁASNYM WIZERUNKIEM, lustro które postawił im
          > Lepper.
          > Sukinsyny (nie wszyscy) w klasy politycznej jednak tego nie zrobią – wola
          >
          > wygryźć WRONY, KTÓRA NIE ZACZĘŁA KRAKAĆ TAK JAK ONI.
          > Jak tak dalej pójdzie, to nie zdziwcie się Panowie i Panie jak Ci zawisną
          > pierwsi!
          >
          >
          Jezeli taki jest poziom polskich pracownikow naukowych to juz koniec z Polska
        • Gość: Marek Do Pana Michniaka IP: 193.29.236.* 30.11.01, 15:50
          Drogi Panie Michniak,

Jezeli prawda jest to co Pan piszesz to przeraza mnie poziom intelektualny
          polskich pracownikow naukowych.
          A tak powaznie to ja tez znam kilka osob z tego srodowiska i te osoby akurat
          maja zupelnie inne zdanie niz Pana znajomi. Smiesza mnie Pana argumenty ktore
          sa oparte na zdaniu kilku osob a ich sila polega na uzyciu przez Pana
          drukowanych liter i wykrzyknikow. Jest Pan chyba dobrym uczniem Pana Leppera.
          Ja nie lubie uproszczen i wole rozmawiac o ton nizej.

Nie wiem jak Pan przysluchuje sie debacie toczacej sie wokol pana Leppera, ale
          chyba robi to Pan niezbyt uwaznie. Przeciez zaraz po wystapieniu bylego
          wicemarszalka co najmniej trzy organy zapowoiedzialy postepowanie wyjasniajace
          w tej sprawie: Premier, Minister Sprawiedliwosci i Platforma Obywatelska.
          zatem nieprawda jest to co pisze Pan o tym, ze rozmowa dotyczy wylacznie formy
          wypowiedzi Pana Leppera.

Nie bagatelizowalbym rowniez jednak samej formy wypowiedzi. Nawet gdyby Lepper
          mial racje to nie usprawiedliwia to jezyka rynsztoka, ktorym sie posluguje.
          Moze Panu to nie przeszkadza, iz Marszalek Najjasniejszej Rzeczpospolitej
          zachowuje sie jak pijaczek spod budki z piwem, lecz mnie to obraza jako
          obywatela, ktory placi na niego podatki.

Z powazeniem.
        • Gość: Sławek Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 16:23
          1. Lepper nie jest szansą uzdrowienia polskiej demokracji lecz jej bezwzględnym
          katem. Zresztą z takim właśnie celem się nie kryje co obwieszcza co jakiś czas.
          Jeśli tego nie widzisz Twoja strata.
          2.Pewnie,że dużo ludzi się zgadza z jego "tezami". Wymienił wszystkie rzeczy,
          które nas w Polsce martwią. Ale co dalej? Jaka jest recepta na zmianę tego
          stanu rzeczy. Oczywiście oprócz tego, że Balcerowicz musi odejść. Twój
          uzdrowiciel znalazł wczoraj jedno rozwiązanie: oznajmił wszystkim, że wie iż w
          bankach są pieniądze. Fenomenalne!!!!! Ratunkiem powinno być uruchomienie -
          oczywiście preferencyjnych- kredytów, które rozbudzą gospodarkę. Rzeczywiście
          Samoobrona za mało ich wzięła. Czas to zmienić!
          3. Ham to ham i nie rozumiem ludzi, którzy tym się zachwycają. Ja hamstwa i
          prymitywizmu nigdy nie zniosę i będę z nim walczył.
        • Gość: KWIATEK Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 18:05
          JESTEŚ GŁUPSZYM CHUJEM NIŻ MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ.
        • Gość: niegość Re: Lepper szansą na uzdrowienia demokracji w Polsce. IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 03:46
          Naprawdę jesteś pracownikiem naukowym?
          Do tego masz własne środowisko?
      • Gość: roztrop Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.handlowy.com.pl 30.11.01, 16:16
        Nikt Leppera za życia nie osądzi, a na pewno nie bądą to polskie sądy!
        Poza tym papierów np na PP nie trzeba fabrykować bo gołym okiem widać, że
        bierze.
        Wszystkie rozprawy sądowe będą transmitowane przez media, a po bojkocie
        dziennikarzy to dla Leppera jedyna szansa do darmowej reklamy w najlepszym
        czasie reklamowym przed wyborami prezydenckimi!
    • Gość: Anty A+A Ofiarą intrygi Leppera jesteś ty ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 22:29
      Przecież te wszystkie papiery sfabrykował sam Lepper według zasady : rzucajcie
      błotem, a napewno coś się przyklei !
      Zasadę tą sformułował niejaki Goebbels, którego lepper pilnie studiuje.
    • Gość: snajper Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:31
      Gość portalu: miś napisał(a):

> Lepper wysuwając zarzuty o łapówkarstwo wpadł w sidła zastawione przez zmówione
      > elity. Jakiś "zyczliwy" (UOP?)podsunął mu lipne papierzyska, a on łyknął.
      > Chodziło o skompromitowanie Jedrusia. Teraz go osądzą i będzie after birds.
      > Panie Lepper trzeba mieć nieco więcej rozwagi...

Lepperowi naprawdę nie trzeba pomagać w kompromitowaniu się. To akurat robi on
      doskonale. Bez żadnej pomocy.

• Gość: kapusta Rutkowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 00:21
      Hej ludzie przecie Lepper ma u siebie najbardziej medialnego detektywa. On to
      pewnie wytopił tych "łapoówkarzy". Musiała być niezła akcja
      • Gość: Mały A Tymochowicz... IP: *.chello.pl 30.11.01, 00:51
        geniusz marketingu politycznego. Cały sztab pracował na dzisiejszy sukces
        Leppera. Na pewno są przekoni, że po dzisiejszym występie okrzyknięcie go
        zbawcą narodu i przejęcie władzy będzie tylko kwestią czasu. On go naprawdę
        bezbłędnie ustawił. Trochę tylko jestem rozczarowany tym jak się ubrała
        Samoobrona. Liczyłem, że Lepper założy nowy garnitur cały z materiału w biało-
        czerowne pasy. Tak samo jego koledzy i koleżanki z klubu. Na początku
        wystąpienia powinien być hymn, nie tylko "Rota" na końcu. w trakcie wystąpienia
        bicie dzwonów z niezapomnianego teledysku "Polska ginie".
        To by jeszcze wzmocniło efekt. Chyba Tymochowicz miał za mało czasu, więc nie
        wszystko było dopracowane.
      • Gość: matey Re: Rutkowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 14:54
        swiete słowa. Chciałbym zwrócić wasza uwage, że zawsze
        kiedy Rutkowski wypowiada sie publicznie mówi ´Moja
        agencja ....(po czym nic nie znaczace głópoty mające na
        celu autoreklame) po co ten facet pchał sie do
        parlamentu równie dobrze mógłby sie obwiesić bilbordami
        i chodzic po wiejskiej w kółko
        • Gość: matey Re: Rutkowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 15:01
          jeszcze jedno przypomniało mi sie własnie, że
          Rutkowski zo patałach. Miał program w TVN pod tytułem
          chyba NIEUDANE AKCJE co aresztował człowieka to
          okazywał sie niewinny a, że dostał w tube to już nie
          jego wina
          To tyle
    • Gość: Ken Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.tnt36.det3.da.uu.net 30.11.01, 03:55
      Zgadza sie, Lepper jest czlowiekiem folkloru. Nie umie gadac odswietnym
      jezykiem jak inteligent lub kombinator z SLD. Atakuje prostym jezykiem.

Lepper jest chlopem, ktory broni Polskiej ziemi, aby byla TWOIM bagctwem a nie
      kogos z poza kraju.

Problem polega na tym ze Cimosiewicz i ta cala zgraja postkomunistow NIE zna
      interesu narodowego ani panstwowego.

80% kapitalu bankowego w obecnej Polsce jest w posiadaniu NIE Polakow, lecz
      obcokrajowcow, ktorzy wykorzystali slaba pozycje ekonomiczna Polakow.
      Czy Polacy w kraju sie na tym interesie bankowym wzbogacili i czy maja kozysci
      z operacji bankowych?

Teraz tak:
      80% Polakow w kraju nie posiada RZADNEJ wlasnosci. Komletnie nic. Nawet
      UCZCIWIE pracujac nie starcza im aby zaplacic czynszu.
      Zastanow sie dlaczego ?

Czy Ty ktory czytasz te moje slowa posiadasz w 100% jakos nieruchomosc (dom,
      ziemie itp) ?
      Jesli dzisiaj NIC nie posiadasz bo cie NIE STAC na kupno nieruchomosci to KIEDY
      w koncu bedziesz cos posiadac co bedzie jakims twim ZABESPIECZENIEM w
      przyszlosci?
      Jesli popierasz “polityke” postkomunistow L.Milera, to GWARANTUJE ze nigdy nie
      DOGONISZ ceny, aby cos kupic i ZAWSZE bedziesz biedny.

Ogromna czesc majatku WSPOLNEGO w Polsce wciaz POZOSTAJE w rekach latwych do
      SKORUMPOWANIA urzednikow administracji panstwowej roznego szczebla.
      Kto dzisiaj jest ta tzw. administracja panstwowa?
      Otuz ci co maja wladze w kraju tzn. komuchy z SLD.

To ci administratorzy panstwowi, ktorzy sa aktualnie przy wladzy chca
      sprzedawac JAK NAJSZYBCIEJ ta ziemie i nieruchomosci dla obywatela Uni
      Europejskiej za ceny, dla ktorego beda wyjatkowo NISKIE.
      Dlatego ze bedzie niska cena to ci z UE kupia, bo dla nich to maly wydatek.

Pamietaj ze ciebie PRZECIETNY Polaku jeszcze nawet na te DZISIEJSZE NISKIE ceny
      nawt NIE STAC.

Zachodni inwestorzy o tym doskonale wiedza, ktorzy kupia ta Polska nieruchomosc
      za BEZCEN a ty bedziesz DALEJ zbierac pieniadze, aby byc moze ODKUPIC w
      PRZYSZLOSCI za lat 20 ta ziemie czy nieruchomosc od tego "zachodniego
      inwestora", ale juz za PODWOJNA CENE, albo jak oni ustala.

Agentami tych inwestorow z Brukseli co chca SZYBKO zarobic na polskich
      nieruchomosciach wiesz kto bedzie?

Otoz agentami beda wlasnie SLD-owska administracja panstwowa, ktora jest
      dzisiaj PRZY WLADZY i zarzadza tymi nieruchomosciami.

Dlatego taki POSPICH SLD i tej calej kliki towarzysza L.Millera i Cimosiewicza,
      bo chca skozystac z okaji latwego zarobku.

O TO W TYM WSZYSTKIM CHODZI.

Kumple Cimosiewicza, ci zlodzieja z PRL-u i komunisci przebrani w demokratyczne
      szaty SLD beda handlazami polskich nieruchomosci i majac ten caly biznes w REKU
      chca sie dorobic ZNOWOZ bardzo SZYBKO bez grosza w keszeni.

Wiesz dalaczego liberalowie i postkomunisci przez ostatnie 5 lat BLOKOWALI
      ustawe o uwlaszczeniu i starali sie DORWAC do wladzy?
      SLD nie chcielo REFORMY uwlaszczenia dla obywateli polskich bo TY bys sie
      PRZYPADKIEM wzbogacil na tranzakcjach tego co bys najpierw posiadl a potem SAM
      sprzedawal.
      Posiadaczami majatku jest administracja i to wlasnie oni chca POSREDNICZYC i
      zarobic jak WLASCICIEL tego majatku.

Jedynym kapitalem komunistow byla i jest wladza, ktora zawsze wykorzystywali do
      zrobienia fortny kosztem spoleczenstwa.

SLD i Cimosiewicz nie chca PRZEGAPIC znowoz OKAZJI do zarobienia pieniedzy bez
      wlasnego kapitalu.

Oni NIE CHCA CZEKAC az ty UCIULASZ pieniadze za lat kilka i bedziesz w stanie w
      koncu kupowac nieruchomosci, bo prawdopodobnie komuchow juz wtedy nie bedzie
      przy wladzy i nic na tym nie zarobia. Dlatego sie spiesza.

Wlasnie o to chodzi ze nalezy USATALIC takie prawo, ktore TOBIE zagwarantuje
      kupno po niskiej cenie, wtedy kiedy UZBIERASZ pieniadze jesli ich jeszcze nie
      masz. Chodzi tez o to abys te nieruchomosci kupowal BEZ KONKURENCJI z tymi
      bogatymi z zachodu co maja WIECEJ pieniedzy od CIEBIE i bez podbijania ceny.

O to wlasnie walczy Lepper i LPR, bo oni wiedza ze za lat 5 TY bedziesz jeszcze
      ekonomicznie za slaby do PRZETARGU nieograniczonego i chce niedopuscic do
      sytucji, ze ty niby, ktory mieszkasz na Polskiej ziemi zostaniesz ZEPCHNIETY
      nie bedziesz jej mogl nabyc, bo cena szybko urosnie tak ze jej nigdy nie
      DOGONISZ.

Sa tacy ktorzy domagaja sie UWLASZCZYNIA tego kata w ktorym mieszkasz, aby
      stalo sie to twoja wlasnoscia i abys stal sie posiadaczem, ale wielu jest
      takich ze sie nie zgadza aby dawac takie prezenty za darmo.

Co nalezy zrobic?

NIE DOPUSCIC przez nastepne 12-15 lat do swobodnego obrotu ziema dla
      obcokrajowcow tzn. do momentu kedy ty DOGONISZ cene i bedziesz ZDOLNY
      ekonomicznie do kupowania nieruchomosci jak dzisiaj do kupna samochodu.
      Za 10 lat kupisz ta nieruchomosc i TY bedziesz sprzedawal za PODWOJNA cene, a
      nie jakis SLD-ski posrednik lub inwestor z zachodu.
      CIERPLIWOSCI drodzy rodacy Polacy, Ukraincy czy Zydzi i ci wszyscy co mieszkaja
      na Polskiej ziemi. Nie dajcie sie zrobic BOGATSZYM w „konia”.

BRONCIE Leppera, WYGONCIE Cimosiewicza z jego pomyslami, ktory dziala aby
      komunisci znowoz zarobili i OBCY zagrniczni inwestorzy.

O to wlasnie WALCZY ten folklorystyczny czlowiek Lepper, aby jego i Ciebie
      biednego znowoz NIE skrzywdzono, ze nie bedziesz mogl zostac wlascicielem
      nieruchomosci na ktorej bedziesz mogl TY zarobic pare zloty.

To nie o SLOWA chodzi, lecz o pieniadze, ktore ty mozesz zarobic lub stracic.

Nie DOPUSC do sprzedazy Polskiej ziemi do momentu, kiedy staniesz sie TY
      wlasnie jej autentycznym wlascicielem.
      • Gość: Zwierzak Broncie się przed Lepperem bo bedziecie BIEDNI IP: *.man.polbox.pl 30.11.01, 08:28
        Boże chroń nas przed Lepperem - z wrogami poradzę sobie sam.
      • Gość: MaMa Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 212.244.139.* 30.11.01, 08:34
        Lepper tak walczy o uciśnionych za ich pieniądze, że Oni mają ciągle mniej a On
        więcej
      • Gość: PGR Do biednych ludzi którzy głosowali na Leppera IP: *.chello.pl 30.11.01, 08:58
        Pamiętajcie że krowa która dużo ryczy mało mleka daje
      • Gość: Red. Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.chello.pl 30.11.01, 09:22
        Ej ty Ken! wsadz ten swoj nieokielzany leb pod zimny prysznic,to dobrze sobie
        zrobisz.Tok twojego rozumowania to mentalnosc 8-letniego dziecka!Tez zyje w tym
        kraju i obserwuje wydarzenia w ktorych sam wspoluczestnicze,ale po lepperowsku
        nie umiem pojmowac.Nie siej zlowrogiej propagandy,bo biedaku! nie dorosles do
        logicznego myslenia!Nie bronie nie uczciwych,ale klaun Lepper szukajacy
        poklasku zyskac go moze u takich rozumnych jak ty!
        I tak wiele niepokojow na tym bozym swiecie,to czemu jeszcze dolewamy oliwy do
        ognia? Lepper to klasyczny przyklad nazisty!Kopia Benito Mussoliniego !
        Poczytaj troche (jesli umiesz) dowiesz sie ja cierpialy wlochy dzieki takim
        Lepperom!
        • Gość: Obs Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.zetosa.com.pl 01.12.01, 06:11
          Ty Red, naucz się najpierw pisać bez błędów, a potem pytaj się czy ktoś umi
          czytać.
      • Gość: dt Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 213.158.197.* 30.11.01, 09:33
        Nie ma takiej potrzeby.
        Uważam, że A.L., w polskiej
        rzeczywistości doskonale da
        sobie radę sam. Mam na myśli realizację
        własnych celów.
        Trochę sie jednak pospieszył. Gdyby
        poczekał, poznał
        "od środka" sld w procesie rządzenia,
        efekt mógłby być
        dla niego lepszy. Niestety zostając
        wicemarszałkiem nie
        ustalił strategii. Nikt też mu nie
        doradził, albo on
        sam nie chciał słuchać.
        Z pozycji wicemarszałka mógłby znacznie
        więcej zrobić
        niż teraz, kiedy będzie musiał stosować
        sprawdzone
        wcześniej, prymitywne, niestety, metody.
        I L.M. będzie miał z nim kłopot przez
        całą kadencję,
        chyba że A.K. się wk..wi i rozwiąże
        parlament, z
        nadzieją, że SAMOOBRONA nie zostanie już
        wybrana.
        Czyniąc to, myliłby się jednak, ponieważ
        nie jest
        prezydentem tych, którzy nadzieję
        pokładają w A.L..
        Nie zazdroszczę podwładnym L.M., którzy
        już dostali
        zadanie eliminacji A.L..
        Znamy przecież z historii sposoby,
        skutki i to, jakie
        wyroki dostają winni (???) eliminacji
        "przeszkadzaczy".
        Fakt bezprawia w Polsce, niestety,
        pozostanie jeszcze
        nie wiadomo jak długo.
        Aktualnie nie ma żadnych przesłanek, na
        podstawie
        których można byłoby mieć cień nadziei,
        że wkrótce może
        być inaczej.
        • Gość: Arni Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.chello.pl 30.11.01, 13:01
          Biedni nie mają racji !!!

Trochę się pospieszył - to fakt, zyskałby wiecej mniej mówiąc więcej obserwując.
          Jego metody i on sam mnie nie odpowiadają, ale uwazam że stracimy na
          jego "odstawce"
          Leper - jak chłop, miał mocny zaprzęg -SLD- i zamiast chwycić mocno lejce i
          sterować, przyciął batem , konie wpadły w galop i -
      • Gość: Barbie Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.man.poznan.pl 30.11.01, 09:43
        Mam prosbe Ken. Czy moglbys tak nie mieszac malych
        czcionek z duzymi? Oczeta mi sie mecza.
        • Gość: mar Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 172.30.31.* 30.11.01, 10:32
          czcionka mało ważna, za to ile ortografów!
          Ciekawe, że tym więcej im bardziej radykalne wypowiedzi
      • Gość: mur Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 10.0.213.* 30.11.01, 09:43
        Brawo - Andrzej znalazł wiernego ucznia - czyli nieważne, że bród, że smród
        byle po polsku i z pieśnią na ustach.
      • Gość: p Re: Broncie Leppera...?- JUŻ JESTEŚMY BIEDNI IP: 217.8.179.* 30.11.01, 10:33
        Trudno się nie zgodzić że jesteśmy biedni, ale nie okłamujmy się, politykom w
        naszym kraju brakuje klasy(znalazłbym kilku i z "lewa i z prawa" ale nie sądzę
        aby chcieli założyć wspólną partię).
        Na temat Leppera dyskusja jest w zasadzie zbędna, jasne że ludzie są biedni,
        szczególnie na wsiach kiepsko wykształceni, tam gdzie nie ma pracy krzewi się
        pijaństwo.
        Nie godzę się JEDNAK na to abym musiał wstydzić się, że ludzie w naszym kraju
        nie potrafią dyskutować, że muszę słuchać popisów oratorskiego braku kultury
        polityków a nie propozycji działań.
        Niestety Polska jest na tyle uboga że bez Unii będziemy żyć na marginesie
        kontynentu bo ani nie mamy przemysłu HiTech, ani LowTech, z Rosją nam się
        trudno dogadać a oni myślą że się na nich pogniewaliśmy.

Kto wie może Cimoszewicz zrobił dobrze stawiając sprawę krótko i
        zwięźle "ustąpimy ale dość dyskusji w stylu i chciałabym i boję się" teraz
        niech parlament popracuje i stworzy takie prawo które będzie nas chronić w
        Unii.
        Wobec takich zobowiązań Unia musi się zdeklarować, czy nas chce czy nie.
        Może to naiwne ale z nami Polakami nie da się inaczej tylko krótko, gdzie 2
        Polaków tam 3 strategie.
        Wg mnie brawo dla tego Pana, niezależnie od tego czy będzie ministrem czy nie,
        czy był to "błąd techniczny" czy nie. i nie ma dlamnie znaczenia, że jest z
        lewa czy z prawa.
      • Gość: emka Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 11:22
        Ken gada jak członkowie organizacji "Świadkowie Jehowy". Zwykle atakują
        obrazkami w książce, gdzie na jednej stronie wszystko jest gładkie, jasne
        słoneczne, a na drugiej diabły i zniszczenia. Potem zadają pytanie - jak
        lepiej? Tak? czy tak? Ken mówi, jak w Polsce jest do d..., ale sorry, dzięki,
        żeby mnie bronił Lepper, to mi urąga.
      • Gość: Janusz Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 212.87.3.* 30.11.01, 11:58
        Broncie Leppera jak CHCECIE BYC BIEDNI i jeszcze
        dostac po pysku od chama.
        Janusz
        • Gość: slawek Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 217.96.2.* 30.11.01, 12:05
          Dzisiaj jego imieniny,czego można mu życzyć ? Bogatszej Polski,bo wtedy o
          Lepperze będzie pamiętał tylko on sam.
      • Gość: ata Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 157.25.99.* 30.11.01, 12:04
        Też pochodzę ze wsi, ale nie czekałam na żadnego Leppera żeby poprawił mój los.
        Za pożyczone pieniądze wyjechałam za granicę, nauczyłam się języków. Znalazłam
        dobrą pracę, zaczęłam studiować i kupuję mieszkanie na kredyt. W Polsce nie
        jest rewelacyjnie, ale jak się chce to można. Nikt z polityków nie da nam
        niczego na dłoni, trzeba samemu popracować. Moi rodzice mieszkają na wsi ale
        wcale nie chcą, aby ktoś taki jak Lepper ich reprezentował, ponieważ to
        niestety ten Pan powoduje, iż opinie o ludziach ze wsi są utożsamiane z
        bezczelnością i zachowaniem tego niby "przywódcy chłopów".
      • Gość: Trab Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 12:25
        Ken wydaje mi się, że jesteś kolejnym niedouczonym burakiem jak Lepper i banda
        z LPR. Powiedz mi jeszcze, że podobnie jak oni chcesz ruszyć rezerwy to będe
        wiedział, że jesteś burakiem i idiotą.
      • Gość: werna Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: 10.128.131.* 30.11.01, 13:20
        Gość portalu: Ken napisał(a):

> > Czy Ty ktory czytasz te moje slowa posiadasz w 100% jakos nieruchomosc (dom,
        > ziemie itp) ?
        > Jesli dzisiaj NIC nie posiadasz bo cie NIE STAC na kupno nieruchomosci to KIEDY
        >
        > w koncu bedziesz cos posiadac co bedzie jakims twim ZABESPIECZENIEM w
        > przyszlosci?
        >
        Tak posiadam, acha na zachodzie ponad 80% procent (zalezy od kraju), obywateli
        jest zadluzona tanimi dlugoterminowymi kredtytami (40 letnimi), splacajac w ten
        sposob dom czy mieszkanie, ale jak mniemam ty wolalbys wszystko dostac za friko
        od panstw. Zeby nie bylo watplieosci, w zadnym wypadku nie popieram pana M. i
        calej polityki uprawianej przez jego swite w SLD.
      • Gość: ONA KEN DO PSYCHIATRY IP: 10.129.128.* 30.11.01, 14:51
        I TO JAK NAJSZYBCIEJ
      • Gość: Jan Zapa Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.altkom.com.pl 30.11.01, 14:52
        Chyba faktycznie jesteś ze szkoły Leppera bo "rzadny" pisze się żadny, bronisz
        polskiej ziemi i banków to broń też języka.
        Jan Zapas
      • michu Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI 30.11.01, 16:33
        Nie mam ani kawalka ziemi na wlasnosc, poniewaz nie stac mnie na to. Nie bylo
        mnie stac przez ostatnich 10 lat i nie bedzie mnie stac przez kolejnych 12 - co
        do tego nie mam watpliwosci. Od okresow przejsciowych pieniedzy mi nie
        przybedzie. Dzieki pomocy unijnej jest to mozliwe. Sektor bankowy, jak i kilka
        galezi przemyslu przeszly w obce rece, bo obcy kapital mial pieniadze, by je
        wykupic. Po prostu. Kto ma wiecej forsy, ten kupuje. To sa proste prawdy,
        obowiazujace zarowno w mikro- jak i w makroekonomii. Zwalanie wszystkiego na
        intrygi politykow jest moze wygodne dla leniwych umyslow, ale nie wyprowadzi
        nas z tego bagna.
      • Gość: Jazzman Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.polkomtel.com.pl 30.11.01, 17:25
        Witam,
        Czy to prawda co mowisz o SLD, Cimoszewiczu i "kolesiach z jego partii"? W
        znacznej czesci tak, ale jestes zbyt jednostronny. To nie tylko
        SLD "sprzedawalo" Polske. Brali w tym udzial wszyscy ktorzy w tzw. III RP
        rzadzili od 89 roku. Wszyscy przylozyli reke do tego jak nam sie zyje.

Ja osobiscie nie moge narzekac, ale widze jak np. musza pracowac moi rodzice
        aby moc zyc godnie. Widze jak musza harowac setki, tysiace aby im starczalo do
        pierwszego. Ale to tylko jedna strona tego medalu. Druga sa dziesiatki tysiecy
        pseudo-bezrobotnych za ktorych takze walczy pan Lepper, bezrobotnych ktorym sie
        nie chce, ktorzy uwazaja ze za marne 500-600 zl nie oplaca im sie, wola
        wystawac calymi dniami, wypic piwko czy winko, wyspac sie a inni niech haruja
        na nich. I nie sa to jednostkowe przypadki, staje sie to powoli nagminne.
        Zgodze sie ze w znacznej czesci doprowadzila do tego sytuacja jaka wytworzyla
        sie po 89 roku, przyczynili sie do tego i "czerwoni", i "czarni" i inne kolory
        teczy. ALe dlaczego jednym osobom oplaca sie dojezdzac codziennie po 2 godziny
        przez 6 dni w tygodniu i pracowac po 10h za 600 zl, a innym mam oddawac ja czy
        ktos kto zarabia sporo mniej (np. ten kto zarabia te 600zl) ot tak, bo wypada
        pomoc. Polska nie jest na tyle bogatym krajem, a Polacy nie sa na tyle bogatym
        spoleczenstwem zeby byc pomoca spoleczna.
        Owszem, zgadzam sie ze pomoc nalezy, ale pomoc tym ktorzy chca coz zmienic w
        swoim zyciu, pomoc niekoniecznie dajac im pieniadze wprost do reki. DO tego
        powinny zostac stworzone w samych gminach (bo tam blizej ludzi) odpowiednie
        komorki znajace problemy, wiedzace ze tym ossobom trzeba kupic buty, tym kurtke
        na zime, komu innemu oplacic wizyte u specjalisty (nie ludzmy sie ze mamy
        darmowa sluzbe zdrowia), a jeszcze komus pomoc wydobyc sie ze stagnacji i
        zmusic go do dzialania. Sa gminy gdzie tak to dziala ale rzad jest po to aby
        wymusisc na samorzadach, powiatach aby tak zaczeli dzialac. Uwazam ze do tego
        potrzebni sa politycy madrzy a takim kims Pan Lepper niestety nie jest, nie
        dorosl jeszcze do tego (i byc moze nigdy nie dorosnie). Ale dobrze sie dzieje
        aby ktos poruszyl masy, moze niekoniecznie powinien uzywac przy tym jezyka z
        podworka. W koncu decydujac sie wejsc do polityki musi zachowac pewien
        standard, pewna kulture. Czy kazdy posel, minister jadac za granice ma sie
        wyrazac jak P. Lepper ?

W czasie ostatnich wyborow nie bylem glosowac - uznalem ze nie widze kandydata,
        partii ktora moze cokolwiek zrobic aby poprawic sytuacje w kraju. Oni przeciez
        sie pchaja do polityki zeby napchac sobie kieszenie i niech nikt mi nie mowie
        ze Samoobrona postepuje inaczej. Owszem, zdarzaja sie ludzie, a wlasciwie
        politycy uczciwi ale tych mozna policzyc bardzo szybko. Zawsze prezentowalem
        opcje lewicowa, ale nie wacham sie powiedziec o SLD ze trafili na dobra
        sytuacje. Jesli cos sie powiedzie zaszczyty splyna na nich. Udowodnili to juz
        wielokrotnie ze potrafia sobie przypisywac chwalae ktora nie jest tylko ich
        zasluga. Jesli natomiast sie cos niepowiedzie zrzuca wine ze mieli trudny start
        i nie dalo sie lepiej ... Kazdy chcialby miec taka sytuacje, niebrac
        odpowiedzialnosci a jednoczesnie przypisac sobie sukcesy. ALe mimo to ze zdaje
        sobie sprawe z tego jaka polityke prezentuje SLD, niech przypisuja sobie te
        chwale, byleby Polska odbila sie od dna. Bo mimo wszystko to co prezentowal
        poprzedni rzad wolalo o pomste. Ani kultury, ani odpowiedzialnosci a
        doprowadzenie kraju do ruiny (przy aktywnej wspolpracy partii koalicyjnych i
        biernosci opozycji (w koncu oni po to sa by pilnowac porzadku !!!)) zasluguje
        aby postawic ich przed sadem.

Ale reasumujac. Niech rzadzi kto chce, byleby rzadzil madrze, sprawiedliwie i
        nie myslal tylko o swoich kieszeniach, kolesiach itp ... Niech Polska stanie
        dla Zachodu partnerem a nie tylko ubogim krewny. Do tego potrzebni sa tacy
        ludzie jak Andrzej Lepper. Do tego by pilnowac, upominac, blokowac (nawet
        doslownie). Dlatego uwazam ze mimo wszystko moze dobrze sie stalo ze taka
        sytuacja sie zdarzyla ale A. Lepper przekraczajac pewne standardy kultury,
        zrazil znaczna czesc spoleczenstwa do siebie, te czesc ktora moglaby mu duzo
        pomoc, czesc nie z "mas" a z "wyzyn". I moze szkoda ... wartosie nad tym
        zastanowic.

Pozdrawiam
        Jacek P.

• Gość: KWIATEK Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 18:09
        NAJPIERW SIĘ CHUJU NAUCZ ORTOGRAFII. POTEM KEN IDŹ SIĘ PIERDOLIĆ Z BARBIE BO
        MASZ W MÓZGU NAJEBANE SKURWYSYNU.
      • Gość: rosomak4 Re: Broncie Leppera bo bedziecie BIEDNI IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 18:40
        Gdy będziemy go dobrze bronić to będziemy najbogatsi w całej ....
        Wspólnocie Niepodległych Państw( oczywiście za Rosją)
    • Gość: zyx Re: Lepper ofiara intrygi wlasnej IP: *.rdu.bellsouth.net 30.11.01, 07:37
      moze go teraz zbankrutuja w sadach.
      Gość portalu: miś napisał(a):

> Lepper wysuwając zarzuty o łapówkarstwo wpadł w sidła zastawione przez zmówione
      >
      > elity. Jakiś "zyczliwy" (UOP?)podsunął mu lipne papierzyska, a on łyknął.
      > Chodziło o skompromitowanie Jedrusia. Teraz go osądzą i będzie after birds.
      > Panie Lepper trzeba mieć nieco więcej rozwagi...

• Gość: xyz Re: Lepper ofiara intrygi wlasnej- a zyx ofiara pe IP: *.oak.dial.netzero.com 30.11.01, 07:55
        Gość portalu: zyx napisał(a):

> moze go teraz zbankrutuja w sadach.
        > Gość portalu: miś napisał(a):
        >
        zyx--
        plakac sie chce
    • Gość: xyz Oj misiu czyś ty nie jeleń? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 08:33
      Lepper to najwyżej Don Kichot, roztropny inaczej z zacięciem teatralno-
      komicznym. A co powiesz na tych członków Samoobrony, którzy chcą żeby im
      Andrzejek zwrócił kasę - stworzyli komitet.
      • Gość: lengel Re: Oj misiu czyś ty nie jeleń? IP: *.mugnet.trzepak.pl 30.11.01, 10:56
        JĘDRUS .l wszystkiego najlepszego w dniu imienin życzą ci ludzie którzy w
        ciebie wierza PROWAĆ NAS na WARSZAWE
    • Gość: giki Re: Lepper ofiara intrygi IP: 213.25.93.* 30.11.01, 08:40
      Brawo Andrzej. Tak trzymać. Elity oderwały sie od rzeczywistości. Obudzą się
      jak głodni i pogrążeni w beznadziei ludzie wyjdą na ulice, na których każde
      przejezdżające lepsze auto będzie obrzucane kamieniami i butelkami z benzyną.
      Wypasieni na ludzkiej biedzie bogacze bedą siedzieć w swoich pałacykach
      chronionych przez uzbrojonych bandziorów i bali się wytknąć nosa. "A na
      drzewach zamiast liści,będą dyndać kapitaliści".
      • Gość: Mateoosh Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 09:27
        Nauczcie sie, ze czasy w ktorych Panstwo wszystko daje za darmo sie skonczyly
        bezpowrotnie. Nie bedzie juz wczasow w Juracie, kasy zapomogowo - pozyczkowej i
        innych populistycznych akcji majacych na celu trzymanie spoleczenstwa na pasku.
        Lepper jest niewatpliwie dobrym populista, ale jego slowa to tylko slowa i to
        zupelnie puste, za to trafiajace do sporej jak widac grupy spolecznych
        naiwniakow. Zasilki dla wszystkich ? Kto za to zaplaci ? Podatnicy. Czyli
        garstka tych, co jeszcze placa (w miare) uczciwie. Niestey A.L zeruje na moim
        zdaniem 2 najgorszych cechach ludzkich: zazdrosci i checi zemsty, co z
        pewnoscia podoba sie nierobom i tym, ktorzy sami wola sie opierdalac i trawic
        czas na piciu wina za 2 zlocisze niz wziac sie za jakas pozyteczna robote.
        Nie twierdze ze jest dobrze, jest zle. Niestety poprzedniemu rzadowi oraz
        pewnie i obecnemu brakuje odwagi, by postawic wszystko na jedna karte i
        wprowadzic np. podatek liniowy 17%, ktorego wiekszosc drobnych przedsiębiorcow
        bylaby wstanie zaplacic chocby dla swietego spokoju, a nie kombinowac z
        ucieczka do szarej strefy i narazac sie na policje skarbowa.
        A Lepper ? Lepper wykorzystuje rozgoryczenie spoleczenstwa i kreuje sie na
        Robin Hooda, tylko ze szermierzem jest zbyt porywczym ...

Pozdrowienia

Mateoosh
        • Gość: Logik Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 10:22
          Gość portalu: Mateoosh napisał(a):

> Zasilki dla wszystkich ? Kto za to zaplaci ?
          >
          > Wystarczy zrobic weryfikacje rent,emerytur i innych swiadczen calego bylego
          aparatu partyjnego,SB i innej czerwonej choloty a pieniadze sie znajda i jeszcze
          zostanie na inne sprawy socjalne!Za ich zbrodnie przeciwko Polsce i Polakom
          powinni byc pozbawieni wszelkich swiadczen i dozywotnio pracowac za wikt i
          opierunek w specjalnych obozach pracy ale ja jako chszescijanin dal bym im
          najnizsze obowiazujace w Polsce wynagrodzenie i puscil wolno dajac czas na
          przemyslenie swoich win i ukojenie sie.
          Jesli chodzi o Lepera to nie lubie wywazac otwartych drzwi i dziwi mnie ta cala
          o nim dyskusja skoro jest duzo wiecej tematow wazniejszych i nie poruszanych
          na tym forum np.zdrada polskich interesow przez Cimoszke,Müllera i spolke!
          Chyba ze robicie to celowo aby odwrucic uwage od rzeczy waznych!
          • Gość: Jędrek o logiku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 10:41
            Typowy bełkot nawiedzonego katofaszysty.
            • Gość: Logik Re: o logiku IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 10:51
              Gość portalu: Jędrek napisał(a):

> Typowy bełkot nawiedzonego katofaszysty.

Nie uzywaj pojec ktorych nie rozumiesz
          • Gość: zet180 Re: Lepper ofiara intrygi IP: 194.74.105.* 30.11.01, 13:32
            Gość portalu: Logik napisał(a):

> Gość portalu: Mateoosh napisał(a):
            >
            > > Zasilki dla wszystkich ? Kto za to zaplaci ?
            > >
            > > Wystarczy zrobic weryfikacje rent,emerytur i innych swiadczen calego byleg
            > o

> aparatu partyjnego,SB i innej czerwonej choloty a pieniadze sie znajda i jeszcz
            > e
            > zostanie na inne sprawy socjalne!Za ich zbrodnie przeciwko Polsce i Polakom
            > powinni byc pozbawieni wszelkich swiadczen i dozywotnio pracowac za wikt i
            > opierunek w specjalnych obozach pracy ale ja jako chszescijanin dal bym im
            > najnizsze obowiazujace w Polsce wynagrodzenie i puscil wolno dajac czas na
            > przemyslenie swoich win i ukojenie sie.
            > Jesli chodzi o Lepera to nie lubie wywazac otwartych drzwi i dziwi mnie ta cala
            > o nim dyskusja skoro jest duzo wiecej tematow wazniejszych i nie poruszanych
            > na tym forum np.zdrada polskich interesow przez Cimoszke,Müllera i spolke!
            > Chyba ze robicie to celowo aby odwrucic uwage od rzeczy waznych!

To bylo pisane miedzy drugim a trzecim waleniem konia. Taka LOGIKa i ortografika.
            • Gość: Logik Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 17:15
              Gość portalu: zet180 napisał(a):

> Gość portalu: Logik napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Mateoosh napisał(a):
              > >
              > > > Zasilki dla wszystkich ? Kto za to zaplaci ?
              > > >
              > > > Wystarczy zrobic weryfikacje rent,emerytur i innych swiadczen calego
              > byleg
              > > o
              >
              > > aparatu partyjnego,SB i innej czerwonej choloty a pieniadze sie znajda i j
              > eszcz
              > > e
              > > zostanie na inne sprawy socjalne!Za ich zbrodnie przeciwko Polsce i Polako
              > m
              > > powinni byc pozbawieni wszelkich swiadczen i dozywotnio pracowac za wikt i
              >
              > > opierunek w specjalnych obozach pracy ale ja jako chszescijanin dal bym im
              > > najnizsze obowiazujace w Polsce wynagrodzenie i puscil wolno dajac czas na
              >
              > > przemyslenie swoich win i ukojenie sie.
              > > Jesli chodzi o Lepera to nie lubie wywazac otwartych drzwi i dziwi mnie ta
              > cala
              > > o nim dyskusja skoro jest duzo wiecej tematow wazniejszych i nie poruszany
              > ch
              > > na tym forum np.zdrada polskich interesow przez Cimoszke,Müllera i spolke!
              > > Chyba ze robicie to celowo aby odwrucic uwage od rzeczy waznych!
              >
              > To bylo pisane miedzy drugim a trzecim waleniem konia. Taka LOGIKa i ortografik
              > a.

Oceniasz innych wedlug siebie.Zrozum/choc to trudne dla Ciebie/ nie wszyscy robia
              to co Ty!
              Pozdrawiam Logik-Dyslektyk
      • Gość: Fina Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.chello.pl 30.11.01, 09:32
        KOCHANY GIKI!
        Wydaje mi sie ,ze idac spadl ci naglowe gzyms.Biedaku uszkodzil ci wieksza
        czesc juz niepelnosprawnego mozgu.Ogromnie wspolczuje!
        Palancie taka wizje to z okazji nadchodzacych swiat dedykuje tobie - psychopato
        i twej rodzinie! Tkwij w swoich debilowatych przekonaniach-wtorny analfabeto!!!
        • Gość: giki Re: Lepper ofiara intrygi IP: 213.25.93.* 30.11.01, 09:51
          Dzieki Fino za gorace uczucia dla mojej osoby i zestaw komplementow żywcem
          wziety ze słownika A.Leppera. Ja tylko pokazałem w brutalny sposób to, co czuje
          wielu ludzi, zawiedzionych przez kolejne rzady. W Polsce nie ma wolności
          gospodarczej. Większączęść majątku przejęła wąska grupa ludzi, którzy przy
          pomocy pieniedzy sterują politykami gwarantując sobie, że będą się bogacić
          jeszcze bardziej. Społeczeństwo ubożeje, a wąska grupa ludzi się bogaci. W
          trosce o walkę z bezrobociem, chcą zmienić prawo pracy tak, aby to bezrobocie
          jeszcze zwiekszyc (mozliwosc zwolnienia pracownika praktycznie z dnia na
          dzień). Z takim rozwarstwieniem społecznym i obszarami biedy, to my się
          kwalifikujemy do Ameryki Łacińskiej (Haiti, Dominikana itp) a nie do UE.
          Serdecznie Cie pozdrawiam i życze pracy u pruwaciaża za 400 zł/m-c.
      • Gość: Mateoosh Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 09:40
        I jeszcze cos, tak sie sklada, z w wiekszosci ci "bogacze" daja wam prace,
        produkuja dla was wina i papieroski, czyli jedyny widziany przez was sens
        egzystencji. Sami jestescie nikim i lepiej sie z tym pogodzcie ...

"You're the cancer, and we're ...the cure" ... <- ale ludzie pokroju Giki i
        Kena pewnie tego i tak nie zrozumieja ...

Mate.
        • Gość: GOBO Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.uk.deuba.com 30.11.01, 10:55
          KIM TY JESTEŚ-MATE? PEWNIE JEDNYM Z TYCH, CO PZYJECHALI Z MAŁEGO MIASTECZKA DO
          WARSZAWY, ABY PIĄĆ SIĘ NA SZCZYTY KARIERY I MYŚLISZ, zE POZJADALEŚ WSZYSTKIE
          ROZUMY. DAŁEŚ DUPY SZEFOWI I JESTEŚ NA WYSOKIM STANOWISKU A MOŻE CI MAMUSIA
          POMOGŁA I NIE WIESZ, CO TO ZNACZY BYĆ UCZCIWYM I NIE MIEĆ PIENIĘDZY I PRACY. MASZ
          WSZYSTKICH UBOGICH ZA NIC? NIE ZNAM GORSZEJ KATEGORII LUDZI.
          • Gość: Mateoosh Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:32
            Kolejna ofiaro demagogii Leppera,

A na jakiej podstawie twierdzisz ze mam za nic biednych, ha ? Prawda jest taka,
            ze osoby twierdzace, ze "bogaczy" nalezy obrzucac butelkami z benzyna a ich
            domy spacyfikowac, nie reprezentuja soba zadnego statusu spolecznego i sa po
            prostu niebezpieczni dla otoczenia.
            A prace zdobylem sobie sam, bez jakichkolwiek protekcji, co dowodzi ze jest to
            mozliwe, choc niewatpliwie czasochlonne. A zarabiam ponizej sredniej krajowej.
            Jesli ktos serio traktuje zycie, stawia sobie odpowiednie wymagania i potrafi
            im sprostac to nawet w tych trudnych czasach da sobie rade. Czego i Tobie
            zycze, chyba ze masz zamiar tych, co probuja zaistniec obrzucic Molotowem.

Pozdrowienia
            Mateoosh (Poznan)
      • Gość: werna Re: Lepper ofiara intrygi IP: 10.128.131.* 30.11.01, 13:36
        Gość portalu: giki napisał(a):

> Brawo Andrzej. Tak trzymać. Elity oderwały sie od rzeczywistości. Obudzą się
        > jak głodni i pogrążeni w beznadziei ludzie wyjdą na ulice, na których każde
        > przejezdżające lepsze auto będzie obrzucane kamieniami i butelkami z benzyną.
        > Wypasieni na ludzkiej biedzie bogacze bedą siedzieć w swoich pałacykach
        > chronionych przez uzbrojonych bandziorów i bali się wytknąć nosa. "A na
        > drzewach zamiast liści,będą dyndać kapitaliści".

mam nadzieje, ze twoj post to tylko prowokacja. Nie wierze aby ktos racjonalnie
        myslacy mogl napisac cos takiego. Moja rodzina nie jest biedna, tak samo wielu
        moich znajomych. Ale nikt nie dorobil sie na biedzie innych, ale swojej ciezkiej
        casami "tracacej" pracocholizmem pracy(nie wiem czy to zdanie jest logiczne)
        Mysle, ze wielu popierajacym Leppera nie zdarzylo sie pracowac po 16 godzin na
        dobe. nie twierdze, ze to idealny model zycia, traci na tym rodzina przyjacie,
        zaczynaja sie klopoty ze zdrowiem itp. ale nie moge sluchac jak to wszyscy ktorzy
        maja kase, to zlodzieje i lobuzy. A jak dorobili sie czegos do 30 to juz z cala
        pewnoscia nie bylo to uczciwie.
        • Gość: giki Re: Lepper ofiara intrygi IP: 213.25.93.* 30.11.01, 15:04
          Gość portalu: werna napisał(a):
          >
          > mam nadzieje, ze twoj post to tylko prowokacja. Nie wierze aby ktos racjonalnie
          >
          > myslacy mogl napisac cos takiego. Moja rodzina nie jest biedna, tak samo wielu
          > moich znajomych. Ale nikt nie dorobil sie na biedzie innych, ale swojej ciezkie
          > j
          > casami "tracacej" pracocholizmem pracy(nie wiem czy to zdanie jest logiczne)
          > Mysle, ze wielu popierajacym Leppera nie zdarzylo sie pracowac po 16 godzin na
          > dobe. nie twierdze, ze to idealny model zycia, traci na tym rodzina przyjacie,
          > zaczynaja sie klopoty ze zdrowiem itp. ale nie moge sluchac jak to wszyscy ktor
          > zy
          > maja kase, to zlodzieje i lobuzy. A jak dorobili sie czegos do 30 to juz z cala
          >
          > pewnoscia nie bylo to uczciwie.
          - Jasne ze prowokacja Skarbie. Ja nie pisze o notorycznych nierobach spod sklepu
          z tanim winem, tylko o tych którzy tracą prace nie ze swojej winy, a duza czesc
          pracodawców traktuje pracowników jak smiecie. Popatrz co sie dzieje z
          zatrudnieniem i zarobkami. Gdzie spojrzec tzw. restrukturyzacja, zwplnienia
          pracowników i obniżanie pensji. W ten sposób spada siła nabywcza ludności, która
          kupuje coraz mniej towarów, ograniczając sie jedynie do podstawowych artykółow i
          opłat. To z kolei powoduje zmniejszanie produkcji i dalsze redukcje zatrudnienia
          i płac. Błędne koło. Nikt mi nie powie ze nizsze podatki to wiecej miejsc
          pracy,.Popatrz na firmy płacące podatek dochodowy od osób prawnych. Jak tzw.
          inwestorzy zagraniczni kupowali nasze najlepsze firmy stawka podatku wynoiła 40%.
          Teraz gdy jest 28% w tych firmach masowo zwalnia sie ludzi i obniża płace. Ludzie
          w Polsce zarabiaja za mało, a za duzo przechwytują pracodawcy, którzy za te
          pieniądze tworzą miejsca pracy w fabrykach mercedesa, bmw czy rolexa, bo na takie
          towary wydają te pieniądze, lub obracają nimi miedzy sobą nie tworząc popytu na
          krajowe towary. Pomysł Leppera z minimum socjalnym był dobry. Gdyby każdy mogl
          dostac 600 zł, to żeby go zatrudnic pracodawca musiałby zapłacic dużo więcej,
          redystrybucja dochodu uległaby poprawie, a wpływy z podatku dochodowego od
          zatrudnionych, składki zus i VAT który płacą ludzie kupujący towary miałby szanse
          zrównoważyć budżet. KOńcze bo mi tez obnizyli pensje a koniec pracy juz minal.

• bowa79 Re: Lepper ofiara intrygi 30.11.01, 08:43
      Miller rzucił hasło: wolno kraść i brać łapówki. Hurra!
    • Gość: mat26 Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.interserwer.pl 30.11.01, 09:03
      Zenada... Lepper padl ofiara wlasnej nie do konca sprawnej inteligencji.
      Niektorzy maja zadolnosc tylko do grzebania sie w gownach w zagrodzie i nie
      powinni brac sie za politke.
      • Gość: Obs Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.zetosa.com.pl 01.12.01, 06:32
        Ty Mat26. To tak wygląda jakbyś pisał o sobie.
    • Gość: Slon Widze w tym reke Ojcow Syjonu!!! IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 30.11.01, 09:09
      Ha ha ha!!!
      Pojdzie cham do pierdla!!!
      Na dluzej.
      Oby na reszte kadenycji.
      Bez immuniteta i Boga!!!
      O zgrozo!!!
      Chlopy idziewa na rozstaje drog!
      Moze kogo zapierdolim w ryj,
      Co scierwo bedzie jechal do Warsiawy.
      • xeptrek Re: Widze w tym reke Ojcow Syjonu!!! 30.11.01, 11:01
        ale numer
        no nie?!!!
      • Gość: mar Re: Widze w tym reke Ojcow Syjonu!!! IP: 172.30.31.* 30.11.01, 11:07
        ale numer!
        no nie?
      • Gość: Obs Re: Widze w tym reke Ojcow Syjonu!!! IP: *.zetosa.com.pl 01.12.01, 06:37
        Ty slan, toś Ty poeta!!!
        Co za pajac...
    • Gość: Zwierzak Boże, chroń nas przed Lepperem ..... IP: *.man.polbox.pl 30.11.01, 10:35
      ...z wrogami poradzę sobie sam.
    • Gość: AZ Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:16
      TU NIE MA ZWYCIEZCOW I ZWYCIEZONYCH-ROLA DOBRTCH POLITYKOW A SZCZEGOLNIE
      PREZYDENTOW I PREMIEROW POLEGA NA TYM ABY NIE DOPUSZCZAC DO TAKICH SYTUACJI,NIE
      WOLNO LEKCEWAZYC OPINII ,SLOW, POGLADOW,TRZEBA ROZMAWIAC I WIEDZIEC ILE W TYM
      PRAWDY ILE MANIPULACJI CO MOWI OBYWATEL, POSEL A TYM BARDZIEJ V-MARSZALEK
      POCHODZACY PRZECIEZ Z LUDU,TRZEBA DOCIEKAC,POSZUKIWAC PRAWDY I ZNAC
      RZECZYWISTOSC,CZASAMI NAWET BRONIC LUDZI I ICH OPINII,TAKA JEST ICH ROLA I
      POSLANIE ,ZA BLEDY W TYM ZAKRESIE POLITYCY PLACA NJWYZSZYMI WARTOSCIAMI.WSZYSCY
      ONI PLYNA NA JEDNEJ LODZI...
      • Gość: lengel Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.mugnet.trzepak.pl 30.11.01, 11:32
        JĘDRUŚ najlepszego zdrowia szczescia ,nie martw sie o nic obronimy Ciebie ,a ty
        nas prowac
    • Gość: obywatel Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.acn.waw.pl 30.11.01, 11:16
      .....a ja chcialbym wiedziec jak mozna odlozyc ~$1000000 w Polsce(bedac
      urzednikiem) przed 40-tym rokiem zycia, tak jak dokonal tego Piskorski - to on
      czym predzej powinien isc do PAKI.
      • Gość: JA BEZMÓZGOWCZE IP: 10.129.128.* 30.11.01, 14:57
        BIERZ SIĘ DO ROBOTY ZAMIAST NARZEKAĆ
    • Gość: oskar Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:19
      Może jednak Lepper wie co robi. Zostanie męczennikiem Samoobrony. A co będzie
      jeżeli trzeba będzie Go zamknąć? Blokady, "kryteria uliczne"... Miller musi
      uważać. Jeżeli SLD nie zacznie spełniać swoich wyborczych obietnic (i to
      szybko) ten rząd się przewróci.
      • Gość: Logik Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 11:30
        Gość portalu: oskar napisał(a):

> Może jednak Lepper wie co robi. Zostanie męczennikiem Samoobrony. A co będzie
        > jeżeli trzeba będzie Go zamknąć? Blokady, "kryteria uliczne"... Miller musi
        > uważać. Jeżeli SLD nie zacznie spełniać swoich wyborczych obietnic (i to
        > szybko) ten rząd się przewróci.

Juz spelnia CHA! CHA! CHA ! wlasnie zaczelo od senatu!
    • Gość: Kaśka Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:31
      Niezaleznie od tego czy dokumenty były prawdziwe czy podrobione, akurat co do
      tych panów chyba nie ma wątpliwości, ze to łapówkarze. O Piskorskim wiadomo to
      nie od dzisiaj, na rynku nieruhomości mówi się o tym jak o sprawie oczywistej,
      Kaczmarek nie wstydzi sie szantażować innych i ingerować nawet w drobne sprawy
      jesli chodzi o załatwianie interesów znajomym itd.Co do przeszłości Cimoszewicza
      tez chyba nie ma złudzeń.

• Gość: JA KAŚKA z SAMOOBRONY IP: 10.129.128.* 30.11.01, 15:02
        CHYBA KTOŚ Z SAMOOBRONY POTRAKTOWAŁ CIĘ BEJSBOLEM ALBO CEPEM
    • Gość: Gonzales Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 11:36
      ...Najsmutniejsze w tym jest to, że Lepper prawdopodobnie skompromituje sprawe
      ścigania korupcji i łapówkarstwa.
      ...Osobom, które spróbuja sie w przyszłości babrać w tym gnoju, będzie się
      przypinać opinie drugiego Leppera.
      ...Miller już wydał na niego wyrok w przemówieniu sejmowym. Minister
      Sprawiedliwości wykazała jednak wysoki profesjonalizm wypowiedzi w sprawie
      oskarżeń Samoobrony.
      ...Politycy będą być może naciskać na pełną dyskredytacje Lepperowych
      rewelacji, gdyż nawet jeden jego celny strzał rzuci cień na innych pomówionych.
      ...Nikt chyba nie wierzy, że gówniarz Piskorski zdobył błyskawicznie majątek
      dla swojej rodziny w sposób legalny. Czy jednak Lepper nie broni Przyszłych
      mega-łapówkarzy stawiając własne, lipne czerwone światła na drogach korupcji?
      • Gość: Logik Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 11:43
        Gość portalu: Gonzales napisał(a):

> ..
        > ...Miller już wydał na niego wyrok w przemówieniu sejmowym. Minister
        > Sprawiedliwości wykazała jednak wysoki profesjonalizm wypowiedzi w sprawie

> .PANA KAUCZA
        >
        > ...Nikt chyba nie wierzy, że gówniarz Piskorski zdobył błyskawicznie majątek
        > dla swojej rodziny w sposób legalny.

> I NIETYLKO ON !!!!

• Gość: JA LOGIK LOGICZNY INACZEJ IP: 10.129.128.* 30.11.01, 15:13
          TY BIEDAKU
    • Gość: Zeitung Lepper skompromitowany! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.11.01, 11:41
      To co wczoraj Lepper zrobil nie tylko potwierdza jego bezmyslonosc, ale takze
      brak godnosci. Gdy mial choc za grosz wstydu to na swoim ostatnim "pokazie"
      zachowal sie jak czlowiek a nie jak "rodowity mieszkaniec wsi" (za delikatnie).
      Ponadto powienien odpowiedziec przed Sadem, za swoje wszelkie wybryki zwaizane
      z lamaniem prawa. Wymiar sprawiedliwosci powinien skazac goscia i moze bylby
      wtedy spokoj i inni mieli by odpowiedni przyklad postepowania.
    • bpobpo Pytania do Millera (w związku z Lepperem) 30.11.01, 11:48
      1. Czy tak jak SLD obiecywało, już została przywrócona normalność w Polsce, czy
      też to dopiero początek? (Lepper, Cimoszewicz, Piwnik, Kaucz i inne sprawy)i
      czy czekają nas jeszcze inne atrakcje tego typu z waszym (SLD) udziałem?
      2. Czy to aby nie wy (SLD, a konkretnie Ryszard Kalisz) nauczyliście Leppera
      podłych metod (tzn. rzucać na kogoś kalumnie i udawać że się tylko zadaje
      pytanie). Czy metody te są właściwe w stosunku do waszych przeciwników, a
      chamskie tylko w stosunku do was?
      • Gość: Logik Re: Pytania do Millera (w związku z Lepperem) IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 11:55
        bpobpo napisał(a):

> 1. Czy tak jak SLD obiecywało, już została przywrócona normalność w Polsce, czy
        >
        > też to dopiero początek? (Lepper, Cimoszewicz, Piwnik, Kaucz i inne sprawy)i
        > czy czekają nas jeszcze inne atrakcje tego typu z waszym (SLD) udziałem?
        > 2. Czy to aby nie wy (SLD, a konkretnie Ryszard Kalisz) nauczyliście Leppera
        > podłych metod (tzn. rzucać na kogoś kalumnie i udawać że się tylko zadaje
        > pytanie). Czy metody te są właściwe w stosunku do waszych przeciwników, a
        > chamskie tylko w stosunku do was?

Brawo !Podpisuje sie pod tym obydwoma rekami!
        • pato Re: Pytania do Millera (w związku z Lepperem) 30.11.01, 12:35
          Ja też !!!
      • Gość: Andrzej Re: Pytania do Millera (w związku z Lepperem) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 13:00
        bpobpo napisał(a):

> 1. Czy tak jak SLD obiecywało, już została przywrócona normalność w Polsce, czy
        >
        > też to dopiero początek? (Lepper, Cimoszewicz, Piwnik, Kaucz i inne sprawy)i
        > czy czekają nas jeszcze inne atrakcje tego typu z waszym (SLD) udziałem?
        > 2. Czy to aby nie wy (SLD, a konkretnie Ryszard Kalisz) nauczyliście Leppera
        > podłych metod (tzn. rzucać na kogoś kalumnie i udawać że się tylko zadaje
        > pytanie). Czy metody te są właściwe w stosunku do waszych przeciwników, a
        > chamskie tylko w stosunku do was?
        Trzeba zapytać sie pana posla Małachowskiego, czy nadal Lepper jest bardziej
        państwowotwórczy niż politycy Platformy Obywatelskiej (jak to miał powiedziec w
        wywiadzie radiowym tydzień po wyborach).
    • Gość: j23 Gdzie jest CAŁE wystąpienie Leppera ?! IP: localhost 30.11.01, 12:04
      Rozumiem że w papierze mogło się nie zmieścić - ale
      brak PEŁNEGO wystąpienia na portalu jest wiele mówiący.
      • Gość: xeptrek Re: Gdzie jest CAŁE wystąpienie Leppera ?! IP: 172.30.31.* 30.11.01, 12:14
        Gość portalu: j23 napisał(a):

> Rozumiem że w papierze mogło się nie zmieścić - ale
        > brak PEŁNEGO wystąpienia na portalu jest wiele mówiący.

Czy to możliwe, że wczoraj w TV nie pokazano całego wystąpienia?
      • Gość: KWIATEK Re: Gdzie jest CAŁE wystąpienie Leppera ?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 18:17
        GDZIE? W DUPIE POJEBIE JEDEN.
    • dj_emo NASZ Wielki Brat LEPPER 30.11.01, 12:36
      Panie LEPPER ,niech Pan najpierw dorośnie ,a potem pcha się do "władzy"...!!!
      • Gość: Maniek Lepperiada IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 12:54
        Lepper "zywi i broni" a Polska "chlopem stoi".
    • palesz Re: Lepper ofiara intrygi 30.11.01, 13:00
      1. Ha, ha, ha UOP - może raczej DEDEKTYW RUTKOWSKI.
      2. Jak Ty to mówisz Jędrek ( tfu! ) nie wymaga pomocy - zniszczy się sam. Dobrze było by,
      żeby nie zniszczył przy okazji tego nieszczęsnego kraju - w tym tych 1,5 mln popapranców
      ( nie używam słowa chamów - to podobno ich obraża ) którzy na niego głosowali.
      Tak czy siak za to co zrobił beknie ( odszczeka - na mównicy ) - Hura!!!!!
    • Gość: mario Re: Lepper ofiara intrygi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 13:28
      ludzie troche zimnej krwi i cierpliwości !przecież cała ta sytuacja to dopiero
      początek walki wywiadów: rosyjskiego i zachodnich.nie zapominajcie że niedługo
      będzie się decydowała przyszłość Polski.a może ktoś wie co się stało z slynnym
      notesem znaleźionym przy martwym gangsterze ?
    • Gość: Lenio Re: Lepper The Best IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 13:41
      Wreszcie ktuś dokopał tym łapciuchom.A czy Lepper ma racje czy nie to niewazne
      bo ktuś napewno brał łapuwy a może nawet wszyscy.tylko niestety oni i tak sie
      wywiną i andrzejka w andrzejki udupią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka