dr_hab 31.05.07, 13:20 No to czekamy na pelne zadecia nosowe sapanie w obronie skazanych ZOMO-wcow. Moze PE Pana poprze rowniez w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.o.r.t.e.a Wczoraj była popijawa u Urbana, więc Geremek, 31.05.07, 13:21 Michnik i Kiszczak wypowiedzą się dopiero gdy wytrzexwieją, gdzieś tak koło 15.00 lu przed Teleekspresem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 31.05.07, 13:45 czeka az jakas gazeta "zagramaniczna" zechce udzielic mu glosu wtedy bedzie o wiele bardziej wiarygodny dla świata i europy Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 31.05.07, 23:26 Napiszą, że chorzy z nienawiści ultraprawiocowi narodowi faszyści znęcają się nad starszym ludźmi w ramach odwetu i polowania na czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 01.06.07, 07:31 t-800 napisał: > Napiszą, że chorzy z nienawiści ultraprawiocowi narodowi faszyści znęcają się > nad starszym ludźmi w ramach odwetu i polowania na czarownice. A nie??? wszystko mozliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 31.05.07, 13:53 Moze PE Pana poprze rowniez w tej sprawie? Oczywiście. Już koalicyjny europoseł Giertych o to zadba. W końcu poparł stan wojenny i walczył o poparcie dla Jaruzela. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 31.05.07, 16:06 Nie oglądał transmisji, bo nie lubi tej piosenki, co ją śpiewali na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Obywatel świata n/t 31.05.07, 21:54 dr_hab napisała: > Ani Zyd, ani Polak. a skąd wiesz? 3.upload.dailymotion.com/video/xhb4a_barbra-streisand-hatikva Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 baaaardzo trafne stwierdzenie 01.06.07, 07:32 sun_of_the_beach napisał: > Nie oglądał transmisji, bo nie lubi tej piosenki, co ją śpiewali na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj alez wy jestescie podli.... 01.06.07, 07:52 rany - zeby tylko nigdy nie trafic na zadne z was w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 podli....??? bo hymn Polski zaśpiewano na koniec? 01.06.07, 07:54 monikaannaj napisała: > rany - zeby tylko nigdy nie trafic na zadne z was w realu! wez cos na uspokojenie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Po prostu podli. 01.06.07, 08:02 Ty tam byłas i spiewałas? A to przepraszam. Jeśli sprawa dotyczy cie bezpośrednio to rozumiem twoj bol i nawet plucie jadem na Geremka. Obrzydliwe to - ale zrozumiałe: geremek zyje i ma się świetnie a twój bliski nie. Ale - nawet jeśli w Wujku zginął twój maz, ojciec, dziadek czy syn - nie daje ci to moralnego prawa do twierdzenia ze jestes lepszą Polką niż Geremek. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Po prostu podli. 01.06.07, 08:13 monikaannaj napisała: > Ty tam byłas i spiewałas? A to przepraszam. Jeśli sprawa dotyczy cie > bezpośrednio to rozumiem twoj bol i nawet plucie jadem na Geremka. Obrzydliwe > to - ale zrozumiałe: geremek zyje i ma się świetnie a twój bliski nie. Ale - > nawet jeśli w Wujku zginął twój maz, ojciec, dziadek czy syn - nie daje ci to > moralnego prawa do twierdzenia ze jestes lepszą Polką niż Geremek. Co do "polskości " Geremka mam watpliwości. Ale jedno wiem : JESTEM POLKĄ z dziada pradziada.Po temacie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Po prostu podli. 01.06.07, 08:28 JESTEM POLKĄ z > dziada pradziada. A zaglądałas pradziadkowi w spodnie? Boszzz ależ żałosne są takie deklaracje w srodkowoeuropejskim kraju, po niezliczonych wojnach, rozbiorach, wędrówkach ludów... A nawet jeśłi akurat tak wyjątkowo sie u ciebie w rodzinie złozyło że od pokoleń żadna obca krew sie nie pojawiła - to i tak nie rozumiem jak dla myśłącego człowieka może to być powod do wywyzszania sie. W końcu - nawet jełśi to zasługa - to nie twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Wywyzszam sie twierdzeniem zem Polka? 01.06.07, 08:35 monikaannaj napisała: To dla mnie zaszczyt nia być.Moze tobie z Polska nie po drodze ale to juz nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Wywyzszam sie twierdzeniem zem Polka? 01.06.07, 08:44 Urodziłas sie tutaj? Myślisz po polsku? wzruszasz sie przy Mazurku Dabrowskiego? jestś Polką bez względu na to kim był twój dziadek. Naprawde. Nawet jełsi twój dziadek był niemieckim Żydem albo Mongołem - ty jestes Polką. Pewnie że to kim ja sie czuje twoim problemem nie jest w najmniejszym stopniu. Twoim problemem jest jad ktory sie z ciebie ulewa... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 czysta propaganda, gdzie tego uczą? 01.06.07, 09:54 monikaannaj napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Propaganda czego? 01.06.07, 10:32 A ucza w domu, szkołach, w kościołach. Wiesz mnie np. uczyli że Chopin jest jednym z najwybitniejszych Polaków. I Mickiewicz tez.. Dla ciebie to pewnie herezja? Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Po prostu podli. 01.06.07, 13:19 Dla jasności: w tym, co napisałem, nie chodziło mi o domniemane pochodzenie pana Geremka - nic na ten temat nie wiem i nic mnie to nie obchodzi. Miałem na myśli jego postępowanie m. in. na niwie PE. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Po prostu podli. 01.06.07, 13:30 Ok. Ale co ma do tego hymn Polski? Ja rozumiem że może ci sie działalnośc pana Geremka nie podobac, ze możesz ja uwazac za szkodliwa nawet. Ale dlaczego uważasz że on robi to co robi bo nie lubi Polski? Nawet ja, ktorej 99,9% decyzji panów Kaczynskich sie nie podoba nie posunęłabym sie do stwierdzenia że z premedytacją szkodzą Polsce bo jej nie lubią. Nie - moim zdaniem Kaczyńscy po prostu potwornie sie myla. I łudza sie, ze szkodzą tylko swoim wrogom, a nie całemu krajowi... jednoczesnie, popełniając mase głupot sadzą że maja prawo ogłaszac kto jest zdraja, wrogiem Polski itp. I to jest podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Po prostu podli. 01.06.07, 13:49 a ja nie mam najmniejszego zamiaru tlumaczyc sie przed kimkolwiek co mialam na mysli piszac swoj post.Napisalam jak chciałam a Wy mozecie to interpretowac na swoj sposób. Teraz mozecie dowalac. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Po prostu podli. 01.06.07, 14:07 monikaannaj napisała: Ale dlaczego > uważasz że on robi to co robi bo nie lubi Polski? Bo ktoś, kto "lubi" Polskę, tak nie postępuje... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Po prostu podli. 01.06.07, 14:12 sun_of_the_beach napisał: > monikaannaj napisała: > > > > Bo ktoś, kto "lubi" Polskę, tak nie postępuje... Ja akurat LUBIĘ Polskę i to bez cudzysłowu ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Po prostu podli. 01.06.07, 14:16 > Ja akurat LUBIĘ Polskę i to bez cudzysłowu ;))))))))))))) Super. Ale to jescze za małe kwalifikacje do przyklejania łatek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Od kiedy PRAWDA jest łatką ? 01.06.07, 14:17 monikaannaj napisała: > > Ja akurat LUBIĘ Polskę i to bez cudzysłowu ;))))))))))))) > > Super. Ale to jescze za małe kwalifikacje do przyklejania łatek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Od kiedy PRAWDA jest łatką ? 01.06.07, 14:21 A od kiedy to kazda myśl wyprodukowana w umyśłe goldenwoman = prawda? Przyszło ci kiedys do głowy ze możesz sie mylic? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Od kiedy PRAWDA jest łatką ? 01.06.07, 14:29 monikaannaj napisała: > A od kiedy to kazda myśl wyprodukowana w umyśłe goldenwoman = prawda? Przyszło > ci kiedys do głowy ze możesz sie mylic? Nie odwracaj kota ogonem. Nie musisz sie ze mna zgadzac.Wręcz nie wymagam tego od NIKOGO. Owszem , myle sie jak kazdy człowiek. Umiem sie nawet do tego przyznac.Moja opinia jest taka , że prof. Geremek nie lubi Polaków.Kto chce niech sie zgadza, kto nie to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 31.05.07, 21:38 Terrorysci z RAFu i z Czerwonych Brygad oplacani kiedys przez KGB popra Bronislawa w kazdej sprawie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 31.05.07, 23:27 I ten pedofil Cohen-Bendit czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos [...] 31.05.07, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Nie ma co komentować, wyższa instancja uwali 31.05.07, 22:00 ten alt zemsty politycznej. A jeśli nawet nie to jest jeszcze Strasburg. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Czy Geremek już skrytykowal wyrok w spr. Wujk 31.05.07, 22:02 Drogi Bronisław popadł w konfuzję? Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Geremek nie, ale Kryże i stary Giertych, kto 01.06.07, 08:45 Chciałbym tylko przypomnieć, że w przeciwieństwie do "pączkowego opozycjonisty", gdy rozpoczał sie stan wojenny i gdy miała miejsca zbrodnia w "Wujku" Geremek był internowany i zwolniony dopiero po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A dobrze ty się czujesz? 31.05.07, 22:06 Wy, Wolacy, macie swoiste procesy paramyślowe. Niezbadane dla zwykłego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Demokraci.pl załamani! 31.05.07, 23:24 A Redaktor to osobiście bronił Kiszczaka w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
banmex [...] 31.05.07, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Jeszcze sie nie otrzasnal ze smutku, 01.06.07, 13:37 w ktory popadl po tym wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Jeszcze sie nie otrzasnal ze smutku, 01.06.07, 22:57 zdr1 napisała: > w ktory popadl po tym wyroku. Do dzis tez nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No i co, głuptasku? 01.06.07, 22:59 Gdzie pełnie oburzenia wystąpienie Geremka? I po co wypisywałeś te głupoty? Obrzucanie g..nem to wasz wolski sport narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś