Gość: UORP IP: 217.96.23.* 04.06.03, 09:17 No ale Mr. Oczko szuka pytan. Sam biedak nie wie o co pytac Kaczynskiego. Teraz to musi wykazac sie inwencja tworcza. A jak Mrs. WCKaczka miala radosna mine w czasie zaprzysiezania. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzia Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 09:28 Lewandowski zrobił SLD niedźwiedzią przysługę wzywając na świadka Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: 217.96.23.* 04.06.03, 09:31 Miller chcac wkrecic Kaczynskiego w afere, spowodowal osmieszenie Lewandowskiego, zapraszajacego Prezydenta Warszawy. Nawet dla betonu widoczne jest "drukowanie" pytan przez Oczko. Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa niech wezwa Gucwinskich - znaja Lwy jak malo kto 04.06.03, 10:40 SLD sie osmiesza i zaklada, ze wiekszosc Polakow to idioci, ktorym przy wspoludziale TVP i PR mozna skutecznie robic wode z mozgu. Tow. Miller: koncz juz! dosyc wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: i kaczki i kurcza(u)ki i p(b)łochliwe ze(io)bry. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel zostawcie go w spokoju złodzieje z sld IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 09:35 Złodzieje z sld maja taka metodę, że jeśli sami zrobią zbyt wiele gówna to żeby nie odróżniać się od reszty społeczeństwa próbują tym gównem pobrudzić innych. Wciągając kolejne osoby do swojej świńskiej gry tak właśnie czynią. Dodam jeszcze że to właśnie świnie z sld chcą zrobić rząd ze wszystkimi. Po co? No po to że wtedy wszystkich pobrudzą. Wyjątkowe świństwo. Niech gówno które narobili zjadają teraz sami. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Oj, jak boli :) 04.06.03, 09:42 Nie wyszło z Kaczyńskim, oj nie wyszło i to bardzo. Niech WC Kaczka coś szybko wymyśli, a najlepiej sprawdzi czy Lewandowski aby swoje pytania czyta bo jakoś mało SLD pomagają. Tak to jest jak się najpierw głosuje a potem myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 09:44 Czy Lewandowski usiłuje właśnie wykazać, że klub PiS-u zaniedbał i nic w tej sprawie nie zrobił? Ile jest w PiS-ie posłów, bo nie wiem o ile osób jeszcze Lew Andowski ma zamiar pytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolszewicy Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 09:53 może jeszcze sie dowiemy że kaczyński wysłal rywina precz z komuna ,ludzie co my oglądamy PRL bis w nędznym wydaniu.Byli kacykowie u władzy ale jesteśmy durnym narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 09:55 Lech Landowski kontra Lech Kaczyński 20 :0 !!!!! Czekam na WCKaczkę. Czy przebaczyłaś Maciejowi? Wysłał mi posta w środku nocy, żebym się wstawiła za nim. Wstawiam się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 09:59 basia.basia napisała: > Lech Landowski kontra Lech Kaczyński 20 :0 !!!!! Jak to 20:0??? Przecież to Andowski robi z siebie totalnego idiotę a Kaczyński już dwa razy nie mógł powstrzymać śmiechy słysząc pytanie. > Czekam na WCKaczkę. Ja też czekam, myślę, że w starciu z Kaczyńskim wzniesie się na wyżyny błochowiakowatości i będzie jeszcze śmieszniej. A motywacji na pewno jej nie brakuje - musi się zemścić za Ziobro i pomścić plamę Andowskiego. > Czy przebaczyłaś Maciejowi? > Wysłał mi posta w środku nocy, żebym się wstawiła za nim. > Wstawiam się. Ale co ja mu miałam przebaczać? > Pozdrawiam Ja też :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia LEW A. kontra LECH K. 0 : 100 04.06.03, 10:03 Kofeina jeszcze, widać, nie zadziałała. Poszukam posta, którego no żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Drukarz Lewandowski IP: 217.96.23.* 04.06.03, 09:52 Mr Oczko widzi, ze swa pochopna inicjatywa pograza Millera i reszte umoczinej gory SLD. W zwiazku z tym prubuje i innej beczki. Maksymalnie chce pograzyc PiS. Ciekaw jestem czemu nie dociekal motywow zaniechan swoich kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 10:05 Matko, czy ten pacan naprawdę nie widzi, że zadając 38 raz to samo pytanie - "dlaczego pan nie zawiadomił prokuratury, przecież jest pan posłem?" - pogrąża tylko swoich koleżków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 10:07 No! Teraz go Kaczor ładnie pojechał! "Proszę pana, spodziewałem się, że pana pytania wykroczą znacznie poza sprawę, więc..." Chyba zaraz się zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 10:10 Gość portalu: franek napisał(a): > No! Teraz go Kaczor ładnie pojechał! > "Proszę pana, spodziewałem się, że pana pytania wykroczą znacznie poza sprawę, > więc..." > > Chyba zaraz się zacznie... I się zaczęło :) Czy Lew Andowski jest w komisji wtyką PiS-u? Mam kupę radości słuchając jak Kaczyński opowiada o różnych tajemniczych sprawkach a Andowski nie może mu nawet przerwać bo kodeks zabrania. Pycha! To już drugi przypadek kiedy koledzy powinni Andowskiemu cztery litery skopać - pierwszy raz za billingi, drugi za tego Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek A teraz WC Kaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 10:21 Oops, rąbnąłem się troszkę A tę kretynkę to Kaczor chyba rozwali - Co panu powiedziała Wanda Rapaczyńska? - Wanda Rapaczyńska powiedziała mi "Wanda Rapaczyńska", ja odpowiedziałem "Kaczyński" przednie! - Kobiecym pismem było napisane - To nie jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:10 Kaczyński jest dużo bardziej inteligentny niż Lewandowski. Świetnie odpowiada. A Lewandowski skończy przed sądem partyjnym SLD za ten pomysł powołania Kaczyńskiego na świadka. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Żeny tylko Kaczyński wytrzymał 04.06.03, 10:13 Jedyne ryzyko, że Kaczyński nie wytrzyma nerwowo tej głupawki i oceni "kwalifikacje oraz zachowanie", któregoś komisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Dociekliwosc Lewandowskiego IP: 217.96.23.* 04.06.03, 10:14 Dociekliwosc Lewandowskiego jest godna podziwu. Ja czekam na rownie wielka dociekliwosc pana posla przy przesluchaniu Millera, jak rowniez na podobny zestaw pytan do Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Kaczyński śmieje się po raz trzeci 04.06.03, 10:18 Tym razem poproszony o dokładne zrelacjonowanie rozmowy z Rapaczyńską, a wyglądała ona tak: Rapaczyńska: Wanda Rapaczyńska Kaczyński: Kaczyński Kurtyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laser WC do boja! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:22 Ale kobitka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzz ostatnio powziołem wiadomość ,że .... IP: *.lublin.pl 05.06.03, 17:00 Playboy chce zrobić sesję zdjęciową z księżniczką Anitką. Szkoda ,że dopiero po zadymie z kurwikami ,bo teraz to nawet Anita wie ,że to byłby jej koniec kariery,a tak może by sie skusiła...Dają jej trzy razy więcej niż każdej innej kobitce za sesję ale i tak się nie zgodzi.Ale jeśli nawet pójdzie na ten układ ,proszę zrób najpierw coś z tą szczęką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Kaczyński śmieje się po raz trzeci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:23 > Tym razem poproszony o dokładne zrelacjonowanie rozmowy z Rapaczyńską, a > wyglądała ona tak: > > Rapaczyńska: Wanda Rapaczyńska > Kaczyński: Kaczyński > > Kurtyna! Brawa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traianus Ręczne kobiece pismo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.03, 10:30 Pani Błochowiak wykryła właśnie arcyważną nieścisłość w wypowiedzi P. Kaczyńskiego. Myślę, że pójście za tym tropem pozwoli wykryć kto istotnie wysłał Rywina... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ręczne kobiece pismo 04.06.03, 10:33 Gość portalu: traianus napisał(a): > Pani Błochowiak wykryła właśnie arcyważną nieścisłość w wypowiedzi P. > Kaczyńskiego. Myślę, że pójście za tym tropem pozwoli wykryć kto istotnie > wysłał Rywina... Szkoda, że nie podrążyła, mogła pociągnąć i dopytać Kaczora po czym rozpoznaje się kobiece pismo. Może przynajmniej seksizm by mu udowodniła, jak się nic innego z nim nie udało dzisiaj zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.artnet.com.pl 04.06.03, 10:18 Żeby głupota dodawała skrzydeł - Pani Poseł Błochowiak latałaby jak gołębica. Ludzie! kto wydelegował taka głupią d... do Komisji! Chyba taki sam bęcwał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:22 > Żeby głupota dodawała skrzydeł - Pani Poseł Błochowiak latałaby > jak gołębica. Ludzie! kto wydelegował taka głupią d... do > Komisji! Chyba taki sam bęcwał!!! Nie śmiej się z biednej pani Błochowiak. Ona wie że miała się Kaczyńskiego o coś zapytać, tylko kompletnie zapomniała o co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iggor Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 10:19 Wezwanie p. Kaczyńskiego to ewidentny błąd eseldowców. Pan Prezydent prezentuje się godnie, a pytania p. Lewandowskiego, nieudolnie kopiującego Rokitę, trafiają w pustkę. Natomiast wczorajsza decyzja o niewezwaniu p. Ungiera jest skandaliczna. Jego wiedza jest z pewnością znacznie większa niż np. p. Szymczychy nie mówiąc o p. Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Dowód na brak "chińskiego muru" 04.06.03, 10:21 Nasze sapecjalistka od architektury i topografii budynku Agory właśnie udowodniła, że nie ma żadnego "chińskiego muru" bo w niedzielę, kiedy pracuje tylko Gazeta a nie Agora w budynku była prezes Agory. Błochowiak, uwielbiam panią. Tylko niech już pani nie pyta bo się głośno do siebie śmieję i ludzie się na mnie dziwnie patrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Pani Ewo Milewicz :) 04.06.03, 12:00 kataryna.kataryna napisała: > Nasze sapecjalistka od architektury i topografii budynku Agory właśnie > udowodniła, że nie ma żadnego "chińskiego muru" bo w niedzielę, kiedy pracuje > tylko Gazeta a nie Agora w budynku była prezes Agory. Proszę mnie tak dosłownie nie cytować bo mi pani tożsamość rozmywa. Jestem już Katarzyną Kolendą-Zaleską i niech tak zostanie, po pani wypowiedzi dla Tok FM będzie, że ja to pani :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Poseł Błochowiak IP: *.artnet.com.pl 04.06.03, 10:24 I taka d.... jest "naszym reprezentantem", wstyd!!! - Jde się utopić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Poseł Błochowiak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:26 Gość portalu: Gaga napisał(a): > I taka d.... jest "naszym reprezentantem", wstyd!!! - Jde się > utopić! Ona moze miec ukryte zalety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malko Re: Poseł Błochowiak IP: 80.50.28.* 04.06.03, 11:55 Gość portalu: laser napisał(a): > Gość portalu: Gaga napisał(a): > > > I taka d.... jest "naszym reprezentantem", wstyd!!! - > Jde się > > utopić! > Ona moze miec ukryte zalety... Zalety to może ona i ma ale co najwyżej pod spódnicą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Poseł Błochowiak IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:26 Gość portalu: Gaga napisał(a): > I taka d.... jest "naszym reprezentantem", wstyd!!! - Jde się > utopić! Nie top się. Życie jest piękne. Takie numery można traktować rozrywkowo. Nawet jak się patrzy na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Poseł Błochowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 10:50 Gość portalu: Gaga napisał(a): > I taka d.... jest "naszym reprezentantem", wstyd!!! - Jde się > utopić! Czyim reprezentantem jest Anita B., łatwo się przekonać (cytat ze strony sejmu: 4 kadencja, 42 posiedzenie, 4 dzień (28.02.2003) 31 punkt porządku dziennego: Zmiany w składzie osobowym Komisji Śledczej do zbadania ujawnionych w mediach zarzutów dotyczących przypadków korupcji podczas prac nad nowelizacją ustawy o radiofonii i telewizji (druki nr 1364, 1365 i 1366). Poseł Anita Błochowiak: "...zrobię wszystko, co w mojej mocy, i w imieniu klubu Sojuszu Lewicy Demokratycznej będę pracować na tyle, na ile tylko będę mogła i siły mi pozwolą, aby dojść do prawdy. Dziękuję. (Oklaski)" Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Blochowiak! Do szeregu! IP: 217.96.23.* 04.06.03, 10:30 Nareszcie kos pokazal miejsce p. Blochowiak. No i oczywiscie sensownosc jej pytan. Pierwszy raz ktos otwarcie sobie z niej kpil. Brawo Kaczynski! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Nie wytrzymam z nią 04.06.03, 10:38 O co chodzi z tą relacją "z ust trzecich" na temat Kropki nad i? Niech sobie WC Kaczka obejrzy ten program i sama zobaczy co Kurczuk mówił. Czy oni się uparli, żeby udowodnić, że są w stanie wykorzystać swoją godzinę nawet jak świadek już nic nie ma do powiedzenia? I czy ona naprawdę myśli, że dopadnie Kaczora? No, chyba, że jej chodzi o to, żeby się wkurzył i na nią bluznął, wtedy będzie można powiedzieć, że nie tylko premier cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Nie wytrzymam z nią IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:46 Czy oni się uparli, > > żeby udowodnić, że są w stanie wykorzystać swoją godzinę nawet jak świadek już > nic nie ma do powiedzenia? To że świadek nie ma nic do powiedzenia to drobiazg, najgorsze jest to, że pani Anita nie ma nic do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie wytrzymam z nią 04.06.03, 10:47 Gość portalu: zgred napisał(a): > Czy oni się uparli, > > > > żeby udowodnić, że są w stanie wykorzystać swoją godzinę nawet jak świadek > > już > > nic nie ma do powiedzenia? > > To że świadek nie ma nic do powiedzenia to drobiazg, najgorsze jest to, że pani > > Anita nie ma nic do pytania. Ma za to - zupełnie jak nasi piłkarze - cechy wolicjonalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: Nie wytrzymam z nią IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:49 kataryna.kataryna napisała: > O co chodzi z tą relacją "z ust trzecich" na temat Kropki nad i? Niech sobie WC > > Kaczka obejrzy ten program i sama zobaczy co Kurczuk mówił. Czy oni się uparli, > > żeby udowodnić, że są w stanie wykorzystać swoją godzinę nawet jak świadek już > nic nie ma do powiedzenia? I czy ona naprawdę myśli, że dopadnie Kaczora? No, > chyba, że jej chodzi o to, żeby się wkurzył i na nią bluznął, wtedy będzie > można powiedzieć, że nie tylko premier cham. > > Ciekawe co mógłby , zdenerwowany bardzo, wypalić Prezydent Kaczyński tej Błochowiak -> np " Pani poseł , jest pani WC Kaczką ! " Proszę o inne propozycje ! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie wytrzymam z nią 04.06.03, 10:53 Gość portalu: nesta_fan napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > O co chodzi z tą relacją "z ust trzecich" na temat Kropki nad i? Niech sob > ie > WC > > > > Kaczka obejrzy ten program i sama zobaczy co Kurczuk mówił. Czy oni się > uparli, > > > > żeby udowodnić, że są w stanie wykorzystać swoją godzinę nawet jak świadek > > już > > nic nie ma do powiedzenia? I czy ona naprawdę myśli, że dopadnie Kaczora? > No, > > chyba, że jej chodzi o to, żeby się wkurzył i na nią bluznął, wtedy będzie > > > można powiedzieć, że nie tylko premier cham. > > > > > Ciekawe co mógłby , zdenerwowany bardzo, wypalić Prezydent Kaczyński tej > Błochowiak -> np " Pani poseł , jest pani WC Kaczką ! " > Proszę o inne propozycje ! "Pani poseł, jest pani millerą!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Nie wytrzymam z nią IP: *.acn.pl 04.06.03, 16:39 spieprzaj WC kaczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Prztyczek w nos Blochowiak IP: 217.96.23.* 04.06.03, 10:43 nareszcie ktos uciera nosa Blochowiakowej. Podoba mi sie sposob odpowiadania Kaczynskiego. I Nalecz nie mial wyjscia jak ja upomniec. Tak 3maj Lechu! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prztyczek w nos Blochowiak 04.06.03, 10:46 Gość portalu: UORP napisał(a): > nareszcie ktos uciera nosa Blochowiakowej. > Podoba mi sie sposob odpowiadania Kaczynskiego. > I Nalecz nie mial wyjscia jak ja upomniec. > Tak 3maj Lechu! Nie ma się co cieszyć. Znając bezrefleksyjną naturę WC Kaczki, ani przez moment nie dopuści ona do swojej świadomości, że się wygłupiła. Myślę nawet, że będzie z siebie bardzoumna. Odpowiedz Link Zgłoś
wpr Błochowiak 04.06.03, 10:47 O k...wa jaka ona jest słaaaaabaaaaa! Niechżeż zacznie czytać posty na forum gazeta.pl i niech podczas posiedzeń komisji drzemie, robi na drutach, szydełkuje czy rysuje misie na kartce. Niech Anita nie otwiera ust!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJM Re: Błochowiak IP: *.ct.com.pl / 10.0.0.* 04.06.03, 10:54 Podobno Playboy zaproponował posłance Anicie sesję i to za potrójną stawkę. Chciałbym to zobaczyć, taki ze mnie odważny gość Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Błochowiak 04.06.03, 11:01 To jest zajęcie dla niej. Nie trzeba nic mówić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Siostra Anita. 04.06.03, 10:57 Właśnie powziąłem wiedzę, iż do komisji doszlusowała jakaś zakonnica i pod znakiem krzyża prowadzi krucjatę przeciw niewiernym, którzy dnia świętego nie święcą. Powziąłem też informację, iż po rozprawieniu się z Saracenem, siostra Anita będzie obalać chińskie mury. Kto by przypuszczał, iż organizatorka akcji "załóż gumę na instrument" przejdzie aż tak głęboki przełom duchowy. To tak bardzo mię cieszy, iż nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Huzia na Kaczyńskiego 04.06.03, 10:58 Wkurzali go, wkurzali i teraz mają okazję się go czepiać. I tak długo Kaczor wytrzymał. Wezwali Kaczkę po to, żeby się przy tej okazji poawanturować. Nałęcz, ja pana nie poznaję! Podoba mi się pan dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna "Jeśli pan prezydent wytrzyma psychicznie" 04.06.03, 11:01 Nałęcz "Jeśli pan prezydent wytrzyma psychicznie" :) Kaczora, trzymaj się, żebyś tam jakimś millerem nie poleciał bo WC Kaczka niewarta tego, żeby po dwóch dobrych godzinach stracić fason. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: 'Jeśli pan prezydent wytrzyma psychicznie' 04.06.03, 11:06 A on na to, że jeszcze nawet 3 godziny wytrzyma. Świetny jest. Co za durni. Robią mu reklamę. I zbierają te głosy, co to w czapce .... Możeby jeszcze Tuska wezwali. Witaj Witku. JEST TOALETA. DOCZEKALIŚWA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: 'Jeśli pan prezydent wytrzyma psychicznie' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 11:12 basia.basia napisała: > JEST TOALETA. DOCZEKALIŚWA!!!!!! Tak, ale przy okazji wazna informacja - Michnik zataił przed Kaczyńskim fakt przekazania przez Rywina informacji koło ubikacji. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 11:13 Kartezjański umysł ta Anita. Właśnie dowiodła, że Kaczor wiedział dokładnie tyle co premier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Czy to mniej niż 0 w skali Millera ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 13:27 Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 11:18 Nie sposób nie polecieć tu Gałczyńskim: Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie Chcieliście Lecha - no to go macie! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 11:22 witek.bis napisał: > Nie sposób nie polecieć tu Gałczyńskim: > > Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie > Chcieliście Lecha - no to go macie! :) Jakim trzeba być durniem, żeby sobie wyobrażać, że się Kaczyńskiego wezwie i obali. A potem się słucha o 90 IQ i się chyba nawet nie rozumie, że świadek szydzi. A tyle było napaści na Ziobro za dręczenie Millera. A co robi Błochowiak? Kaczyński traci zimną krew. Oj, chyba poleci jednak millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Miller znokautowany przez Lecha K. 04.06.03, 11:33 Nerwy mogłyby puścić Jarosławowi ale Lech wyraźnie sobie robi tzw. jaja. Końcówkę miał rewelacyjną. Należy spuścić wodę po WCKaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_cause Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą IP: *.kalisz.mm.pl 04.06.03, 11:34 Nałęcz Ci się podoba, piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezydent Warszawy przed komisją śledczą 04.06.03, 11:42 Gość portalu: the_cause napisał(a): > Nałęcz Ci się podoba, piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia_ce Re:Tego nie można już słuchać.... IP: *.chello.pl 04.06.03, 11:42 A najsmutniejsze, że ta WC Kaczka zabawia się za nasze pieniądze. Tego nie da się już słuchać. Po przerwie będzie zadawał pytania Colombo i znowu przez godzinę te same pytania. Ale może to i dobrze, że SLD tak się obnaża ze swojej głupoty i pychy.Gdyby głupota mogła fruwać Anitka byłaby już baaaardzo wysoko. Zastanawiam się kiedy oni zdążą przesłuchać kolejne 300 osób,które wiedziały, ale nie zgłosiły. Smutne widowisko, tylko Kaczyński pokazuje klasę, mam nadzieję, że nie da się wyprowadzić z równowagi, przecież intencje tego przesłuchania wyłażą jak słoma z butów kolesiów. Każdego obrzucić błotem. Zawsze chociaż trochę zostanie... I wtedy nasze g...no nie jest tak śmierdzące. Oj nie wybroni się(mam nadzieję, chociaż nie obce jest mi przysłowie o matce..) wódz Miller i jego kompani z odpowiedzialności, że wiedzieli i jako organy nie zareagowali. To chyba jest czytelne nawet dla tych co nie są prawnikami. Mam nadzieję. Chociaż u nas wszystko może się zdarzyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menuet juz go miala... IP: *.Swiebodzin.com.pl 04.06.03, 12:03 A co powiecie o tej 'ręcznie pisanej' notatce ??? Tylko brak prokuratorskiego doświadczenia nie pozwolil jej tego wykorzystać. Ale mam przeczucie ,ze jeszcZe wpadnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: juz go miala... 04.06.03, 12:19 Gość portalu: menuet napisał(a): > A co powiecie o tej 'ręcznie pisanej' notatce ??? > > Tylko brak prokuratorskiego doświadczenia nie pozwolil jej tego wykorzystać. > Ale mam przeczucie ,ze jeszcZe wpadnie!!! Oj, chyba jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: juz go miala... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 13:43 Kaczyński się upiera, że widział notatkę podpisaną ręcznie "Wanda". Anita nie potwierdziła i nie zaprzeczyła informacji Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś