Gość: xxx IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 27.05.03, 22:41 jesli zostanie skazany, radykalni bialorusini powiedza, ze sa w polsce dyskryminowani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wasia Re: Podlaski literat oskarżony przez IPN IP: *.olvia.com / 192.168.10.* 28.05.03, 08:46 Uświadom mnie niedouczonego Białorusina za jakie zasługi mamy bronić Pana O.? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Podlaski literat oskarżony przez IPN 28.05.03, 10:31 Gość portalu: Wasia napisał(a): > Uświadom mnie niedouczonego Białorusina za jakie zasługi mamy > bronić Pana O.? Xxx pomylil chyba Bialorusinow z Zydami "pulawianami". A bronic go mozna za dlugowiecznosc. Gdyby zmarl wczesniej to nie mialby klopotow. Za 20 lata sadzic sie bedzie 110 latkow. Wszystkich z listy. Zawsze cos sie znajdzie. Na przyklad na podstawie kodeksu cesarza Chin z 361 roku. Za niedostateczne szanowanie cesarza. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podlaski literat oskarżony przez IPN 28.05.03, 10:56 Gość portalu: Wasia napisał(a): > Uświadom mnie niedouczonego Białorusina za jakie zasługi mamy > bronić Pana O.? Sorry, mam pytanie. Czy Pan O. to jakaś ważna postać, co kryje się za określeniem "znany białoruski litarat" -napisał coś dobrego, w jakim języku pisze. Niewiele wiem o literaturze białoruskiej. Byłem kiedyś na spotkaniu z Sokratem Janowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Podlaski literat oskarżony przez IPN IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 28.05.03, 11:25 Gość portalu: Wasia napisał(a): > Uświadom mnie niedouczonego Białorusina za jakie zasługi mamy > bronić Pana O.? nie chodzi mi o jego zaslugi. mowie tylko o postawie niektorych przedstwicieli mniejszosci bialoruskiej, ktorzy jakiekolwiek zarzuty pod adresem osoby wyznania prawoslawnego traktuja jako przejaw dyskryminacji wobec nich. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Podlaski literat oskarżony przez IPN 28.05.03, 12:39 Podobno przesłuchiwał Jaśka Parysa. Ale Parys mu ni nie powiedział ! Brawo Jasiek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard ReGlupota IPN....Aleksander O...chyba IP: 62.88.128.* 28.05.03, 13:35 Omiljanowicz jak sie nie myle-niegdys sprawzdawca z procesu Ericha Kocha (zbrodniarza hitlerowskiego)- byla taka ksiazka "Erich Koch przed sadem polskim", reszta jego "dziel" to nic nie warte wypociny kombatanckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Podlaski literat(?) oskarżony przez IPN IP: 62.88.128.* 28.05.03, 13:32 Aleksander O (Omiljanowicz) te oskarzenia to kompletna glupota... Odpowiedz Link Zgłoś