Dodaj do ulubionych

Ważny komunikat

26.05.07, 22:10
Niniejszym komunikuję, ze w celu wzmocnienia mojego pro-PiS-owskiego kośćca
ideologicznego, mój dotychczasowy nick czwarta.rzeczpospolita został zmieniony
na czwarta.rzeczPiSpolita.

Mam nadzieje, że ta zmiana wzmocni mój skromny wkład do szybkiej
burkimafasyzacji i zimbabwizacji naszego Kraju.
Obserwuj wątek
    • hrabia.m.c Re: Ważny komunikat 26.05.07, 22:13
      A nie właściwszy nick,
      to IValma?
      • czwarta.rzeczpospolita Re: Ważny komunikat 26.05.07, 22:17
        hrabia.m.c napisał:

> A nie właściwszy nick,
        > to IValma?

Nie chwytam?...
    • bu2m Re: Ważny komunikat 26.05.07, 22:13
      Przykro mi to powiedzieć, ale jesteś nieuleczalnie chory.
      • czwarta.rzeczpospolita Re: Ważny komunikat 26.05.07, 22:20
        bu2m napisał:

> Przykro mi to powiedzieć, ale jesteś nieuleczalnie chory.
        >

Ależ oczywiście. Przeciez pisze, ze mój kościec porażony jest PiS-owską osteoporozą.

Ponadto, żyję w kraju, gdzie lekarze nie strajkują, wiec moge sobie pozwolic na
        chorowanie, hi, hi!
    • czwarta.rzeczpospolita Re: Na dowód, ze powyższy post nie był pisany 26.05.07, 22:14
      przez trolla, ani w ogóle inna osobę, wchodze pod starym nickiem i potwierdzam,
      ze "czwarta.rzeczPiSpolita" to mój nowy nick.
    • 1normalnyczlowiek Wal panie Waldku(Kuczyński)-cała lewica za panem 26.05.07, 22:16
      czwarta.rzeczpispolita napisał: Ważny komunikat
      > Mam nadzieje, że ta zmiana wzmocni mój skromny wkład do szybkiej
      > burkimafasyzacji i zimbabwizacji naszego Kraju.

---> ... stoi, cały ruch Uciśnionych Bojowników o "wartości europejskie"
      • belkot_belkot_belkot [...] 26.05.07, 22:18
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • belkot_belkot_belkot Zapominasz... 26.05.07, 22:16
      Zapominasz o schevezowaniu i speruwieniu :]
      W grę wchodzi jeszcze zbiałorusienie :]
      • marouder A Fiutinizacja to pies? 26.05.07, 22:18
        Na swoja niewielka miare czwartopospolici fiutinizuja Wolske.
        • belkot_belkot_belkot Tak naprawdę to pokazują prawdziwe oblicze Polski 26.05.07, 22:22
          Chyba rzeczywiście Polska jest brzydka, kurduplowata, byle-jaka, niechlujna,
          chamska, krzykliwa, sepleniąca dyszkantem i mała duchem
          Mój brzydki kraj
          • czwarta.rzeczpospolita Re: Nie przesadzaj, nie wpadaj w pesymizm 26.05.07, 22:27
            belkot_belkot_belkot napisał:

> Chyba rzeczywiście Polska jest brzydka, kurduplowata, byle-jaka, niechlujna,
            > chamska, krzykliwa, sepleniąca dyszkantem i mała duchem
            > Mój brzydki kraj

Nasz Kraj ma wspaniałą kulturę, historię, z której moze byc dumny (no,
            przynajmniej z pewnej jej częsci...) i szereg innych powodów do chwały. Kaczki
            przeminą, a te rzeczy pozostana.
            • belkot_belkot_belkot Re: Nie przesadzaj, nie wpadaj w pesymizm 26.05.07, 22:33
              czwarta.rzeczpospolita napisał:

> Nasz Kraj ma wspaniałą kulturę, historię, z której moze byc dumny (no,
              > przynajmniej z pewnej jej częsci...) i szereg innych powodów do chwały. Kaczki
              > przeminą, a te rzeczy pozostana.

Tak mi się wydawało. Że taka jest. Taka jak Polska Jagiellonów - otwarta,
              dumna, wielkoduszna, potrafiąca się wznieść ponad podziały, małe zawiście,
              zazdroście, szanująca i szanowana. Ale może tak wcale nie jest. Jak ostatnimi
              laty patrzę na Polskę Leppera, Kaczyńskiego, Giertycha, Rydzyka, Millera to
              zaczynam się zastanawiać czy pogląd który mi wpoiła rodzina i szkoła to prawda.
              • czwarta.rzeczpispolita Re: No właśnie. Odchodząc od wesołkowatych kpi- 26.05.07, 23:02
                nek i przyjmujac ton poważny.

Trzy tygodnie temu miałem popularny wykład o Polsce, temat mogłem sobie sam
                wybrać - wybrałem własnie Polske Jagielonów (w nieco szerszej perpektywie,
                zaczałem od smierci Bolesława Krzywoustego i podziału dzielnicowego - bo na tym
                tle mozna dopiero właściwie zrozumieć zasługi naszych wielkich Monarchów, od
                Łokietka poczynając. Okres od Łokietka do Batorego (którego mozna tez uznac w
                pewnym sensie za niemal-Jagielona, z powodu Anny Jagielonki) był wspaniały i
                warto by było, zebysmy czesciej go wspominali i częsciej rozmyslali nad
                "duchowym dziedzictwem" tamtych czasów. Wpływ Epoki Jagielońskiej na cała
                późniejsza historię Polski był olbrzymi.

Ja jestem tylko fizykiem, nie historykiem, więc to sa bardzo amatorskie
                przemyslenia.
            • 440417mz Re: Nie przesadzaj, nie wpadaj w pesymizm 26.05.07, 23:03
              Cholera,mam 7 krzyżyk na karku i nie mam powodu być dumny z tych rzadów które na
              szczęście przeżyłem.Ale ten aktualny to już chyba dno DNA.Jeżeli przed 89 rokiem
              nie mieliśmy wpływu na wybór rządzących,to po 89 roku jakich dokonywaliśmy
              wyborów?Ale takich ludzi jakich teraz wybraliśmy,nawet nie głosując,to debilizm
              narodowy.Ja mam już z górki,a wy kombinujcie jak koń ciągnący furmankę pod górę!!
        • 1normalnyczlowiek Film I Uwentualnie Telewizja 26.05.07, 22:25
          marouder napisał: A Fiutinizacja to pies?
          > Na swoja niewielka miare czwartopospolici fiutinizuja Wolske.

---> Najważniejsze by Polska już nie z(b)LiDziała nigdy więcej.
          • belkot_belkot_belkot Re: Film I Uwentualnie Telewizja 26.05.07, 22:26
            1normalnyczlowiek napisał:

> ---> Najważniejsze by Polska już nie z(b)LiDziała nigdy więcej.

W końcu nic gorszego trafić by się jej nie mogło!
    • jampawel2_i_tri Re: Bedziesz zalowac za ta zmiane nicka!!!!!!!!!!! 26.05.07, 22:18
      czwarta.rzeczpispolita napisał:

> Niniejszym komunikuję, ze w celu wzmocnienia mojego pro-PiS-owskiego kośćca
      > ideologicznego, mój dotychczasowy nick czwarta.rzeczpospolita został zmieniony
      > na czwarta.rzeczPiSpolita.
      >
      > Mam nadzieje, że ta zmiana wzmocni mój skromny wkład do szybkiej
      > burkimafasyzacji i zimbabwizacji naszego Kraju.

W Europie zach. powiedzenie pis znaczy SZCZYNY, ale poniewaz zyjesz w krju
      "demokratycznym" masz prawo do wyboru, nawet jak sie mylisz. BONNE CHANCE!
      • czwarta.rzeczpospolita Re: Bedziesz zalowac za ta zmiane nicka!!!!!!!!!! 26.05.07, 22:24
        Pozdrówka!

Twój IVRP (na FS wystepujacy jako cs137, wiec Twój dobry znajomy).
        • jampawel2_i_tri Re: ;))))))))))))) 26.05.07, 22:33
          czwarta.rzeczpospolita napisał:

> Pozdrówka!
          >
          > Twój IVRP (na FS wystepujacy jako cs137, wiec Twój dobry znajomy).

Hehehe! zaczynamy nowy swiat UNDERGRUND!
          • jampawel2_i_tri Re: ;))))))))))))) Merci! 26.05.07, 22:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka