Gość: romek Biedny dziennikarz zawsze pokrzywdzony IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 31.05.03, 09:31 Nie pchaj ryja tam gdzie cie nie prosili to nie będzie problemu. Chodzą takie matoły z aparatami i tylko ludzi wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Biedny dziennikarz zawsze pokrzywdzony IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 11:17 Nie, to ryzyko zawodowe. Po pierwsze fotografował osoby publiczne. Więc nie musi miec ich zgody, chyba że fotografował by ich w sposób poniżajacy ich godność. Gdyby robił fotosy prywatnemu - to w ryj. To są kurwa ludzie z wierchuszki! Czy słyszaleś, by np. Busch albo Blair na kogoś się żucił, alb nasłał dresiarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Biedny dziennikarz zawsze pokrzywdzony IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 31.05.03, 09:31 Nie pchaj ryja tam gdzie cie nie prosili to nie będzie problemu. Chodzą takie matoły z aparatami i tylko ludzi wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Biedny dziennikarz zawsze pokrzywdzony IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.03, 11:49 Gość portalu: Zbig napisał(a): > Nie pchaj ryja tam gdzie cie nie prosili to nie będzie problemu. > Chodzą takie matoły z aparatami....... ....ze tez jeszcze sa (XXI wiek) w naszym narodzie takie prymitywy. No chyba, ze w kieszeni ma wyswiechtana czerwona legitymacje, to wyjasnia wszystko - takze i poglady. Na pohybel zdrajcom narodu!!!! A szkoda,ze czasy, gdy HONOR cos znaczyl, minely Ale co ONI o tym wiedza, przeciez w ich ksiazkach tego nie bylo. Jezeli naturalnie cos kolwiek w swoim zyciu przeczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Miller do diabła! Dobierz się tym patałachom do dupy! IP: 212.33.69.* 31.05.03, 10:02 Miller weź sie za tych wszystkich kolesi i zrób coś bo po następnych wyborach skończysz jak Buzek lub Krzaklewski. A może ty sam należysz do tej paczki wzajemnej adoracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Miller do diabła! Dobierz się tym patałachom IP: 195.152.54.* 31.05.03, 10:14 nie mam pojecia kto to sa ci ludzie wyienieni w artykule (partii politycznych w polsce jest baldzo baldzo duzio i baldzoduzio kladna-wszyscy oni!!!)ale ciut cos tam jeat nie tak z wersja dana przez fotoreportera byl atakowany przez 2 ludzi a mial czas na zwiniecie filmu (tak na marginesie czy on nie slyszal o digital camera?)wsadzic do pudelka i do kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Z dygitala dobrego zdjecia sie nie zrobi. Bez 01.06.03, 00:24 wzgledu na ilosc pixeli. Dobre na fotki z objazdow turystycznych i party imieninowe u ciotki. Zwiniecie filmu w dobrym aparacie reporterskim to sekundy jesli nie ulamki sekundy(motorek!), zwolnienie przycisku i do kieszeni - tez poliocz do 3. I tyle. Tu akurat wszystko pasuje. Fotka z knajpy tez wersji reportera nie przeczy. Prawda o zajsciu jest na tych fotkach, nie zas w gadaniu Neumana: NIE PO RAZ PIERWSZY KLAMIE. A wiec, wybacz, jego zeznan za wiarygodne nie wezme, choc - z drugiej strony - Newsweek to dla mnie szmata dla przyglupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Z dygitala dobrego zdjecia sie nie zrobi. Bez IP: 195.152.54.* 01.06.03, 12:06 blad ja mam -finepix s2 pro (6.2mp) and brother,it is gooooooooooood!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Prymitywne jak "Newsweek" IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 10:32 Reporter, który zbiera po ryju na ulicy? Powinni wynająć ochronkę, lub zatrudnić na etacie przedszkolankę, niech wyprowadza dziennikarzy na miasto? Ps. Pamięta ktoś jeszcze porwanie reportera Wprost? Reklama dzwignią handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Prymitywne jak 'Newsweek' IP: *.icpnet.pl 31.05.03, 10:49 kolego-jesteś czerwonym palantem z SB, który pewnie nie przeszedł weryfikacji i teraz poczuł, że wracają stare dobre czasy. nic wam już nie pomoże-czasy postkomuny skończą sie ostatecznie wraz z ekipą "leszka millera łapińskiego". w zgorzelcu będziesz mógł sobie walić konia z rozpaczy. Gość portalu: leo napisał(a): > Reporter, który zbiera po ryju na ulicy? > Powinni wynająć ochronkę, lub zatrudnić na etacie przedszkolankę, niech > wyprowadza dziennikarzy na miasto? > > Ps. > Pamięta ktoś jeszcze porwanie reportera Wprost? > Reklama dzwignią handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina naszym zdrowiem rzadzila w ministerstwie mafia 31.05.03, 11:00 ciekawe skad "przypadkowi" bandziorzy wiedzieli, ze nalezy zabrac film dziennikarzowi? dla mnie lapinski, nauman i deszczynski to bandziory w bialych rekawiczkach. moj maz jest lekarzem i wstydzi sie takich "kolegow" po fachu. koledzy ci zrobili wszystko co tylko mogli by zadbac o SWOJE PRYWATNE interesy i przeszkodzic porzadnym lekarzom leczyc pacjentow w godziwych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guciog Re: naszym zdrowiem rzadzila w ministerstwie mafi IP: *.pl / 192.168.1.* 31.05.03, 11:22 Jesli sie myle byl jeszcze lekarski duet w PZU:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witja Re: Napad na fotoreportera IP: *.warszawa.tpnet.pl 31.05.03, 11:07 Panowie siedzą po uszy w g... i mówią, że pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Napad na fotoreportera IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 11:12 Co w tym niezwykłego? 50 lat tak było. Ja też miałem pogróżki od SLD-owskiego bonza. A jak zgłosiłem to do prokuratury, to jeszcze gość pozwał mnie do sadu. Mimo, że miałem dwóch świadków. Prokuratura szybko zakończyła dochodzenie a sprawa w sądzie trwa trzeci rok. I co. Nic. Normalka. Ciekawe jakie "standarty" w tej kwestii sa w krajach unijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Napad na fotoreportera IP: *.dial.netline.net.uk 31.05.03, 12:30 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Co w tym niezwykłego? 50 lat tak było. Ja też miałem pogróżki od > SLD-owskiego bonza. A jak zgłosiłem to do prokuratury, to > jeszcze gość pozwał mnie do sadu. Mimo, że miałem dwóch > świadków. Prokuratura szybko zakończyła dochodzenie a sprawa w > sądzie trwa trzeci rok. I co. Nic. Normalka. > Ciekawe jakie "standarty" w tej kwestii sa w krajach unijnych? ---------------------------- Pewno bardzo różne. Chociaż afer nie brakuje. (Skandal w Belgii, afery we Włoszech. I tu i tam na najwyższych poziomach władzy.) Ale tego typu zachowania są rzadsze. Kilka lat temu w Anglii pijany facet powiedział policjantom wezwanym do interwencji w rodzinnej burdzie, że ich zamorduje. Dostał dwa lata więzienia. My dopiero wychodzimy z systemu bezkarności dla polityków. Proces naprawienia mentalności to rzecz na wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku [...] IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.05.03, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Organizacja przestepcza IP: 80.48.46.* 31.05.03, 11:35 Typowe dzialanie dla szefów mafi a nie parti. Mial racje Kaczynski ze SLD to organizacja przestepcza. A cappo di tutti capi zasiada na fotelu premiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Organizacja przestepcza IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.03, 11:53 Gość portalu: AIR napisał(a): > Typowe dzialanie dla szefów mafi a nie parti. ....ze tez jeszcze sa (XXI wiek) w naszym narodzie takie prymitywy. No chyba, ze w kieszeni ma wyswiechtana czerwona legitymacje, to wyjasnia wszystko - takze i poglady. Na pohybel zdrajcom narodu!!!! A szkoda,ze czasy, gdy HONOR cos znaczyl, minely Ale co ONI o tym wiedza, przeciez w ich ksiazkach tego nie bylo. Jezeli naturalnie cos kolwiek w swoim zyciu przeczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glista Re: Napad na fotoreportera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.03, 11:45 Ta gazetka jest bardzo niewiarygodna. Jej publikacje to często totalne bzdury lub teksty typu "gdzieś dzwonią, ale nie wiadomo w którym kościele" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Re: Napad na fotoreportera IP: *.satbit.pl / 10.10.3.* 31.05.03, 11:52 A jednak miał rację Kaczyński, że SLD to organizacja przestępcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Napad na fotoreportera 'Newsweeka' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.03, 11:54 a jakim trzeba byc ideiota by uwazac ze reporterowi a raczej jakiemus gnojowi mozna robic wszystko. nauman i kazubowska sa juz osobami prywatnymi wiec robienie im zdjec jest naruszeniem ich prywatnosci. a ten reporter to zwykly smiec typowe zero. nie wchodzi sie w butach w czyjes zycie. na miejscu naumana i kazubowskiej podal bym ta sprawe do prokuratury. przepraszam zapomnielem gdyby tak zrobili to w nastepnej gazecie i w tvn24 nazwali by to napascia na reportera. Ludzie jestescie pojebani zastanowcie sie co piszecie. dlamnie jestescie wszyscy ZEREM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Napad na fotoreportera IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 12:03 takim idiota ktorych chronil michnik i z ktorymi wodke pil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esesz Re: Napad na fotoreportera IP: *.rymanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 12:07 A czy nie przychodzi Wam szanowni komentarzy do głowy taka myśl, że dziennikarz naruszył prawo, w tym prawo do ochrony wizerunku? W jakim kraju żyjemy? Czy naprawdę można juz bezkarnie podsłuchiwac, czytac czyjes listy, sms-y. Czy Wam to czegoś nie przypomina? Na tym ma polegać demokracja i wolność, czy prawa człowieka? Dziekuję za taką wolność, wypisuję się z takiego towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Re: Napad na fotoreportera IP: *.awf.wroc.pl 31.05.03, 12:38 Tak wygląda nasz świat polityki, złodzieje i gansterzy. Tylko nic im nie można zrobić, bo jak zwykle są "niewinni", albo ich tam nie było, albo płacili rachunek i nic nie widzieli itp. Musze lecieć do wc wymiotować ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Relacja w Trybunie 31.05.03, 12:42 Łapiński jest już politycznym trupem, nawet Trybuna go nie broni: www.trybuna.com.pl/200305/d.htm?id=3125 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Relacja w Trybunie IP: *.chello.pl 01.06.03, 15:02 kataryna.kataryna napisała: > Łapiński jest już politycznym trupem, nawet Trybuna go > nie broni: > > www.trybuna.com.pl/200305/d.htm?id=3125 > Relacja z napadu na fotoreportera zamieszczona w „Trybunie” tak zapachniała mi stylem Michaiła Bułhakowa, że zadałam sobie trud wyszukania cytatów. W domu na Rozbrat, gdzie ulokowało się SLD napadnięto na dziennikarza – w „Domu Gribojedowa” na poetę. Wystarczy zmienić nazwy własne i mamy gotową relację ze skandalu na Rozbrat. „Kremowy, staroświecki dom stał przy okrężnych bulwarach w głębi wątłego ogrodu; oddzielało go od trotuaru ozdobne żelazne ogrodzenie. [...] Dom ów nazywano „Domem Gribojedowa”[...] obecnie dom należał do Massolitu [...] Massolit ulokował się w Gribojedowie tak, że trudno sobie wyobrazić, jakby to można zrobić lepiej i wygodniej. [...] Każdy, kto trafił do tego domu, jeśli oczywista, nie był zupełnym tępakiem, od razu widział, jak dobrze żyje się wybrańcom losu – członkom Massolitu, i z miejsca opanowywała go czarna zawiść. [...] Cały parter [...] zajmowała restauracja, i to jaka restauracja! [...] Zlani potem kelnerzy nieśli ponad głowami spotniałe kufle piwa, krzyczeli ochryple i z nienawiścią: „Najmocniej przepraszam obywatelu!”. Z głośnika komenderowano; „Szaszłyk karski raz! Dwie gicze! Flaki po polsku!!!” [...] Lód pływa w kompotierce, przy sąsiednim stoliku widać czyjeś przekrwione bycze oczy i jest strasznie, jest strasznie [...] Restauracja zaczęła swoje zwykłe nocne życie i kontynuowałaby je aż do zamknięcia, to znaczy do czwartej rano, gdyby nie zaszło coś doprawdy zupełnie już niezwykłego [...] „ I tu mamy opis wkroczenia do restauracji ubranego osobliwie poety Iwana Bezdomnego, który poszukuje zagranicznego konsultanta. Wygląd i zachowanie Bezdomnego wywołują poruszenie wśród gości i obsługi – postanawiają go unieszkodliwić. „Wtedy wreszcie zrozumiano, że należy rzucić się na Iwana, i rzucono się na niego. Świeczka zgasła, okulary, które zeskoczyły twarzy, w mgnieniu oka zostały rozdeptane. Iwan wydał z siebie straszliwy okrzyk bojowy, który ku powszechnemu podziwowi dał się słyszeć nawet na bulwarze, i zaczął się bronić. [...] Dookoła huczał tłum, omawiał niezwykłe wydarzenie. Był to, jednym słowem obrzydliwy, niegodny, gorszący, świński skandal w złym guście.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Dzieki, Iza ! Bardzo dobre! "Dom Gribojedowa' Bulhako IP: *.twcny.rr.com 02.06.03, 07:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://14.klamstw.kwasniewskie Re: Napad na fotoreportera IP: 81.80.88.* 31.05.03, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://14.klamstw.kwasniewskie http://14.klamstw.kwasniewskiego.tv. pl >> CHCESZ POZN IP: 81.80.88.* 31.05.03, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Napad na fotoreportera IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 13:25 pieknie,pieknie nerwy puszczaja panom z sld , ale nie wiedzialem ze w tej organizacji(tj.partii)-funkcjonuja oddzialy do brudnej roboty, wydawalo sie ze od tego jest lepper i spółka ps. adas trzymaj sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bdg Reprezentante Re: Napad na fotoreportera IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 31.05.03, 13:29 No przypadki chodza po ludziach ale to jest chyba przegiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pobity. Re: Napad na fotoreportera IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 13:59 Mafia SLD jest tak pewna siebie, że nie kryje sie z niczym! CXo na to prokurator? Nic się nie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 PALENIE TYTONIU POWODUJE RAKA 31.05.03, 14:15 minister zdrowia, m.lapinski, nikomu zle nie zycze, ale na ta czerwona zaraze, juz chyba, innego sposobu nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Napad na fotoreportera IP: 80.48.25.* 31.05.03, 14:17 Lepiej ścigać Rokitę niż eseledowca-bandytę. Daję głowę że sprawcy będą nieznani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Napad na fotoreportera IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.03, 14:55 Gość portalu: michu napisał(a): > Lepiej ścigać Rokitę niż eseledowca-bandytę. > Daję głowę że sprawcy będą nieznani. Moze nareszcie Ci obojetni a potencjalni wyborcy zrozumieja, ze nalezy brac czynny udzial w wyborach! I raz na zawsze wyeliminowac ten motloch z zycia politycznego Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Napad na fotoreportera 'Newsweeka' IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 14:42 Esesz, ja, zbig Tu na forum świętej GW towarzystwo raczej jednolite, dokładnie prawiczkowate g...o, raczej zasobne, że tyle czasu tracą na wypisywanie swoich plwocin. Niektórzy, jak witek.bis i kataryna.kataryna K. to chyba biorą za to nawet odpowiedni szmal. Większość to zapewne mocno sfrustrowani, nieudacznicy życiowi, którym niezbędne jest dowartościowanie się wobec samych siebie, przez nabluzganie na "komuchów". Ongiś pluło się na Żydów, masonów, cyklistów, socjalistów, dziś te popłuczyny sarmackie, ćwierć iteligenciki, mają generalnie lewicę za spluwaczkę. Kogo personalnie, to im w zasadzie obojętne, podsuwa im to sama święta Gazeta. To, że potem okazało się, że L. Pastusiak w ogóle ani razu nie zadzwonił, a Pachoński zadzwonił trxy razy w sprawie "Pianisty" do Rywina itd. ...., to dla nich w ogóle się nie liczyło, ważne że mogli przez kilka dni przerabiać tych ludzi na szmaty, kierując się swymi g...nymi, "patriotycznymi" sumieniami. Oni w swej zaprzeszłej nienawiści zatracili najwidoczniej normalne, ludzkie poczucie uczciwości, prawości, tolerancji dla praw innego człowieka. To po prostu tylko zaczadzone oszołomy, o kręgosłupie Kalego, nienawiści w oczach, którzy bez swego chamstwo, bluzg, pomówień i oszczerstw pod adresem SLD, rządu, Millera, lewicy już chyba żyć nie potrafią. Cała nadzieja, że niedługo będą rządzić nami prawa i ludzie UE. Odpowiedz Link Zgłoś